Avon baza za sjenilo Classics

EOTD post. Flormar Pretty Compact Eyeshadow Quartet P045, Taste of Chocolates

19:01Anela

Danas jedan brzinski EOTD post, look je obični, svakodnevni i kreiran paleticom koju koristim već duuugo dugo, a nikad je nisam hvalila na blogu, a mislim da je itekako vrijedna pažnje.
Koristila sam ove proizvode:
Catrice sjenilo I Am A Coal Girl  koje izgleda kao da je preživjelo oba svjetska rata i još se zadesilo u Banjaluci 1969., mi je omiljeno sjenilo za obrve. Nijansa se nažalost više ne prodaje, u protivnom bih ga davno zamijenila novim. Ispalo je jednom, pa sam ga popravljala i presovala, pa je ispalo i drugi i treći put i od tada ga na stoliću držim i koristim ovako, u prahu. Dok ne ispadne opet.
Avon baza za sjenilo mi je početak svakog šminkanja, koristim je da se sjenilo ne nakuplja u pregibu a i sjenila ljepše izgledaju preko baze.
Classics maskaru sam već spominjala, a ovo mi je druga koju trošim. Rijetko kupim nešto dva puta, ali kad kupim, onda znači da sam jako zadovoljna.
Golden Rose Perfect Lashes eyeliner, moj najbolji tuš. Ovaj je pri kraju a koristim ga skoro godinu dana. Slova s ambalaže su se davno obrisala. Odličan je, crn, postojan i s četkicom se jako lako rukuje.
I na kraju, zvijezda ovog posta, Flormarova P045 paletica, koja je odnedavno dobila i ime-Taste of Chocolates.

I ona je ispala nekoliko puta, izrovljena, ali se drži. :D
Nemam problem s postavljanjem slika korištene šminke, nadam se da nemate ni vi. Ako se na nečemu vidi da je često korišteno, znači da je dobro. ;)

Iznimno povoljna paletica, ja sam je platila čak 3 KM (1.5 euro), a kvalitet se može mjeriti s puuuno skupljim markama. Masa proizvoda je čak 14 g, pigmentacija ODLIČNA, trajnost i bez baze solidna. Swatchevi su rađeni bez baze, kao i uvijek.


Dva sjenila su potpuno mat: hladno tamnosmeđe i blijedo, nude rozo. To mi i jesu najbolja sjenila u paleti. Truse se minimalno, na dodir su puterasto mekana a blendaju se s lakoćom.
Bijelo sjenilo ima vrlo malo shimmera, skoro neprimjetno i ja ga koristim za highlight ispod obrve. Srednje smeđe sjenilo ima malo ružičasto-crvenog shimmera i ono se najviše osipa, ali ne toliko da bi mi smetalo, ionako puder stavljam nakon što našminkam oči.
Look koji sam uradila je vrlo jednostavan, pa nisam slikala korak po korak, svatko ga može napraviti. Ja ga volim i nosim često, navečer samo dodam i umjetne trepavice i pojačam sjenilo u pregibu.
Ispod obrva je bijelo sjenilo, na kapku rozo, u pregibu tamnosmeđe, a u vanjskom kutu srednje smeđe sa šimerom, ali ga aparat ne hvata.

Kistovi koje sam koristila su ovi:
Essence za nanošenje bazne boje na kapak, a i ispod obrva, Sigma E45 za pregib kapka, E35 za blend i MAC 266 za obrve

Hvala na čitanju :*

You Might Also Like

19 komentari

  1. E ovo je look koji bi ja nosila svaki dan samo da nisam lijena za blendanja :D Odlično ti stoji, nego da čujem kakav je MAC 266, JEL VRIJEDI toliko markica ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tanja, ma nisam se ni ja nesto specijalno zadala, malo samo da nije preostro,cas posla.
      Ako nemas obrve kao sto ja nemam, onda vrijedi :D svaki dan ga koristim. Nije da ne mogu bez njega ali mi je s njim najbrze i najlakse.

      Izbriši
  2. Volim ovakve nijanse na očima, meni se ova paletica odavno sviđa ali ne znam gdje bih je kupila, stvarno je divna neutralna i sviđa mi se što sadrži mat sjenila. Ja nemam nikakvih problema sa postavljanjem slika korištene šminke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam, mozda da se dogovoris s nekim da podijelite postarinu, moze se naruciti s galant a i s makeuparena stranice, ja mislim.
      Ni meni nikad koristena sminka na slikama nije smetala, dok je sve uredno i nije zamazano, ok mi je to.

      Izbriši
  3. Divna si kao i uvijek, a paletu imam istu, dobila sam je na poklon od jedne jako lijepe i fine blogerke :-P i volim je pravo. Baš je za koristiti za svaki dan....

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo mi je svakodnevni look, tj. minimum truda koji uložim na dnevnoj bazi :D Ovu paleticu sam gledala sto puta (šta ću, moje boje :D), ali nisam nisam mogla nigdje da nađem dobre swatcheve. Sad je definitivno kupujem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neira kako ovo nećeš kupit, odmah da si ispravila to :)

      Izbriši
  5. Krasan look, kao i uvijek kod tbee ;)
    Odlična mi je i paletica, baš ću je potražiti iako ne nailazim baš na Flormar, šteta... :/
    I baš si me nasmijala s ovim Catrice sjenilom :DD Nedavno mi se raspao Mary Lou, još to nisam preboljela..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mell :)
      Joj ja ne znam šta bih da mi šta Balmovo ispadne, malo bih sjela i plakala, ja mislim :D Dobro je dok se može nabaviti, ako išta mrzim to je kad mi povuku nešto dobro iz prodaje.

      Izbriši
  6. Predivan look a odabir nijansi je baš po mom ukusu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jel tebi sve ispada? :D :D :D
    Gledam je stalno,malo me ta bijela i roza u paleti ne privlače,ali za 3km,nemože bolje.
    :)
    meni to blendanje ne ide nikako,krivim četkice naravno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, uglavnom šminka, ništa bitnije :D
      roza je odlična po kvaliteti, i kad se stavi na kapak nije tako roza, kao boja kože koja ide blago na rozu.
      ma samo polako i bez naglih pokreta preko cijelog kapka, mic po mic :)

      Izbriši
  8. Look koji ja i najčešće nosim, baš mi se dopada.. :) A Flormarova paletica je super, ali ja nisam našla ove nijanse kod svoje tete na pijaci :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. možda se proda čim stigne, ova im je najprodavanija, koliko vidim.
      nadam se da ćeš je naći, nije uopće skupa i super je.

      Izbriši
  9. Prelijepo izgleda :-D A oči su *.*

    OdgovoriIzbriši
  10. divan, elegantan look na očima :) predivno izvedeno :)
    boje u paleti su divno pigmentirane :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt