Essence rumenilo

Essence Silky Touch rumenila: Autumn Peach 80 i Summer Dreaming 90

18:03Anela


Dva rumenila o kojima ću danas pisati sam dobila na recenziju. Ja ih sama sigurno ne bih ni primijetila ni zagledala niti kupila. Nekako uvijek pogledam šta ima u novim Essence kolekcijama, ali stalni asortiman i ne zagledam toliko.
Prije nekoliko godina sam imala dva-tri njihova rumenila, bila su u skoro identičnoj ambalaži kao ova, samo je na njima pisalo mineral powder blush. Bila su slabe pigmentacije i slabe postojanosti, a nijanse nisu odskakale kao nešto novo i neviđeno.


Pigmentacija Silky Touch rumenila je puno bolja, a i stoje mi prilično dugo na licu, pogotovo ovo tamnije, Autumn Peach. Baš sam sretna što sam ga dobila, jer mi je idealno rumenilo za ljetne lookove u kojima nosim neki koraljni ruž i puno bronzera. Iako svojim imenom asocira na jesen, a i jest dio jesenskih noviteta iz 2014., ja sam ga tek otkrila i zavoljela. Puno mi ljepše pristaje sada kad sam samo dvije nijanse pudera tamnija, nego dok sam bila blijeda.



Možda u ambalaži djeluje zagasito i ciglasto, ali kad ga nanesem na lice oduševim se. Ja sam netko tko se hvata za roza i ljubičasta pa i crvena rumenila, ali mi je ovo nevjerovatno sjelo i u zadnje vrijeme posežem samo za njim. Idealne je pigmentacije, ne moram grebati po njemu kistom da pokupi nešto boje, a nije ni jedno od onih kod kojih treba dobro paziti da se ne pretjera. 


Summer Dreaming je nijansa kojom se igralo na sigurno. Mislim da bi mogla pristajati većem broju djevojaka. Radi se o toploj rozoj nijansi, ustvari nekoj lijepo izbalansiranoj mješavini roze i breskvaste.



Na prvi pogled je možda dopadljivije od Autumn Peach rumenila, ali na licu izgleda kao njegova razvodnjena, blaža verzija, pa se meni ono prvo gore, Autumn Peach puuno više svidjelo. Ovo bi možda moglo više odgovarati svijetlim djevojkama.



Summer Dreaming je slabije pigmentacije a i trajnosti od prethodno spominjanog AP, ali ipak ga vidim na licu nekih 5-6 sati i po ovim vrućinama, što je sasvim ok.
Volim njega nositi uz jače, koraljno crvene i narančasto crvene ruževe, a Autumn Peach mi je nekako za svjetlije koraljne i breskvaste nijanse na usnama.

Oba rumenila u ambalaži djeluju kao da imaju mat završnicu, ali ustvari imaju neki fini zlaćani mikro šimer, jedva vidljiv golim okom. Ne bih ga ni uočila da nisam slikala makro opcijom, pa ga vidim zbog uvećanog prikaza. To podari lijep i prirodan sjaj obrazima jer reflektira svjetlost.


u hladu
...i na suncu
Mana ovih rumenila je ambalaža. Ova plastika se dužom upotrebom i povlačenjem po neseseru izgrebe i slova se izbrišu i rumenilo zbog pakovanja ne izgleda više lijepo. Cijena od 5.25 KM je nešto zbog čega možemo zanemariti ovu ambalažu. Količina je 5 grama.

Rumenila su malo ''brašnjava'' i to se vidi kad ih zahvatite prstom i uradite swatch na ruci. Pod ovim brašnjava mislim da se pigment ne razmaže sasvim jednolično po koži, nego da na mjestu gdje sam obrisala prst, vidim sitne praškice rumenila, pa me podsjeća na brašno. To mi se ne dešava kad ih uzimam na kist, ne praše po licu, sasvim se fino prenesu na obraze. Lako se i bez problema blendaju. 
Mislim da su zaista vrijedna isprobavanja, pogotovo ako želite uštedjeti koju markicu ili isprobati nove nijanse i boje. Možda se ugodno iznenadite, kao što sam i ja :).

Hvala na čitanju. :*


PR proizvodi

You Might Also Like

15 komentari

  1. Ovaj prvi se mi jako svidja! :)

    <3

    Katja iz Slovenije

    OdgovoriIzbriši
  2. Divne nijanse. Peach mi je definitivno favorit.

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni se vise dopada Autumn Peach, bas ti lijepo pristaje na licu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prva nijansa je predivna, prelepo ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni su ova rumenila super i nakupila sam 4-5 nijansi, a također ih ne bih ni primijetila da jedno nisam dobila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hihih, dobiješ jedno i kupiš još pet hahah, ista sam. moram pogledati ostale nijanse, a i ova rumenila koja trebaju doći na jesen su mi isto super.

      Izbriši
  6. Imam ovaj haman Summer dreaming, jeeer u DM/CM-u zalijepe onu naljepnicu onako lijepo, posteno preko naziva pa kad krenes da odlijepis sve se zivo skine ili podere... eto malo hejt da bacim usput, ali rumenilo mi je super. Treba ga malo vise nanijeti ali je fino

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahha, baš, zaslužen hejt. niti mogu nijansu vidjeti niti sastav. a kad mi kod artdeco sjenila ( ona iz here comes the sun kolekcije) to naprave, bas mi žao bude, naljepnica ispod sasvim poderana, odmah mi nije ambalaža toliko lijepa, upropaste je skroz.

      Izbriši
  7. Zaljubim se u tebe svaki put kad izbaciš novi post ♡ Autumn Peach je divota i prelijepo ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt