Golden Rose makeup look recenzije

Golden Rose Style Liner Metallic tuševi za oči

23:01Anela

izvor
Nekada je Essence u ponudi imao metalik tuševe, a otkako su ih povukli, ne znam ni za jedan drogerijski brend kod kojeg se može pronaći nešto slično. Ukoliko volite tuševe u boji, možda će vas zanimati recenzija Golden Rose Metallic Eyelinera.


Pakiranja su u boji tuša, što je odlično ako ih imate u više boja, kao ja. Ne morate gledati broj ni otvarati ih da vidite boju. Lagana su, od plastike i imaju ovaj metalik premaz. Na svakom je napisan naziv proizvoda  i broj, a slova se, nažalost, lako obrišu sa ambalaže.
Količina koju ćete dobiti u ovoj bočici je 8 ml, što je znatno više od prosjeka što se tekućih tuševa tiče. Obično se tekući tuševi prodaju u količini od 4-5 ml.
Tekstura ovog tuša nije sasvim tekuća, malo je viskoznija i kremastija, neće kapnuti ako zahvatite više nego ste planirali. Dolaze u 15 ili 16 prekrasnih boja, nisam sigurna, jer im na sajtu neke nijanse nedostaju koje sam ja vidjela u prodaji i obrnuto, kod mene nema nijansi 15 i 16 koje su na sajtu, a baš sam bila znatiželjna da ih probam.
Četkica je srednje tanka, pljosnata, pri vrhu blago zašiljena. Lako se rukuje njome, meni nije problem izvući preciznu liniju. 
Što se pigmentacije tiče, očito ovisi o nijansi tuša. Smeđi je s nešto više pigmenta, dok me ljubičasti i zlatni prilično namuče da dobijem jednaku pokrivenost i da mi ne budu prozirni na nekim mjestima. Nije loše ispod ljubičastog povući liniju crnom olovkom ili tušem, kako bi boja više došla do izražaja.
Trajnost im je prosječna, oko 5 sati su onakvi kakvi su bili kad ste ih tek nanijeli, nakon toga boja blijedi u kutovima očiju. Ako vam oči suze iz nekog razloga, nemojte očekivati da se neće razmazati i nestati u vanjskom kutu oka, pogotovo ako oko dirate prstima. Čim protrljate oko, očekujte da će tuš s tog dijela nestati. Nažalost, meni se to dešava sa svakim tekućim tušem i najpostojaniji su mi gel lajneri, zato ako znam da ću ostati duže vremena vani , na vjetru ili u zadimljenom prostoru i očekujem da će mi oči suziti, biram tuševe u gelu, ne uzdam se u tekuće :D

Još jedna zamjerka s moje strane ide na pojedine nijanse koje nisu metalik finiša( kao npr. broj 06 ), iako se to očekuje zbog naziva proizvoda.

ljubičasti(10), smeđi(06), zlatni(02)


  • Golden Rose Style Liner Metallic 10, jako lijepa ljubičasta boja. Odlična ako želite malo osvježiti i podići obični dnevni look. Ovaj tuš jest metalik finiša, ali nažalost, trebalo mi je par slojeva da postignem ovu boju na slici. Bio bi odličan da je malo pigmentiraniji.





  • Golden Rose Style Liner Metallic 06, s najviše pigmenta od ova tri tuša. Nema metalik finiš, ali nije ni sasvim mat, što se najbolje vidi na trećoj sličici u ovom mini kolažu ispod.

Ova boja je odličan izbor ako imate svijetle oči i ten i pomalo se plašite crnog tuša preko dana ( to kod mene nije slučaj ;) ) ili  ako nosite neke pastelne boje sjenila, pa je crna pregruba uz takav look.





Golden Rose Style Liner Metallic 02, kao ni ljubičasti, ni ovaj zlatni nije baš pigmentiran, ali je efektan, moram priznati. Kad vam dosadi crni tuš i crveni karmin ( ako ta šminka ikada može dosaditi ) možete ga iskoristiti za neki svečaniji look, a odlično podigne i svaki dnevni i da dozu glamura :)


Ovdje sam se ja malo igrala, ali kad sam sređivala fotografije, vidjela sam da sam zaboravila maskaru na donjim trepavicama pa izgledam čudno haha, ali hajde kad sam se već slikala, da i stavim 




Imam i jedno oko otprije :D , davno sam se šminkala i također koristila ovaj tuš :


Tuševi mogu poslužiti i kao baze za praškasta sjenila, i to tako što ćete ih razmazati prstom ili četkicom po kapku, pa preko natapkati sjenilo u sličnoj boji. Ja sam probala i tako da ih koristim i stvarno djeluje. Intenziviraju boju sjenila, a za trajnost ne znam jer sam svakako ispod svega imala Avonovu bazu za sjenila, a s njom baš dugo traju sjenila :)

Cijenu ovih tuševa sam stvarno zaboravila, jer sam ih kupila prije nekoliko mjeseci, ali znam da su bili jeftini, 3-4 marke, čim odem opet, pogledat ću pa ću napisati točan iznos. Loše pamtim cijene :)

Hvala vam na čitanju :*


You Might Also Like

32 komentari

  1. Za tako jeftinu cijenu djeluju odlično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma eto, ok su dok cekam da se netko sjeti napraviti gel lajnere u ovim bojama i za pribliznu cijenu :)

      Izbriši
  2. Jao Anela imam samo jedan, ali uskoro ću, zbog tebe, da imam još koji :-) Divan mi je ovaj zlatni.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest divan kad imam vremena da se patim s njim desetak minuta :)

      Izbriši
  3. Šteta za zlatni, ja se bila obradovala :( Koji je ljubičasti medenjak na usnama?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je IQ iz mat linije ruzeva, nijansa Berry, to je Bipina marka i smarala sam seku da ga donese iz Zagreba kad sam ga ugledala na necijem blogu.

      Izbriši
  4. Lako mi je za tuševe, kad neko ima tako lijepe oči :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Na tvojim očima mi je ovaj zlatni pun pogodak, osobito u kombinaciji s ljubičastim ružem-savršeno!
    A mislim da bi na moje oči najbolji bio ljubičasti tuš, morat ću ga potražit :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlican post, dopada mi se sto je potkrepljen brojnim fotografijama. Od ovih boja imam samo ljubicasti, najcesce ga ne podebljavam previse pa ispadne svetliji, zaista ne bi bilo lose da je bolje pigmentovan. Bakarni mi je zato odlican, a posle tvoje recenzije planiram uzeti i braon.
    Pozdrav, :*
    Sophia

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Sophia, znam da se ovako sporije učitava, ali ja volim postove s puno fotografija :) koji je broj bakarni? mene i onaj zlatno-rozi mami, kad bih ga stavila samo jednom nije velika šteta za ovu cijenu.

      Izbriši
  7. Sva tri mi na tebi izgledaju fenomenalno. Bas mi je drago da si pisala o njima bas sam htela neki da kupim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da sam pogodila temu i mozda pomogla oko odluke ;)

      Izbriši
  8. Imam prva 2 i još neke, već znaš da ih volim :)) Meni ne mrdaju od jutra do mraka :)
    Mnogo volim tvoje postove! Puna sam ljubavi u 20 do 7 ujutru :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi, da im nisu mozda poboljsavali formulu? ja sam svoje davno kupila. Nije zar da ne spavas u ova doba subotom haha :D

      Izbriši
    2. Moguće, mada meni nisu osetljive oči, pa ne suze... Juče sam se probudila u 6, tako sam "raspoložena" ovih dana :D

      Izbriši
  9. Bas sam slala decka do parfimerije Kristabel kada je bio u Beogradu, no na godisnjem su, inace bi mi doneo jos koji. Za sada imam zeleni, medjutim, koliko mi se svidjao kada sam ga kupovala, sada ga toliko ne nosim... :p
    Jao zeno, ti imas najsavrseniji oblik oka na svetu! Prelepa si! Uvek jos jednom preletim tvoje postove, samo zbog tvojih fotki ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tamara :* , hvala ti.
      Tako i ja kupim jer je lijepo i boja je odlicna, pa onda ne nosim :P imam zeleni Flormar i samo mi stoji u ladici.

      Izbriši
  10. ovaj zlatni mi je baš zanimljiv-super mi izgleda preko crnoga,a mislim da bi bio odličan i u nekom zelenkastom smokey looku

    OdgovoriIzbriši
  11. Zlatni <3
    Obožavam, obožavam zlatne tuševe!!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) preporuci mi neki malo kvalitetniji ako znas.

      Izbriši
  12. jao ja sam cijelu srednju školu nosila double linere i imala sam super catrice zlatni i tirkizni :( šteta što ih nema više. ali ovi mi djeluju super, jedva čekam da ih kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja sam gotovo cijelu srednju hodala bez šminke, a nekad sam stavljala plavu olovku na oči, to kad sam se htjela sredit' XD, a ne sjećam se nešto je li maskara išla s tim. A u prvom gimazije sam imala šiške u obliku onog M iz McDonaldsa hahaha boze dragiiii :))) sta sam laka za kosu tad trosila, mislim da bi mogli neku ozonsku rupu po meni nazvat'.

      Izbriši
  13. Kako si ti lijepa žena! I šminkom još dodatno to istakneš, ali onako na fin i decentan način. Pratim te otpočetka, ali evo tek sad komentiram :)
    Smeđi tuš se baš čini ok za svaki dan. I meni se isto sviđa ovaj Bipin ruž, i nijansa, i kako ti stoji :)) Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iva, hvala ti puno na lijepim rijecima, stvarno to cijenim, drago mi je sto ti se svidja :)

      Izbriši
  14. ovaj plavo-ljubicasti i zlatni su mi fenomenalni! moram da vidim ima li ih kod nas negde :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mora negdje biti, bas su na ani na temi GR ovih dana djevojke napisale prodajna mjesta u Srbiji, i cijene su jako slicne onima u BiH

      Izbriši
  15. Kakve oči i kakva šminka :) Imam taj zlatni i sve mi se čini da mu je četkica promenjena, kod ovog kog je sve samo ne zašiljena i ne izvlačim liniju baš lako. Osim tog detalja jako je efektan, zaista.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) :*
      a šta misliš da ga malo skratiš ili zašiljiš nekim makazicama. tako sam ja na jednom flormarovom tušu oblikovala dužinu četkice po jednom drugom tušu koji mi je odgovarao. prije mi je bila preduga, a sad mi je super.

      Izbriši
  16. Predivna si i prelepa!:)Sve ti divno stoji.

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt