Avon ruževi

Avon 3D Plumping ruževi

16:00Anela


Prije otprilike mjesec dana listala sam Avonov katalog i primijetila neke nove ruževe u ponudi. Kako ruževe jako volim i uvijek zapazim na bilo kojem štandu i u bilo kojem katalogu, tako bi i ovaj put, ali su mi držali pažnju samo par sekundi jer se na slikama činilo da su sedefasti. Ako išta kod ruževa ne volim, to su sedef i šljokice. 

Zbog toga ne bih ni pomišljala da ih naručim, ali su mi stigli na recenziju. Kako sam se samo ugodno iznenadila i razveselila kad sam ih raspakovala i vidjela prekrasne boje. Bez sedefa. S nula šljokica. :D



Ruževi su inače iz Ultra Color linije, koja me nije nikad razočarala, pa ni ovaj put. Naprotiv.
Što se tiče ambalaže, standardna je za Ultra Color ruževe, razlika je samo u boji, 3D Plumping ljepotane su smjestili u plastičnu silver ambalažu, a ne crnu. 

Naziv 3D Plumping su dobili jer zbog svog sastava navodno daju punoću usnama. Obogaćeni su kolagenom, kofeinom, retinolom, hijaluronskom kiselinom, jojobinim i ricinusovim uljem, vitaminom E i vitaminima B kompleksa, te drugim emolijensima i antioksidansima. Sadrže i SPF 15.
Kada sam ih probala prvi put, na usnama sam u prvih par minuta nošenja osjetila lagano škakljanje. Ne peckaju kao Plumping sjajevi, jedva da sam i registrirala taj osjećaj. Kasnije mi se to nije dešavalo, moguće je da je bilo i do mojih, tada ispucalih usana.



Miris je klasičan za Avon ruževe, blag i ne bi trebao smetati osjetljivim nosevima jer se ubrzo nakon nanošenja više ne osjeti. Meni se sviđa i ne smeta mi.

Vrlo su mekani i kremasti, s lakoćom klize po usnama. Kad su mi stigli na recenziju vrijeme je još uvijek bilo jako toplo i pokušala sam uraditi swatch na nadlanici i dosta ruža je ostalo na koži. Pomislila sam da su možda i prekremasti i da bi bilo bolje da su tvrđi, međutim, više mi se to ne dešava, na usnama ostaje onoliko koliko treba. Očito im je smetalo toplo okruženje. Ionako su mi i nijanse prave jesenske, nadam se da do sljedećeg ljeta neću zaboraviti na ovo i ponijeti neki vani u torbi, mislim da ne bi preživio. :D

Na usnama su toliko prijatni i ugodni, poput kakvog balzama, a pigmentacija odlična, usne prekriju i sa samo jednim slojem. Ako ih moram usporediti s Indulgence linijom, koja je također Avonova linija kremastih i balzamastih ruževa, od kojih sam neke recenzirala OVDJE, svoj glas dajem 3D ruževima zbog bolje pigmentacije i trajnosti. Jednako su ugodni kao i Indulgence. 
Ne osjetim nikakvo zatezanje ni isušivanje usana, čak su mi u boljem stanju kad skinem ruž, što znači da njeguju i štite usne. Jedni su od onih ruževa koji zamaskiraju suhoću usana i ne naglase to dodatno, za razliku od ruževa mat finiša.

Iznenadila sam se kako su trajni za ruževe ove teksture. Obično nanesem dva-tri sloja na usne, a ruž spada ravnomjerno i izgleda dobro čak i poslije kave ili manjeg obroka. Poslije ručka ruž treba popraviti, ali treba svaki. Ostat će na čaši, priboru za jelo i svemu što dotaknete usnama, ali kako rekoh, spadaju vrlo ravnomjerno, tamnije nijanse čak ostave lagani stain pa to na usnama i ne izgleda loše.
Završnica je satenska, u početku više sjajna, a kako vrijeme prolazi, više ide na mat stranu.

U ponudi je mislim 15 nijansi, a ja ću vam pokazati 5.

Truffle je tamna smeđa nijansa s vrlo malo primjese bordo.



Budući da je ovako tamna i kremasta, malo je problematična za nošenje i ja ovaj ruž ne nosim na klasični način, da ga namažem i izletim iz kuće, oko njega treba minut više posla. Kad ga nanesem, poljubim par puta papirnatu maramicu koja pokupi višak i sjaj i zatim nanesem još jedan vrlo tanki sloj, pa to onda izgleda ovako:



...puno ljepše i ravnomjernije naneseno. Donja fotografija je napravljena nakon par sati nošenja i popijene kave. Vidite kako se ravnomjerno izgubio i izblijedio? Meni je ovakav još i ljepši jer dolazi do izražaja ova bordo nota.

Twig mi je najdraža nijansa koju ne skidam otkako mi je došla. Definitivno će biti puno nošen ove jeseni i zime.



Prelijepa srednje tamna smeđa, ali povuče i na mauve pod određenim osvjetljenjem i kad malo izblijedi na usnama. U prvi mah me podsjetio na MACov Velvet Teddy, kad sam ugledala ovu nude smeđu boju u ambalaži, ali ne, Twig je tamniji.



I ova nijansa mi je malo ljepša kad malo izblijedi na usnama za vrijeme nošenja, ili je jednostavno odmah poslije nanošenja blotam maramicom i odmah dobijem ovo:





Uptown Pink  je moje viđenje neke vintage pink nijanse, tamnija prljava roza.



Nije nešto što često nosim, ali je lijepa svakodnevna, neupadljiva nijansa.

Pucker Up je barbi pink nijansa i najslabije pigmentirana od ovih 5.




Power Trip  je crvena hladnog podtona (gledano na ruci) ali na mojim usnama izgleda kao klasična neutralna crvena.




I za kraj swatchevi na okupu:



1.Truffle,  2.Twig,  3.Uptown Pink,  4.Pucker up,  5.Power Trip




Jeste li probale već 3D Plumping ruževe? Ako niste, probajte, vjerujem da ćete se kao i ja oduševiti pigmentacijom i teksturom. Trenutno koštaju 7.90 KM.

Hvala na čitanju! :) :*

You Might Also Like

31 komentari

  1. Koja ljepota od žene ^^ Sve ti dobro stoje a slike su predobre :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja tebi dolazim na blog prvenstveno da se divim tvojoj ljepoti :D Prve dvije nijanse su definitivno moje i ozbiljno razmisljam da naručim 2. po redu! A ti si kr0sna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D ajde bježi ne zezaj me. Hvala ti. <3 Twig naruči, prekrasan je!

      Izbriši
  3. Odlične fotografije, odlični ruzevi i odlična ti

    OdgovoriIzbriši
  4. Nijanse su prelepe i sve ti odlicno stoje. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Teodora, Avon uvijek pogodi s ruževima.

      Izbriši
  5. Twig mi je prelijepa nijansa,malko me podsjeća na Essence Barely There,a takve su mi omiljene nijanse.
    A ti si zaista prelijepa žena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Amila :) Podsjeća malo, ali je ipak tamniji i bolje pigmentiran i trajniji nego Essence.

      Izbriši
  6. Lepo ti stoje sve nijanse. Divni su ovi ruzevi, narucila sam nekoliko testera i sigurno cu kupiti neki, jedino mi se zasad ne svidja Bitten, neon nijanse ne, nikako :). Juce sam testirala Heat Wave, ostao je na usnama posle kafe i grickanja :D. Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Meni su Bitten i Berry Cute još lijepi, a i Revenge i Divine Wine mi se sviđaju. Ja sam se baš začudila kako su postojani jer to nisam očekivala kad sam vidjela da su kremasti, stvarno ugodno iznenađenje iz Avona :D Javi šta si kupila :D :*

      Izbriši
  7. Slike fenomenalne, svi ti dobro stoje, ali Twig najljepše. I meni je omiljena od svih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :D Twig je prekrasan. Svi neka ga kupe :D

      Izbriši
  8. Prelijepe bojee, ove tamne su ti super za jesenske dane koji nam dolaze.
    Odlično! ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Iva, zaista jesu fini, i mene baš na jesen podsjećaju :)

      Izbriši
  9. E pa twig cemo sigurno svi kupiti :D btw, podsjeca na neki ovako "poznati" ruz ali ne mogu se sad sjetiti tacno, ako mi naumpadne napisacu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah kupite, kupite, divan je :D
      Napisi ako se sjetis :*

      Izbriši
  10. Ti si prelepa i tebi svi stoje divno, tačka.

    OdgovoriIzbriši
  11. Odgovori
    1. jest, truffle je lijep, ali mi je twig glavna zvijezda ove linije :)

      Izbriši
  12. Koliko ti samo dobro stoje prva tri, neverovatno! Probala bih Twig, znam da bi mi stajala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala tiii :D <3
      i ja mislim da bi ti stajala, znam da voliš te takve nudaste smeđe, iako on i nije klasični nude i prilično je tamniji od mojih usana, ali je divna nijansa.

      Izbriši
  13. Najlepse ti stoji uptown pink. Deluju ovi ruzevi bas super i sigurno cu ih nekad isprobati. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Imala sam dve nijanse i prosedila, meni su preteski na usnama, stvori mi se neki debeo sloj i nije mi ugodno da ih nosim....kod indulgance ruzeva mi je druga prica, oni su mi bas lagani iako nepostojani....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao, meni su ovo možda i najdraži Avon ruževi ikad.
      Ali dobro, znam da ne odgovara svima sve, srećom imaju ogroman izbor pa se može pronaći za svakoga nešto :)

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt