Flormar lak za nokte nokti

Flormar Light Summer lakovi za nokte

01:03Anela


Light Summer je relativno nova linija lakova iz Flormarovog asortimana. Mene je privukla ova reklamna fotografija, čim sam je ugledala na njihovoj FB stranici i baš sam željno iščekivala ovih deset nježnih pastelnih nijansi. Ako vam se ne sviđaju prozirni lakovi, onda ove preskočite, jer su ovo lakovi s malo pigmenta i nokat se vidi ispod laka. Možete ih lakirati i preko sloja kreč bijelog laka, tako neće biti prozirni i njihove prekrasne boje će doći još više do izražaja. Meni se nekako sviđaju baš ovakvi kakvi jesu. Ne smeta mi manjak pigmenta jer su to neutralne i nježne boje, pa mi je to ok, dok kod tamnijih boja to ne volim.
Ponekad poželim odmor od crvenih i tamnih lakova kakve najčešće nosim i onda biram ovakve neutralne, smirene nijanse.

Imam dva primjerka u nijansama  LS04 (pastelna, mint zelena) i LS07 ( boja breskve).










Ovako izgledaju na mojim noktima, lakirani u dva sloja:


LS07


Sitni biserni shimmer, primijetan na suncu. Ne vide se potezi četkicom, ovo u odrazu su moje zavjese XD

LS04




Lakovi Summer Light se brzo suše na noktima, što je meni odlično. Dok namažem obje ruke, ona koju sam prvu lakirala već je spremna za drugi sloj. 
Trajnost im je vrlo dobra, meni traju oko tri dana, ali vjerujem da bi na prosječnim noktima trajali i duže ( meni rijetko koji lak traje duže od dva dana. Prednost kod ovakvih nijansi je što se ne vide ona sitna oštećenja laka koja bi se sigurno vidjela kod tamnijeg laka, zato može baš dugo izdržati na noktima. Ove lakove je moguće nabaviti po cijeni od 1.35 maraka u prodavaonici Galant ili preko njihovog web shopa.

Hvala na čitanju :) :* 

You Might Also Like

16 komentari

  1. Joj ja ne volim te lakove koje moram mazati do besvijesti da uopšte vidim kako izgledaju :D to je kod mene odmah kanta. Naročito taj min, mislim da bi ga pojela :D hvala na swatchevima da mogu izbjeći :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu :D . Meni ovi dođu kao nude lakovi, uopće mi ne smeta što se proziru jer boje su ionako nježne. Razumijem da se svima ne sviđa :)

      Izbriši
  2. Bas su lepi. Moram da vidim ima li ih i kod nas. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaaa pa ja ih nisam videla u Flormaru kod mene pre neki dan :O Predivni su, tako nezni i pastelni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerovatno su stigli, kod nas su se pojavili prije mjesec-dva.nadam se da ćeš naći i da neće biti preskupi :)

      Izbriši
  4. Ja sam uzela ovu breskvicu :)) evo hocu danas da ga mazem, mislila sam da je malo intenzivniji ali hajde, pise fino light summer, ne mogu im zamjeriti. Ja sam ga platila 2,60 :/ pih... mogli su i kod nas da stave nizu cijenu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa ako staviš tri sloja možda i neće biti tako prozirni, ili bijeli lak kao bazni bi pomogao sigurno. meni su i ovako slatki.

      Izbriši
  5. I ja sam se nadala da će biti neproznirni, kad ono... Ali lijepi su svejedno, posebno ovaj drugi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) drugi izgleda odlično sa šljokicama preko :)

      Izbriši
  6. Lepo mi izgledaju ovako u bočici, međutim, ni ja ne volim te prozirne koji se moraju mazati u više slojeva, i opet se provide.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa meni to nije tako strašno, dobro mi izgledaju i ovako, ruke djeluju nježno i njegovano kao i sa drugim nude lakovima, a ionako mažem 4 sloja kod svakog lakiranja ( baza+2sloja laka+top coat) tako da mi nije problem namazati i ove u 2-3 sloja jer ih ne nosim ni s bazom ni sa top coatom, sami po sebi dugo traju.

      Izbriši
  7. Ja imam dosta Flormarovih lakova i jedino šta mogu o njima je reć - najdraži su mi! Sve mi odgovara kod njih i iznenađujuće su kvalitetni a cijena je smiješna :) Lakove iz Light Summer kolekcije još ne posjedujem ali se nadam da će se uskoro "useliti" u kolekciju :) sviđa mi se ta nude nijansa

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt