favoriti parfem recenzije

Kozmetički favoriti 2014.

10:20Anela

Planirala sam da ovaj post objavim nekad krajem prošle godine, ali ne stigoh. Nema veze, nadam se da nije kasno.
Razmišljala sam kratko koje proizvode da uvrstim u ovaj post, otvorila ladicu s kozmetikom i odgovori su mi se rekli sami. U godišnje favorite ulazi ono što sam najčešće i najradije koristila. Za neke stvarčice sam recenzije napisala, za neke recenzije tek slijede.
Počet ću s DEKORATIVNOM kozmetikom:



1. Tekući puder: Rimmel Match Perfection
2. Matirajući puder: Essence All About Matt
3. Highlighter: The Balm, Mary-Lou Manizer, nikada nisam napisala recenziju, ne znam je li potreban hvalospjev i od mene.
4. Bronzer: The Balm, Bahama Mama, također bez recenzije na mom blogu, možda osvane jednom post i o njemu, ako bude zainteresiranih.
5. Rumenila: Catrice kremasta iz LE Neogeisha, odlična za moje suhe obraze, puno ljepše izgledaju na licu od rumenila u kamenu. Prilično su dugotrajna, šteta što nisu dio stalnog asortimana. Ova dva rumenila najviše trošim od kako sam ih kupila, a tome će skoro godinu dana, čini mi se, a uopće se ne vidi da su puno korištena :/
2014. sam jako voljela i svoja Sleek rumenila, Pomegranate, Rose Gold i Coral, a nabavila sam i Pink Sprint paleticu koju još nisam stigla ni isprobati kako treba. O njoj će se recenzija tek pisati.
6. Blush 32 kist za tekući puder je odličan i nabavite ga ako možete, meni je potisnuo Real Techniques Expert i Buffing kistove u drugi plan. Puno mi ljepše leži u ruci i draži mi je. Može i za kremaste proizvode, bronzer, rumenilo..ma odličan je.

6. Znam da imam dva puta stavku šest, pravite se da ne vidite..
Najbolji tuševi za oči su mi bili Avon Extralasting tuš, za koji sam nažalost saznala da se povlači iz prodaje. Šteta.
    Golden Rose Style Liner 14 mi je bio drag zbog tanke četkice i crne boje, nije otporan na suze kao Avon, ali mi je ok.
7. Titulu najdraže maskare već duže vrijeme nosi Deborah Lash Creator Volume & Care. Voljela sam i neke druge, ali se ovoj uporno vraćam i kupujem.
8. Omiljena baza za sjenila je bila Avon, iako nije savršena, bolja mi je od ostalih drogerijskih.
9. Najdraža sjenila bila su Flormar i Moda.
10. Anastasia Dipbrow pomadicu nisam davno kupila, a uspjela je postati moj najdraži proizvod za popunjavanje obrva, pa zaslužuje da se nađe ovdje. Zaista olakšava i ubrzava sređivanje obrva, lijepo izgleda i ne mrda dok ne skinete.



11. Neću zaboraviti ni omiljeni komad šminke, najbolji ruževi ikad su Golden Rose Velvet Matt koji su dobili dva posta na blogu, klik na prvi i drugi.
U barem 80% slučajeva ove godine sam mazala GR mat ruževe, mislim da to govori dovoljno. Slova s ambalaže se vremenom obrišu, kako se na slici i vidi, a plastika nije oštećena nego ja imam prašine po balkonu :D.

PREPARATIVA: 



1. Avene Extremely Rich Compensating krema za lice mi jako odgovara, recenziju nisam pisala ali je krema zaslužuje i bit će više govora o njoj.
2. Okoloočna krema Rosal me ugodno iznenadila, fino mi hrani područje ispod očiju. Uzela sam je slučajno u Interexu kad sam kupovala hranu, jer joj sastav nije bio loš i nisam se pokajala :D.
3. Balea Cell Energy serum za lice nije više u prodaji. Postoji neki drugi Cell Energie serum+krema, čini mi se, ali sastav nije isti, kao ni ambalaža. Ovaj mi je bio baš hidratantan, voljela sam ga više od Balea Aqua seruma koji mi nije bio ništa posebno.
4. Dr. Pasha krema za bebe je moja svenamjenska krema i o njoj jesam pisala.
5. Organsko i hladno prešano Fushi arganovo ulje je kupljeno na Feelunique i stvarno odlično njeguje kožu lica, ruku, a i za kosu je odlično, samo mi ga je žao stavljati na kosu. Za kosu sam potrošila ono Dr. Pasha, za koje sam shvatila da je rafinirano jer nema ni mirisa ni boje, a Fushi ulje je zlatnožuto, čak ima i neki talog. Dr. Pasha mi je također odgovaralo, a ovo mi je još bolje.
6. Omiljeni tonik je Thayers Witch Hazel & Lavander.
7. Omiljeni balzam za usne je Nuxe Reve de Miel. Zamjeram mu jedino što je u teglici. Ovaj balzam je prilično voskast, nije onako ''tanak'' i vodenast na usnama, baš je bogate teksture i dobro hrani i njeguje. Meni je dobar za noćnu njegu. Ponekad ga još uvijek ujutro osjetim na usnama, ne spadne preko noći. :D
8. Kao masku za lice i piling koristim ovu Reviva Labs kremu s 10% glikolne kiseline koja vrši eksfolijaciju. Odlična mi je, ali ću s recenzijom još pričekati, dok rezultati budu vidljivi i dok skupim sve dojmove. I Andalou Naturals glikolna maska maska mi je bila super, a ovu još više volim.

9. Mrzim mazati tijelo, pa kad se natjeram jednom tjedno onda gledam da je barem nešto što zaista njeguje, a takav je Afroditin maslac s jojobinim uljem i shea puterom. Iako ne volim baš slatkaste i vanilaste mirise, ovaj mi godi, ali u hladnijem dijelu godine.
10. Vichy šampon bez sulfata sam uzela jer ga je hvalila Melisa i nisam se pokajala, odgovara mi i nastavit ću ga kupovati. Tjeme me poslije njega ne svrbi i ne petlja mi kosu.
11. Još nešto na što me Melisa nagovorila je i ova Loreal Fibralogy maska za kosu. Ovo odlično omekša i raspetlja kosu, olakša feniranje, zagladi dlaku, a mirišeeeeeeee, miriše dok kosu ponovo ne operem. Svidjela mi se i Macadamia maska, ali nju nisam tako dugo koristila u 2014. Možda uđe u favorite ove godine. :D

Omiljeni lakovi za nokte su Sally Hansen i Golden Rose Rich Color, grupna recenzija u planu:



Od parfema sam najčešće koristila Bvlgari Omnia, najviše Amethyste, on je potrošen. Coral mi je također divan, Green Jade mi se jedno vrijeme sviđao, pa sam ga ostavila sa strane, omrzao mi. Možda mi se svidi opet na proljeće.
Jako voljen je bio i Givenchy Ange Ou Demon Le secret.



To bi bilo sve, želim vam još jednom svima sretnu novu, s puno ljubavi i veselja.

:*

You Might Also Like

32 komentari

  1. Ja sam odgovorna za kosu, ok :D
    Hocu ja recenziju mame s bahama i avene kremice a rosal cu i ja potrazit jer trazim okoloocnu kremu vazda a ti sutis :D
    i zelim glikolnu kremu i toniiiik, joj muko moja predji na drugoga :D
    Naravno, volimo iste parfeme, le secret sam imala samo testere ali mi se svidio a od omnia crystalline i amethyste, zeleni mi se nikad nije svidio :)
    Eto hajd cao sad :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa mogla bih napisati nesto o rosal kremi, eto, kad te zanima. avene nije za tebe. osim ako ti fali masnoce na licu :D zato je meni super. cao. :D

      Izbriši
  2. Imam tri catrice kremasta rumenila iz ove kolekcije i stalno su u upotrebi. :D I ja bih rado vidjela mamu s bahama u recenziji. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ono najsvjetlije preskocila, kontala da se nece vidjeti na meni. a stvarno su super. onda pisem o bahama mami :D nekad kad stignem...

      Izbriši
  3. Hello Anela, my name is Anonymus. Buhahaha. E da znas da i mene zanima Bahama. Jel ti narandzasta i jel ok za konturiranje,a vala i mary lou bih htjela recenziju. To bi bilo to... Nina O:-) ;-) :-P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. helou anonimus, najs tu hev ju hir.
      nije bahama narandzasta ali nije ni hladan za kontur, meni je tipicni bronzer, za laziranje boje u licu, onda cu pisati pa da vidis :)

      Izbriši
  4. ja sam kao i ti šta se tiče mazanja tijela, baš mise nekako ne da, a i koža mi je poprilično normalna i nezahtjevna. Zimi se primjeti da treba malo više njege, pogotovo po nogama. Ja sa isto u potrazi za okoloočnom kremicom, a ta Rosal mi se čini skroz fina :) Flormar i moda sjenila su odlična :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako isto i kod mene. mrzim se mazati, da mi se sto prije obuci nakon vrelog tusa, svaka sekunda mi je kao da je - 15 u kupatilu :D

      Izbriši
  5. Potpuno se slažem za Blush 32 :) najbolji je!
    morat ću isprobati GR ruževe,jer obožavam mat usne,a ambalaža me podsjeća na Rimmel Kate Moss :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj obavezno, svijetle nijanse su malo suvlje, ali one mauve, crvene, bordo, ciklama... savrseni. predobri.

      Izbriši
  6. Isto obožavam blush 32ojku! :D Iako nešto izbegavam GR ove ruževe ću morati da potražim. I da, štekaj Jade Omnia jer se više ne proizvodi, tako da imaš kolekcionarski primerak. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, necu da ga stekam, nije mi nesto omiljen. da povlace amethyste, rasplakala bi me :D

      Izbriši
  7. Sad stvarno zelim essence-ov matirajuci puder, svi piskaraju o njemu, a ja ga jos uvek nisam isprobala!
    Meni je Avon baza odlican i obavezan deo u sminkanju i redovno je kupujem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobra je baza, savrsena bi bila da jos malo pojaca pigmentaciju, ali ok. meni se nakon par mjeseci malo pocne susiti i grudvati nekako na kapcima, pa izgledaju kapci kao da se perutaju. ne potrosim ni pola a to mi se desi. imam sada duraline od inglota pa on malo popravi stvar :)

      Izbriši
  8. Sramota me priznati, ali neki dan sam kupila prvi GR Matte Velvet ruz :D Uzela sam nijansu 02 i matching olovku, isto GR, i oduševljena sam.

    Flormar sjenilo imam samo jedno, ali bih voljela probati još koje, pogotovo mat. A Moda sjenila ne znam gdje bih tražila, mislim da ih kod nas drže samo na pijaci.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako nadjes moda, probaj obavezno. GR mat dvojku imam i volim :) koju si olovku uzela?
      neka flormar sjenila znaju biti krecasta malo, dok su neka savrseno mekana i klize prsti po njima. ako su ti testeri dostupni, to je super, isprobas na licu mjesta.

      Izbriši
  9. supr proizvodi, Sleek, Mary Lou, Vichy šampon, Anastasia, Afrodita maslac, ma baš puno proizvoda po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Bitchy štos prestala pisat NEW in postove pa bi upratila da si kupila onu 10% kremicuuuuu ... Lajkam izbor :}

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hihihi ma mrsko mi je pisati new in. prvo sto nemam kad odmah uslikati i onda to sve ceka neprobano, drugo sto zaboravim sta sam novo kupila, trece sto ne mogu napisati odmah kakvo mi je sta i onda ispadne da se samo hvalim u stilu: vidite sta sam kupila jesam zaj...na :D :D
      a volim kod drugih procitati new in, eto :D radoznala sam.

      Izbriši
  11. Odlični favoriti! :) Nadam se da će uskoro recenzija Avene Extremely Rich Compensating kremice.. Inače, stvarno obožavam Avene proizvode, rado bih je pročitala ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. koristim je tek mjesec dana, ali zadovoljna sam, za suhu kozu je super. opsirnije ce biti cim je malo vise budem koristila :)

      Izbriši
  12. Prekrasni favoriti i dijelimo definitivno neke. Meni je na wish listi Mary-Lou Manizer highlighter i anastasia pomade pa se nadam da ću si uskoro priuštiti te dvije stvari :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Imam i volim Match Perfection,Blush 32,Avon bazu,Flormar mono senke,GRVMatte 12 i Cell Energy serum:) A probacu jos neke stvarcice iz posta:) Srecna i tebi Nova godina i sve najlepse tebi i tvojoj porodici ! Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno Kristina, i ja tebi zelim sve najljepse :* <3 :D

      Izbriši
  14. Obozavam bvlgari parfemee <3 ....jel mi mozes preporucit neko ulje ili kremu za suho lice ? Razmisljala sam kupit dr.pasha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dr. pasha arganovo ulje je meni prijalo, pisala sam recenziju o njemu, ali to ulje je rafinirano i vrlo skupo, s obzirom na to da se rafiniranjem gubi dosta korisnih tvari. organsko, djevicansko i nepreradjeno mozda mozes kupiti u nekim bio prodavnicama ili kemigu ako si iz hrv, to bi bio puno bolji izbor. meni je bilo dobro i ulje divlje ruze Alverde iz DMa, a nije skupo. sto se tice krema, ova Avene sa slike je za suhu kozu, a ja volim i Afroditine i Green Line kreme za suhu kozu, uvijek su mi bile dobre.

      Izbriši
  15. A baš si morala da svrstaš Mary-Lou u favorite, a? Taman kad sam ubedila sebe da možda ipak nije tako poseban i da mi možda ipak ne treba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. morala sam :D najljepsi highlighter koji imam, sigurno. tako je pigmentiran i fin i blenda se s lakocom, pa mozes staviti mrvicu za dan, a mozes i nabaciti debeli sloj da sljastis k'o disko kugla, pa kako tko voli :D

      Izbriši
  16. Ma ženo kod tebe uvijek fantastična kozmetička postava. :D
    Sleek rumenila baš jako jako volim, a Pomegranate nam je zajednički favorit.
    Nikad dovoljno nahvaljena šljašteća Marija je meni osobno favorit stoljeća :D (jel moze to bit pošto je meni tek 20ak godina? hahah :D ) , i ja bi raaaaado čitala i tvoj hvalospjev! Neće smetati! :D
    Bahamu Mamu nikako da kupim, mogla bi se počastiti na proljeće/ljeto jer ju svi toliko hvalite.
    Avene hranjiva krema je fenomenalna! Imala sam ju prošle zime i svi su me upozoravali kako je ona za ekstra suhu kožu i da će mi biti preteška, rekoh ljudi gledajte svoga posla :D i naravno da mi je bila odličan dodatak noćnoj njezi. <3 Nažalost sam ju potrošila prije nego sam ju fotkala tako da je recenzija izostala.
    Afrodita 100% spa maslac je meni ugodno iznenađenje, a Reviva Labs kremu s glikolnom namjeravam naručiti.
    Nuxe Reve de Miel balzam za usne je bogom dan. Kako sam bila baš jako bolesna i sva dehidrirala od temperature gornja usna mi je pukla točno na sredini. Džizsss kak je to bolilo i bilo neugodno :(. Nanijela sam nuxić i preko noći mi oporavio rane. Kupovat ću ga dok sam živa. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Promakao mi ovaj komentar, izvini što odgovaram tek sad :D
      Hvala ti puno :*
      O Mariji izgleda moram pisati, zaboravim stvarno, a zaslužuje hvalospjev i od mene, neka ga.
      Baš mi je drago da to čujem za Avene kremu. Morat ću malo češće o preparativi pisati, i to zaboravim a u draftu mi baš dosta postova o njezi kože. Kad nema sunca za swatcheve, onda se preparativnih sjetim :P

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt