Alverde Balea Ebelin

Mala blaga iz DM-a

20:23Anela


Ovaj post će biti hvalospjev odličnim Balea i Alverde proizvodima koje možete kupiti samo u DM poslovnicama, po pristupačnoj cijeni, a vrijede puno više nego što ćete ih platiti. Volim DMove marke i proizvode, povoljni su, kvalitetni, prate trendove i uvijek znaju privući pažnju svojim šarenim i girly kolekcijama i ambalažama. Zamjeram im jedino što nam ukinuše bodove, pa sve ostalo, šminku, kućne i higijenske potrepštine kupujem u CM-u, DM posjećujem radi Balee, uglavnom.

Bude tu i koji promašaj, proizvod koji mi iz nekog razloga ne odgovara, ali je puno više onih koji su mi i više nego dobri, pa ću danas pisati o njima.
Moja koža tijela nije zahtjevna, nije osjetljiva ni suha, pa od gelova za tuširanje ne očekujem puno, jedino da fino mirišu i da poslije tuširanja nemam osjećaj suhe kože, kao da sam se tuširala deterdžentom za suđe. Volim Palmolive i Dove gelove, a volim i ove Baleine kremaste.



Trenutno imam ova dva, a stalno uzimam neki drugi, da sve isprobam. :D To se ionako najbrže troši. Ne volim jedino one jako parfemisane, ni čudne kombinacije mirisa tipa kokos-breskva, dinja, lubenica i tako te, pa uglavnom preskačem LE kolekcije, kad su gelovi u pitanju.
Tekući sapuni su također nešto što kupujem u DM-u, posebno onaj s mirisom breskve, ne znam ni sama koliko sam ih potrošila, oko desetak možda :D. Prekrasno miriše i ne isušuje mi ruke.



Moram spomenuti i Babylove kupku za bebe, također DM-ova marka. Ne viđam je više, možda su je i povukli. Koristila sam je za sve i svašta, tuširanje, pranje kose, kistova, ruku...

Balea MED linija je nešto što uvijek pregledam detaljno, da vidim ima li noviteta :D.
To je linija za osjetljivu kožu, uglavnom bez iritanasa, agresivnih sulfata, parabena, mineralnog ulja, ali zna biti alkohola i komedogenih stvari u kremama, pa opet treba pripaziti.
lijevo sastav pjene, desno sastav sindeta

Ultra sensitive pjena se može koristiti za pranje lica i tijela. Dobrog je sastava, nemam nikakvog crvenila ni iritacija kad se njome umivam. Budući da je moje lice suho i zateže i od umivanja čistom vodom, tako me zateže i nakon umivanja ovom pjenom pa moram odmah namazati kremu, međutim ova pjena ne pogoršava trenutačno stanje i ne uzrokuje još više suhoće i perutanja, što mi je super. Šminku ne skida savršeno, ako imate i maskaru i sjene i tuš, ostane nešto malo ispod očiju i u trepavicama, zato ja šminku skinem dvofaznim pa se poslije umijem. Nije ni namijenjena području oko očiju ni skidanju šminke, ali sam se ja oglušila na to. Ne peku me oči od nje. I ambalaža je super, funkcionalna i pumpica radi odlično. Ako je mislite kupovati, požurite, neće se više proizvoditi.

Balea Seifenfreies Waschstuck je tzv. sindet (sintetički deterdžent) ili ''sapun bez sapuna''. Prilagođen pH vrijednosti kože, 5.5, a većina ostalih sapuna su lužnati, s pH većim od 7. Jako lijepo miriše na čisto, ne isušuje ruke.



Losioni za tijelo možda ne bi pružili intenzivnu njegu suhoj koži, ali su mojoj normalnoj dovoljni. Trenutno imam ovaj kokos losion, malo se sporije upija ali mi se miris sviđa, nije zagušljiv kokos, da mi izaziva mučninu, baš mi je lijep. Kremu od 500 ml s mirisom breskve trošim još od prošlog ljeta, malo sam je zapostavila preko zime, sad je ponovo u upotrebi. Za bolju njegu tu su maslaci za tijelo, o lješnjaku sam pisala OVDJE, a imala sam i kakao, potrošen je odavno. Mazalice za tijelo su uglavnom dobrog sastava, s kojim izuzetkom u LE kolekcijama koje su krcate parfemima, provuče im se i koji paraben i drugi, ne baš tako sigurni konzervansi. Nisam strogi puritanac što se sastava tiče, ponekad zatvorim oči zbog lijepog mirisa i ambalaže. 

Balea MED Ultra Sensitive Totes Meer krema se može koristiti i za lice i za tijelo. Nije parfemisana pa bi nekima od vas mogla smrduckati :D. Meni ne smeta taj miris ni najmanje. Krema je rjeđe teksture, hidratantna i super mi je kad mi se dermatitis pogorša, pa ne želim iritirati već iziritiranu kožu lica, a lice vapi za nečim hidratantnim i hranjivim. Ova krema nema iritanse pa je pogodna i za alergičare. Iako je malo rjeđa, ja na licu imam osjećaj da je hranjiva pa ne znam koliko bi bila dobra nekome tko ima masnu kožu, meni baš odgovara.
Balea Totes Meer krema, sastav

Još jedna kremica iz MED linije, Ultra Sensitive Intensivcreme mi je isto jako dobra, ujutro se budim sa jako mekanim licem poslije nje, koža mi bude glatka kao da krema ima silikon, a nema. Brzo se upija, pa je mogu nositi i ispod šminke.
Ovo lijevo na slici je Balein Cell Energy serum, ali starija verzija, nije više u prodaji. Bio mi je puno draži od Aqua seruma, Aqua je na mom licu baš i bio kao vodica. Ovaj mi pruža odličnu hidrataciju, svejedno što je alkohol u sastavu. Srećom, uzela sam zalihe kad sam čula da se povlači. Trošim posljednji primjerak. Noviju verziju Cell Energy seruma nisam probala, a jesam onaj Cell Energy Serum In-Öl i on mi je bezveze.
Beauty Effect Power maska za lice me baš pozitivno iznenadila. Nanesem je u debljem sloju i ostavim da se upije. Nije potrebno ispirati masku s lica, eventualno obrisati maramicom višak, nakon nekog vremena, ako vam smeta. Baš je super kad su maske za lice u tubicama a ne u kesicama. Ova maska je obogaćena hijaluronskom kiselinom, shea maslacem, maslinovim uljem, poslije korištenja je koža vrlo mekana i vidno hidrirana. Nisam sigurna da bi prijala koži koja je sklona izbijanju prištića, zbog cetearil alkohola i maslinovog ulja u sastavu, koji su blago komedogeni. Izuzetno kvalitetna za nešto što košta 3-4 marke, zaboravila sam točnu cijenu.


Alverde ulje divlje ruže sam kupila i potrošila dvaput. Trenutno ga nemam jer koristim neka druga ulja, ali bih ga kupila nekad opet. Nisam imala nikakve neželjene reakcije na njega, koža ga je fino prihvatila, bila mekana i puno manje suha.



Šamponi su također nešto što volim, nemaju silikone i ne svrbi me tjeme od njih, a lijepo očiste i ne otežaju kosu.



Trenutno imam ovaj s naslikanom smokvom i ok mi je, kao i svi u ovakvom pakiranju. Kao da samo mijenjaju naljepnicu i miris :).

Balea regenerator mango i aloe vera je jedan od mojih omiljenih ikad. Kosu omekša u sekundi i mogu slobodno provući prste kroz kosu dok je ispiram, ništa ne zapinje. Ponekad ga koristim i za co-wash, pranje kose regeneratorom, inače odlična stvar za sve nas sa suhom i kovrčavom kosom, o tome ću više pisati u postu o njezi kose koji spremam. Oil Repair regenerator mi je također dobar, nešto jači od mango-aloe vera, pa njega nekad ostavim duže vrijeme da djeluje na kosi i rezultati budu odlični, kosa meka i podatna.
Alverde šampon breza i kadulja (Birke, Salbei) je blag i namijenjen za osjetljivo vlasište kao što je moje. Više uopće ne koristim šampone sa SLS I SLES, tjeme mi uvijek burno reagira, dobijem perut i glava me nepodnošljivo svrbi. Ovaj šampon koriste i moja djeca.



Žuti serum za vrhove je sličan Avon silikonskom serumu, njega nanosim na vrhove poslije pranja na vlažnu kosu, dok Oil Repair ulje i Mango mlijeko za kosu koristim i na vlažnoj i na suhoj kosi (nešto od ova tri, ne sve skupa :D ). Sva tri preparata mi zaglade dlaku, nema frizzy i naelektrisane kose i lakše se i brže isfeniram. 

Ni kreme za ruke ne tražim dalje od DM-a, Balea mi je dovoljna jer mi ruke nisu suhe, a volim jako i Afrodita kreme.


Lijeva, Papaja je malo laganija ali pruža finu njegu, lijepo miriše i meni je skroz draga. Desna je nešto koncentriranija, gušća, bolje njeguje, podsjeća me na Neutrogeninu plavu kremu, samo što se ova brže upije. Bit će dobra za hladnije dane i suvlje ruke.


Hand Konzentrat
Papaya & Buttermilch
Još jedna odlična i povoljna stvar iz DM-a je i ovaj piling Totes Meer:



Ja ne volim blage pilinge za tijelo, volim kad su grublji i kad dobro ostružu kožu :D. Tako mi odgovara. Pomogne mi da mi ne urastaju dlačice na nogama poslije brijanja, ako sam redovna. Sadrži morsku sol, maslinovo, suncokretovo i jojobino ulje, kofein, ureu, cinkov oksid i vitamin E. Miriše citrusno i osvježavajuće. Ako vam se nakon otvaranja desi da ulje pliva po površini a ispod je tvrđa masa, samo to dobro promiješajte dok se smjesa ne ujednači.
Ne mogu da ne spomenem Balea bazu za puder:



O bazama sam opširnije pisala OVDJE. Silikonska je i zagladi lice, smanji vidljivost pora i bora i produži trajanje pudera na licu.

Ebelin u poslovnicama izvan BiH ima puno zanimljiviji stalak. Kod nas su do nedavno u ponudi bile samo pincete, škarice, uvijači za trepavice, neki čudni plastični nokti i nešto nakita i gumica i ukrasa za kosu.
Vani imaju i četke za šminkanje, spužvicu koja liči na beauty blender i svašta još. Počele su nam dolaziti neke stvari, pa se nadam da će se stanje promijeniti.



Sredstvo za čišćenje kistova, pinsel rajniga :P, ne bih ni primijetila da ga Amra nije hvalila OVDJE.
Odlična stvar za sve nas koji imamo puno kistova, a malo vremena. Samo ga naprskate na kist i protrljate kist od maramicu, odlično se skine i tekući puder, sjenilo da ne govorim. Ne može zamijeniti pranje, naravno, ali je spas kad vam se žuri.

Ovo rozo je silikonska...spužvica? Ne znam kako bih je nazvala, ali je namijenjena za pranje i masažu lica. Nježna je i ne grebe. Volim namazati lice uljem i lagano masirati kožu, tako vršim i piling. Posluži i za pranje manjih kistova.

Što se dekorativne kozmetike tiče, to ne kupujem u DM-u, s nekoliko iznimki.
Alverde stalak skoro nikad i ne gledam, a bude finih stvarčica. Uvijek sam smatrala da su im puderi loši i nepostojani dok nisam probala Cover and Stay i oduševila se, on će imati posebnu recenziju za nekoliko dana. 
Alverde sjenila su nekog srednjeg ranga, ništa manje kvalitetna od ostalih drogerijskih brendova. 

Ovaj bronzer na slici je zapravo kameni puder u nijansi 05, Terra  i skoro sam mu dotaknula dno koliko ga volim, a ja bronzere ni ne nosim svakodnevno. Ima tako fin i decentan sjaj, nikakve se krupne sjajne čestice u njemu ne vide. Na preplanulom licu je posebno lijep.
Ruževi su prije bili suhi, ali su mi ova dva odlična, jedan nude u olovci, drugi u boji mesa i nijansi Kathrin koju baš jako volim.
Alverde balzami za usne su mi omiljeni drogerijski i uvijek moram imati po jedan u svakoj torbi ili jakni. Ne valja im jedino onaj u tubici, od nara. I o njima sam pisala OVDJE.



Volim i ove proizvode za njegu noktiju:



Nagel Aufbau Serum namažem i na nokte, bez laka, i na kožicu okolo, jako se brzo upije. Nemojte samo preko njega lakirati nokte, prije lakiranja odmastite nokat alkoholom, inače vam lak neće trajati ni dan.

Krema za nokte i zanoktice Marelica je malo čudo u tubici, meni zanoktice oporavi preko noći. Ona je nešto masnija i sporije se upija pa je namažem pred spavanje.

Raspisala sam se, ali imam toliko toga što bih preporučila i što je vrijedno spomena. Jedini nedostatak je što stalno izbacuju i ubacuju proizvode u asortiman, pa kad vam se nešto jako svidi, pitanje je hoće li se prodavati još uvijek kada potrošite ono što volite. :/ 


Šta od DMovih marki vi koristite i volite? Imamo li neke zajedničke favorite?
Ja se često zadržim i ispred Alnaturine police i police s vitaminima, ali je i bez toga ovaj post otišao u beskonačnost, pa ću o hrani drugom prilikom.

Hvala na čitanju :*

You Might Also Like

50 komentari

  1. Cekam recenziju Alverde Cover&Stay pudera! Vodoo-Blonde ga hvali, navodno moze i za suhu kozu.. Cekam tvoje misljenje! :)
    Ovo je jedan od tvojih najboljih postova, preporuke su uvijek dobrodosle.. i valja se fino podsjetiti prije obilaska DMa :) Pozzzic!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Lejla :*
      Puder po mom mišljenju i jest za suhu i normalnu kožu, ali ne za jako suhu, dehidriranu, samo bez viška sebuma. Može proći i za mješovitu, ako se matira. I ona Cashew nijansa je baš svijetla jako, evo meni trenutno presvijetla, pa ću uzeti i onu tamniju da miksam. Nisam ga još probala preko različitih podloga, ali bit će to, možda sljedeće sedmice gotovo.

      Izbriši
    2. Sad si me jos vise zainteresovala. Imam normalnu kozu lica, samo zimi bude suha. A i nijanse su ok, cudo Bozje da uvezu nesto normalno za nase podneblje.. Neki dan zamalo da uzmem Cashew, i kontam se da ipak sacekam jos neku recenziju..Vidis, bila bi mi presvijetla cim je i tebi.. Nista, cekam post pa da presijecem :)
      pusa

      Izbriši
  2. super preporuke :D prizvodi za kosu iz oil repair linije su mi skroz dobri, imam taj serum, traje mi sto godina :D moram potražiti tu kremicu za zanoktice od alverdea, i tu spužvicu gumenu od ebeline (nigdje ju nisam vidila :( ) i moram taj maslac za tjelo s lješnjakom... i piling


    ooooo bacaš me u trošak hahahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah, pravi spisak :D
      meni ovo ulje iz oil repair linije traje godinu dana, tek sam do pola. kremica i serum za nokte su mi fantastični, nećeš se pokajati.

      Izbriši
  3. JOj svašta sam sebi zapisala za isprobati. Totes meer i ja imam, i iako mi je masna koža , baš mi je fina krema. Gelove za tuširanje samo Baleine i kupujem i koristim, osim ako dobijem neki ili me privuče izgledom .-) Super post i koristan....Thank youuuuu :-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala tebiii :* zapiši slobodno, da sam i ja nekad krivac što ti pare trošiš, uvijek je obrnuto :D

      Izbriši
  4. Post došao kao naručen jer sam i ja napokon probala odličan Aqua serum pa se sada bacam u istraživanje Balee. Mislim da su proizvodi za njegu kose sljedeći koje ću isprobati.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo je bukvalno blago, jako volim Baleu , neke stvarčice sam probala i sve su mi sjajne, Alverde takođe a omiljena mi je baby love kupkica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlični proizvodi i svašta se može isprobati, a ne košta previše. Ima i promašaja ili neki proizvodi baš nisu za moju kožu ili ništa ne rade, ali ima puno više stvari koje su čak premašile moja očekivanja :)

      Izbriši
  6. Tekući sapun i to baš ovaj od breskve mi je najdraži i najljepše miriše, gelovi za tuširanje obavezno i kreme za ruke najviše kupujem. :) valja mi isprobati ovu spužvicu za lice. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Desilo mi se par puta da mi gosti, nakon izlaska iz kupatila, kažu kako fino miriše sapun :D I meni je najdraži, volim različite stvari probavati, a opet na kraju njega uzmem, nikako da dosadi.

      Izbriši
  7. Odličan post :-D Ja cu morati šampone isprobati, to nisam nikad :-D

    OdgovoriIzbriši
  8. Volim DM-ove proizvode, Baleu uglavnom, Alverde mi ne odgovara bas. Losioni za telo su lagani i odlicno mirisu, nega nije neka, ali dovoljna mojoj kozi. Od proizvoda za lice koristim umivalice, poneku masku, a nameravam da probam i ovu Intensiv kremu uskoro. I test-pakovanja najcesce uzimam kod njih. Inace, Balea deo sprejevi su odlicni, eto preporuke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e da, imam i deo sprejeve, posebno onaj sensitive plavi volim, to sam zaboravila ubaciti i imam jedno malo pakovanje za torbu. super su mi ta njihova mala pakovanja, kad idem negdje da ne vucem full size proizvod.

      Izbriši
    2. Zaboravih da pohvalim post :p I da dodam, nestrpljivo iscekujem post o Alnaturi, nisam nista probala do sad :)

      Izbriši
    3. hvala :D alnaturu nemam na hrpi da slikam, odmah pojedem XD dobar im je cous-cous i druge žitarice i kašica-pire od jabuka iiii ako se sjetim još čega, napisat ću. a das gesunde plus vitamine uzmem one mama, za trudnice i dojilje su, iako nisam ništa od toga dobri su mi, i beta karoten isto njihov koristim i askorbinsku kiselinu u prahu ( vitamin c).

      Izbriši
    4. <3
      I ja se kljukam gesundeom ponekad :D Magnezijum je dobar, i kalcijum + D vit., ali u tabletama, ne sumeci.

      Izbriši
  9. Ovo mi je definitivno jedan od dražih postova koje sam pročitala u skorije vrijeme! Ja sam u suštini oduvijek kupovala u Cm-u iz jednog prostog razloga - dm-a u mom gradu nema. Eh sad otkako radim u dm-u, posljednjih godinu dana, otkrila sam njegove čari, a ovaj tvoj post mi je još samo dodatno izbio pare iz džepa :D Ovaj puder moram naći, samo ne znam šta ću za nijansu jer nema testera glupih. Imaš li ti prijedlog, hladan, neutralan podton?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Jasenka :*
      Nezgodno je što postoje samo dvije nijanse. obje neutralne ka toplom ja mislim. ona cashew je baš svijetla kad se razmaže. ja sam Bourjois HM 52 pa mi je svijetla sad.

      Izbriši
  10. Odličan post! Dugo sam koristila Babylove i Alverde šampone, blagi su a fino čiste kosu, a Beauty Effect maska je odlična i sve dok je proizvode ja ću je kupovati :) Volim i Alverde butere za telo i one velike Babylove tupfere, vrlo su praktični. Alverde balzame za usne nikada nisam probala, mislim da će mi to biti sledeća kupovina :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Beauty Effect Power masku sam ja otkrila tek prije par mjeseci, a vidim da je baš dugo u asortimanu, nisam ni zagledala nešto maske :D. Od Alverde šampona mi samo ovaj odgovara, neki su mi isušivali kosu, a neki bili masnjikavi ( onaj za perut npr.) kao da ni ne operem kosu, ovaj breza/kadulja je baš dobar. Alverde buteri z atijelo na meni nekako promijene miris nakon nekog vremena pa im nisam ljubitelj, ali kupim one u malenim kutijicama pa trošim za ruke. Tupfere isto kupujem u dm-u, kao i uloške.
      Alverde neven obavezno isprobaj :) Volim Nuxe balzam u teglici, ali mi je Alverde odmah poslije njega i prije svih ostalih drogerijskih balzama.

      Izbriši
  11. Mislim da sam ovo sve osim MED sapuna bez sapuna, pink gumneo cudo i sredstvo za pranje kistova nisam probala, nikako to da uocim u DM-u! XDDD

    Ulje divlje ruze mi vise ne odgovara... bas mi je fino bilo i sada mi iskoce bubuljice cim ga stavim! Veze nemam sta ne stima.


    Puder cu da probam Alverde danas sam ga gledala i kontala se bi li ne bi li.... i eto nisam... cekam recenziju! :D

    MED kolekcija mi je definitivno najdraza! :D
    Babylove kupkicu ni jane vidjam... dans sam htjela da je kupim i nema je...valjda je nisu povukli....



    POST JE OGROMAN I PREDOBAR! :D Valjda nisam nesto fulila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj pisem ga danima, a sve mislim smorit cu ljude, niko nece do kraja skrolati :D hvala.
      Med kolekciju uvijek cekiram, samo provjerim ipak i sastav, za svaki slucaj. Moram probati i ono mlijeko s ureom od 15% nekad, sto si ga hvalila.
      Moguce da ti ne pasu mirisne komponente koje su dodali, limonen ili linalol, nagadjam. Nije ipak cisto ulje ruze, mjesavina je neka. Trilogy imam trenutno i bolje mi je, a nije mi lose bilo ni alverde dok sam ga koristila.

      Izbriši
  12. O pa hvala, hvala, sad imam ideju šta bih mogla da probam :) Ne idem često u DM, nemam nijedan blizu, ne znam zašto moj kraj uporno izbegavaju kad otvaraju nove radnje tako da kad odem ne znam gde pre da gledam i šta su mi ono beše preporučili i ne uzmem ništa ili uzmem nešto bezveze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napravi spisak u telefonu da imas i ne zaboravis :D nigdje vise bez spiska ne idem, a to sto opet kupim nesto mimo toga, o tome ne bih :D

      Izbriši
  13. Post je toliko zanimljiv i koristan, ni u snu nemoj misliti da smara. Volim DM, odem tamo i opustam se razgledajuci rafove i troseci novac :D Iz posta sam probala tecne sapune, Balea sampone, Cell Energy serum, kremu za ruke (imam jednu sa maslinom), roze jastuce i prajmer - od svega ovoga mi jedino prajmer nije odgovarao. Posle tvoje preporuke, probacu i Alverde ruz i zuti serum :) Inace, kupujem iskljucivo neprevazidjene Ebelin tupfere, dobri su i Ebelin jajasto :) sundjerce za tec.puder, Ebelin stapici (za popravku sminke), Baleina plava pena za umivanje, pena za kosu, gelovi za brijanje, Alverde kremasta kamuflaza, itd. Solidni proizvodi za svaciji dzep. A tek Alnatura.. :)..zeljno iscekujemo taj post ! Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, da i tupfere i stapice uzimam, to sam zaboravila, i papirnate maramice u kutiji, gelovi za brijanje su odlicni, a plava pjena mi je ipak vise isusivala lice nego ova med.
      Kamuflaze nisam probala, cula sam da je i zelena dobra. Hvala ti Kristina <3

      Izbriši
    2. A jaje ebelin jos nisam nasla nigdje, uzimam cim vidim :)

      Izbriši
  14. Alverde nešto slabije (ulje za lice, kao i ti, trošim treću bočicu :)), ali Baleu obožavam. Krasne sam proizvode pronašla pod okriljem tog brenda i nemam reči kojima bih opisala oduševljenje :)
    Odlične fotke Anelić :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D
      Tako i kod mene, Alverde tu i tamo, Balea je br.1 u dm-u.

      Izbriši
  15. Zainteresirali su me balea samponi za kosu , moram probat definitivno ,,,također ova spuzvica za lice odlicna stvar , zanima me jel gruba ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nimalo nije gruba, izrazito je mekana i njezna :)

      Izbriši
  16. Od Bale-e :D najvise volim gel augen creme ilitiga okolocnu kremu, extra je!
    Ovaj isti tecni sapun koristim uvijek, gelove za tusiranje, sampone i ovu breskvastu masku, 3u1 maramice za uklanjanje sminke (najcesce u procesu sminkanja) i jos puno tog sto se sada ne mogu sjetiti...
    A od proizvoda u DM-u volim i odstranjivac laka za nokte ebelin. Eto :D raspisah se

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel kremu nisam probala, mozda nekad, kad potrosim ove koje imam i nestane mi inspiracije :)
      Njihovi acetoni mi se nisu svidjali, isuse mi nokte, ali moguce da je do mene, moji su nokti bas slabi i krhki.

      Izbriši
  17. Obožavam Balea proizvode :D Mislim da najviše kupujem LE mazalice i tuširalice jer ne mogu odoljeti predivnim šarenim pakiranjima i odličnim osvježavajućim mirisima :D Kao i ti rijetko sam se razočarala u nekom Balea proizvodu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. obicno proizvodi za lice ne ispune moja ocekivanja, ali evo, i na tom podrucju se daju pronaci izvrsne stvarcice. Ove dvije kreme i maska su mi super, a nisam jedino probala nista za podrucje oko ociju. Sto se losiona tice, tu mi jedino nekada ne odgovara miris, a njega je meni dovoljna, ne treba mi nista super hranjivo, kao za lice :)

      Izbriši
  18. Moram probat ovaj dusche ol za tusiranje, ja navalila na dove pa nikako da stignu na red.
    Sapuni za ruke u njemackoj pola eura a kod nas oko 3 marke?
    Svasta nesto od ovog imam, al ti si pobjednik :D
    Super post, veri veri gud. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pljackaju nas :D ti ces meni iz dojclanda nabavljati novitete :P

      Izbriši
  19. S obzirom da se razumijes u sastav proizvoda , mozes li mi preporuciti neki roll-on bez stetnih sastojaka a da je ok

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa nažalost, još nisam prešla na tzv. ''zdrave'' dezodoranse, nemam povjerenja u njih, a i loš je izbor ovdje gdje ja živim. Probala sam jedino Alverde i ja se od njih usmrdim pa se vratim antiperspirantima :/ Od Alverde mi je najbolji bio limeta i žalfija, na pumpicu. Antiperspiranti su još i štetniji od dezodoransa, dezodoransi sprječavaju mirise, a antipersp. sprječavaju znojenje.
      Baleini dezodoransi kao sto je sensitive i neki iz LE kolekcija također ne sadrže aluminijeve soli ( onaj rozi dry i ostali na kojima piše anti transpirant imaju aluminij) , ali često imaju alkohol i fenoksietanol pa nisu baš sasvim ''zdravi''.
      Znam da su hvaljeni Neutro Roberts kao dobri, ali ja nisam nikad uspjela pronaci ovdje. I mislim i da Vichy i druge apotekarske marke također ne stavljaju aluminijeve soli. I pogledaj i Bourjois i oni su bez aluminija, parabena i alkohola.

      Izbriši
  20. Dosta ovih Baleinih stvarcica koristim. Regenerator od manga i aloe koristim non stop...nema boljeg regeneratora a cijena mu je nekih 8, 9kn samo.. Isto tako koristim i Mango mlijeko za kosu koji je fantastičan ljeti kad je kosa izmorena od soli. Hvala za detaljan opis svakog proizvoda. Privukli su me i voljela bih probati Ultra Sensitive Intensivcreme i piling Totes Meer o kojima si pisala... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala tebi na komentaru, ako voliš grublje pilinge, obavezno isprobaj totes meer. regenerator mango i aloe je meni prije bio prosječan, tek otkad farbam kosu mi je baš odličan, valjda zato što mi je sad suvlja kosa, ne znam :D potrošila sam nekie 3-4 bočice sigurno.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt