Deborah Milano maskara recenzije

Deborah Lash Creator Volume&Care maskara

09:41Anela


Danas pišem o jednoj maskari koja itekako zaslužuje pažnju. Dio je moje stalne postave što se maskara tiče. Jedino sam nju, 3D Classics, Max Factor Clump Defy i 2000 Calorie (u srednjoškolskim danima)  kupila nebrojeno puta.
Primijetila sam da je baš često na nekim sniženjima i svaki put kad je ugledam, kupim jednu, za zalihe :D
Možda bi vas upravo zbog toga i zanimala recenzija, iako je na sniženju, nikome se ne baca ni tih 10ak maraka koliko košta tada.
Dosta dugo traje i nakon nekoliko mjeseci meni je sasvim dobra i ne suši se. Ja imam ovu sigurno već dva mjeseca, ako ne i više i jednako mi je dobra kao i na početku. Vidjet ćete i na fotografijama ispod kako grudvica na trepavicama nema. Nema ni mrljanja ni osipanja ispod očiju nakon cjelodnevnog nošenja i vrlo lako je uklonim dvofaznim skidačem šminke ili uljem.
Četkica je sasvim klasična, meni su draže gumene, mislim da mi bolje razdvoje trepavice, ali i ova je sasvim ok.

Što se efekta na trepavicama tiče, najbolje ćete vidjeti sami, da ja puno ne pametujem. Zaista je teško preporučiti maskaru, čula sam i na račun ove maskare dosta kritike ali i pohvala i ako su vam trepavice imalo slične mojima, vjerujem da će vam odgovarati.
Evo mojih trepki bez maskare. Ravne, pomalo spuštene, kratke i rijetke.
Nakon uvijanja se već vidi razlika, ali to ne potraje ukoliko ne nanesem maskaru.
I evo prvog sloja maskare:


Razlika se vidi, trepavice dobiju na volumenu i dužini, nisu slijepljene. Ne bi bilo loše da je maskara još crnija, ali meni je i ovo sasvim ok.
Drugi sloj mi također ne slijepi trepavice, možda malo pri krajevima, iako mi se desi ako se baš žurim i ne pazim. Možda nekome s dužim trepavicama od mojih ovo nije slučaj, ali meni ovakva četkica dobro razdvoji trepavice. Ne savršeno, ali dobro.
Još više su naglašene i obojene.
Drugi sloj:
I evo i usporedbu da vidite :D
uvijene trepavice bez maskare; jedan sloj; dva sloja



Uobičajena cijena maskare je 17.80 KM, a na akciji je trenutno za 9.90 KM (čini mi se, +/- desetak feningi). Mislim da će cijena u DM biti snižena do kraja mjeseca. Ja sam zadovoljna kako mi trepavice izgledaju s njom i mislim da nijedna maskara ne radi čuda ako već nemate lijepe i duge trepavice.
Ako tražite solidnu maskaru za pristojnu cijenu, evo jednog prijedloga.

Hvala vam na čitanju :*

You Might Also Like

20 komentari

  1. Ukrala Karli note, but it's a nice touch :D
    Recenzija samo za Emu P. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to ti je saban. ucim ga i svirat hahahaha.

      Izbriši
    2. morat cemo na kakav ivent upast i mi da pravimo dar mar :D nosim sebi note. ti ponesi alkohola, nista od onih koktela...

      Izbriši
  2. Kakodobre fotke na ovim notama <3 Maskara mi dobro izgleda, čisto solidno i vrijedno pažnje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Martina :) i jest solidna i vrijedna pažnje, definitivno.

      Izbriši
  3. I sad mi to kažeš nakon što sam u dm-u jutros kupila provjerenu Essence I <3 Extreme, a nećkala se da li iskoristit 30% na Deborah... Ma joj. Inače, zadnjih par mjeseci nemam sreće s maskarama, nikako...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A vidiš, meni je ova draža od I love Extreme roze, zato što se ulijepim onom četkicom, a da Essence daje više volumena, daje. Za moj ukus ova ljepše izgleda na trepavicama. Na mojim, barem. Ja još imam Loreal Lash Wings na listi da isprobam, i čekam sniženje, da bude manja šteta ako ne bude bilo sreće :D

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. meni je stvarno ok, znam da je neke cure ne vole, ali eto, meni se dobrom pokazala.

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. dobra mi je skroz, probaj, mozda se i tebi svidi.

      Izbriši
  6. Svidja mi se, i ja je evo sad imam neki treci put cini mi se. Podsjeca me na moju omiljeni GR zlatnu, isto je uspijem do zadnjeg truna iskoristiti, a da bude dobra i da se ne osusi. Da mi i duzinu i volumen. Eno po drogerijama ona neka nova Essence Princess ( nesto tako ) plus eyeliner pen, a hvale tu maskaru. Moram i to probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh nemoj mi to govorit :D necu ja vise isprobavati, jos loreal da uzmem u subotu je 25% na loreal u dmu.

      Izbriši
  7. Ja sam baš na sniženju u DM-u kupila ovu maskaru i nakon par korištenja mogu reći da sam zadovoljna.I baš lijepo izgleda na tvojim trepavicama. :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. ne znam kada si postavila jesensko izdanje bloga ali mi se lišće jako sviđa :D

    odlične fotke i maskara baš dobro izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam jako slične trepavice tvojima i oduševljena sam kako ti maskara dobro stoji, tako da ću ju morati nabaviti :D Fotografije su mi predivne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Mona :)
      vjerujem da ce i tebi onda biti dobra.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt