eyeliner Golden Rose tuš

Golden Rose tuševi

14:54Anela


Tuš za oči je proizvod koji koristim skoro svakodnevno. Jedino kad mi se baš jako žuri preskačem crtanje linije na kapku, jer imam malo spušten vanjski dio kapka koji se ''prelama'' i ne potrefim često iz prvog pokušaja da izgleda kako treba. Ne potrefim ni kad imam vremena, kamoli u žurbi. A nije mi to neka tragedija, ljudi ne vide te greškice, jedino me sramota kad se trebam naći s nekom kolegicom ''šminkarom'', imam osjećaj da mi analiziraju obrve i kut nagiba linije na kapku. :D 


Godinama sam vjerna Golden Rose tuševima, iako bi u moj neseser zalutao poneki Rimmel, Essence, Catrice, Avon, Loreal i Maybelline.
Imaju oni dosta varijacija na temu i barem 6-7 tuševa različito pakovanih. Isprobala sam ih većinu i svi su mi bili odlični osim diplinera sa zlatnim poklopcem i tvrdom četkicom.

Bio je vodenast, nije se nanosio ravnomjerno i nije mi bio postojan. Navodno su mijenjali formulu i sad je bolji, ali ja nemam želju da ponovo probam, nisam fan tuševa s tvrdim aplikatorom. Tuševe u flomasteru nisam ni uzimala u obzir jer se brzo osuše, dok mi tekući traje više od pola godine, uz svakodnevno korištenje.

Tuš Cat's Eyes je mat finiša i prilično je pigmentiran. Ne puca i ne mrvi se s kapka i odlične je postojanosti. Stoji čitav dan.


Nisam oduševljena što mi malo smežura kožu kad se osuši, nije to vidljivo s neke normalne udaljenosti, ali ja vidim. Nekome se to možda ne dešava, ali sigurno hoće nekoj ženi koja ima malo više kože na vanjskom dijelu kapka i koja je možda prešla 30.
Četkica ovog tuša je bila sasvim ok na početku, tanka i precizna, ali se iz nekog razloga jako rascvjetala i to nakon par mjeseci. Pretpostavljam da je dozer u grlu bočice nešto uži, pa se dlačice poremete kad vratim četkicu unutra i zavrnem poklopac. Obrisala sam četkicu od maramicu i pincetom počupala neposlušne dlačice koje su stršale, kako bih mogla tuš iskoristiti do kraja, i sljedeći put kad sam ga otvorila, ista stvar mi se desila. Bez obzira na njegovu postojanost, ja se neću s njim više patiti i ne bih ga kupila ponovo.


Postoji i u mat plavoj nijansi, ista ovakva ambalaža samo s plavim poklopcem. Najnovija serija proizvoda ima malo izmijenjen dizajn, pa je moguće da se uskoro pojave i kod nas u novim bočicama koje izgledaju ovako:



Tuš Style Liner, za razliku od Cat Eyes, ostaje sjajan kad se osuši.


Vrlo je crn, pigmentiran, četkica precizna. Ostaje dosta vremena nepromijenjen na kapku, a desi mi se da se nekad oguli na vanjskom dijelu, ali poslije 7-8 sati nošenja, ili ako je hladno i vjetrovito pa mi oči dosta suze. Definitivno bih ga preporučila. Košta neku siću a traje duugo, duuugo prije nego što se zgusne, mislim da svoj koristim već godinu dana i samo pazim da obrišem višak sa četkice od grlo, jer je postao gušći i vrijeme je za novi. Pakovan je kao i njihovi metallic tuševi, o njima sam također pisala recenziju nekad davno, klik na link ovdje ako se želite podsjetiti.
I kod ovog tuša je mijenjan dizajn bočice, evo kako bi nove trebale izgledati, ali ja nisam vidjela da su još stigle, viđam samo stare.


Tuš Perfect Lashes sa zlatnim čepom najviše volim iako nije postojan kao prethodna dva.


Jednostavno sam se navikla na ovaj oblik i dužinu četkice i najlakše njome izvučem liniju kakvu hoću i bude iz prvog poteza one debljine koju hoću, ni pretanka ni predebela. Ne trusi se s očiju, ne guli, ne puca, ne razmazuje ako ne dirate prstima i ne plačete :D. Nije vodootporan. Osuši se na mat finiš, ali ne prejako da vam smežura kožu na kapcima.

Tuš Volume Provitamin Formula Eyeliner u crnoj ambalaži ima slične karakteristike kao prethodni sa zlatnim čepom, samo ima malo tanju i precizniju četkicu.


Meni je ipak prvi, Perfect Lashes draži jer sam se navikla, kako rekoh, ali ni ovaj nije težak za korištenje. Možda je za početnike i bolji jer ostavi mjesta za sitne popravke, linija bude mrvicu tanja pa je možete doraditi. Ne fali mu ništa i kupila bih ga opet. Ni on nije vodootporan, ni smudge proof, a stoji dosta dugo. 

1. Cat's Eyes
2. Style Liner Black&Black
3. Volume Provitamin Formula
4. Perfect Lashes

Na slici ispod su swatchevi.

1. Style Liner Black&Black
2. Cat's Eyes
3. Volume Provitamin Formula
4. Perfect Lashes

Nakon što sam prešla par puta prstom, prema gore:

1. Style Liner Black&Black
2. Cat's Eyes
3. Volume Provitamin Formula
4. Perfect Lashes


Nakon što sam trljala vlažnom blaznicom:

1. Style Liner Black&Black
2. Cat's Eyes
3. Volume Provitamin Formula
4. Perfect Lashes
Micelarnu ne preživi nijedan, što je dobro, nije ih teško skidati.

Iako se Cat's Eyes pokazao kao najpostojaniji, njega neću više kupovati zbog problema s četkicom. Tuš sa sjajnim završetkom je dobar, za preporuku, ali ja radije biram ova dva, što zbog navike i lakoće nanošenja, što zbog toga jer mi je mat završetak srcu draži.

Ako su u međuvremenu popravili četkicu i ambalažu Cat Eyes tuša, onda nećete pogriješiti ni s jednim.

Cijena ovih tuševa ne prelazi 5-6 km (2.5 euro), najjeftiniji je ovaj klasični crni, Volume, s natpisom Provitamin formula na čepu, košta oko 3-3.5 KM (za 6.5 ml), zatim Perfect lashes koji košta oko 3.5-4 KM (za nevjerovatnih 8.5 ml), pa Style Liner black koji košta oko 5-5.5 (količina je 8 ml) , Cat's eyes tuš je isto tu negdje, oko 5 (za 6 ml), zaboravila sam koliko točno.
Vidi se da Turci ne štede na količini, ostali drogerijski tuševi imaju u prosjeku 4-5 ml.
Toliko za ovaj put, ako ste probale neki, pišite mi vaše dojmove u komentarima.

Hvala vam na čitanju :)

You Might Also Like

31 komentari

  1. Volume Provitamin Formula Eyeliner je moja ljubav pored L'Orealovog gel eyelinera

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odličan proizvod za smiješnu cijenu :D može li bolje?

      Izbriši
  2. Style Liner sam potrošila i kupiću ga opet zasigurno. Meni je bio odličan i baš dugo dugo traje, a četkica mi savršeno odgovara. Ove ostale nisam probala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesi li probala ''metalike''? isto ovako zapakovani, ista četkica, smeđi je meni skroz lijep. kupit ću ga i ja opet, kad mi zafali tuš :D

      Izbriši
  3. Zadnja dva godinama već naizmjenično koristim i definitivno im nema zamjene.
    Ali Volume Provitamin Formula mi je draži :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni nekako Perfect lashes draži, zato što je duža drška i skroz mi lako s njim, ali to je do navike, oba su dobra :)

      Izbriši
  4. Style Liner je onda moj sljedeći tuš, kada ste ga svi toliko pohvalili. :) Nadam se samo da je dobar i za osjetljive oči jer imma problema u hladnije vrijeme, posebno ujutru, nekvalitetna forma tuša plus moje osjetljive oči, daju grozan efekat. :D Meni su se najbolje pokazali Essence i Loreal do sada. No, kod Essence uvijek isto: četkica nakon mjesec do dva promjeni oblik, kao i kod ovog GR. A Loreal tuš u olovci se jakooo brzo suši. I voljela bih da mi tuš traje godinu dana, dva mjeseca su mi top, iskreno. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se Essence gule i pucaju, ja se uvijek vratim GR tuševima. Ne znam kakav je za osjetljive oči, nadam se da nećeš imati problema :D

      Izbriši
  5. Ja isto uvijek imam osjecaj da me sminkare analiziraju....hehe profesionalna deformacija. Onda kad se idem nac s nekom, najruznije se nasminkam po belaju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I jaaa i jaaaa hahaha, nikad se ne znam fino nasminkat kad se idem sa sminkarama druzit :D
      A ti si lijepa svakako, sta te briga :D

      Izbriši
  6. Ja sam probala samo provitamin, i dobar mi je, samo mi se nekada malo razmrlja po uglovima. A traje mi mjesec, dva vrh. A

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kakoooo, odaj mi tajnu kako sminku trosis? Ja nikad nista :D

      Izbriši
    2. Kaži i meni tajnu :D Meni taj provitamin trajeee i trajeeee :D

      Izbriši
  7. Nisam probala nijedan. Nemam naviku stavljati tuš ali kad stavljam koristim Essence ink liner jer ima najbolji kistić. Skontala sam da sam preciznija sa tuševima u gelu i njih lako nanesem essence kosim kistićem :) dok onaj u flomasteru ne znam nikako staviti ahahha :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah ti naopaka skroz XD curama obicno lakse flomasterom a s gel lajnerom nikako :D
      Bitno da si nasla sta ti odgovara, i meni je kistic Ink linera fenomenalan.

      Izbriši
  8. Imam diplinera sa zlatnim poklopcem, ali verovatno staru verziju i nikako ga ne volim. Baš kao što si i napisala, razliva se, a od njega toliko oči suze i peckaju da ne znam ni kome ga čuvam! A što se tiče ovom provitamin (poslednjeg) njemu sam vjerna godinama!!! I baš kao što si sama napisala, probala mnoge, mnogi posete moj neseser, ali ovaj iznova i iznova kupujem! <3 Odlična recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Mirna <3
      Baci ga odmah!!! Život je prekratak da se patiš sa lošom šminkom :D

      Izbriši
  9. Imam sa zlatnim poklopcem,kupila sam ga letos, jer mi vise odgovara tvrda cetkica, i moram reci da je sasvim ok, verovatno nova verzija. Lepo se nanosi, dobro je pigmentisan, mada nije bas postojan, ali moze da prodje. Za tu kolicinu i novac bih ga opet kupila. Slobodno ga probaj, bas bih volela da procitam sta mislis sada o njemu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad potrošim ove zalihe i imam još jedan catrice da testiram, možda se i odvažim ponovo :D vjerujem da su ga popravili, nemoguće da znaju pravu formulu za sve ostale osim za taj. ovi su dobri. bio bi red da je i taj isto. :D samo treba pronaći aplikator koji je najzgodniji.

      Izbriši
  10. Ja imam dipliner i meni je odlian! Dugotrajan mi je i nanosi se ravnomerno! Medjutim, ja imam jedan od pre dve godine i jedan tia od pre godinu dana i ovaj noviji je znatno losiji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. očito onda ovisi od serije do serije proizvodnje. ja sam potrefila na loš, ali nije neka velika šteta s obzirom da je jako jeftin. probat cu nekad opet pa cu dodati dojmove ovdje.

      Izbriši
  11. Pojma nisam imala da postoji ovoliko GR tuševa! Jedini koji sam ja koristila i koji još uvek negde imam je zlatni iz metallic linije. Mogla bih probati neki, posebno ako slučajno ima u braon boji, njih ćešce stavljam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima smedji i to bas u metallic liniji jedan, ne sljasti ali je sjajan finis, kao i kod ovog crnog style liner, umjeren, prelijep.

      Izbriši
  12. Ja imam isto spustene kapke i jako tesko mi je izvuc tus , tako da je onaj mackasti oblik kod mene nemoguc :( ..trenutno koristim catrice tus , nije los al sam u potrazi za tusem u olovci....Mogla bi napraviti post kako izvlacis tus (za nas sa spustenim kapcima)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cao Nikolina, pisala sam vec na tu temu, evo ovdje:
      http://lipstickattack.blogspot.ba/2014/12/tusevi-za-oci-preporuke-i-tutorijal-za.html

      :)

      Izbriši
  13. Imam svog tuš idola, tebe :). Perfect Lashes je stavljen na spisak za kuppvinu i radoznalo čekam rezultate.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, hvala ti :D nadam se da ćeš biti zadovoljna, obavezno javi kako ti se sviđa.

      Izbriši
  14. Imam dipliner i svidja mi se sto je tvrda cetkica jer sam na nju navikla. Mana mu je sto se vrlo lako razmazuje. Pre neki dan je padao sneg i sreca pa sam se pogledala u ogledalce pre nego sto sam usla u autobus. Ceo je bio razmazan oko ociju, izgledala sam kao panda :)
    Definitivno cu morati da uzmem neki koji je postojaniji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah, znaam, tako se i meni razljevao i razmazivao, još nije bilo nekih ekstremnih uvjeta poput kise i snijega, onako sam od sebe :/

      Izbriši
  15. Meni je dipliner odličan, HG otprilike - crn, postojan, ravnomerno se nanosi, lako njime izvlačim oštre linije, ne razmazuje se, a lako se uklanja samom vodom.
    Bač me čudi da je bio takav - nikakav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probala sam ga davno,moguce je da su popravili formulu od tada.
      :) mozda ga uzmem opet nekad,nije skup a i zanima me kakav je sad. hvala na preporuci. :D

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt