maskara Maybelline

Maybelline Lash Sensational maskara

15:41Anela


Kad imate nevidljive, kratke, ravne i jadne trepavice, onda vam je maskara prilično nezanimljiv komad šminke. Malo koja me oduševi. Nit vjerujem reklamama nit očekujem da mi maskara čini trepavice troduplo dužima, gušćima i uvijenim, kao na reklami, ne. Ja samo želim da me ne ulijepi i da ne umažem pola kapka, da dobro češlja i razdvoji svaku dlačicu kako bi se doimale gušćima i da ih zacrni. Ako ih malo i podeblja, ali bez grudvica, ja presretna.

S mrvljenjem i mrljanjem maskare ispod očiju obično nemam problema. Malo koja da mi to radi.
Sve one najhvaljenije maskare sa ogromnim četkurinama meni ne pašu. Ja volim tanke četkice pomoću kojih mogu prići korijenu i najsitnijim dlačicama u kutu oka.
Bog zna koliko sam para dala na maskare koje su druge djevojke hvalile, a ja na koncu nisam bila nikako zadovoljna. Do mene je i do mojih zahtijevnih trepavica. Očito je preporučiti maskaru teže nego preporučiti kremu za lice.



Kad se ova maskara pojavila na tržištu, pročitala sam brojne recenzije, čini mi se da su jedno vrijeme svi o njoj pisali. Sve pohvale je dobila koliko se sjećam. To je prva stvar koja me odbila :D, uvijek odolijevam početnoj histeriji i čekam da osvane i kakva negativna recenzija ili da me popusti želja za novom igračkom, a ako ne popušta mjesecima, onda popustim ja i kupim. Pogotovo ako je na sniženju, kao što je ova bila. :D
Mislim da sam je platila oko 8 KM, a inače košta 14-15. Količina je 9.5 ml, rok 6 mjeseci nakon otvaranja.

Četkica mi se nije svidjela na prvu, ali sam joj dala šansu. Pomalo je savijena, nejednake debljine i nejednake dužine zubaca. Pokazalo se da nema razloga za skepsu. Dok je nanosim, pokušam je malo zarotirati, kako bi kroz trepavice prošli i kraći i duži zupci.




Formula je malo vlažnija, ne suši se brzo u tubi, dosta dugo mi traje. Ne sjećam se kad sam je kupila, ali mislim da sam koji dan prije Nove godine i još uvijek mi je super.
Znam ja da neki pišu kako bi maskaru trebalo mijenjati svakih par mjeseci, ali mi ne pada na pamet sve dok je još vlažna i dok daje dobar efekt.

Savršeno razdvaja, daje i volumen i malo na dužini i dobro zacrni trepavice. Ne mrvi se i ne spada na podočnjake, ne razmazuje se i ne peckaju me oči.
Trepavice drži uvijenima, ali prije nanošenja maskare ja njih malo uvijem uvijačem za trepavice i ne padaju.
Kao jedinu manu navela bih nešto teže skidanje. Podsjeća me malo na vodootporne maskare, iako nigdje ne piše da je vodootporna. Micelarna je ne skida, ili barem ne u par poteza, a otope je uljani skidači i mlijeka.



U zadnjih 7-8 mjeseci sam probala sigurno desetak maskara, veliku većinu sam dobila na recenziranje, ali se nijedna nije istaknula i iskočila iz mase osim Essenceove Multiaction i ove. Taman kad sam izgubila volju za isprobavanjem noviteta i htjela se vratiti starim provjerenim stvarima ( ili nadograditi trepavice) jedna u masi me uspije oduševiti.
Nedavno mi je stigla i nova Maybeliine Push Up Drama maskara i prilično sam zadovoljna, vidjet ćemo kako će slušati kroz koji dan.

Hvala Vam na čitanju :)


You Might Also Like

10 komentari

  1. Imamo iste probleme odnosno iste trepavice. Odlican post. Uzivala sam citajuci ga i pronasla sam se u svakoj recenici. Svaka cast! Definitivno si mi pomogla!❤

    http://mirjanasite.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na komentaru, drago mi je ako sam ti pomogla :)

      Izbriši
  2. ovo je prvi kozm.proizvod sa opravdanim nazivom: senzacionalna je :D ja ne epitetiram baš lako, i malo me šta oduševljava ali ova maskara mi je najbolja. ikad :D toliko mi je dobra da otkako je koristim druge uopće ne isprobavam (niti imam želju), ali me baš sad zanima kakva je ova nova - zato javljaj čim prije :)
    PS-meni kod skidanja puno pomaže da ju samo malo nakvasim običnom vodom, i dok se ona lagano rastapa ja npr. operem zube, i onda ju skroz lako skinem (bilo nekom kremastom umivalicom, bilo odstranjivačem šminke), pa ako želiš - probaj i ti tako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što više šminke imam, to me sve manje i rjeđe nešto oduševljava, svima nam je tako izgleda :D
      I očekivanja i ukusi se mijenjaju, pa mi je nešto prije 2-3 godine bilo odlično, a sad mislim da je prosječno :D
      Maskara me malo koja oduševi, a ova je zaista senzacija :D Ne smijem još hvaliti previše Push up dramu, ali mi je dobra i čini mi se da da malo više dužine nego ova. Vidjet ću kakva bude kad se malo prosuši, pa pišem.
      Ovo za skidanje je super savjet, probala sam i stvarno lakše ide, umijem se uljima za čišćenje lica, i odgovara mi tako, ne otpadaju trepavice ni ništa. Hvala :*

      Izbriši
  3. Imam ovu maskaru i zadovoljna sam sa njom. Meni je isto u početku oblik četkice bio neobičan, ali sam se vremenom navikla na nju. Također se slažem s tobom da je malo teže skinuti s očiju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da i tebi odgovara, dosta nas ima zadovoljnih. Probaj ovako skidati kako je Ivana napisala u komentaru iznad, lakše ide :)

      Izbriši
  4. Off topic, preporuka drogerijskog highlightera i gel eyelinera? Hvala unaprijed :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel eyeliner- golden rose
      highlighter- ne znam :D Bude kod Catrice i Essence finih u LE, ali u stalnoj postavi i ne baš..ne znam kakav je ovaj Catrice novi pečeni, High Glow, fin djeluje na blogovima, još ga uživo nisam vidjela.

      Izbriši
  5. Potpuno se slazem sa napisanim i moji utisci su isti...jesam zadovoljna i odogovara mi odnos cena-kvalitet....skidam je sa dvofaznim balea skidacem, micelarnom vodom, gelom za umivanje i pomalo se namucim ali nemam izbora....nasla sam maskaru koja mi odgovara a da nije preskupa i ne zelim vise sa isprobavam i razocaravam se....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se i tebi sviđa. Trenutno trošim Loreal ljubičastu Million Lashes, i odlična je, samo je preskupa što se mene tiče, a kad se osuši uzimam opet Maybelline :D

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt