Aura ruževi

Aura Shine Excess ruževi

22:24Anela


Shine Excess je naziv nove linije Aurinih ruževa i kako im ime i govori, ovo su sjajni i kremasti ruževi, lagane formule. Prošli put sam pisala o Final Matte ruževima (OVDJE), a ako niste ljubitelj trajnih, suvljih mat ruževa, ovo će biti linija za vas.
Ja osobno preferiram mat finiš i to sam već rekla nebrojeno puta. Zima ili ljeto, ako ću mazati tamniji ili jarki ruž, on mora biti mat. Ne želim razmišljati o preslikavanju niti kako mi ruž izgleda nakon jednog pića. Da mogu, stalno bih nosila one trajne, koji ne mrdaju nikud, ali ne mogu, usne su mi osjetljive i lako pucaju i treba im stalna njega. Zbog isušenih usana se ponekad okrenem i ovim laganijim formulama, jer uglavnom ne isušuju dodatno, neki i njeguju usne, a ne naglašavaju suhoću i ljuskice.


Dolaze u solidnom pakiranju od sjajne plastike, za razliku od svojih prethodnika, Final Matte ruževa, koji su u mat crnoj ambalaži. Pakiranje mat ruževa mi se više sviđa samo zato što ne ostaju otisci prstiju i izgledaju urednije.
Ambalaža je čvrsta i dobro se zatvara. Ruževi su zaštićeni naljepnicom.

Moram priznati da sam očekivala sasvim balzamastu formulu i tzv. ''lustre'' izgled na usnama, sasvim malo pigmenta i dosta prozirne ruževe. E, pa prevarila sam se! :D
Shine Excess ruževi su me pozitivno iznenadili pigmentacijom, barem ove nijanse koje ja imam. Na fotorafijama ispod sam postavila swatcheve nakon jednog i nakon tri premaza po nadlanici i vidjet ćete da su zaista dobro pigmentirani.

Trajnost im zavisi od nijanse do nijanse, dvije nijanse su prilično trajne za ruževe ove završnice, dok su dvije slabije trajnosti, što je očekivano od ovakvih ruževa, pa ipak traju par sati ako ne jedete i ne pijete. Ako ih usporedim s drugim ruževima slične završnice, rezultati bi bili ovi:
Maybelline Color Whisper: ne traju ni sat vremena, manje pigmentirani.
Avon Colour Indulgence: traju par sati, ovisno o nijansi, jer su još kremastiji i sjajniji od Excess Shine ruževa.
Aura Shine Excess ruževi: trajnost im ovisi od nijanse. 762 i 766 nijanse potraju par sati, dok se 767 i 769 odlično drže i 3-4 sata, pa mogu parirati i nekim ruževima mat finiša.

Ako vam treba neki ruž koji će na usnama potrajati duže vrijeme, pogledajte Final Matte ili Absolute Matte liniju.
Nisam primijetila da isušuju usne, stvarno su ugodni, čak i kada su mi čitav dan na usnama, ne osjetim zatezanje.
Ono što mi se još svidjelo kod ovih ruževa jest što se ne razliju oko usana, a baš zbog toga ja izbjegavam kremaste ruževe intenzivnih boja. Nisam ih nosila uz olovku, a držali su se na mjestu.

Mirišu vrlo blago, vanilasto, mislim da ovaj miris ne bi nikome smetao, a i ne osjeti se nakon nanošenja.


Pokazat ću vam četiri nijanse koje sam dobila na recenziju, sve četiri su divne, kričave proljetne i ljetne boje. Ljepše stoje na ten kojeg je malo dotaknulo sunce, a ja nikad nisam bila svjetlija, čini mi se. Ni kila bronzera mi se ne vidi na slikama :D.


  • 762 Let Him Know


Na prvu sam pomislila da je ovo nijansa slična popularnoj Golden Rose 53 i Golden Rose VM 04, koraljno-ružičasta, vrlo intenzivna i drečava, ali kad sam namazala jednu pored druge, vidim da u Aurinoj Let Him Know ima više crvenkaste, čak i narančaste.
Jedino mi se kod ove nijanse desilo da se malo uvuče u borice usana, kod ostalih nije. Ovaj ruž će naglasiti suhoću i treba uraditi piling usana prije nanošenja.


Nisam uspjela uhvatiti kako mi stoji kada slikam cijelo lice, izgubi na intenzitetu i aparat ga ne hvata, tako da je puno realnija fotografija gdje se vide samo usne.

Neuspjeli pokušaj mobitelom, koji mi inače bolje lovi intenzivne boje nego aparat.
Ruž jest i uživo ovako ''drečav'', ali malo manje ružičast.

  • 766 Red Wisdom


Zbog naziva sam očekivala neku crvenu, ali u pitanju je neka koraljno-breskvasta. Najslabije pigmentiran i najmanje postojan od ova 4 ruža. ravnomjerno se nanosi i ravnomjerno blijedi, ne naglašava suhoću.



  • 767 He's All Mine


Ovo je jarka narančasta i meni se baš svidjela, još ja baš rijetko nosim ove nijanse. Dosta je postojana, a opet kremasta. Nakon pola sata na usnama više nije ni sjajna, dobije neki polumat izgled.



  • 769 Lips Signature


Radi se o hladnoj crvenoj nijansi. Trebam li reći da je ovo moj favorit? Nijansa je prelijepa i zubi s ovom bojom izgledaju bjelji. Pigmentiranost odlična. Kao i prethodna narančasta 767 i ova je izuzetno postojana za kremasti ruž. Piće preživi bez problema, kao i neko laganije jelo. Sasvim malo nestane s unutarnjeg ruba usana.


Fotografija lijevo je nastala nakon sendviča i kave, ovo desno je nakon ručka. :D

Olovku nisam nosila, a vjerujem da bi se s olovkom ruž još bolje držao.


Jeste li više za mat ili sjajne ruževe? Kako vam se ovi čine? Imate li neku nijansu?

Hvala vam na čitanju :*

PR proizvod

You Might Also Like

32 komentari

  1. Jesu li slicni onim catrice? Ko onaj sto smo dobili u paketicu?

    Ju ar priti, lipstick queen :D
    This new thing with a lot of hair on a picture, I like it.

    Keep up the good work :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. thank you, hope you are following back :D

      nisu kao catrice, catrice su kao gušća sjajila. Ove bih nosila, pogotovo ova zadnja dva, dok Catrice mažem eto, da se potroše. Nisu catrice loši, nego eto..do mene.
      Dobri su mi ovi, baš, baš.

      Izbriši
  2. Ajme ovaj 762 i 766 <3 Želim!! Jako lijepe slike i ono što je na njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Hvala ti puno.
      766 je baš nijansa koju na tebi vidim, primijetila sam da ti se sviđaju takve.

      Izbriši
  3. Divne nijanse i sve ti odlično stoje. Slažem se s Mel, ju ar pritiii, a još pritier a-live! .-)

    OdgovoriIzbriši
  4. O da, poslednji ti najlepše stoji :) Taj lustre izgled imaju neki od ruževa sa manjim brojevima, ti koji počinju sa 76 su jači.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, drago mi je onda da su mi stigli ovi bolji :D Tekstura ova posljednja dva je fantasticna, lagani, kremasti i prilicno postojani.
      Hvala ti :*

      Izbriši
  5. Ma svaki ti stoji najbolje... nema zadnji, prvi... SVE!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Divni su svi, ali Let Him Know mi je favorit :D Odlični su mi ti nazivi nijansi kod Aure, volim kad ruževi, lakovi... imaju fora imena, a ne sam broj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i ja isto volim nazive, mada pamtim i brojeve ruževa :D
      Let Him Know će biti super na ljeto.

      Izbriši
  7. Ajme, bas si lijepa i fino si ih predstavila. :-) I ja sam nekako ocekivala slabiju, balzamastu forumulu, ali neke nijanse su bas iznenadjujuce postojane i sto kazes, svidja mi se sto se ne razlijevaju oko usana. Npr. jako volim neke Catrice i Nyx Round ruzeve zbog te ugodne formule, ali se cak i sa olovkom cesto razliju. Od ovih Aurinih mi se jedino ne svidjaju oni sa bisernim finisem, mada shvatam da ima zena koje to vole, pa vjerovatno idu na to da zadovolje sve ukuse sto je negdje i logicno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno :D
      Pa imaju baš puno nijansi, može se izabrati šta kome paše. Meni baš drago što su mi stigli ovi pigmentiraniji i postojaniji, očekivala sam neke balzamaste ruževe, ugodno sam iznenađena.

      Izbriši
  8. Let him know - zaljubila sam se u nijansu! <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Odgovori
    1. slažem se Tijana, vedre i vesele ljetne boje :)

      Izbriši
  10. Ja uopste nisam neki lipstick person, imam ih par i nosim ih rijetko, ali kad ovako vidim na tebi pozelim ih kupiti sve :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Najviše mi se sviđa Let Him Know, ali sve ti super stoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Saro, meni najdraži ovaj Lips Signature, navikla sam nositi takve boje, a drag mi je i narančasti, He's All Mine :)

      Izbriši
  12. Najlepsi su mi Let Him Know i Red Wisdom, iako su malo jaci nosila bih ih, ne bi camili na polici :) Tebi, kao i uvek, svi lepo stoje, ne znam da li treba da ponavljam to svaki put (mada komplimenti uvek prijaju, zar ne?:)). Inace, volim i mat i sjajnije ruzeve, pogledacu ove malo pazljivije u radnji, bas su lepi. Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Kristina, naravno da je lijepo čuti kompliment :D
      Pogledaj testere, čisto radi pigmentacije. Evo kod mene su ove kvalitetnije nijanse, a navodno ih ima dosta i sa slabijom pigmentacijom, pa ti provjeri, za svaki slučaj :)

      Izbriši
  13. 762 i 769 su prelepe, odlicne za leto. :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Jako mi se dopada ova linija i jedva čekam da dođe kod nas.. Gledala sam ih u Srbiji, ali znajući da ćemo ih i mi uskoro dobiti odložila sam kupovinu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mozda su u Srbiji jeftiniji, a mislim da su negdje vec u prodaji :)

      Izbriši
  15. Ja vise bolje da ne komentarisem :D ... 767 najbolje izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D hvala ti :*
      Super je 767, bas ljetna, da mi je dobiti mrvicu boje pa da je nosim...

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt