Deborah Milano Manhattan Cosmetics ruževi

Deborah Absolute Lasting VS Manhattan Lips2Last

23:58Anela


Koliko ste puta bile u situaciji da poželite nanijeti neki ruž i zaboraviti da ga imate na usnama? Da budete bez straha, da jedete i pijete i ne provjeravate je li vam ruž završio na čaši, svugdje oko usana i po zubima, da možda nekog poljubite, bez straha da ćete ga umazati? 
Ako ste mislile da to nije moguće, prevarile ste se dobro. Budući da kozmetička industrija sve brže i sve više napreduje, sad su nam dostupne i takve stvari, a ne koštaju bogatstvo.


Trajni ruževi nisu neka novost, sjećam se da sam imala davno, pa sigurno prije 10 godina, jedan Max Factor, ali mi je strašno sušio usne i izazivao nelagodu prilikom nošenja, a usne bih poslije njega danima oporavljala. Dosta se toga u drogerijama promijenilo od tada, pa vjerujem da ni Max Factor Lipfinity ruževi nisu isti. Nisam probala ove novije.

Dva Manhattan ruža imam već neko vrijeme, kupila sam i probala jedan, pa kupila još jednu nijansu, da se nađe :D
Deborah trajni ruževi su novost kod nas i imam ih zahvaljujući mojim prijateljicama blogericama, Amri, Emi i Melisi koje znaju da sam luda šminkara i da su mi ruževi slabost, a da mi Deborah nije blizu, pa mi pokloniše malo karmina, jer, eto nemam dovoljno. ;) :* 
Vidjela sam da i Loreal Infallible ima sličan fazon, kao i Rimmel, samo što njih kod nas nema u prodaji.
Zajednička stvar i za Deborah i Manhattan ruževe je što dolaze u sličnoj, skoro identičnoj, dvostranoj ambalaži. S jedne strane se nalazi tekući ruž, a s druge je prozirno sjajilo koje ide preko ruža, nakon što se ruž osuši i fiksira.


Aplikator za ruževe i kod jednog i kod drugog brenda je vrlo precizan, meni olovka u većini slučajeva ni ne treba, ali ipak je stavim, da se one minijaturne greškice uz rub usana ne vide, a i sigurnija sam pri nanošenju. 
Nakon nanošenja ruža na usne, potrebno je sačekati da se ruž osuši, ne trljati usnu od usnu, ako vam je to navika nakon nanošenja ruža.
Kad se ruž fiksira, možete ga ostaviti tako, u mat varijanti ili dodati sjaj preko.
Meni skupljaju usne i nisu mi najugodniji bez sjaja, pogotovo ovi Manhattan, čak su malo i ljepljivi, pa mi je sjaj preko obavezan. Deborah ruževi su puno ugodniji na usnama i bez sjaja, pa će ga neke od vas, s normalnim usnama, moći nositi i bez sjajila preko.

Ruževi su gusti, odlično pigmentirani i ne prelijevaju se preko ruba usana niti bježe u okolne borice. Brzo se suše, Deborah nešto malo brže nego Manhattan.

Predstavnici i jednog i drugog brenda su otporni na piće, ne ostaju na čaši niti na priboru za jelo, otporni su na poljupce, na hranu također, ako ne jedete ništa masno. U suprotnom se skinu s unutrašnje strane usana i boja malo izblijedi i to onda izgleda ovako:


Fotografija lijevo je nastala 4-5 sati nakon šminkanja. Sjaj se skinuo, a i ruž zbog jela i pića. Fotografija desno je nakon popravljanja, ali nisam skinula ruž, nego sam samo dodala još jedan tanji sloj preko usana i kad se osušio, stavila sjaj i problem riješen. Nisam primijetila da mi se ovi ruževi nakupljaju ili mrve na usnama kad se dodaju slojevi prilikom popravljanja.

Ni jedni ni drugi nemaju neki posebno izražen miris
Sjajilo s druge strane nije nimalo ljepljivo niti neugodno. Ako se ruž osuši prije nanošenja, sjajilo uopće za sobom ne povlači boju i pored dosta korištenja, aplikatori sjajila su još čisti, a sjajila ostala prozirna.
Kako ste mogle i same zaključiti, ruževi su vrlo sličnih karakteristika, ali bih ja ipak izabrala Deborah ruževe pored Manhattanovih, jer su mi ugodniji na usnama, ni ne osjetim da ih nosim. Manhattanovi su dosta ljepljivi i više skupljaju usne kad se osuše (čim dodam sjajilo ne osjetim više ljepljivost, ali ipak).
Cijena ide u korist Manhattan ruževa, koštaju oko 14 maraka, dok su Deborah skuplji, oko 20. Mislim da je količina i kod jednih i drugih jednaka- po 4 ml ruža i 4 ml sjajila. Manhattan se proizvodi u Njemačkoj, Deborah u Italiji.
Nijanse Deborah ruževa su mi ljepše i modernije, Manhattan ima neke čudne kombinacije i u nekima je dodano malo sedefa, kao npr u ovom 65 N, i da, ne volim ove šifre i brojeve umjesto naziva nijansi :D.


Vidi se i na fotografiji kako se Manhattan ruževi lagano presijavaju, a Deborah se sasvim osuše i dobiju mat izgled.



  • Deborah Absolute Lasting Liquid Lipstick 02, Brown Nude



  • Deborah Absolute Lasting Liquid Lipstick 07, Dark Mauve



  • Manhattan Lips 2 Last 65N



  • Manhattan Lips 2 Last 45L


Imat ćete malo muke kod skidanja, micelarnom nemojte ni pokušavati, odmah da znate. Skidaju se dvofaznim skidačem ili nekim uljem.
Evo i mali klip na kojem se vidi kako se ne daju, a baš sam jako pritisnula i trljala, prvo maramicom pa kasnije i dvofaznim.



Ovo jesu najtrajniji ruževi koje sam probala, ali imaju manu, isušuju usne i to ćete osjetiti nakon što skinete ruž. Zato ih ostavljam za specijalne prilike, vjenčanja, rođendane, proslave, izlaske, kad mi je potrebno da mi ruž traje i traje, a za svaki dan biram ipak nešto laganije.

Hvala što me čitate :) :*

You Might Also Like

12 komentari

  1. U breee bas su trajni. Neverovatno. Super je video ne bih verovala da nisam videla :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, stvarno traju dugo i nakon par sati su isti kao kad se tek nanesu. I zao mi je sto blogger pokvari rezoluciju videa, izgleda da se ipak treba uploadovati na yt, pa lijepiti link, ovako je nemoguce vidjeti s mobitela npr.,ali dobro :) znam za ubuduce...
      Hvala ti :*

      Izbriši
  2. baš su trajni, definitivno moram nabaviti neki :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moras, barem ove crvene ili jace, za posebne prilike :D

      Izbriši
  3. Moja mama ove voli posto je mrzi da popravlja u toku dana :D ali kaze da joj ovi Manhattan puno bolje odgovaraju nego Deborah...da su joj previse tecni ili nesto tako.
    Ja nisam fan ovakvih formula, ali su mi boje super

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, a kod mene obrnuto, eto vidis, stvar osobne preferencije. Bitno je da su oni postojani i da se ne preslikavaju na sve sto dotaknes usnama. :)

      Izbriši
  4. Predivna si, a ruževi su odlični :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Manhattan mi više nemamo, a za Deborah pojma nisam imala da su ovako postojani!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, meni cak i drazi i prijatniji od Manhattan ruzeva :)

      Izbriši
  6. Nisam probala Manhattan, a Deborah mi je ekstra!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aha, i ona nude mauve je fina, mislim da se tako zove.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt