Artdeco recenzije rumenilo

Artdeco 38 i Sleek Rose Gold rumenila

14:20Anela

Dva nova rumenila u mojoj kolekciji, koja nosim kad ne nosim Essenceovo Floral Grunge iz prošlog posta :D

Artdeco 38 je rumenilo iz Butterfly dreams kolekcije. Kupila sam ga prije više od mjesec dana u CM-u, na sniženju, a još sam imala i popust od 12 maraka, kojeg sam iskoristila, tako da me došlo džaba :)
Artdeco 38 je toplo rozo-breskvasto rumenilo, sa sitnim zlatnim shimmerom. 
Shimmer nije krupan  već je jako fino i sitno mljeven i daje sjaj licu. Najbolje izgleda kada se kombinira s nekim koraljnim ili breskvastim ružem. Ja ga volim nositi sa Maybellineovim Coral Ambition. Pigmentacija mu je srednja. Nije loša, ali nije ni jaka kao npr. kod Flormarovih rumenila. Sadrži 5 g proizvoda. Ne rasipa se pri nanošenju, a nije ni tvrdo. Lijepo se nanosi i blenda. Najbolje nanositi nekom četkom koja nije ni premekana, a ni kruta. Ja koristim Ecotools Blush Brush.

Sleek rumenilo Rose Gold mi je stiglo u paketiću skupa s Au Naturel paleticom, otprilike u isto vrijeme kad sam kupila i Artdeco. Čim sam ga otvorila, uočila sam sličnost u nijansi. Topla ružičasta, samo sa puno puno više zlatnog shimmera, što se vidi i na swatchu. Pigmentiranije je od Artdecoovog i mrvicu se više rasipa pa ga treba nanositi mekanom četkom, meni je za to idealna Real Techniques Blush Brush. Dolazi u čvrstoj ambalaži od crne plastike, s ogledalom. Djeluje puno skuplje nego što jest. Košta 6 dolara na Slekovoj stranici, definitivno vrijedi para i neću ostati samo na ovoj nijansi :D

Oba rumenila uspoređuju sa slavnim Narsovim Orgasm rumenilom, ja ga nemam pa ne bih znala :) 

lijevo Artdeco, desno Sleek
lijevo Artdeco, desno Sleek. Ovdje se vidi da je Artdecoovo diskretnije, s manje shimmera i manje pigmentirano.

Pokušala sam ih slikati kako izgledaju na licu, ali ja imam obični digitalac i jako mi je teško uhvatiti tu razliku. Obično se na fotografijama rumenilo i ne primjećuje, a kamoli da se vide fine nijanse i razlike, ali šta je tu je, možete dobiti bar približnu sliku o tome kako izgleda i na licu, mada je uživo puno ljepše.
Artdeco, na suncu, vidi se blagi shimmer
Artdeco, u hladu
Artdeco 38
Sleek Rose Gold
Sleek Rose Gold
Sleek Rose Gold



Hvala na čitanju :*

You Might Also Like

25 komentari

  1. Bas su lepe boje. Svidja mi se i kako na licu izgleda. Za malo sam kupila to Artdeco nedavno ali sam se ipak obuzdala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga spazila i zaljubila se u nježni zlatni shimmer i ostavila 15ak, 20 dana da vidim želim li ga još. Naravno da sam se vratila po njega :D

      Izbriši
  2. Bas su lepa oba, super osveze lice :) Sleek me podseca na Deborah Rosa Pesca :) I koza ti je diiivna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) meni ne liči na Rosu Pescu jer je ona na mom licu baš bezveze, narančasta, ciglasta, obična. Sleekovo mi je ljepše sto puta :)

      Izbriši
  3. I mene Sleek podsjeća na Rosa Pesca. Oba ti super stoje, ali malo mi se više sviđa Artdeco. Prelijepa si, i baš mi se sviđa što ne obrađuješ slike:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, a slike ustvari obrađujem :D da ne pojačam kontrast ništa se ne bi vidjelo. Moram kad nemam vrhunski aparat. Slike uvijek isječem, popravim kontrast i osvjetljenje i to u Picasi, ne treba mi ništa kompliciranije. A kad mi izađe koja bubuljica i to sklonim, da ne odvlači pozornost, nije lijepo vidjeti, pogotovo ne na ovolikom uvećanju. Veće korekcije, peglanje pora i bora, ni ja ne volim vidjeti na drugim blogovima, pa ne radim ni na sebi :)

      Izbriši
    2. Ma Picasu i PicsArt ne računam pod obradu slika:) Nisi fotošopirala ten, to mi se sviđa:)

      Izbriši
  4. Divne su nijanse, i jedno i drugo mi se sviđa, baš lijepo osvježe lice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesu, lijepa su oba, Artdeco možda više za dan, a Sleek za večer :)

      Izbriši
  5. Lepotice! :) Obozavam tvoje slike :)
    Mnogo mi se dopada Artdeco :) Takvo jos nemam pa cu ga staviti na wl :)
    Sto se tice flormar, ako su im rumenila tako pigmentovana kao senke, onda ih necu kupovati :p Svaki put kad radim sa FM quad senkama namucim se jer se zalepe za kapak i nema blendanja xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :D
      Flormarova rumenila jesu pigmentirana ali se daju lijepo izblendati. Npr. ono P112 ja samo pipnem četkom i onda blendam, ostane dovoljno na četkici. A sjenila te namuče možda zbog baze, meni se ona najbolje ponašaju kad ne stavim bazu :)

      Izbriši
  6. Mislim da je došlo vreme da naručim još nešto sa Sleek sajta, njihova rumenila su mi baš privlačna... Da li su trajna na licu? :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rose Gold je vrlo trajno. Nosim ga po 6-7 sati ne primijetim razliku ;)

      Izbriši
    2. To mi kaži :D A nešto Artdeco baš zaobilazim, samo sam 2 stvari kupila od njih i nisam nešto "luda" za njima, ali zato Sleek <3

      Izbriši
  7. Kako si mi ti lepa,nisi ni svesna :)
    Predivno ti stoje,po meni su bas bas slicna...:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Divna rumenila. Bas mi je zao sto nikada nisam probala sleek,deluje fino. A ti si jako jako lepa devojka.

    OdgovoriIzbriši
  9. Iako jako volim sleekova rumenila, rose gold mi previše šljašti pa u tom slucaju moj glas ide artdeco rumenilu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isto sam htjela da napisem osim ovog dijela da imam neko sleek rumenilo :D Ovo djeluje prejako, bojim se da ga ne bih znala dozirati pa bolje ici na sigurno sa artdeco rumenilom :)

      Izbriši
    2. ma nije Sleek prejak, vjerujte :D ne volim ni ja da se rumenim k'o jabučica. samo ga malo pipnem svojom RT blush brush i fino izblendam, da se raditi s njim.

      Izbriši
  10. Za nijansu mi je lepši Artdeco.
    Mnogo si lepa :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Artdeco mi je mnogo lepse, mozda zato sto nema taj sjaj. Imas divan ten i oci :)

    OdgovoriIzbriši
  12. ne zna se koja bojica je lepsa! ja sam u obe zaljubljena :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt