Avon kistovi krema za kovrče

Avon noviteti, jesen '15.

16:11Anela


Zadnjih par mjeseci sam imala priliku isprobati dosta noviteta iz Avona, a nikako da uhvatim vremena i podijelim svoje dojmove kroz post. Možda bih trebala izbacivati više mini recenzija na svojoj facebook stranici, a ne čekati ovako da ih se nakupi. Ne znam šta vi više volite čitati? Svi bi dobili poseban i detaljniji post da imam više vremena za tipkanje, ali nažalost nemam, a puno je i drugih stvari o kojima bih željela pisati i koje čekaju u skicama.


Najviše sam testirala BB liniju za kosu, sve je skoro i potrošeno, osim kreme za kosu, jer mi je potrebna vrlo mala količina. Ovoj liniji dajem prednost pred Supreme Oils linijom koju sam recenzirala ovdje. Šampon je jako sličan, ne vidim neku razliku, oba mi dobro očiste kosu i nijedan ne koristim svako pranje jer sadrže SLS, a moje seborejično tjeme ga ne podnosi i zna podivljati i isperutati se uz nesnosan svrbež.
Nisam imala reakcije na šampon.



Najviše ljubavi imam za regenerator i masku. Regenerator nije rijedak kao onaj iz Supreme Oils linije i baš mi dobro omekša kosu i dok je ispirem, sasvim je glatka i svilenkasta, prsti nimalo ne zapinju. Ne znam je li to do Olaplex tretmana koji sam uradila, pa mi sad svi regeneratori odgovaraju, ili je ovo zaista jedan od boljih regeneratora koji sam probala. Ni maska ne zaostaje, radi sve ovo što sam navela i za regenerator. Dobra mi je i odgovara mi, ali ako je poredim s regeneratorom, radije bih uzela njega. Čini mi se da maska nije ništa više koncentrirana ni gušća u odnosu na regenerator, a dolazi u količini od 150 ml i ima nešto višu cijenu. Efekt im je isti na mojoj kosi. I jedno i drugo sadrže silikone.



Krema za kosu ili tretman bez ispiranja, kako su ga nazvali u katalogu, mi je dobar kad želim smiriti neposlušne vlasi ujutro. Sve vi koje imate kovrčavu kosu znate kako ona lako postane frizzy i vunasta. Krema zagladi te dlake koje strše, a moju kosu ne masti niti otežava. Lokne budu ljepše, bolje definirane, a ne čupave i čudno izvijene. Nanosim je na suhu kosu, na već oblikovanu frizuru, npr. na kosu koju uvijem na traku. Pjenu za kosu sam izbacila iz upotrebe, pa mi ovo lagano osigura frizuru, ne mogu reći učvrsti jer nije toliko jaka. Ako je nanesem na vlažnu kosu poslije pranja, ne vidim da išta uradi.



Modern Romance paletica je jedna od najljepših Avonovih paletica, što se mene tiče, uz bok popularnoj Mocha Latte. Prelijepo iskombinirane jesenske nijanse. Sve četiri mat završetka, odlične pigmentacije, mekane i glatke teksture. Jedinica je prekrasna kao bazno sjenilo, lijepo posvijetli i ujednači kapak. Dvojka je lijepa svijetlo plava sa sivim podtonom. Ova siva nijansa s oznakom 3 se malo više rasipa kad je uzimam na kist, ali je ok pigmentirana pa je podnošljivo. Ova tamna purpurna-šljivasta koja vuče više na crvenu nego plavu je ljubaaaav do neba! Nosim je stalno na vanjskom kutu oka, uz moje dosadne dnevne neutralne lookove, nije prenapadna a taman malo začini šminku i doda malo jesenskog duha. Nije jedna od onih s kojom izgledam kao da sam plakala, baš je lijepa nijansa i komplimentira smeđim očima.



Nažalost, nema je u katalogu 16, ali sam uvjerena da će je biti opet, pa pratite i obavezno ugrabite. 
Nosim je ispod na slici, ali se ove nijanse baš teško slikaju, nikad ne uhvatim pravi ton na očima. 
Šljivasta nijansa 4 je na vanjskom dijelu kapka, nijansa 1 na kapku, siva 3 u pregibu a tuš je neki Flormar i mislim da nije više u prodaji.




Gel Eyelineri izgledaju divno, međutim samo jedan mi je zadovoljavajuće pigmentacije, ovaj bakarni. Plavom sam se veselila ali ne mogu postići na kapku ovaj intenzitet boje kao u teglici, ama baš nikako. Drugi sloj tuša mi pokvari onaj prvi ispod. 
Crni je u biti siv, sa krupnijim šljokicama. 
Svi su prilično tvrdi, a ne gelasti kako bismo možda pomislili zbog imena. Mogu poslužiti i kao kremasta sjenila ili kao baze za sjenila. Upravo ću tako i koristiti smeđi jer je boja super i više će se isticati ako ga nanesem kao sjenilo.


Shimmering Saphire
Flashy Brown
Blackened Metal

Svi su prilično postojani na kapku, ne razmazuju se. Nosila sam najviše bakarni i jednakog mi je intenziteta bio na kraju dana kao i na početku.
Cijena im je 8.5 maraka u aktuelnoj brošuri.



Kist za tuš u gelu obavezno uzmite, dobar je i za tuševe u ovoj formi kao i za obrve, provjereno. Sintetički je, čvrst i tanak, baš kako ja volim, a košta negdje oko 4 marke, malo više nego Essence, a daleko je bolji od Essenceovog.




Glimmerstick Flick olovčica je u nijansi Mulberry, boja je divna jesenska, pigmentacija osrednja. Kako ne nosim olovke za oči, poklonila sam je čim je swatchana, pa o postojanosti ne znam ništa. 



Toliko ovaj put, ako ste dogurali do kraja, hvala vam na čitanju :D :*


PR proizvodi, ustupljeni na recenziju

You Might Also Like

28 komentari

  1. Kako je divna paletica. A ova šljivasta nijansa je prekrasna i look koji si napravila je odličan 💜

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Minna, paletica je divna i sve su nijanse dobre i sviđaju mi se. Obično u ovim kvadovima bude jedna nijansa koju ne koristim nikako, međutim, ove sam sve nosila.

      Izbriši
  2. Paletica je bas lijepa, a look je divan :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam ovu paletu sjenilla :)

    Gdje si kupila onaj stalak za olovke za usne (u pozadini slike)? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobila sam ga od Nikoline, Unlimited Beauty. U pitanju je stalak za olovke za pisanje, donijela mi s posla :) Provjeri po knjizarama, oni to bacaju :D

      Izbriši
  4. Lijep mi je taj tus koji si koristila za look. Imam slican pigment, pa cu ga pokusat rekreirat sa duralineom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti. nije postojan baš, jer se zgusnuo pa nanesem deblji sloj koji se onda oguli za 5-6 sati. razrijedit cu ga duralineom, kupila bih drugi ali mi se čini da ih nema više, ako i ima, sigurno je skup sada :D

      Izbriši
  5. Jako si se lepo našminkala. Toliko je drugačiji izbor nijansi, a ajlaner se bas istice. Prave jesenje boje. Divno. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. To tvoje divno oko ♥

    Od svega ovog sam probala jedino BB kremu za kosu i potpisujem dojmove :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako mi se dopada ovaj look, odlicno! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Šteta za gel lajnere, plavi je prelep :( Divna je i paletica mada bih realno nosila jedino tu neobičnu plavo-sivu, za sve svetlije imam mnogo zamena, a ljubičasta mi ne bi stajala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadala sam se da će plavi biti intenzivniji, ali šta da se radi...
      što se paletice tiče, četvorka ipak nije previše crvena pa bi mogla stajati većem broju žena, ali ne mogu garantirati, ne znam ni ja dok ne probam. volim što se lijepo uklopi sa smeđim nijansama, a blenda se savršeno, lako mi je dozirati. baš mi nešto draga ova paletica. :D

      Izbriši
  9. Ovo su novi gel lajneri? Ja imam neki plavi i vise se ne secam kad sam ga kupila. Isto je slabo pigmentovan al je odlican kao baza za teget senke jer je postojan. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se čini da dosta stvari iz ranije postave prepakuju ili naprave manje izmjene u sastavu, pa je moguće da je taj tvoj stari vrlo sličan ovom novom. i ja sam ga ostavila kao bazu. :)

      Izbriši
  10. OMG prelijepe trepuse, tvoje ili lazne? I namjeravam naruciti cetkicu za tus, hvala na preporuci :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nazalost nisu moje hahaha, Aura 01. Odlicne su mi jer sasvim odgovaraju velicini mog oka, ne moram ih sjeckati. Hvala tebi :*

      Izbriši
  11. Krema za kosu mi bas treba!Inace obozavam Avon sampon sa arganovim uljem i dugo ga koristim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krema ce ti biti dobra ako imas valovitu ili kovrcavu kosu, ako ti je ravna kosa, ne bih znala, nadam se da ce ti odgovarati :)

      Izbriši
  12. Poz kako si?Zanima me ovaj bakarni alajner,da nemas neku sliku kako izgleda na ocima?Privlaci me ali se boijm da ne vuce vise na zlatno da nije presvjetao,ako imas sliku da stavis na face ili intagram,pozdrav in\z bijele BL.Bojana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav Bojana, javi mi se na mail ili na fb stranicu u inboks, poslat cu ti sliku kakav je :)

      Izbriši
  13. Rijetko kupujem avon i nemam iskustva s njima. Više volim impulsivne kupovine i swatchanje, ali mi je ova paletica sjena baš lijepa. Boje su zagasite i mat, a nisu dosadne, prava divota.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja nisam kupovala ranije jer nisam poznavala nikoga tko se bavi time, ali dosta proizvoda uspijem isprobati otkako pisem blog pa mi posalju za recenziju. Luxe linija mi je najdraža, volim i tečni i kameni puder, gel lakovi odlični, ruzevi bez zamjerke. Sjenila su mi osrednja, u paleticama mi obicno dva valjaju i dva ne, a sto se ove paletice tice, super su mi sva 4 :)

      Izbriši
  14. Great post, I love Avon eyeshadow palettes, I cant wait to try this one too! :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt