Avon njega tijela recenzije

Avon Ultra Sexy Body Souffle

20:52Anela


Ovu mirisnu mazalicu za tijelo sam dobila od Avona zajedno sa sjajilom za usne. Sjajilo sam već recenzirala ovdje, ali kremu sam ostavila na policu u kupaonici, da je testiram neko vrijeme i da mi se svi dojmovi dobro slegnu.


Souffle je pakiran u plastičnu kutijicu zapremine 150 ml. Nažalost, zaštitnu foliju ispod poklopca nema. Nadam se da će Avon to ubrzo promijeniti jer to garantira da je proizvod svjež i da nije nitko prije nas umakao svoje prste ili nos unutra, a i ovaj znak tek tada dobiva smisao:
Tekstura je srednje gusta, gušća od mlijeka za tijelo, a rjeđa od maslaca. Lagana i skoro pjenasta, gelasto-kremasta, upija se vrlo brzo i ne ostavlja nikakav masan trag, pa se možete obući odmah nakon mazanja.




Sastav piše na poleđini ambalaže, ispod naljepnice. Sadrži i mineralno ulje i parabene, pa kome smeta neka preskoči. Ja osobno ne bježim toliko od toga, ako probam i vidim da mi nešto odgovara. Cetearil alkohol koji je ovoj kremi dodan kao emulgator, može kod osjetljivih osoba prouzročiti akne. Kalijev hidroksid može izazvati iritacije, ali ovdje se radi o maloj količini. Ja nisam imala nikakvih neželjenih reakcija. Detaljnije o sastavu imate ovdje(klik).

Što se njege tiče, ovaj souffle nikako nije namijenjen njezi suhe i zahtjevne kože, namijenjen je normalnoj koži. Nije toliko hidratantan da bi zamijenio ozbiljnu njegu suhe kože, već je tip proizvoda za kojim ćete posegnuti povremeno, kad se želite tetošiti i namirisati od glave do pete.

Moram priznati da sam u početku bila skeptična jer sam teška što se tiče parfema i većina mirisa mi smeta. Nisam ljubitelj parfemiranih krema ni losiona za tijelo, više volim nenametljive, blage mirise. Ima to veze i sa time što ja volim da se mažem navečer, poslije tuširanja i prije spavanja i ne treba mi tada neki stimulirajući ni razbuđujući miris, već smirujući, onaj koji miriše na bebe, lavandu, Dove proizvode, na svježe i čisto :)
Ujutro nemam vremena za mazalice jer mi se uvijek žuri.
Moram priznati da mi se ovaj proizvod unatoč prethodno napisanom, svidio. Miris jest malo jači, ali mislim da će odgovarati većini. Dolazi u setu, zajedno s gelom za tuširanje i parfemom i nije ga moguće kupiti posebno.Set košta 35.90 KM.

Nisam imala priliku pomirisati Ultra Sexy parfem, ali vjerujem da se isti miris provlači kroz cijeli set. Za parfem sam našla podatke da pripada cvjetno-voćnoj-drvenastoj kategoriji, a tako mi miriše i ovaj souffle. Glavne mirisne note su magnolija, breskva, božur, amber, kruška i drvene note. Ja, iskreno, nisam dobra u opisivanju parfema. Ove podatke sam pronašla na stranici punmiris.com. Ja samo znam reći sviđa li mi se miris ili ne sviđa, a ovaj mi nije loš, čak mi je i fin, ovisno od prilike i raspoloženja. Definitivno osjetim u početku na koži cvjetno-voćne note i pred kraj drvenaste, ne guši me i ne smeta mi. Srednje je postojan, mogu ga namirisati i nakon nekoliko sati, a tad mi je miris još ljepši. Mislim da bi ovaj set bio odličan poklon nekoj djevojci, prijateljici, pa i mami za nadolazeće praznike.
Što mislite o ovakvim proizvodima, privlače li vas i biste li kupile ovaj set?

*PR uzorak

You Might Also Like

6 komentari

  1. Imam tester ovog parfema,nekada sam radila s Avonom, naručivanje i te fore, no kad me je ona jedna od glavnih malo zaj..... za dosta novca odustala sam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. malo ja otišla na stranu s komentarom...uglavnom, baš me zanima jel mirišu isto jer je parfem super

      Izbriši
    2. donesem ti na probu i to i puder pa procijeni :D

      Izbriši
  2. Zvuči super, voljela bih isprobati. Jako mi se sviđa ambalaža :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iste mirise volimo, samo neka je cisto i blago :) zato moras da njusnes onaj chanel chance eau tendre :))
    Ja nesto mislim da bi mi ovaj bio malo jaci, a na prvu mi se ne svidja ambalaza jer mi je neprakticna, vise volim tube ili bocice, samo da ne stavljam prste :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj moram definitivno chanel isprobati, stalno zaboravim( možda je i bolje sad kad sam se na sigmu istrošila)
      ne smeta meni ova kutijica kad se o proizvodima za tijelo radi, samo kad su proizvodi za lice u pitanju, a i tu često zažmirim..a što se mirisa tiče, mislim da bi ti se ipak mogao svidjeti, jer ima kasnije onaj neki ''nivea'' miris, na puderasto i blago, samo je u početku tako cvjetno-voćni.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt