Avon bronzer highlighter

Avon Glow duo bronzer, Deepest Warm bronzane kuglice i tuševi za oči

16:55Anela

Mislim da ponuda šminke u Avonovom katalogu odavno nije bila zanimljivija. Kremasta postojana sjenila, duo bronzer, zanimljivi tuševi u boji, odlični gel lakovi i prekrasni ruževi su samo neke od ljepota na kojima mi se listajući aktuelni katalog, pogled duže zadržao.
Na recenziranje su mi stigli neki od noviteta, među njima duo bronzer-highlighter, dva tuša u nijansama Sunset Bronze i Exotic Orchid i bronzane kuglice, koje su bile i ranije u ponudi, ali ja ih nisam prije probala.


Krenut ću od predstavljanja duo bronzera, meni najdražeg proizvoda u ovoj gomilici.

Imam nijansu Light bronze i ovo nije bronzer, previše je svijetao čak i za mene svijetlu, ali je predivan highlighter, a može poslužiti i kao sjenilo. Ima sitni decentni šimer i jako lijepo osvježi i naglasi obraze. Nema krupnih šljokica. Najprije na lice nanosim tekući puder, zatim ga fiksiram kamenim, pa preko kamenog ovaj highlighter na jagodice.







Avon Glow Deepest Warm bronzane kuglice

Kuglice imaju čak 22 grama, što se mene tiče, ovaj proizvod se ne može potrošiti. Prije ćete kuglice prosuti i pogubiti :). Kuglice imaju narančasti ton i nisu za konturiranje, a osim toga, proizvod ima shimmer, ja ga koristim kao rumenilo. Bit će ok curama toplijeg, žućkastog tona kože, dok djevojke s ružičastim, hladnijim tonom lica trebaju potražiti nešto manje narančasto što će koristiti kao bronzer.

Kuglice su, koliko sam primijetila, u tri nijanse, ne znam koje preovladavaju, meni izgleda da ih ima u jednakom omjeru. Tu su zlaćane, bronzane i srednje smeđe, tople nijanse. Ovako izgleda kad se swatcha svaka kuglica posebno, i kako izgleda kad se kuglice pomiješaju.





Tuševi izgledaju divno u ambalaži, ljubičasta nijansa se zove Exotic Orhid, a smeđa je Sunset bronze
Aplikator je spužvasti, dovoljno čvrst za povlačenje linije, ali to je ipak individualno, zavisi na kakav ste aplikator navikle.

Ljubičasti tuš ima slabiju pigmentaciju. Radi se o tamnoj ljubičastoj nijansi koja vuče na teget plavu. Boja mi je jako lijepa i dobro ide uz moju boju očiju, ali nažalost, nedovoljna pigmentacija mi je problem. Nemam svaki put vremena da stavljam tuš desetak minuta, mada može izgledati lijepo kad se oko njega potrudite.

Na slikama nosim dva sloja, pa opet, linija na nekim mjestima nije puna i jasna, već se vidi koža.

Smeđi, bronzani tuš je malo bolji što se pigmentacije tiče, ali ipak treba dva sloja da boja dođe do izražaja i da linija ne izgleda isprekidano.




Postojanost tuševa je prosječna, nisu naročito trajni, ali nisu ni oni što brzo izblijede. Meni je bronzani stajao skoro čitav dan na kapcima (nemam masne kapke), a ljubičastom je malo vanjski repić izblijedio nakon 6-7 sati nošenja.

I opet sam vas zatrpala količinom slika, ali ja ne znam drukčije, što se mene tiče, slike govore više od riječi :D

Hvala vam na čitanju :*


*proizvodi su mi ustupljeni u svrhu recenziranja

You Might Also Like

18 komentari

  1. Uskoro i meni stize ovaj duo bronzer.Sta mislim koji na narucim svetliji ili tamniji posto sam ja negde izmenju ni svetlija ni tamnija.Vec danima razmisljam koji je po meni najbolji?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam vidjela uzivo tamniji, pa ne znam, a kako vidis, ovaj svjetliji se ne moze koristiti kao bronzer, bas je svijetao, ali je zato divan hajlajter :)

      Izbriši
    2. ipak cu ja da rizikujem i uzimam medium bronzer :) hvala

      Izbriši
    3. Javi kakav je, molim te :)

      Izbriši
  2. Baš si lijepa ^^
    Ovaj highlighter je fin, ni meni nije jasno što kažu da je bronzer kad i na slici djeluje svijetlo :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Jelena :)
      ma hajlajter, nego sta :D i to jako lijep.

      Izbriši
  3. Ja čekam svoje kuglice (naručila prošli tjedan) sada im se baš radujem... i super su ti slike! Slobodno nas svaki put "zatrpaj" njima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo gledam ovaj bronzani tuš i ne vjerujem, moj ne da je pigmentovan nego je to haos:) Za ljubičasti se vidi da je lošiji, ali ga nemam pa ne znam kako bi se kod mene pokazao, bronzer je divan:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očito se razlikuju, ili možda je samo mene zapao ovaj s greškom. Mislim, nije da on ne valja, fin je, ali treba se ponoviti linija definitivno.

      Izbriši
  5. Meni duo bronzer izgleda odlično :) i bronzani tuš, nekako mi ovaj ljubičasto/plavi tuš izgleda slabo pigmentiran :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nazalost, jest slabo pigmentiran, da je barem još ljubičastiji i jači :)
      duo bronzer, odnosno hajlajter je odlican

      Izbriši
  6. sviđa mi se ta bronzer bašr radi toga što je više kao highlighter :D tuševi su divni ali i meni je slaba pigmentacija problem :/ ja volim pigmentirane tuševe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. izgleda da pigmentacija ovisi od tusa do tusa :/ neke blogerice se ne zale na pigmentaciju i sasvim su im ok, bit ce da ovisi od serije do serije. i ja volim pigmentirane sto zavrsim s njima za 5 min :)

      Izbriši
  7. Jedino mi se taj prvi bronzer/hajlajter sviđa, zaista je jako lep, i odlično ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, divan je baš, i meni se sviđa najviše :)

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt