Avon recenzije ruževi

Avon Ultra Color Matte ruževi za usne, sve nijanse

17:19Anela

Neki od vas su već mogli vidjeti naslovnu fotografiju iz ovog posta na mojoj fb stranici, prije nekoliko dana. Mat ruževi su novitet u Avonu, a ja sam dobila priliku da isprobam i recenziram svih 10 nijansi. Malo je reći da sam se iznenadila kad sam otvorila vrećicu i ugledala ih, a onda me uzela panika hoću li i kako ću to obaviti. Zaista mi je žao što nemam bolji fotoaparat, slikam običnim digitalcem koji baš ne može najbolje uhvatiti ove boje i nijanse, ali potrudila sam se koliko sam mogla da ih što bolje i što vjernije prikažem.



Ruževi dolaze zamotani u celofan, koji garantira da su novi, neotvarani i nepipkani, zaista to volim kod Avona.

Pakiranje je od sjajne crne plastike, čvrsto i kvalitetno, ali nažalost, svaka praškica i otisak se vide, dosta sam vremena provela briskajući ih i sređujući za photo session :D Unutra je ambalaža mat crna. Neki ruževi ne stoje čvrsto u ležištu, malo se pomiču dok se mažu, pa se stvore one brazde sa stražnje strane ruža, meni to ne smeta, ali moram napomenuti. Samo dva su mi došla takva, malo labavija.

Moram odmah na početku naglasiti da pojedini ruževi nisu mat, kako im ime govori. Neki su u početku malo sjajniji, ali taj sjaj ode s usana kroz desetak minuta. Tekstura varira od nijanse do nijanse. Ove tamnije su odlične, masnije, ne isušuju i postojane su prilično, oko 3 sata. Svjetlije stoje oko 2 sata. Naravno ako jedete, morat ćete ih popraviti odmah poslije, neće ostati na usnama. Ne ostavljaju primjetan stain na usnama osim Fuchsije, a blijede ravnomjerno. Svjetlije nijanse su nešto problematičnije formule, suvlje su i neravnomjernije se nanose, osim Nude, ona je izuzetak, kremasta, fino maziva i hidratantna. Sve su nijanse pigmentirane i prekrivaju usne skoro iz jednog sloja, osim Blossom, ona je s nešto manje pigmenta.

Blossom je hladna baby pink. Jedina nijansa među ovih 10 koju ja osobno ne bih odabrala, mislim da mi ne stoji i ne ide uz mene. Nešto je suvlja i uvuče se u borice na usnama. Usne trebaju biti dobro pripremljene, ispilingirane i hidratizirane ako ga odlučite nositi. Stajala bi jako svijetlim djevojkama. Na usnama ima mat izgled.
hladno i toplo svjetlo
Nude je topla smećkasta nude boja, meni je odlična, ja volim ovakve nude nijanse, a ne one s kojima se čini da nemate usne ili da ste na usta nanijele korektor. Mislim da ne bi stajala djevojkama hladnog podtona, ali opet, nikad ne znate dok ne probate. 

Peach je breskvasta s malo smeđe i koraljne, malo je suvlja, izgleda mat kad je nanesete i također, usne moraju biti u odličnom stanju, inače će suhoću dodatno naglasiti.

Rose je slična nijansi Peach, samo s mrvicu roze, tekstura je također slična.

Melon je blaga crvena, kao sok od lubenice :)
Usporedba Rose, Peach i Melon nijanse

Tamnije nijanse, i moji favoriti :)




Grape mi je jedna od favorita. Tamnija mrvicu uživo, rekla bih da je ovo boja crnog vina, ostavit će vrlo blagi stain, nestaje ravnomjerno, ne isušuje dodatno usne, ali nije mat. Kad se nanese na usne sjaji se, kasnije se malo osuši, ali opet ne do mat završetka.



Merlot je tamna crvena, hladna je i zubi djeluju bjelji dok je nosite. Kremasta malo manje nego Grape, na usnama djeluje polumat. Ovdje se može vidjeti pored NYXovog Merlota i vidi se razlika u završnici.

Ruby je jarka crvena s malo plavičaste u sebi, nije sjajna na usnama, djeluje mat, a tekstura je super, odlično se i ravnomjerno maže.

Mauve je odlična nijansa, po mom ukusu, ja volim ove neke nedefinirane ( i berry) nijanse, ima odličnu teksturu, pigmentirana i klizi po usnama.

Fuchsia je jarka fuksijasta pink boja, hot pink, skoro pa neonska. S ovim swatchem sam se namučila najviše, razumjet će me svatko tko je ikada pokušao slikati ove fuksijaste tonove, uporno ispada svjetlije, pa sam je morala malo štimati u Picasi. Na kraju mi mobitel napravio najvjernije slike :D Ova je nijansa također jedna od mojih favorita, najviše mi je postojana, ostavlja stain, neravnomjerno nestaje i ne isušuje usne, a tekstura je odlična. Čak izgleda i mat kad se malo osuši.


Evo usporedbe s nekim Golden Rose karminima u sličnoj nijansi. Dobar joj je dupe GR 56. Golden Rose su inače bolje teksture i trajniji, dok Avon ne isušuje usne i puuuuno ljepše miriše. 

To bi bile sve nijanse koje su trenutno u ponudi. Ja bih definitivno preporučila da probate neku od ovih tamnijih boja, a i Nude nijansu, ukoliko vam se sviđa. Možete probati i sa svjetlijim nijansama, jer ima jako lijepih, samo usne moraju biti vrlo njegovane da bi ovakvi ruževi lijepo izgledali.
Ruževi koštaju 7.90 km.

Hvala vam na čitanju :)



PR proizvodi

You Might Also Like

55 komentari

  1. Koliko si se žalila da nećeš stići da uradiš, a post ispao bez greške! :D
    U ove ruževe sam se zaljubila čim sam ih prvi put ugledala u katalogu, za sada imam samo Blossom, ali neću se zaustaviti :P Merlot, Grape i Fushia su mi također favoriti :)
    I još jednom svaka čast na prikazu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Neira :) i meni su ti nabrojani, osim blossom.

      Izbriši
  2. Ja moram da narucim nude, fushia i blossom :D grape sam dobila i prepreprelijep je i bas ima finu teksturu meni je bas dugo ostao na usnama a ja i puno pricam i pusim cigar i tako to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, i ja isto :D fuchsia mi je najduze trajala.

      Izbriši
  3. Od celog posta ja videh samo trepavice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zasto trepavice pored ruzeva ovoliko hahaha, trepavice em nisu prave, em su ruzno ispale na slici :D

      Izbriši
    2. Haha ne znam, super su ispale na fotkama! A ja inace ne volim niti nosim vestacke. Zaboravih da pohvalim trud ulozen u fotografije. Nazalost, na mene su veci utisak od ruzeva ostavile trepke, oops :D Ove peachy nijanse su jako lepe, ali nesto ne volim Avon, imala sam losa iskustva s preparativom, valjda zato.

      Izbriši
  4. Kada sam ih vidjela u katalogu sam se pojela ziva sto nemam kako naruciti, kasnije sam racionalno sagledala sve nijanse i shvatila da sve koje zelim vec imam, a blossom je totalno drugacija od onoga sto sam ocekivala, tako da nema zaljenja :D
    Pohvale za jos jedan detaljan post o ruzevima. Jako mi se svidja kako ih prezentiras i kao swatch i na licu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Anela odličan post! Znam koliko je ovdje truda uloženo stoga respekt ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mauve i Melon- divne nijanse. Steta sto je Avon u pitanju! :(
    svaka cast na strpljenju, valjalo je uslikati sve ovo!
    Ja bih zivce pogubila :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Stvarno, kvalitet slika nije ni bitan kad iz njih izbija tvoj trud :)
    Izuzetno si lijepa i svaka ti nijansa stoji, a ako bih baš morala birati i ja bih glasala za tamnije nijanse.

    OdgovoriIzbriši
  8. Morat cu kupiti i grape,mozda i fuchsiu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. grape obavezno a fuchsiu ne moras ako imas 56, jako liče.

      Izbriši
  9. Ja i ti totalna suprotnost jer ja bi Blossom prvog naručila :D Ruby i fuksija ti odlično stoje , a Grape iz tebe šalje poruku #savršena #sam :D I opet si pokazala svoj trud pri fotkanju , svaka čast :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Jao ove tamne nijanse <3 Merlot i Mauve su moji favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ove tamne su savršenstvo, posebno grape :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Čine se fini i tebi (kao i obično) skoro sve boje dobro stoje, ali mislim da je peach jedina nijansa koja bi na meni na nešto ličila :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nude, Mauve, Fuchsia, Grape, Merlot... ajme, pola njih bih vrlo rado imala! Predivne nijanse, a ti stvarno imaš lijepe usne, savršene za pokazivanje ruževa :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Sjajan post i prelepe slike! Baš si se potrudila, svaka čast :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Odlicni su.Bas sve boje ovih ruzeva dobro ti stoji :)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Tebi doslovno svaka, ali baš svaka nijansa pristaje! :D Fascinantno! Baš si lipa.

    OdgovoriIzbriši
  17. Ruzevi su lijepi, odlicno si ih izlozila i uslikala super ti stoje super si sve pohvale moj favorit blossom I love pink.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno Dina, drago mi je da ti se sviđa post :)

      Izbriši
  18. Trepavice top, vrh, ocam' :P Ovo ostalo onako, srednja zalost, sto se naslikavas bona pod prozorom, jesi narcis :D
    Blossom naruci, bas svjeze izgledas s njim :D Pristaje ti ko nijedan... Kad njega istrosis kupi ichiban - lipstick for men sto je joey reklamiro, u istom su mi rangu :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha XD ichiban sam zaboravila, da mi nisi napomenula, nikad ga se sjetila ne bih. vrlo je popularna nijansa koliko vidim :D

      Izbriši
  19. Lipoto jedna lipa! Eto brate, nemam riječi više!

    OdgovoriIzbriši
  20. Fuchsia je na tebi zaista predivna! I davno sam ja komentarisala da sve nijanse na tebi izgledaju super, ali eto opet da napomenem ako si zaboravila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) mozes ti napomenuti jos koji put, necu se ja ljutiti :D

      Izbriši
  21. Najljepše ti stoji Mauve, kad bih kupovala i ja bih kupila samo njega. Jedini koji sam uzela je Nude i nisam se pokajala, uvijek se vodim tim da nude nijansi nikad dosta :D Lijepi su mi i Merlot i Fuchsia, ali već imam NYX Merlot i Golden rose 113 i 57 tako da nema potrebe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Jelena :) Mauve mi se sviđa, njega sam i Grape i ostavila sebi na kraju, ostalo sam podijelila. Nude je meni odlična boja. Dobro si odlučila, NYX i Avon Merlot je jako slična boja na usnama, samo druga tekstura, a kad pomiješaš malo 57 i 113, eto fuksije :D

      Izbriši
  22. Jako volim Avon ruzeve, mislim da su im oni glavni aduti, zaista.
    Iz ove linije nisam nijednog kupila, suzdrzala sam se jer imam too much ruzeve a neke nikako da koristim. :D
    Peach, Merlot i Fuchsia ti divno pristaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Mell :)
      tako i ja, jedne usne, a karmina puna ladica, ne stizem pola da nosim :/ a opet kupim, da ga nosim dva puta, meni dovoljno, vrijedi toga, jer znas i sama koliko dobar ruz podigne samopouzdanje :D

      Izbriši
  23. Divni su i odlicno ti stoje. Meni se uz tvoj ten najvise svidja Ruby mada ni Fuchsia ne zaostaje... ja bih za sebe ove svetlije nijanse... pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Jedino se mogu zamisliti sa onom zadnjom nijansom, ostale mi nekako nisu "moje".

    OdgovoriIzbriši
  25. Hmmm...nikad nisam bila ljubitelj tamnih nijansi ruzeva, ali ovaj Grape na tebi izgleda primamljivo :)
    Jos cu razmisliti :P

    http://tajnosazvijezdje.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  26. Savrseno uradjena prezentacija ruzeva!
    Moji favoriti su Mauve, Merlot i Grape.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga coco :) to su i moji favoriti, i fuksija :)

      Izbriši
  27. Grape imam, al' mi je najgore kad pogriješim. I onda se umažem, i budem kao vampir. :D
    I tako ti fino stoji Nude , da ću morat i sebi naručit. :D Imam već Extreme Nude, ali mi nije nešto, iako volim nude nijanse.
    Svaka čast na ovom postu! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno Vildana :) ma dešava se to s tamnijim nijansama svima :D meni je najlakše staviti olovku na rubove pa kistom nanositi, polako, precizno. ako i bude brljotima, pokupim stapicem za usi i oko usana nanesem korektor cistim malim kisticem.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt