Avon lak za nokte nokti

Avon proljetni noviteti: lakovi, ruževi i rumenilo

17:19Anela


Proljeće je u Avon već stiglo.  U ponudu su došle nove, vesele, proljetne boje, a cvjetni motivi ukrašavaju ambalaže. Na recenziju su mi stigli ruževi, lakovi, rumenilo i Oil Supreme kolekcija za kosu, je li moglo bolje? Teško.
O proizvodima za kosu će biti govora nekad kasnije, još uvijek ih testiram, a recenziju za ostatak ekipe možete pročitati u nastavku.

Ruževi su iz Ultra Color linije, kremasti, ugodni, postojani i nisu previše, ali od ovakve kremaste formule, to je malo nerealno očekivati.



Nove nijanse su:

Pink Dream




Nježna roza, malo zagasita. Ima sitni shimmer pa na usnama ostavlja onaj frosted finish. Najmanje pigmentirana od ove tri.




Berry Bright




Ovo je jarka tamnija ružičasto-crvena, vrlo vibrantna, oživi lice čim se nanese.


Wine Berry





E ovaj je u ''mojoj boji''. U pakiranju možda zastrašujuće smeđ, ali ima u sebi taman toliko crvene da na usnama lijepo izgleda.


hlad

sunce

Nisam ranije imala nijedan lak iz Nailwear Pro+ linije i ne znam kakve su ostale nijanse, ali ovi su jako dobri. Probala sam i Gel Finish lakove za nokte i također se oduševila četkicom formulom, kvalitetom i trajnošću. Meni inače lakovi ne traju na noktima dugo, zato što su moji nokti slabi i listaju se, ali Avonovi ostanu na noktima po tri dana, bez oštećenja, meni je to odlično. 



Cotton Candy je mliječno roza, pastelna nijansa. Jedina nijansa roze koju bih ja nosila :D. Baš mi se svidjela, a ja nemam niti jedan rozi lak u kolekciji lakova. Na slikama nosim dva sloja i nokat se malo prozire, ali mi kod ovih nude nijansi to apsolutno ne smeta.



Luxe Lavender je još jedna divna proljetna nijansa u boji lavande. Na noktima nosim dva sloja i lak nije proziran. Najvjernija boja mi je ispala kad sam ga slikala blicem, na dnevnoj svjetlosti mi na fotografijama povuče na sivkasto, a nije uživo.




Mulberry je nijansa koju ja nosim i ljeti i zimi, neka malinasta tamnija crvena. U sebi sadrži sitni srebrnkasti šimer, ali na noktima nije primjetan, osim ako se baš dooobro dobro ne zagledate na suncu ili pod neonkom.





...i matchy je sa Wine Berry ružem:




Rumenilo u nijansi Heavenly Pink je još nešto što me stvarno oduševilo. Vidjela sam da je mat, bez sjajnih čestica i očekivala sam da će se mrviti i rasipati pri nanošenju, kao i većina mat rumenila, ali nije.





Nanosim ga svojom Sigma F40 četkicom i ne mrvi se nimalo. Malo se trusilo samo kad sam ga zagrebala onom četkicom koja dolazi u ambalaži, ali te su četkice tvrđe i premalene i ja ih za rumenila ne koristim. Neke kolegice nisu imale isto iskustvo, pa je moguće da se razlikuje kvalitet od primjerka do primjerka, mene je zapao stvarno odličan proizvod.




Boja je svijetlo roza, a povuče na hladnije ili toplije ovisno o svjetlosti. U ambalaži mi se čini neutralna, ako zahvatim prstom to je neka hladnija bubble gum pink, a na licu opet druga priča, povuče na toplo. Iz tog razloga mislim da bi mogla pristajati svima, da bi se prilagodila svačijem tenu. Rumenilo nije prejako, previše pigmentirano, nego baš kako treba. Nije lako pretjerati, a nije ni jedno od onih što se jedva vide, baš lijepo osvježi lice.




Nosim ga i gore na slikama s ruževima, ali se slabije vidi.

Toliko. Hvala vam na čitanju :*

PR proizvodi

You Might Also Like

39 komentari

  1. Laka srca mogu reći - sve mi se sviđa :D I ne mogu izdvojiti ono što mi se sviđa manje ili više.. jesam skromna, NOT!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni Jasenka :D Baš mi je bilo drago kad sam ovo dobila, sve ljepota do ljepote. Možda su mi lakovi ipak najljepši, ako moram izabrati.

      Izbriši
  2. Nemoj mi to raditi :P sve mi se sviđa, sad ću opet morat kupiti nešto od Avona :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D ovo su stvarno divne stvarčice, nećeš se pokajati ako i kupiš :D

      Izbriši
  3. Sve mi se svidja, ali taj lavandasti lak posebno :)
    Odlicne fotke a ti standardno prelijepa! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. sve je lijepo ali wild berry ruž i mulberry lak posebno :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Rumenilo i lakovi su moja ljubav, ne znam šta mi se više dopada :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Rumenilo mi je divno :-D od lakova sam Wild Berry već mazala nekoliko puta, divan je :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon lakovi su meni odlični, barem ovih 5-6 nijansi koje sam ja probala.

      Izbriši
  7. Divni su im noviteti, meni najljepše rumenilo :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo rumenilo je sigurno jedno od najboljih stvari iz Avonove dekorative. Kvalitetno je i lijepo, a tekstura fantastična.

      Izbriši
  8. Cotton Candy je divan, a također nisam ljubiteljica rozih lakova.
    Imam njihovo ružičasto rumenilo i stalne postave i odlično mi je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja, nikako nisam mogla zamisliti rozu na noktima, a eto, predomislila sam se kad sam dobila ovaj lak, čim sam ga namazala, svidio mi se.

      Izbriši
  9. Wine Berry mi je odmor za oči i dušu :D Prelijepa nijansa odmah sam se zaljubila, lakovi su super lavanda mi se najviše sviđa. Meni traju i po 7 dana bez ikakvih oštećenja, nedavno sam naručila jednu nude nijansu iz ove kolekcije. Sve što si dobila je super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tvoji su nokti sigurno kvalitetniji od mojih, ja se stalno borim s listanjem i jako lako pucaju i takvi su oduvijek. Nijedan lak mi ne traje duže od tri dana, tako da su mi ovi super.

      Izbriši
    2. I moji su bili isti takvi, a kod mene je to posljedica nadogradnje. Poslije 2 godine nadogradnje dugo mi je trebalo da moji nokti narastu i kad bi narasli brzo bi popucali i listali se -.- ' Ništa mi gore nije bilo nego kad narastu i odmah popucaju. Ali sam kupila Eveline 8u1 i oporavio mi je nokte skroz. Probaj s tim lakom sigurno će ti pomoći, ako već nisi probala. :)

      Izbriši
    3. koristim eveline vec duze od dvije godine :) prije je bilo i gore. nije da mi nije pomogao, daleko od toga, ali nikad nisu bili zdravi i jaki.

      Izbriši
  10. Sve mi se svidja osim Pink Dream ruza :)

    OdgovoriIzbriši
  11. SVE!!!! AAAAAAAAAAA SVE!!! :D Boje su predobre... ali karmini su drama, svaka mi se boja svidja! :D

    :D

    Nominovala sam te za Liebster award post ovdje: http://arkona-makeup.blogspot.com/2015/03/liebster-award-post-ooou-jea.html

    OdgovoriIzbriši
  12. Sve mi je super osim ovog Pink Dream ruža, jooj ne volim frosti, sedefaste, šimeraste završetke kod ruževa ali baš ne volim. Super odrađen post kao i uvijek :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, ma i ja isto tako, ali boja kao boja nije losa, znam da dosta cura voli ove nijanse.

      Izbriši
  13. Jaoooo, pa NE shimmer! ne ne ne haha :D ne mogu ga podnijeti i zato su mi druge dvije nijanse definitivno ljepše i više JA. :D
    Mulberry lakić mi je divan kao i rumenilo koje sam namjerno preskočila u posljednjoj narudžbi jer mi NE TREBA. :D
    btw. hvala, znaš već za šta. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. što se mene tiče, šimeru je mjesto na obrazima i nekad na očima :D
      nema na čemu :D

      Izbriši
  14. Kako si ti lijepa ♥
    Berry bright ruž mi je divan, lakovi također, ali rumenilo... Rumenilo je P R E D I V N O ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj hvala ti puno :D <3
      ako ti treba rumenilo, naruci ga, neces se pokajati :D

      Izbriši
  15. aaa mrsko mi piiiiiiiiiiiiiiisat o ovoom :D de ti jos jednom za mene, gostuj mi na blogu, to nikad nismo radile :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah, slobodno ti kopiraj pa zalijepi, vidis da nemam watermark, a ne znaju ljudi ni kako izgledas, mozes reci da si ti.
      ja cu kopirati tvoje o preparativi, svaki dan po jedan, da raste statistikaaa :D it's a deal!

      Izbriši
  16. Moja nijansa ruza je definitivno Berry Bright, bas je forsiram u zadnje vreme, mada je i Pink Dream lep, samo da nije taj finis ( takav i slican finis sam nosila 90ih :D ). A rumenilo je divno zaista, htedoh da ga narucim, medjutim spisak za porudzbinu se razvukao a finansije su ogranicene :) :/ Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. razumijem Kristina, ne mozemo uzeti sve sto nam se svidi iako bismo rado :D ako ikad pozelis rumenilo i budes imala priliku, znaj da je odlicno.
      berry bright mi je prava vesela proljetno-ljetna nijansa. jos ce bolja biti kad malo boje uhvatim u licu.

      Izbriši
  17. Odgovori
    1. slažem se, ovi koje sam do sad probala su super.

      Izbriši
  18. ne volim roza rumenila i nikad ne bih ni pomislila da ga kupim da ga sad ne vidjoh na tebi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. roza su na meni najsličnija prirodnoj boji koju imam kad se zarumenim, ja volim roza. probaj neko neutralno ili toplije rozo, meni takva naljepše osvjeze lice.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt