Artdeco Balea baza za sjenilo

Kantica za smeće :)

14:21Anela

Ili '' Šta sam potrošila'' post.

Vidjela ja da kolegice blogerice pišu o potrošenim proizvodima i velim ja njima u komentarima kako ja nikad ne čuvam smeće, već kako šta potrošim tako zafrljacim u kantu. I kažu one meni : ''Nisi ti draga dugo u blogosferi, čekaj još malo pa ćeš vidjeti kako i ti skupljaš smeće da pokažeš svijetu''. I šta ću, nabavim i ja finu kesu u koju ću skupljat' smeće. :D






  • Balea smokva-biser regenerator za kosu, bez silikona. Ovo mi je bilo drugo pakovanje, jako dobar regenerator. Ne oteža mi kosu, kosa je meka i mirisna, samo nažalost, taj miris ne potraje dugo.
  • Balea grejp krema za tuširanje, osvježavajućeg citrusnog mirisa, nije mi isušivao kožu, ali ja imam normalnu kožu tijela, malo koji gel za tuširanje mi ne odgovara.
  • Balea Professional šampon sa kofeinom, sasvim dobar, kupila sam ga opet. Nije mi uzrokovao svrbež vlasišta kao mnogi šamponi do sada, i stvarno da malo volumena pri tjemenu , ne otežava kosu. 
  • Balea LE losion za tijelo, miris badema i trešnje. Losion lagane, nemasne teksture koji tako slasno miriše na kolače i višnju da ga poželite liznuti. Nažalost, nije dio stalne Baleine postave, kupila sam ga zimus kad je bila opća pomama za ovim mazalicama. Njega je dovoljna za normalnu kožu, ali mislim da bi za suhu kožu bio preslab.
  • Balea Exotic Shower gel/pjena za tuširanje, ne preporučujem! Tekstura je u obliku gela i kad ga krenete razmazivati po koži pretavra se u pjenu. Dobro se zapjeni i to mu je jedini plus. Miris je malo bezličan, neodređen, tropski,ali bez svježine. Nimalo se ne zadržava na koži, kao da ste se istuširale običnom vodom, osim što ovo  isušuje kožu i potroši se tako brzo da vam neće trajati ni dva tjedna. Iskoristila sam ga za brijanje nogu. 
  • Balea gel za brijanje mlijeko-breskva. Moj omiljeni. Ne znam ni sama koliko sam bočica potrošila do sad. Odlično zapjeni i stvara bogatu i gustu pjenu i odlično miriše. Kupovat ću ga sve dok ga bude.




  • Loreal Revitalift 10 Repair serum za lice. Šta ja znam. Serum k'o serum. Meni sve te mazalice za lice iste. Ja nikad ne vidim tu drastičnu razliku kad koristim i kad ne koristim. Kad pročitam neku recenziju npr. uklonio perutanje kože u dva dana, smanjio bore, koža je blistava..i sl. Ja to nikad ne primijetim. Ako ne stvara probleme, a ne stvara, valjda valja. Sviđa mi se bočica, ima pipetu i zadržat ću je, bit će mi odlična za home made vitamin c serum.
  • Balea Aqua serum, ista stvar. Mogu mazati, a mogu i ne mazati. Isto mi je. Koža meka, hidrirana, sve to stoji, ali tako mi je i sa običnom hidratantnom kremom. Samo što kad mažem nešto i pored kreme, imam osjećaj da se više njegujem i da činim nešto dobro za svoju kožu i da ću kasnije ostariti. Valjda :D
  • Flormar x10 Sculpting Lenghtening maskara, odlična za 4-5 maraka, koliko je koštala. Ne ostavlja grudvice niti se trusi ispod očiju, daje volumen i produžava kao i svaka druga maskara. Meni su i maskare uglavnom sve iste. Kad me priroda nije obdarila dugim, gustim trepavicama, ne mogu ja sad čuda očekivati. Jedino Chanelova Le Volume je do sada od mojih trepavica radila čuda.
  • Artdeco baza za sjenila, bila mi je bezveze. Niti mi se sviđalo pakovanje niti tekstura niti miris niti finiš. Pojačavala mi je trajnost i intenzitet sjenila, ali blendanje preko nje mi je bilo nemoguća misija. Nisam je ni potrošila do kraja, već je promijenila strukturu i postala neupotrebljiva. Avonova baza mi je puno, puno bolja.
  • Rimmel Glam Eyes tuš,  odličan, crn, trajan i četkica je jako dobra, laka za manevrisanje, naviknula sam se na nju. Ovaj tuš je nepotrošiv. Ja mislim da sam ga kupila prije više od godinu dana i još uvijek ga ima, a ja tuš koristim skoro pa svaki dan. Mislim da je vrijeme da ga zamijenim novim jer treba umočiti četkicu dva-tri puta za ravnomjernu liniju, odradio je svoje.
  • Flormar BB krema, ne sjećam se više ni šta je pisalo na njoj, jer su se obrisala sva obilježja s ambalaže. To baš ne volim. Platila sam je 7-8 maraka i ovo je obična tonirana krema. Ništa specijalno. Prekrivanje je slabo, nijansa mi je bila dobra, Light Medium. Nije dugo ostajala na licu. Nije mi stvarala nikakve probleme. Ne bih je kupila opet, Catrice mi je deset puta bolja.
  • Sun Dance Med Fluid za lice spf 50, ustvari nije fluid već krema za lice. Mislila sam da će mi biti dobra  kao podloga za šminku, međutim, ništa od toga. Previše je masna. Iskoristila sam je na plaži mažući lice i sebi i djeci. Dobro je razmaziva i ne ostavlja bijele tragove, osim ako stvarno ne pretjerate s količinom.
  • Garnier dvofazni skidač šminke, jako dobar, odstranjuje svaki make up bez puno muke i trljanja po licu i po očima, kupila sam već odavno novi. Lorealov dvofazni mi je bio isto odličan, možda i mrvicu bolji od Garnierovog, ali mrvicu i skuplji, a brže sam ga potrošila pa sam se odlučila na ponovnu kupovinu Garnierovog.

Eto, nije puno, ali je bar nešto potrošeno :) Ima još dosta toga pri kraju, pa će i to u fensi kesicu u kojoj skupljam smeće.

Hvala na čitanju :*


You Might Also Like

22 komentari

  1. Bila si vredna :D
    Moraću da probam Balea gel za brijanje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa moram malo i da trošim, zatrpat će me sve ove stvarčice :)
      probaj obavezno.

      Izbriši
  2. Uuuu dosta si stvarčica potrošila.
    Zanima me taj Garnier skidač šminke, koliko košta? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 7.5 km čini mi se, tako nekako. više od 7, manje od 8 :D

      Izbriši
  3. Znaci nije los ovaj Balea samponcic sa kafetinom? Ja sam vec na trecoj boci od 400ml Schauma sampona sa kafetinom i super mi je. Izgleda da mi ovaj tip sampona odgovara. Inace, nisam nesto poseban ljubitelj Balee, pronadjem par pristojnih stvarcica no za svoj cjenovni rang je izvrsna. Meni je taj Balea serum prilicno los, bacila sam vise od pola tube. Artdeco baza mi je sasvim solidna, blendam sve bez problema preko nje osim jedne high-end sjene (ovo da se nasmijemo :)) i skoro sam 1/3 potrosila. Jos necu da je sudim, tek kada dotaknem dno posudice. Nista mi ne nadmasuje UD Primer Potion, to je cinjenica. Flormar maskaru ovu nisam probala ali onu MaXXL jesam i odlicna je dok mi je Chanel Le Volume grozna, ma gore nego grozna. Nikako mi ne odgovara. Garnier skidac sminke je izvrstan. Podrzavam trosenje proizvoda, i kod mene se svega nakupilo :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ne da nije loš već mi je sasvim dobar :)
      Balea mi uglavnom odgovara, ja padnem na lijepe šarene bočice, još su i cijenom jako pristupačni.
      Vidiš kako se ukusi i potrebe razlikuju, meni Chanel maskara bila predobra, sto žena, dvjesto sisa i tristo maskara XD uvijek imam 2-3 koje rotiram.
      Trenutno sam odvojila u poseban neseser šminku koju bih da potrošim što prije, ono što mi ne odgovara i ono što je već pri kraju i ono što imam odavno. Trudim se da pri svakom šminkanju uzmem nešto iz tog nesesera..nek' se troši da imamo mjesta za nove igračke ;)

      Izbriši
  4. Mnogo ti hvala na svim ovim Balea recenzijama. Znam da ću svaki put pre odlaska u DM ponovo tražiti ovaj post da se podsetim šta sam pročitala :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi na komentaru, jer ako sam ti pomogla, onda mi ima smisla ovo što piskaram ovdje :*

      Izbriši
  5. Balea "kofeinski" šampon mi nikako nije odgovarao. Ustvari, u poslednje vrijeme mi ništa ne odgovara što se kose tiče, očajna sam :( a taj regenerator je čisto OK, ništa spektakularno a eto nekad u nedostatku ideje koji bi isprobala, možda bi ga ponovo kupila a Aqua serum sam kupila prije 2-3 dana pa ćemo vidjeti šta radi a šta ne radi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma da, tako je meni sve iz balee, čisto ok, ništa spektakularno, obavlja funkciju koju treba, šampon mi opere i ne iritira vlasište, a balzam omekša kosu i zagladi ju. više i ne očekujem. aqua serum mi je bio isto ok, ali mi je bolji cell energy serum, jer ujutro kad se probudim koža je meka i glatka na dodir, ako sam ga mazala pred spavanje ;)

      Izbriši
  6. Svaka čast na potrošenim proizvodima, obožavam Baleine mazalice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije ovo puno, ali je nešto. volim i ja baleu ;)

      Izbriši
  7. Bas si bila vredna u trosenju, to volim da vidim :D

    Koristim i ja ovaj Garnier dvofazni i zadovoljna sam jer mi je tu negde kao Loreal :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su oba odlična. Nemam trenutno Loreal da usporedim, ali čini mi se da je ovaj Garnierov mrrrvicu masniji. To mi ne smeta, samo kažem, ionako lice prebrišem micelarnom poslije. Loreal kao da mi se brže trošio, ne znam :) Kupujem Garnierov do daljnjeg jer je neznatno jeftiniji, nije puno, ali skupi se :)

      Izbriši
  8. kako sam se slatko smijala uvodu :D

    ja sam isto bila jako zadovoljna baleinim regeneratorom od smokve, sad sam kupila i sampon pa cemo vidjeti. Ali balea obicno ima njezne i blagotvorne sampone tako da i nema nekog straha :D . sto se mirisa tice ja sam koristila i masku iz te linije i miris mi se dugo osjetio u kosi, ne jako, ali ako bi je pomirisala, osjetilo se

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šampon sam isto imala i potrošila, sasvim dobar. Koristi ga ponekad i moja kćerkica (9) jer joj se sviđa miris, baš je blag, ne škodi joj.

      Izbriši
  9. E dobro su ti rekle blogokoleginice! :D
    Sad se pitam zašto nisam nikada imala taj Balea gel za brijanje, a uvek imam neki od proizvoda tog tipa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj gel, meni je stvarno odličan, a nije ni skup, kod mene je 4.5 KM čini mi se, a traje mi oko 2 mjeseca.

      Izbriši
  10. Svakako cu isprobati gel! :) ovde sve ocugledno masovno koristimo balea proizvode.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad Balea ima odlicnih proizvoda za normalnu cijenu ;)

      Izbriši
  11. Volim ove stvarčice od Balee, najviše Aqua serum.. Ja sam isto pri kraju sa Garnierom, samo zelenim.. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koji je to zeleni Garnier, je li mlijeko za skidanje sminke ili?mislim da sam imala zeleno mlijeko prije par godina, ovo dvofazno plavo cudo mi vise odgovara.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt