Flormar recenzije ruževi

Flormar Stylo Deluxe Cashmere ruževi

10:55Anela

Već sam nekoliko puta pisala koliko volim Flormarove ruževe, lakove, sjenila i rumenila i opet ću danas. Imaju toliki izbor nijansi, finiša i tekstura da se lako izgubiti u svemu, ako ne znate šta tražite.
''Kašmirci'' su tek od prošle godine dio stalnog asortimana, ali su im u vrhu po kvaliteti i definitivno vrijedni svake preporuke. Ruževi i naizgled djeluju luksuznije nego ostali Flormarovi.

U zlatnom su, duguljastom i tankom pakiranju. Na usnama su mat ili polumat završnice. Tekstura je dobra kod tamnijih nijansi, dok je kod svjetlijih tekstura mrvicu problematičnija, suvlja. Tri od četiri ruža koja imam su ugodni i kremasti na usnama, ne zatežu, dok je samo jedna, br. 34 suvlja od ostalih i uvuče se u borice i naglasi suhoću.
Prilično su dugotrajni, ne kao Golden Rose klasični karmini u crnom pakovanju, ali vrlo blizu. Ne ostavljaju stain na usnama, barem ne ovi moji, ili ostave vrlo malo. Traju sigurno 3-4 sata i nakon cjelodnevnog nošenja osjećam blagu suhoću, ništa drastično što ne popravi preko noći dobar balzam.
Kašmirci nemaju onaj karakteristični miris karmina, koji smeta mnogima od nas, kao što to imaju GR ruževi. Mirišu na neke voćne karamele, a i to vrlo blago i neutralno i miris se brzo izgubi.

Nemojte ih zamijeniti sa Stylo Shine Gloss linijom, u crnoj tubici, o kojoj sam pisala ranije, jer su čista suprotnost, mada su mi i Stylo Gloss odlični kada sam raspoložena za takvu, balzamastu teksturu. To su mi omiljeni balzamasti ruževi jer su iznimno hidratantni, daleko više od pojedinih razvikanih obojenih balzama.

Teško se bilo odlučiti za nijanse, ja bih njih najradije usvojila sve, ali ih ne stignem nositi :D
Postoji čak 15 nijansi, a ja imam ove:



DC23, Dull Carmine Stylish je prigušena, malinastocrvena. Meni je ovo ''crvena za dan'', mada ja nosim sve boje i u svaka doba i nemam tih ograničenja. Ova crvena nije vrišteća ni napadna, kulturna neka crvena :)


DC27, Madame Chic Aubergine
Prekrasna ljubičasta koju biste sigurno zavoljele sve vi što volite ljubičastu. Must have. Ne može se uslikati koliko je ova nijansa uživo lijepa.



DC34, Think Pink, nude, baby pink, tako bih je opisala. Ne znam zašto se uhvatim ovih nijansi kad znam da mi ne pristaju. Svjetlija od moje boje usana i ne ide mi uz ten. Vjerovatno jer vidim kako može biti lijepa na plavušama.
Najlošije teksture od svih 5. Zapravo još nisam našla na mat ruž slične nijanse koji nema ovakvu ili goru teksturu. Čak toliko i nije na usnama suh, koliko izgleda, a izgleda loše ako imate suhe usne, kao ja.
Naglasi ljuskice koje nisam ni primijetila da imam, dok ga nisam namazala, a i uvuče se u borice usana. Dok se maže fino klizi i ravnomjerno ostaje, ne ''zapinje'' i možda vi nećete imati problem koji imam ja, ako nemate suhe usne.

DC36 Natural Rosewood je već puno ljepši. Nude i ružičasta može proći na meni, ali uz mrvicu toplog breskvastog tona.


Imaju 3 grama i koštaju 4.5-6 KM, zavisi gdje ih pronađete. Sastav mi je bilo teško uslikati s minijaturne naljepnice, ali evo, u pitanju je br. 27, a kod svih ostalih piše isto, samo je razlika u dodanim pigmentima:

Imate li već neki Stylo Cashmere?


Hvala vam na čitanju :)

You Might Also Like

34 komentari

  1. Jao šta mi radiš :D Sad bih do Galanta trčala da kupim ljubičasti :D Swatchala sam ga nekoliko puta u radnji, ali nije mi na ruci bio ovako lijep.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D kako neiraaaa, odmah to da ispravis. meni ljubicasti najljepsi.

      Izbriši
  2. odlican izbor boja! ove "nude" nianse su odlicne

    OdgovoriIzbriši
  3. ajme ta ljubičasta je predivnaaaaa :O sve su lijepe ali ljubičasta je baš!
    i ti si lijepa i lijepo ti stoje nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ljubičasti je jos divniji uzivo, ljubicasta se inace tesko slika. hvala ti :)

      Izbriši
  4. wow sve nijanse su predivne. hvata me poriv kupiti ih sve aaaaaaaaaa

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako kvalitetna linija ruževa! Imam baš ovaj kojim nisi zadovoljna, 34, meni je sasvim ok. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e pa da, vidis :D zato sam i pretpostavila da bi nekome mogao biti ok, tko nema suhe usne. moje su ovako prirodno izborane i osjetljivije, a sto se teksture tice, on fino klizi i ne razljeva se i pigmentiran je. Onda ce ti, ako probas neku drugu boju, taj biti jos bolji :D

      Izbriši
  6. Kako tebi svaki lepo stoji. :) Ja volim ruževe, ali sam ubeđena da mi ružno stoje svi. Sad sam u potrazi za nekim ljubičastim, svaki koji mi se dopadne kada probam bude neka tamno roze nijansa. Ova 27 mi je savršena, definitivno danas idem do Flormara da je pogledam i nadam se kupim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno, a ja sam ubijeđena da je to samo u tvojoj glavi i da nisi navikla, nemoj odustajati, nema šanse da ti ne stoji nijedan :D

      Izbriši
  7. aa predivni su svi, ovo su baš moje nijanse ali ljubičastu ništa ne može nadmašiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, jesu, stvarno su predivni svi iz ove linije :)

      Izbriši
  8. divni su meni prvi i zadnji najljepši, ali ih nisam viđala kod nas :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš šteta, ako vidiš, obavezno probaj ako voliš pigmentirane i mat ruževe :)

      Izbriši
  9. Waaauuu kako ti 27ica dobro stoji!!! Predivna mi je ta ljubičasta nijansa, samo mi se čini da ove linije nema kod nas, ili mi je promaknula :/. Definitivno bih kupila 27 i 23 dok mi ove druge dvije nijanse ne bi pristajale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala mell, ako nađeš obavezno probaj, super su. vidim ja da nam je isti ukus što se tiče ruževa :)

      Izbriši
  10. aaaaa ova 23 mi je totalni vrh! predobro izgleda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aha, super nijansa, mislim da bi stajala svima :)

      Izbriši
  11. jao 23 i 36 su apsolutno divni *.*

    OdgovoriIzbriši
  12. hvala na preporuci i krasnim swatchevima, samo se nadam da ću ih uspjeti naći u Zagrebu, ljubičasti je FAMOZAN <3 i treba mi, očajno mi treba!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala tebi na komentaru, nadam se da si ih pronašla :)

      Izbriši
  13. prekrasni ruževi! ljubičasti mi je najviše upao u oko,moram ga potražiti :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Natural rosewood je presavrsena nijansa, zaljubljena sam :) i super ti stoji i nude ruzicasta makar kazes da ne!

    OdgovoriIzbriši
  15. Jaooo! Jaaaaaaoooo! JAOOO! Ja bih 34 i 36! Predivne su! Uhhh... A vala i onu 23ku ne bih odbila. Svakako je moja boja, pa jos jedna nije na odmet! Uh divote! Prekrasan post! Slike-klasika-fantazija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno tamara, ja tek sad ugledala komentar, oprosti :D 23 i ja najčešće nosim. super je boja.

      Izbriši
  16. Predivni su karmini, koja je cijena inace?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesu, stvarno su odlicni, ja sam ih kupila u Kiseljaku u Galantu i tu je cijena 4.5 KM

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt