maskara Maybelline

Maybelline The Falsies Push Up Drama maskara

12:57Anela


Prije otprilike mjesec dana sa vama sam podijelila oduševljenje Maybellineovom Lash Sensational maskarom. U međuvremenu sam isprobala i novu Push Up Drama maskaru, pa bih da prenesem dojam koji je na mene ostavila. Maybelline je oduvijek imao solidne maskare, po tome su i postali poznati početkom 20. stoljeća.

Većina nas je jednom u životu pročitala kako je farmaceut T. L. Williams 1913. smućkao maskaru za svoju sestru Mabel. Pomiješao je fini ugljen u prahu sa vazelinom što je oduševilo Mabel i tako je započela prodaja prvih Maybelline maskara. Tako je nastao i poznati svjetski kozmetički brand Maybelline – nadodavši kraj riječi vazelin na sestrino ime. Njihova Great Lash je najprodavanija maskara, mislim da smo je sve imale nekada kroz srednjoškolske dane. I o njoj sam pisala davno, nisam se oduševila kad sam je opet probala prije par godina, čini mi se da mi je prije 15-ak godina bila bolja, ili su mi očekivanja bila manja.



Nova Push up Drama maskara obećava podizanje trepavica, odnosno push-up efekt.
Navodno je silikonska četkica dizajnirana s inovativnim i posebno oblikovanim cup-shaped iglicama.
Što se mene tiče, iglice su previše udaljene jedna od druge. Zbog toga ova četkica nikada ne može razdvojiti i počešljati trepavice onako kako ja volim.


Ima srednje gustu teksturu ali na četkici izađe višak proizvoda. Da su ove iglice gušće zbijene, to bi se moglo lakše rasporediti, ovako se moram pomučiti da ne izgleda da imam još rjeđe trepavice nego što je to slučaj. Slijepi mi ih nekako u korijenu, a ja se svim silama trudim to izbjeći. Što ih više češljam, rezultat je još gori jer se samo dodaje nova, veća količina maskare.

To se može donekle popraviti ako odmah poslije nanošenja ove maskare trepavice dobro iščešljate nekom drugom četkicom, sa gušćim čekinjama. Mislim da nitko nema toliko vremena ujutro da bi ga posvetio samo trepavicama i izvlačenju onog najboljeg iz jedne maskare. Bolje imati jednu koja će to sve isto odraditi u par minuta, nego kombinirati dvije-tri za što bolji efekt. Nisam ni protiv ovog kombiniranja, i sama to radim kad imam vremena da se našminkam polako i detaljno, samo želim reći da Push Up Drama meni nije all in one maskara.
Ako je poredim s Lash Sensational, ne bih joj dala prednost. Lash Sensational daje puno više volumena, što meni treba, bolje češlja i bolje razdvaja. To mi je  jedna od boljih maskara koje su prošle kroz moje ruke i trepavice, a prošlo ih je puuuno puno. :D



Push Up drama ipak daje više na dužini nego Lash Sensational.
Ne razmrljava se ispod očiju, ne mrvi se i lako se skida i micelarnom i još lakše nekim uljnim sredstvom. Trepavice nisu teške, skorene i krute, mekane su na dodir. Ako ste možda zapazile da su mi trepavice malo duže nego prije, to nije samo zasluga ove maskare. Nisu ni ekstenzije. Testiram jedan serum za rast trepavica i učinak je vidljiv, a recenziju pišem za otprilike mjesec, kad završim tretman.

Što se tiče nekog push-up efekta, pa nisam sigurna da ga vidim. Ako prethodno uvijem trepavice, a ne obrišem maramicom višak sa četkice, samo ih izravna. Ako obrišem višak, onda ih drži uvijenima. Dramatična jest, zaista je crna.
Ne iritira mi oči.
Sve u svemu, maskara je solidna. Probala sam i boljih i gorih. Ne bih je kupila opet, jer bi moj izbor pao na Lash Sensational.
Količina je 9.5 ml, a trenutno je na sniženju u CM-u, mislim da košta 9.95 KM


PR proizvod, ustupljen na recenziju

You Might Also Like

10 komentari

  1. Ova mi je definitivno najbolja maskara poslije Maybelline lash sensational. Maskare su im izvrsne.

    Charming CocoInstagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super pa tebi odgovara :) Meni nije najbolja, a nije mi ni sasvim loša, onako, osrednja. Lash Sensational mi je skroz drugi nivo.

      Izbriši
  2. E slazem se s tobom. Jos na moje male trepavive... ova maskara i cetkica daju jooos jadniji efekat. Sve se dlepi i uzasno izgleda.Moram da ih brzo cesljam necim drugim da popravim efekat...ma uzas. Meni licno jedna od najgorih maskara ikad. Al to je sve zbog cetkice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja mislim da bi bilo bolje da stave klasičnu četkicu, nego ovu. Nemam ja vremena da češljam trepavice 10 minuta da ne bi izgledalo da imam tri dlačice na očima.

      Izbriši
  3. Jooooj, gore nesto na trepavice nisam stavila, meni se i kruni i ocajno mi slepi trepavice, ocekivala sam i ja da bude bolja od Lash Sensational (ubedljivo najbolja maskara ikada!) ili bar tu negde blizu, ali ne pamtim kada sam se ovako razocarala u maskaru. Probala sam je i sa drugim cetkicama i sve, ali ne vredi, ovo mi je ocaj ocaja. Bacicu je :)
    Ti si predivna kao i uvek i mnogo ti pozdrava saljem, Alekta :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lash Sensational je odlična, a ova me nije toliko razočarala koliko tebe, ali je ne bih kupovala. Rijetko imam problem s krunjenjem maskare ispod očiju, pa mi se tako ni ova ne osipa. Baš šteta, ali kad nešto ne odgovara, nema druge nego baciti. Ne mogu se ni ja zlopatiti s nečim što mi ne štima. Dam priliku nekoliko puta, ali ako ne ide...šta da se radi :D.
      Hvala ti puno Alekta, veliki pozdrav :*

      Izbriši
  4. Volim Maybelline maskare ali odavno me neka nije razočarala kao ova. Definitivno najgora maskara koju sam ikada probala. Za moje trepavice br.1 je Rocket a planiram probati i LS.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da su mišljenja baš podijeljena oko ove maskare. :D
      Ja mislim da nikad nisam imala Rocket, mogo bi se probati :D

      Izbriši
  5. Za mene je ova maskara totalno razocarenje. LS je neuporedivo bolja! Nikakav efekat ne vidim od onih koji su navedeni u reklami. Slazem se sa vama, moje ionako kratke retke trepavice izgledaju jos krace sa tri dlake, slepljene katastrofa. Pokusala sam sa drugom cetkicom, pa sa bazom ispod, pa sa rascesljavanjem trecom cetkicom, pa da skinem visak nekako sa cetkice, pa da uvijem trepavice pre toga, ma nista, nista ne pomaze. Trepavice mi izgledaju katastrofa! Ja obicno imam vremena i zivaca da nanosim maskaru kako god je moguce i koliko je god potrebno ali sa ovom je lose u svakom slucaju. Bacen novac. Ocekivala sam mnogo vise jer sam njihovim maskarama uvek bila zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam očekivala više, ali me nije nimalo oduševila. Sigurno je ne bih kupila, Maybelline ima puno boljih maskara u asortimanu :)

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt