Avon recenzije ruževi

Avon Ultra Colour Indulgence ruževi

00:23Anela


Danas opet pišem o novitetima iz Avon ponude. Radi se o Colour Indulgence ruževima koje niste mogle ne primijetiti, a i moj je fb feed zatrpan postovima o njima :D. 
Razmišljala sam da ne napišem recenziju, nikome nije do čitanja 250.posta u nizu o Avon Indulgence ruževima, pa ni meni. Kad se nešto previše reklamira, ne dobijem želju da probam, nego baš suprotno, bojkotiram kupovinu :D.
Ipak sam se predomislila kada sam ruževe probala. Svidjeli su mi se i morala sam ih pokazati.

Ako vas zanima i moj dojam, slike i swatchevi mojih 5 nijansi, čitajte dalje.


Pakiranje je uže nego ono klasičnih Avon ruževa, vizuelno ljepše, ali nekvalitetnije. Klasično pakiranje je nešto čvršće i manja je mogućnost da će se slučajno otvoriti u torbi. Jedan ruž je došao s greškom, nemoguće ga čvrsto zatvoriti do kraja.
Radi se o hidratantnim ruževima, lagane teksture. Ovakvi ruževi u pravilu nisu jako pigmentirani ni postojani, ali ovisi dosta i od nijanse. In bloom je npr najmanje postojana, ni sat vremena, a Red tulip potraje par sati, ako ne jedete i ne pijete.
Super su mi kada želim odmoriti usne od suhih i mat ruževa, odlični za neke dnevne kombinacije.
Izuzetno su prijatni na usnama. Mirišu na lubenicu, nekakve voćne karamele s okusom lubenice. Slatkasti su pa je teško odoljeti da ih ne poližete :D.
Kada odu s usana, imam osjećaj da su usne bile zaštićene i hidratizirane i da su u boljem stanju nego prije nošenja ruža.

Nijanse In bloom i Pink blossom se malo neravnomjerno nanose, pogotovo ako imate suhe usne, naglasit će to dodatno. Uhvatit će se malo i na onom dijelu gdje koža usana prelazi u sluznicu, ako vam usne nisu u dobrom stanju. Nešto tamnije nijanse, Tawny Rose, Poppy pink i Red Tulip, tu suhoću vrlo dobro zamaskiraju, što je super.
Dolaze u čak 20 nijansi, a koliko sam vidjela, preovladavaju roze i ciklama boje.

Prva nijansa koju ću predstaviti je topla, karamelasta nude boja,
In bloom



lijevo bez ruža, desno In bloom

(Na slikama opet gledam ustranu, gledam u ogledalo iza aparata, da vidim šta je u fokusu, a aparat je na 10 cm od lica pa bi oči išle u križ da gledam u objektiv :D )

Usne mi blago posvijetli. Nije nude nijansa koju bih ja izabrala. Već sam u tekstu spomenula da nije savršen što se teksture tiče, ali spomenut ću opet: meni naglasi suhoću i pigment se uvuče u borice. Kako brzo nestaje s usana, tako i taj problem nestaje, a usne izgledaju kao da ste nanijele balzam.

Druga nijansa, Tawny Rose je kod mene izazvala najveće oduševljenje i zbog nje i pišem ovaj post.



lijevo bez ruža, desno Tawny rose



Pronašla sam svoju idealnu nude nijansu. Nisam ljubitelj usana u boji kože i ja mislim da za mene nije ništa svjetlije od ovog. Vrlo je slična prirodnoj boji mojih usana. U pakiranju tamnija nego kad se namaže. Nanosi se savršeno ravnomjerno, sakrije ljuskice i suhoću. Jedino što ne traje dugo, ali mi nije problem da je popravim, to mogu izvesti i bez ogledala, u hodu, jer nije neka bold nijansa da izgleda smiješno ako rub nije savršeno ravan, to se uživo i ne primijeti. Nema uvlačenja pigmenta u borice, nema razljevanja, velika preporuka od mene. <3 font="">

Pink Blossom

Topla roza nijansa u pakiranju, na swatchu i usnama nešto hladnija. Kao ni In bloom, ne nanosi se sasvim jednako, pa se više pigmenta uhvati za suvlje dijelove. Ako vam usne nisu savršene taj dan, nemojte je mazati.




Poppy Pink je fuksija roza, prilično vibrantna boja. Tekstura mi se sviđa, suhoću usana će sakriti, a ne isticati.





Red Tulip je prilično pigmentirana hladnija crvena nijansa. Iznenadila sam se jer nisam očekivala da bi balzamasti ruž mogao biti ovako pigmentiran. Ipak, za ovako jarke boje, preferiram mat finiše, jer se ovako hidratantni ruževi lako razmažu.
Ako nosim nude, volim hidratantne i balzamaste, ako nosim tamnije ili žive, jarke boje, volim da su mat i da se opustim i ne pazim šta mi je s karminom.







Jeste li već probale neki Indulgence? Imate li želju? 
Ako ste neodlučne pored velikog broja nijansi, moj prijedlog je da probate Tawny Rose, mislim da bi mogla stajati svima.

Hvala vam na čitanju! :*

PR proizvod


You Might Also Like

49 komentari

  1. Nismo na kraju dobili ste nijanse, više mi se sviđaju tvoje :P I taj tvoj savršeni nude ruž tebi tako lijepoooo stojiiiiiii :D
    A i latice su mi totalni hit, pravo romantično, mmmm :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nećete ovdje vidjet sve nijanse gospojo :D ovaj tawny je divan, divan. dođe mi da ga za zalihe kupim eto.

      Izbriši
  2. Ubicu se jer nisam cekala tvoju recenziju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. whyyyyy šta sam reklaaa hahah :D

      Izbriši
    2. Uvijek su mi tvoje slike ruzeva najrealnije i sad vidim da je Poppy Pink nije za mene a narucila sam je :)

      Izbriši
    3. hvala ti tamara <3
      mozda ti bude dobar, ja sam stavila dva tri sloja, uvijek tako mazem, inace se boja ne vidi na slikama. mozda tebi s jednim ili dva sloja bude bas onakav kakav si htjela :) ako nista, fino se maze, ne hvata za ljuskice. dobar je.

      Izbriši
  3. Poppy pink i red tulip super izgledaju i mislim da bi bili moj odabira. Tebi svi lijepo stoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno, lijepi su jako, samo ja volim da su sve jače nijanse mat :D navika.

      Izbriši
  4. neću ništa, samo te gledam :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako lepe preview fotke. Moram priznati da me je ovaj 250. post na temu Avonovih lipstick noviteta, privukao samo zbog ove uvodne "negacije" :D Na usnama lepo izgledaju, ali primećujem da nisu sve nijanse istog kvaliteta. I ja više volim mat formule kada su intenzivnije boje u pitanju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ahahahah, ma neka i 251.posta, zasluzuju stvarno, fini su.
      na prvo mazanje se cini da su svi iste teksture, ali kad se nose malo duze, vidi se kako se koji ponasa. obicno su ovi svjetliji rozi i nude u svakoj liniji ruzeva problematicni.
      hvala ti :)

      Izbriši
  6. Swatchevi su tako dobri da skoro mogu da ih omirisem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na lubenicu, jesam li pogodila? :D

      Izbriši
    2. Neka nista nikada vise ne mirise na lubenicu. Ili tresnje.

      Izbriši
  7. Ovi ruževi su mi divni i jedva čekam da mi stignu moji naručeni :D Također kao ni ti ne preferiram nude usne, tako da su nijanse koje sam izabrala roskaste :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ima stvarno divnih nijansi. koje si nijanse naručila? čekam recenziju :D

      Izbriši
  8. Stvarno treba sacekati tvoje postove o ruzevim pre kupovinem. :D
    Tawny je prelep <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Sonja :D <3
      Tawny je divan i drago mi je što mi je stigao, da nije, ne znam bih i ga naručila, a ovako hoću i kada ga potrošim.

      Izbriši
  9. Heeeej nije mi otvorilo gole zene danas, uspjela sam nesto :D
    A i meni najljepsa ova nijansa ko i tebi, duuuh :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, antivirus ti treba, tko zna šta ti posjećuješ :P
      baš me čudi, obično nam se nikad ne svide isti karmini :D

      Izbriši
  10. ja sam ove ruzeve po blogovima uspješno ignorirala sve do sad (em ne narucujem Avon, em iskaču skoro već iz pastete XD), ali tvoj sam post morala pročitati jer znam unaprijed da ćeš me oduševiti :) možda sam već i dosadna, ali tebe i Flormar i Avon i GR i svi živi trebaju uzet za zaštitno lice, koliko lijepo uvijek sve predstavis i koliko ti lijepo svi ruzevi stoje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno draga Ivana <3
      Najviše volim pisati o ruževima pa mi je drago kad vam se svidi post :D

      Izbriši
  11. Slažem se sa Ivaninim komentarom i da budeš zaštitno lice masi brendova, ne znam ko može ljepše predstaviti ruž od tebe. I nije mi jasno kako ih tako savršeno nanesesš.....Divna si mi Ane, baš ka uvik!

    OdgovoriIzbriši
  12. Nadala sam se da ćeš izbaciti post o ovim ruževima, jer sam naručila nijansu Chocolate Rose (ljubitelj sam tamnijih nijansi) i nadam se da nisam pogrijesila sva sam u iščekivanju..Navela par osobina koje mi se sviđaju, kao npr hidratizacija usana..Uglavnom, slažem se definitivno možeš postati zaštitno lice svih ruževa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Amela :D <3
      Chocolate Rose je super nijansa, nadam se da će i tekstura biti dobra.

      Izbriši
  13. Tawny Rose stvarno izgleda savršeno! Definitivno bih voljela imati takvu nijansu ruža u svojoj kolekciji, dobro kažeš, nijasna koja bi svima odgovarala :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mislim da bi, baš je neka univerzalna nijansa. :)

      Izbriši
  14. Posto mi je komentar ispario,ponovicu:) Super si prezentovala ruzeve,svi ti lepo stoje,naravno:) Jos uvek nemam nijedan,ali samo zato sto ne mogu da se odlucim oko nijanse. Moram da narucim puno testera,po svemu sudeci:) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. blogger nekad poludi, hvala na duplom trudu hahah :D i naravno hvala na komplimentima.
      baš je dobra stvar što imaju one male testerčiće, ne bi se čovjek mogao snaći kad izbace 20 ovako krasnih nijansi :)

      Izbriši
  15. boje su predivne i odlično ti stoje

    OdgovoriIzbriši
  16. Iako ovi ruževi iskaču na sve strane morala sam doći pogledati tvoju recenziju jer imaš divne fotografije a ti si prelijepa. Sve nijanse su po mom ukusu osim poppy pink :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Dosla sam samo da ti napisem da si ti najdivnije bice koje postoji medju kozmetickim blogerkama. Iskreno ti se divim, prelepa zeno, majko, kraljicO :-)) sve si to i vrlo uspesno, a tako mlada :-))
    Kada te samo covek pogleda nekako kao da ga zagrlis ako mu je tesko, mnogo zracis dobrom energijom i dace Bog da ti se sve zelje u zivotu ostvare koje zelis i da ti sacuva najmilije od svakog loseg. Izvini na emotivnosti, ali toliko si mi lepa i divna da sam to morala da ti napisem. Inace Tawny rose je stvarno zvezda kolekcije, da se malo vratim i na tematiku :-))
    Svako dobro ti od <3 zelim
    Alekta***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Alekta draga <3
      Uvijek se postidim zbog tvojih rijeci :D
      Ne znam kako da se zahvalim, crvenim se zaista :D Hvala ti puno, puno, na svemu do sada :* Saljem ti veeeeliki zagrljaj.

      Da nam ljudi ne bi poceli kolutati ocima na izljeve ljubavi, da se vratim i ja na temu i da kazem da mi je divan Tawny, samo njega mazem od kada sam ga dobila.

      Izbriši
  18. Tawny rose ti savrseno stoji, pa onda ova crvena :)
    Meni je favorit Royal Peony :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)
      royal je i meni jako lijep, ali ipak mi je tawny favorit :)

      Izbriši
  19. najlepse ti stoji ovaj poslednji, crveni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti marija, boja jest divna, ali ne vjerujem da cu ga nositi cesto, osobno vise volim mat teksturu kod crvenih, s kremastim me strah da mi se ne razmazu kad pijem, jedem, smijem se... a ruz jest lijep bas, tko voli ove lagane i hidratantne, definitivno preporuka.

      Izbriši
  20. Predobri su i iznenađujuće pigmentovani. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesu, neki su me stvarno iznenadili. zadovoljna sam :)

      Izbriši
  21. Red tulip ti prekrasno stoji ,bas mi se svidja nijansa

    OdgovoriIzbriši
  22. Ma divne usne imaš, a i ti si lijepa.:D Po mom mišljenju najbolje ti pristaje nijansa Tawny rose, iako su sve lijepe :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) i meni se najvise svidja kako mi tawny stoji, bas mi je drag.

      Izbriši
  23. Na tvoju preporuku kupila sam tawny rose i mogu reci da je i za mene to savrsena nude nijansa, malo je svetliji od mojih usana i lepo me osvezi, definitvno su mi lepsi kremasti ruzevi kada su upitanju nude nijanse, mat bih ipak ostavila za jace nijanse...
    imam i nijansu honey flower, takodje nude nijansa ali breskvasto-bez, preporuka i za tu nijansu....

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt