Avon lak za nokte njega kose

Avon noviteti, kampanja 06/2015

11:13Anela


Nedavno sam na recenziranje dobila paketić proizvoda iz Avona, s mnoštvom noviteta iz novog kataloga. Našli su se tu tekući puderi, tri nove nijanse nailwear pro+ lakova, serum za vrhove, gel za tuširanje Senses, Citrus zing i toaletna vodica Summer White Bright.
Sve ću strpati u jedan post, ne znam bih stigla napisati poseban i detaljniji osvrt na sve ove novitete, pa ću probati prenijeti najosnovnije utiske o svemu, u kratkim crtama.


  • Tekući puder Bright Start

L-D: Almond, Nude, Deep Wheat, Creamy Natural, Honey
Puder koji obećava svjež i blistav izgled. Pakiran u plastičnu bočicu s dnom koje se podiže kada pritisnete pumpicu. Možete birati između 5 nijansi, a budući da sam dobila svih 5, mogu vam reći da djevojke jako svijetle kože i hladnog, ružičastog podtona neće uspjeti naći nijansu za sebe.
Nijanse su:
Almond, svijetla i žućkasta, iako je u katalogu roza, na mom licu, a ni na swatchu nije.
Nude, svijetla i žuta
Deep Wheat, srednje tamna i neutralna, bit će mi dobra za ljeto.
Creamy Natural je tamnija i neutralna
Honey je isuviše topla, narančasta, mislim da rijetko kome može odgovarati.

Puder je vrlo lagan na licu, iako je gušće konzistencije. Nije vodenast i ne curi s kože. Podsjeća me na drogerijske bb kreme. Pruža slabo prekrivanje, ujednačit će boju tena, ali za sve nepravilnosti će vam trebati korektor ili kamuflaža. Ostavlja blagi dewy efekt i nije trajan na licu, otprilike nakon 3-4 sata primijetim da je s masnijih dijelova lica nestao, a zna se uhvatiti i na dehidrirane i suhe dijelove.
Nikada se na licu potpuno ne osuši, osjetim da je blago ljepljiv, ako dodirnem lice.
Miris je vrlo blag, nestane za kratko vrijeme.
Meni je ovo puder za dane kada želim samo blago prekrivanje, za kavu s prijateljicom, za šetnju, ''za do prodavnice'', tek toliko da nisam golog lica, da djelujem odmornije i svježije, a ne želim izgledati kao da sam se pretjerano trudila.
Preporučila bih ga normalnoj koži ili suhoj, ali nikako ne dehidriranoj s isperutanim područjima, ili masnoj. Ovo je puder za djevojke koje nemaju ništa puno prekriti, samo ujednačiti ten.
Sastav, nijansa Almond:


Ono što mi se sviđa u sastavu jest mnoštvo biljnih ekstrakata (kora vrbe, list masline, plod naranče, limuna, korijen mrkve), sok nara, ekstrakt kvasca, vitamina, antioksidansa, ima i spf 15, a ne sviđa mi se ovaj etilheksil palmitat koji može biti komedogen ( meni nije) i benzofenon kojeg povezuju s kontaktnim dermatitisom i hormonskom disrupcijom jer djeluje na estrogene receptore. Napominjem da je koncentracija u puderu mala, ne ide na veliku površinu kože i tu je kao SPF, skupa s titanijevim dioksidom i etilheksil metoksicinamatom.

Nijansa Almond najviše od svih 5 odgovara mojoj trenutnoj boji kože. Izgleda žuto na ruci, ali se dobro stopi s bojom kože, izgleda prirodno.
Evo je u usporedbi s HM 52, koji je manje žut:


Almond na licu:


  • Nailwear Pro+ lakovi


Volim Avonove lakove, još me niti jedna nijansa nije razočarala. Posebno su mi dragi oni Gel finish, jer su malo gušći od ovih Nailwear pro lakova, ali sam i s ovima jako zadovoljna. Četkica je ogroman plus, ništa mi draže nego kad uz malo truda i par poteza prekrijem nokat. Idealne je širine, barem za moj oblik noktiju. Ne volim pretanke četkice, smorim se dok izjednačim sloj laka. Lakovi su malo ''tanji'', što znači da će vam trebati dva sloja da nanos bude jednolik i da se nokat prekrije. Brzina sušenja je ok, ja svakako koristim Gabrini sprej za sušenje laka pa se svi lakovi brzo osuše, hvala onome tko ga izmislio.


Sunshine definitivno nije nijansa koju bih ja nosila, ne vidim se s njom na noktima nikako i čim sam ga uslikala, morala sam ga skinuti, ne trpim :D, a na drugima kad vidim, lijepo mi izgleda, posebno na kraćim noktima. U biti, sve su meni nijanse ljepše na kraćim noktima, duge nokte ne volim. Jednom u životu sam ih imala, iz znatiželje.


Ocean Blue je mint lakić, u bočici djeluje više zelen, dok mi na noktima više povuče na plavu. Lijepa pastelna proljetno-ljetna nijansa, bit će voljen :)


Orange Sun ima najbolju formulu, odlično se i jednako maže, ali ni on ne pokriva u jednom sloju, trebaju dva. Očekivala sam malo prigušeniju i ciglastu nijansu kad sam vidjela bočicu, ali mi je na noktima ovo prava crvena. Neka je, volim crvene.

S fotografijama se mučim danima, fokus mi zadaje probleme, izgleda da je aparat dotrajao i da je vrijeme za novi. Ne zamjerite, bitno je da se boja vidi.


  • Serum za kosu

Zeleni već imam duže vrijeme, a rozi je stigao nedavno, ali su mi jako slični po efektu, oba zaglade vrhove, štite ih od pucanja i zamaskiraju suhoću.  Rozi malo ljepše miriše i ne sadrži alkohol, što je super.

O gelu za tuširanje iz Senses linije nemam šta puno reći, miriše citrusno, osvježavajuće, meni se sviđa iako su mi neki ukućani rekli da miriše kao zeleni Likvi. :D


Budući da ima natrijev lauret sulfat (SLES), parfem, ekstrakte citrusa, osjetljiva i suha koža bi mogle reagirati crvenilom i svrbežom. Meni odgovara. Koža tijela mi skoro nikad nije suha.

Toaletna voda Summer White Bright je lagani miris, mješavina citrusnih i cvjetnih nota, nije kao zeleni Likvi, puno je ženstveniji i ljepši. :D


Po mom je ukusu, ja volim ovako lagane mirise, a košta samo 9.90 KM u aktuelnoj brošuri.

Što mislite o novitetima iz Avona, sviđa li vam se nešto?

PR proizvodi

You Might Also Like

14 komentari

  1. Po opisu u Avon katalogu mi se ovaj puder činio baš simpa, no pošto imam masnu kožu i ne podnosim dewy završetak ću ga preskočiti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pohvale za post :))
    Znate li mozda koju djevojku koja naruciva avon proizvode za podrucje Bihaca?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mozete li ostavit e mail da vam se javim? Mogu vam porucit sta vam treba.

      Izbriši
    2. Hvala :) Stvarno ne znam nikoga iz Bihaca tko se bavi Avon prodajom, a imas na ovom linku kontakt, pa mozes mozda saznati:
      http://www.avon.ba/PRSuite/howtobuy_landing.page
      ili da posaljes upit na Avon fb stranicu, sigurno ce biti ljubazni i pomoci?

      A evo i Amra R se ponudila da pomogne, pa ako ti nije nezgodno, ostavi email, nadam se da ce vidjeti i da ce ti se javiti :)

      Izbriši
    3. Hvala na odgovorima.

      Evo mail za Amru: selma.hot77@gmail.com

      Izbriši
  3. Lijepo ti lice i bez pudera bajo moj. Blago tebi... Što se tiče pudera, meni baš treba jače prekrivanje, a lakovi su super, pogotovo Ocean blue....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala bajo moj, nečural :D
      Ma idu mi na zivce ove flekice kad prodje dermatitis, eto, samo sto izblijede, izbaci me opet i sve tako. Sreca pa ih nije problem sakriti, samo nek se ne peruta lice, dibro mi je, ne smijem se zaliti :D
      ocean blue je pravi morski :)

      Izbriši
  4. Ovaj zeleni serum je jedan od najboljih i najprodavanijih proizvoda (barem kod mene). Takodjer summer white bijeli i narandzasti je super. A ovi novi lakici su super,pogotovo ovi sad u kampanji 07, jedva cekam da stignu.
    Draga Anela redovno te pratim, mada rijetko komentarisem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Amra puno :)
      I ja trosim zeleni serum vec duze vrijeme, dobar mi je, pola sam potrosila, a rozi mi je nedavno stigao, ali mi je nekako jos drazi i ljepse mirise. mislila sam ih usporediti pa sam ih slikala skupa, tako da se i zeleni nasao u ovom postu.
      Vidjela sam kampanju 07, bas ima zanimljivih lakova. :) Avon me uvijek odusevi lakovima, nadam se da ce tako biti i i ovaj put.

      Izbriši
  5. Lakovi su prelepi, posebno zuta nijansa. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu lijepi, samo meni nije zuta, ostale jesu, kao i one iz proslog posta o avon novitetima koje sam pokazivala, lavander mi je prekrasna.

      Izbriši
  6. BOOOOO za toliko zute nijanse pudera! Kada sam videla pakovanje pomislila sam na HM. Preskacem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je HM bila prva asocijacija, i oni su prije bili u plasticnim bocicama, ako se sjecas, a i zuti su :D 52 i nije toliko ali 53 mi je bas zut.
      Ovi su manje pigmentirani pa almond ne povuce toliko na toplo na licu.
      A hm je bolji, prije bih njega kupila, bolje pokriva.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt