Bourjois featured korektor

Bourjois Radiance Reveal korektor

20:17Anela


Joj što volim kad pronađem dobar korektor za okoloočno područje. Ja čak ni nemam neke strašne podočnjake, ali imam tanku i osjetljivu kožu koja je često suha i malo koji korektor koji nešto kao i prekriva i posvijetli, to dodatno ne istakne.
Catrice tekuća kamuflaža mi je bila divna kad se tek nanese ali nisam joj uspjela doskočiti i spriječiti nakupljanje u boricama smijalicama. Maybelline The Eraser Eye se kod nas u drogerijama ne prodaje, a s Feelunique ga više ne planiram naručivati, otkako se dostava plaća, dakle morala sam u potragu za nekim novim. Htjela sam probati Aurin Correct Me, ali nek još malo pričeka.

Bourjois je povodom Dana žena bio na sniženju u Cm-u, pa sam ovaj novitet platila oko 12 maraka, inače je oko 17, ako se dobro sjećam.



Bočica je malena, četvrtasta, izgleda kao da je od brušenog stakla, ali mislim da je plastika u pitanju. Aplikator je klasični doe foot, spužvasti. 

Postoje tri nijanse, 01 Ivory, 02 Beige, 03 Dark Beige.

Moja je 01 Ivory svijetla i blago ružičastog, hladnog podtona, koji postane više izražen kad se korektor osuši. Ne oksidira na koži. Kao jedinu manu navela bih nešto izraženiji cvjetni miris, iako lijep, ali ta parfemska komponenta može biti iritirajuća. Meni srećom nije, nisam imala nikakve neželjene pojave, u smislu peckanja i suzenja očiju.


Iako mi puderi hladnog tona ne pristaju, korektori svijetle i hladne nijanse bolje neutraliziraju moje podočnjake.
Kad sam ga probala, učinilo mi se da je ipak malo presvijetao za moj ten, npr. ne bih ga mogla nositi bez ostatka šminke, kako nekada znam nositi korektor, uz malo maskare, obrve i balzam za usne.
Ova nijansa previše odudara od boje lica, svjetlija je i hladnija i možda bi mi preko ljeta ipak bila bolja nijansa 020. 
S ostatkom šminke, puderom, bronzerom se dobro uklapa, ništa ne odudara, lijepo posvijetli područje ispod oka, učini da djelujem odmornije i naspavano.
Zbog boje mi ne odgovara za ostatak lica, pa ga na nepravilnostima tipa upaljenih ili raskopanih bubuljica, nisam ni probavala. Mogao bi, vjerujem, poslužiti za posvjetljivanje sredine nosa i dijela čela između obrva, kad bih to radila i kad bi mi se dalo. :D

Korektor je solidno pigmentiran, nije vodenast, dobro će sakriti podočnjake koji nisu suviše izraženi i tamni. Blenda se savršeno, nećete morati potezati osjetljivu kožu da ga rasporedite i ujednačite.
Ono što se meni najviše sviđa kod ovog proizvoda jest njegov finiš. Izrazito je hidratantan, ne ističe suhoću kože i najbitnije-ne uvlači se u borice oko očiju. Čak i kad ga zaboravim fiksirati, on se odlično drži par sati, a u 90% slučajeva ne zaboravljam, pa izdrži čitav dan i lagano blijedi prema kraju dana, kao i sva šminka. Ako izlazim iz kuće na neki kraći period, ne volim ga ni fiksirati, jer on ima tu neku divnu iluminirajuću završnicu, koju je šteta ubiti puderom u prahu.
Zaista izgleda kao da ste područje ispod očiju dobro njegovali prethodnu noć nekom skupom i efikasnom maskom, čak i ako ste zaspale iza ponoći i jedva stigle skinuti šminku.


Veeelika, ali velika preporuka od mene, vrijedi čak i po punoj cijeni jer nisu štedjeli na količini i dobit ćete 7.8 ml proizvoda. Sigurno jedan od boljih proizvoda koje sam imala priliku probati u zadnje vrijeme.

Hvala na čitanju :)

You Might Also Like

16 komentari

  1. I meni je predobaaaar :) Baš ga volim, odlična investicija :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram ga kupiti jer još nisam našla omiljeni korektor.
    Trenutno koristim Aura Correct me korektor i zadovoljna sam po prilično s njim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako naletis na neko snizenje, probaj. ja sam planirala kupiti Auru, ali sam se predomislila i ipak uzela ovaj. Vjerujem da Aura nije hvaljen tek tako, a ima i veci izbor nijansi, njega cu sljedeceg.

      Izbriši
  3. a kakav ti je ovaj u usporedbi s macovim PLW? njega nisi spomenula gore u uvodu a ne znam kako ti on paše, pa da se mogu orijentirati :D ja sam sad nedavno kupila It cosmetics bye bye undereye, nadam se da će biti makar upola dobar koliko ga youtuberuše hvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam zato sto mi on ne spada u ove hidratantne, s flawless finisem ispod ociju. Duze stoji i ne mrda, ali mi naglasi malo suhocu, pa mi je bolji za vecer, za svadbe, izlaske i slicne prilike. Cini mi se da bolje pokriva, imam nc 20 i zuci je i tamniji od ovog, pa mi ne posvijetli ovoliko. Vjerujem da ce mi na ljeto bojom vise odgovarati nego Bourjois.

      Dobrih korektora nikad dosta, javi za It cosmetics :D

      Izbriši
  4. Ja nekidan pisala o puderu i baš spominjem da me zanima korektor... Živa bila, hvala ti na ovom postu, možda je bolje da sačuvam 17KM u džepu jer tih "hidratantnih sa OK prekrivanjem" puna ladica... Trebam nešto što na podočnjacima izgleda k'o da sam 8h u komadu spavala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. citala sam jer zelim city radiance, bas me mami.
      a ovo meni i jest korektor koji izgleda kao da sam spavala. :D prekrivanje je vise nego samo ok. opet, moram naglasiti da moji podocnjaci nisu jako tamni, meni je najbitnije da je hidratantan i da ne isusuje i ne bjezi u borice.

      Izbriši
  5. Odlična recenzija i odličan korektor :D Imam isti "problem" kao i ti kada je u pitanju nijansa 01, mrvicu je svetlija nego što bih želela, a 02 mi se učinila pretamnom. Ali finiš mu je divan, pa mu opraštam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)
      da se fino uklopiti s ostatkom sminke, ne odudara kad zavrsim citavo lice. mozda ce 02 biti bolji kad malo potamnim, i meni bi bio sada pretaman. treba nam vise nijansi. :D

      Izbriši
  6. Tako mi se ne kupuje, a ako bih da ga probam. XD Imam previše korektora...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma doci ce na red, potrose se korektori brzo. a vrijedi, vjeruj mi. :)

      Izbriši
  7. Nekad imala njihov onaj crni "na odvrtanje" s četkicom i voljela ga. Onda se prebacila na neke druge i zaboravila ga. Korektore možda jedino i potrošim od svega, pa bih ovom mogla dati šansu. za sad volim jedino YSl touche eclat jer mi osvjetli a ne osuši dosta tamne podočnjake, ali je skup, pa ga nastojim ne potrošiti u par sedmica. Misslyn s aplikatorčićem 03 je odličan ko nema presuho to područje, ali meni se isuši i bude nekako ružno na kraju dana. A Erase paste je potpuno, skupo razočaranje, pa mi treba neki normalne cijene koji ću voljeti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. crni na odvrtanje nisam imala, jesam healthy mix korektor i bio mi je presuh za podrucje oko ociju. YSL nisam nikad imala priliku isprobati, ni kupiti, a i da imam, ne znam sad bih li, kad sam nasla nesto odgovarajuce i za manju cijenu :D

      Izbriši
  8. Korektor je stvarno odličan,ima ga u nijansi Beige za prikrivanje sitnih nepravilnosti i bubuljica, a nijansu Ivory koristim za posvetljivanje, stvarno su odlični,kao i puder iz iste kolekcije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puder još nisam probala, ali će doći na red :D
      Beige bi i meni vjerovatno više odgovarala kad nam ljeto konačno stigne.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt