LOTD makeup look recenzije

Sleek Vintage Romance paleta sjenila

14:43Anela


Evo konačno i recenzije za treću Sleekovu paleticu iz moje kolekcije. Boje sjenila u ovoj paletici su sasvim u trendu, za sezonu jesen/zima, savršene. Jako mi se sviđaju ovi ljubičasti i burgundy crveni tonovi, kako na usnama, tako i na očima...ali kod drugih :D
Imam ovu paleticu već 3 mjeseca, a koristila sam je samo nekoliko puta. S paleticom i sjenilima je sve u redu, kvalitetna je i lijepa kao i prethodne dvije koje imam, ali ne mogu se naviknuti na sebe s bojama na očima preko dana. Uvijek posežem za nečim neutralnim kad se spremam bilo gdje, znala sam to, ali ovoj ljepotici nisam uspjela odoljeti. Sad se mislim je li bila opravdana kupovina nečega samo zato što mi je lijepo? :/



Sve ono što sam pisala za ambalažu, dimenzije, gramažu za prethodne dvije , Au Naturel i Ultra Mattes V2 palete, stoji i za ovu, da se ne ponavljam, jedino cijena nije ostala ista. Sleekove palete su nedavno poskupile sa 9.99 na 11.99 $. Poštarina je nešto manja nego što je bila, tako da na kraju nije neko znatnije poskupljenje i dalje se isplati. Sleekove palete vrijede i više od toga.

U ovoj paleti preovladavaju shimmeraste i šljokičaste nijanse, samo je jedno sjenilo potpuno mat, Propose in PragueSjenila su odlično pigmentirana i dobro se blendaju , samo je jedno sjenilo, Romance in Rome nešto slabije pigmentacije, ali je preko baze ok. Tri sjenila u sebi imaju srebrni glitter, to su Honeymoon in Hollywood, Forever in Florence i Love in London. Glitter se ne prenosi baš na kapak, što se meni i sviđa i to mi je plus, nekome možda može smetati. Ta tri sjenila se najviše i rasipaju, malo su drukčije teksture, tvrđa nego ostala sjenila iz palete, ali su pigmentirana i daju se dobro blendati. Meni to rasipanje i ne smeta toliko, jer puder i korektor stavljam nakon šminkanja očiju i lako mi je prije toga obrisati nered.


Pretty in Paris je srebrno bijelo sjenilo, odlično za highlight ispod obrve ili za unutarnji kut oka. Odlične je pigmentacije. Ovo je ona tekstura slična teksturi Loreal Infaillible sjenila, ako ste ih probali. Pomalo vlažna, ali ipak praškasta dok se nanosi, s fino, fino mljevenim shimmerom
Meet in Madrid je zlatno sjenilo, teksture kao i prethodno.
Court in Cannes je hladnije zlatno sjenilo, s primjesama brončanih tonova.
Lust in L.A. je maslinastozeleno-brončano sjenilo, jako lijepo i posebno. Ja volim ovakve boje i mislim da lijepo ističu smeđe oči.
Romance in Rome je mornarsko-plavo sjenilo, sa mat bazom ali posjeduje sitni plavo-ljubičasti shimmer.
Propose in Prague - jedino mat sjenilo u paleti, smeđe, ali s toplim crvenim i ciglastim tonovima, dobro pigmentirano, mekano i svilenkasto na dodir.




Vow in Venice je metalik sjenilo u boji brusnice, kažu da je dvojnik za MAC Cranberry.
Marry in Monte Carlo, još jedna boja brusnice, malo svjetlije nego prethodno, s više shimmera.
Honneymoon in Hollywood je mat sjenilo s česticama srebrnog glittera, kojeg nasreću nema puno i lako ga je odstraniti i ako se prenese na kapak. Boja je prekrasna, tamna berry i boja vina, nažalost ne blenda se baš najbolje, treba malo truda. Moram priznati da sam paletu najviše kupila zbog njega i ove prekrasne boje :D
Bliss in Barcelona je metalik ljubičasta ili plava, ovisno od svjetlosti pod kojom je gledate, prekrasna.
Forever in Florence tamna, hladna burgundy boja, s mat osnovom i srebrnim glitetrom, vrlo je lijepa, meni jedna od omiljenih.
Love in London je vrlo pigmentirana crna, sa srebrnim glitterom, rasipa se pri nanošenju više nego ostala sjenila.


Pokušala sam kreirati nekoliko lookova da vidite i na očima kako izgledaju ove boje. Nisam u potpunosti zadovoljna ovim prvim lookom, odnosno fotografijama, jer se uopće nije slikao onako kako je izgledao uživo, pola mi boja na slici nedostaje. Aparat mi je prastari i vrlo teško mi je uhvatiti realnu boju i sve nijanse, pogotovo na očima jer ne vidim šta slikam.
Šta je tu je, ja ću postaviti šta imam:
  • LOOK 1

Koristila sam sjenilo 1 (Meet in Madrid) u unutarnjem kutu oka. 2 (Lust in LA) je na kapku, 3 (Marry in Monte Carlo) je na vanjskom kutu, ali se ne vidi dobro na slici, 5 ( Bliss in Barcelona) je u pregibu, a 4( Honeymoon in Hollywood) je iznad pregiba. Sliku cijelog lica nemam, jer sam ispala grozno na svih 87 pokušaja normalnog selfija, nije bio dan za fotografije nikako. :D

  • LOOK 2



Sjenilo označeno s 1. je na vanjskoj polovini kapka, 2. je u vanjskom kutu oka i u pregibu, 3. je iznad pregiba i blendano prema gore, 4. u unutarnjem kutu oka i na kapku negdje do polovine, skupa sa 1.
Otkako je snijeg pao prirodna svjetlost je takva da na svakoj slici izgledam kao duh :D 

  • LOOK 3



1. je uz trepavice i u vanjskom kutu i vrlo malo u pregibu, 2. je na kapku, a pored palete sam koristila i Artdeco sjenila 96, Flormar mat tamno smeđe sjenilo (pregib kapka) i Artdeco 98, iznad pregiba. Ispod obrva je vrlo malo Flormar mat bijelog sjenila.

  • LOOK 4


Ni u ovom looku nisam koristila samo Vintage Romance paletu. Iz palete su mi poslužila dva sjenila, 1. na kapku i vrlo malo 2. u unutarnjem kutu, a u pregibu sam koristila Flormarova mat sjenila, crno i smeđe, a nekim čudom je sve to skupa povuklo na zelenkasto.

Fotografiju cijelog lica, kao i tutorijal, sliku po sliku za 4. look ćete moći vidjeti u slijedećem postu, kada ću vam pokazati i jedan ruž koji sam nosila uz ovako našminkane oči.

Hvala vam na čitanju :) :*

You Might Also Like

70 komentari

  1. Ove palete su divne, pohvale za sve look-ove, ali 3 mi je the best :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Da ne bude zabune ovo gore je komentarisala Lejla, a ovo sam ja (Ema) haha, baš smiješno ispade :-) E.

      Izbriši
    2. hahhaa, i ja gledam, kontam predomislila se :D hvala ti Ema :*

      Izbriši
  3. Anela svaka čast na postu! Look #2 je baš prekrasan…. mada ti sva 4 lijepo stoje i treba da se navikneš na ovu paleticu :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prije svega velike pohvale na uloženom trudu i odličnim fotkama,a look 2. i 4. su totalno po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Savršeno :-) dajem malu prednost #2 i #3 .....
    Super post i vidi se trud koji se uložila u njega ( i za to ti hvala) ...
    ove palete su moja tiha patnja, i čim prestanem biti ''karakter'' naručujem si paletu....
    ove tri koje ti imaš su po mom guštu i moji favoriti....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala tebi na komentaru, zaista mi je drago da ti se sviđa. mat paleta je moj favorit, kad prestanes biti karakter, nju naruči :D

      Izbriši
  6. Look #4 je moj favorit i jedva cekam da vidim sliku kompletnog lica, na tvom blogu od svih fotografija najvise volim da vidim one na kojima si ti, imas nevjerovatno prijatno lice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a joj, hvala ti, to je tako divan kompliment, ja se odmah zacrvenim :D

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. ...reče uvijek prelijepa djevojka, sa savršenom šminkom :)
      hvala :)

      Izbriši
  8. Sleek palete mi se sve više dopadaju i valjda ću nekad naručiti bar jednu :) A na tvojim očima svaki look izgleda zaista prelijepo i baš si "fotoslikična" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako ikad naručivala, ja ti preporučujem mat paletu, ona mi je najdraža od svih koje imam.
      hvala ti puno, a da znas da sam na 99 % slika katastrofalna i s čudnim facama haha :D

      Izbriši
  9. Ja nikad ovako necu znati nasminkati oci :-:::::::::
    I svaka cast za trud.
    Najvise mi se svidja plavi look 3 i br. 1. Lako to mogu zamisliti i na sebi. Ljubicasto mi se svidja, i iako imamo istu boju ociju, meni bi teoretski trebalo stajati, ali sa vecinom ljubicastih tonova ja izgledam kao da sam plakala i oci mi natekle.
    Moram nauciti tako sminkati oci, zar nije bruka, pisem beauty blog, a kad se spremam negdje na neka desavanja ja zovem sminkera i placam. E, nece da moze. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma ne vjerujem ti da ne znaš, ovo ti je u biti sve na isti fazon i ja bih voljela da znam tehniku-dvije više. nekako mi se svaki look učini isti kao prethodni, samo druge boje.
      ljubičasta baš zna biti zeznuta, pogotovo ove na crvenkasto što idu, s plavičastim je druga priča, bolje leže nama tamnookima.

      Izbriši
  10. Predivni su svi lookovi i izvoli nosit boje češće, odlično ti stoji! Jesi stavljala neku kremastu bazu ispod ove plave u drugom looku? Meni nikako nije tako intenzivna na kapku...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, ali za boje treba vremena, a ja povucem tus, maskaru i trcim iz kuce :D
      Jesam i to crnu masniju olovku za oci, dobro si me prokuzila :)
      Zaboravila sam to napomenuti ali sam napisala da je ova plava najslabijeg pigmenta.

      Izbriši
    2. Baš ću je probat tako, odlično izgleda!

      Izbriši
  11. Ja se ne mogu nagledati tvojih lookva (a inače nisam LOTD post lover) i definitivno si najbolje našminkana blogerka u BiH :D Šta bih ja dala za tvoje oči, ja kako god se našminkam, nšta se od toga ne vidi :(
    A paletu neću ni komentarisati, ne znam kako se suzdržavam da ne naručim neku od ovih ljepotica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neira draga, hvala puno, ne znam baš, ali drago mi je da ti se sviđa :) i meni su počeli padati kapci, omatorilo se, ali podignem obrve kad se slikam hahah.

      Izbriši
  12. Ovo je definitivni najbolja kombinacija boja, ako uporedim sa prve dve palete. Ti se šminkaš fenomenalno, precizno, uredno i detaljno :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Paleta je divna i definitivno trebas cesce da je koristis. Lookovi su odlicni, i zaista imas divne oci za sminkanje. Kao sto Neira rece, ja sta god stavim slabo se vidi jer imam spustene kapke. Svaka cast, zaista!

    OdgovoriIzbriši
  14. Wow! Kako super blendaš te sjenke! Oči ti divno izgledaju!

    OdgovoriIzbriši
  15. Vsi looki so krasni. Pa res imaš lepo obliko oči. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Taya :) tvoji su lookovi također krasni :)

      Izbriši
  16. Svaka ti čast i na recenziji i na lookovima, nemam riječi:) Najviše mi se sviđa look br.3. Savršeno:)

    OdgovoriIzbriši
  17. Prekrasno svaka ti čast prava umjetnica ovakvi editorijali su prava inspiracija i odlična praksa za mene koja sam početnica u šminkanju....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti draga Antonija, nisam ja baš toliko vješta :)

      Izbriši
  18. PLAVI LOOK, PLAVI LOOK, PLAVI LOOK! :))) Mnogo je lep, a i paletica, mada ja stalno tragam za nekom kvalitetnom potpuno mat paletom. Dosta mi je shimmera i nije mi bas uvek za dan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha XD, hvala Tamara. slažem se za shimmer, mat uvijek dobro izgleda i kad su sva sjenila mat, a sa shimmerom ti uvijek treba nešto mat za kombiniranje. meni je sleek mat paleta dobra, jedino ti neće odgovarati ako ti smeta što se sjenila rasipaju, meni ne smeta, a nije sad toliko drastično da se osipaju, ali ipak..

      Izbriši
  19. Odlična recenzija :) Paleta je divna, a lookovi su genijalni. Plavi mi je najljepši i odlično ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  20. kako si se lijepo nasminkala, kako dobro blendas...slobodno nosi boje, super ti stoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) Baš mi je drago da vam se sviđaju lookovi, onda će ih biti još ubuduće :)

      Izbriši
  21. Ova paleta tako super izgleda kad vidim kako si ih upotrijebila, ove tamne nijanse su savrsene

    OdgovoriIzbriši
  22. Jaaaaaaaaao kako volim kad se uz recenziju palete stave i lookovi, a osobito kad su ovakvi! Predivno!!

    OdgovoriIzbriši
  23. Odlično si nam predstavila paletu! Gledam i ne mogu se odlučiti za look koji mi se najviše sviđa jer su mi svi divni, svaki na svoj način :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Obožavam ovu paletu i koristim je jako često! Žao mi je što nisam napravila zalihu dok je još bila u ponudi. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je žao što je više nema, ali izbacit će sleek još bolju na jesen, vidjet ćeš ;)

      Izbriši
  25. Odgovori
    1. Leki? Što izbrisa komentar? Nema veze, došlo mi je na mail šta si napisala ;) :*

      Izbriši
    2. Zato što mi je tastatura podivljala ;) Al evo sad... LOOK 3 je moj favorit! Djeluješ opako i za.ebano, mene si oborila s nogu s ovim okicama. Na ostalim slikama si slatkica, al ovo s plavom bojom.. Puf! Pun pogodak! I'm in love :*

      Izbriši
  26. Paleta je baš krasna, a ja sam i inače pravi sucker na ljubičaste stvari tako da bi se mogla naći u mojoj Sleek košarici kad se napokon odlučim za narudžbu.
    Ali ono što sam htjela napisati je da si (osim što si stvarno prekrasna i moja girl crush i ostalo što redovno ovdje ponavljam:D) uvijek si tako savršeno i bez greške našminkana! Uopće ne mogu izdvojiti koji look mi je najljepši! Kao što su cure gore i napisale-imaš stvarno prekrasne oči za šminkanje i trebaš se često igrati bojama, super ti stoji. Čak i ova sjenila koja su pomalo tricky poput plavog i ljubičasto-crvenog ti izneseš na pravi način.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morat ćeš je ganjati po ebayu onda, izgleda da nije više dostupna na Sleekovoj stranici :/
      A za to drugo, hvala ti puno, puno :***

      Izbriši
  27. Paleta je divota od boja i lookovi su ti prelijepi!

    OdgovoriIzbriši
  28. Sleek palete sam prije nesto gledala ali poslije ovog moram detaljno da ih istrazim. Tvoji lookovi su SAVRSENI! Ne znam, ne mogu da odaberem samo jedan, stvaka cast stvarno imas spretne ruke!!

    OdgovoriIzbriši
  29. treći look mi je prekrasan! rekreirat ću ga večeras za tulum :)
    ps. i ja volim sleek paletice, imam ih 4 i sve ih rado koristim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno, drago mi je sto sam ti dala ideju :D javi kako je ispalo!

      Izbriši
  30. predivna ti, lookovi i paleta <3
    Sleek stvarno ima fenomenalna sjenila <3

    OdgovoriIzbriši
  31. Prelepe boje! Tvoj post me je " naterao " da konacno narucim njihovu paleticu. Sa nestrpljenjem je ocekuuujem. Inace svaki look ti je prelep!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tina :D javi kad stigne jesi li zadovoljna.

      Izbriši
  32. Veliki pozdrav, pratim te na Ana.rs i jako mi se svidjaju tvoji radovi, porucila sam sleek paletu proslog ponedeljka V2 na osnovu tvojih preporuka. Ja sam iz Srbije, za koliko mogu da je ocekujem, napisi mi ako znas i odakle one stizu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sleek salju iz Velike Britanije, odakle tocno, ne znam. Stize jako brzo, za desetak dana maksimalno, cesto i prije. Ne znam za koliko u Srbiju, ali mislim da ce ti stici ove sedmice, trebala bi :) javi kako ti se svidja, meni je v2 mat omiljena sleek paletica.
      Hvala puno na lijepim rijecima

      Izbriši
  33. Predugo gledam ovu paletu i sad si me ubijedila da savršeno pristaje smedjim ocima! Ludim za ljubicastim nijansama... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pristaje smeđim, definitivno :)
      steta sto je sleek poskupio u međuvremenu, ali sada barem imaju paypal, pa je covjek siguran da ce mu naruceno stici ili ako ne stigne imas refund. ja sam rizikovala ranije :D

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt