korektor Maybelline

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye korektor, nijansa Light

19:51Anela


Zadnjih mjesec dana niti jedno šminkanje mi ne prođe bez korištenja ovog korektora predugačkog imena, kojeg u nastavku teksta zovem skraćeno: The Eraser. U kratko vrijeme sam ga zavoljela, uvukao se među favorite i bio bi red da mu posvetim jedan post i otkucam koje slovo.
Na američkom tržištu ovaj korektor nosi naziv Age Rewind, a ambalaža je ista, plastična prozirna i bordo bočica na odvrtanje.
Nekada je bio dostupan i kod nas, sada više nije, šteta. Dugo sam ga željela, zbog brojnih dobrih recenzija koje je dobio i uhvatila sam ga na Feelunique stranici uz neki popust, inače košta 8 funti, što nije malo. Trenutno su na UK stranicama u prodaji samo dvije nijanse, Light i Nude, obje tamne za jako svijetle djevojke. Ja sam uzela Light jer je žućkasta, s malo narančastog tona, pa mi kamuflira moje plavo-ljubičaste podočnjake.


Kako rekoh, bočica je plastična, zapremine 6.5 mililitara. Dobro je zaštićena naljepnicom. Pripremite se da ćete je prije prvog korištenja okretati barem 2-3 minute, dok proizvod konačno ne ''krene''.
Na vrhu korektora nalazi se ova malena bijela ''pufnica'' kroz koju korektor izlazi i kojom se nanosi na kožu.


Ja bih radije da je korektor pakovan u klasičnu ambalažu, s aplikatorom na spužvicu. Na naljepnici na ambalaži je naznačeno da se ova spužvica na vrhu ne pere i da je presvučena nekakvim antibakterijskim slojem. Svejedno, pogled na spužvicu umrljanu korektorom mi izaziva nagon da je odmah operem, ne volim kad mi je šminka neuredna, ali suzdržim se nekako.


Nanošenje nije problem, lagano tapkam ovaj korektor ispod očiju, što manju količinu, uvijek mogu dodati još malo naknadno, ako treba.
Sposobnost prekrivanja The Eraser korektora je srednja, meni sasvim dovoljna da mi fino osvježi i posvijetli područje oko očiju. Nekada stavim samo korektor i maskaru, ako mi je lice taj dan u dobrom stanju, ništa mi više ne treba.
Možda ne bi bio dovoljan djevojkama koje imaju baš jako izražene podočnjake.


Svidjelo mi se što nije suh, iako je malo gušći od klasičnih korektora namijenjenih području oko očiju i što na okoloočnoj regiji baš lijepo izgleda i najvažnija stvar: ne nakuplja se u boricama oko očiju, čak i kad ga ne fiksiram puderom u prahu. Mislila sam da neću nikada pronaći takav proizvod. :D
Ne znam je li to do korektora, ili do toga što sam postala disciplinirana što se tiče svakodnevnog mazanja krema i ulja i seruma i čega sve ne, pa je koža njegovanija i šminka ljepše izgleda i duže traje. Nešto jest. Ja sam prezadovoljna i definitivno bih preporučila kupovinu ovog korektora, ako ne tražite jako prekrivanje i niste jako svijetle puti.

Hvala vam na čitanju :) :*


You Might Also Like

21 komentari

  1. Koja samo bijeda kada i Maybelline moramo naručivati! :D XDDD

    Meni treba nešto žestoko i ovo je najrealnija recenzija ovog korektora koju sam pročitala... hahahahah! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja moram i rimmel narucivati btw, nemam didaco nigdje blizu, niti mogu vise naci lasting finish 103 po cm i dmovima.
      Nemoj ti ovaj light korektor uzimati, ti si svjetlija od mene, nece ti biti dobar. U AmeriKi imaju i svjetlije, nama ne dobavljaju, štaš :D

      Izbriši
  2. Jako bih ga voljela imati ali ne mogu ga uhvatiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dostupan je na Feelunique stranici a cesto oni imaju popuste, evo sad za vikend je bilo -15% a bit ce brzo opet sigurno i bolje neko :)

      Izbriši
  3. Ne znam da li je to samo na slikama,ali tebi se podočnjaci jedva vide,treba da vidiš moje. :D
    Znači nije za mene,jako sam svetle puti,rozi podton,sa izraženim podočnjacima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa nisu nesto izrazeni, srecom :D
      Ne bi bio za tebe, bio bi ti previse taman. Kad bismo imali nijanse kao na americkom trzistu, pronasla bi i ti sebi nijansu, ovako...preskoci.

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Pa ja ih vidim. :P
      Doduse, kad se naspavam, nema ih.
      Zato imam bore smijalice u koje korektori pobjegnu, a ovaj stoji na mjestu.

      Izbriši
    2. Pa ja ih vidim. :P
      Doduse, kad se naspavam, nema ih.
      Zato imam bore smijalice u koje korektori pobjegnu, a ovaj stoji na mjestu.

      Izbriši
    3. Hahahah joj e, nije do mene, necu vise s mob odgovarat XD
      Sta cu kad ne mogu doci na red za kompjuter, minecraft ih zacarao sve XD

      Izbriši
  5. kod nas (austrija) je (jos) dostupljiv - ajd da vidimo do kada, jel je austrijsko trziste tri katastrofe ... tuzno ali istinito: dosta sminke kupujem u bih kada odem "dole" ... sto se tice korektora: slazem se s tobom u svemu ... i ja bi ga najradije non stop prala ... jedino sto mrzim je to, da se (naravno) ne moze sav proizvod "izcijedit" i uvijek imam osijecaj da ostane jos naj manje sedmica dana koriscenja ... (btw: ooooodlicne su ti obrve :) )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E super, nadam se da ce ga biti u Austriji na ljeto, planiram otici pa cu uzeti zalihe. Hvala ti puno :)

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. Ne zezajte me :D obrisem ja duple kad ugledam hahaha

      Izbriši
  7. Moram ga naručivati, a svakako ne bi bio dovoljan za moje plavo ljubičaste jako izražene podočnjake. Više ni sama ne znam šta da uzmem za njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja koristim kamuflaze za unutarnji ugao, do nosa, kad se bas plave podocnjaci, a kamuflaze bas nisu za suhu kozu, ruzno izgleda, nakupe se, i bas mala kolicina treba.
      Ne znam niti jedan tekuci korektor drogerijskog ranga koji ima jako prekrivanje, jedino da probas MAC pro longwear, ja nisam probala ali ga cure hvale, vrijedi malo skuplje platiti a imati dobru stvar.

      Izbriši
  8. "ne nakuplja se u boricama oko očiju, čak i kad ga ne fiksiram puderom u prahu." - prodato! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. XD barem se na mojoj koži tako ponaša, a moja je koža ispod očiju često dehidrirana i vrlo je tanka.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt