Avon bronzer gel za tuširanje

Avon noviteti, kampanja 11/2015

11:25Anela


Dva mjeseca su već prošla otkako nisam pisala o novostima iz Avon ponude. Noviteti su pristizali, a ja nikako da odvojim vremena i natipkam nešto o proizvodima koje sam dobila na recenziranje. Vrijeme mi prebrzo prolazi. Opet ću strpati sve u jedan duži post i pokušati biti što jasnija i sažetija.


Glow brončane perle u nijansi Pink Bronze sam dobila prije par mjeseci i do sada mi je ovo najljepša nijansa Avon perlica. Osim ovih probala sam i one u nijansi Deepest Warm i šarene, CC kuglice.
Pink Bronze su mješavina tamnije i svjetlije puder roze nijanse. Imaju izražen miris, ne mogu se sjetiti na što me točno podsjeća, sladak je i cvjetni, poput nekog parfema. Nekome se možda neće svidjeti, netko će biti oduševljen, ali to je proizvod kojem miris osjetite samo prilikom nanošenja, sekundu poslije ga nećete registrirati. Efekt koji pružaju je vrlo diskretan, neupadljiv i umjeren
Sjajne čestice su vrlo sitne, skoro neprimjetne, vidi se samo lagano svjetlucanje na obrazima. Perle nisu pigmentirane toliko da ih mogu nositi kao rumenilo, meni služe kao highlighter. Lijepe su u kombinaciji s mat bronzerom ili mat rumenilom. Na fotografiji lica ispod ih nosim u kombinaciji s Bahama Mama bronzerom.
Kuglice trenutno koštaju 14,90 KM, teže 22g i to vam je dovoljno za čitav život, prije ćete ih izgubiti ili prosuti nego potrošiti. :D




Još jedan proizvod iz Glow linije koji mi se svidio jest ovo sjajilo u nijansi Golden Nude. Da, sjajilo, meni koja sam ljubiteljica upečatljivih ruževa.



Miriše na vaniliju, nije ljepljivo niti isušuje usne, imam osjećaj da ih njeguje. Vučem ga sa sobom u torbi svugdje i nanosim nekoliko puta u toku dana, umjesto balzama. Solidno je pigmentirano, ali je skoro identično prirodnoj boji mojih usana, pa se ne ističe na usnama, samo im podari lijep sjaj i djeluju punije i sočnije. Sviđa mi se što se ne uvlači u borice na usnama, a to se vrlo često dešava kod svijetlih nijansi sjajila i ruževa. Nosim ga i na fotografiji lica iznad, gdje sam pokazala perlice, a evo i izbliza:


Drugi swatch je slikan mobitelom, vidi se i prljavoružičasti ton pored smeđeg


Za razliku od sjajila i Pink Bronze perlica, lak iz Glow linije, Plush Berry me nije oduševio.


Boja je prelijepa, baš po mom ukusu, pa sam se još više razočarala kad sam ga krenula mazati i vidjela da je dosta proziran i da mu treba čak tri sloja da prekrije nokat. Nije mi poput ostalih Avon lakova kojima sam bila prezadovoljna, ovaj mi je spao već drugi dan, ali moguće da je i do mojih noktiju koji nikad nisu bili gori i više izlistani.



Još jedan novitet koji bi vas mogao interesirati su novi ruževi u obliku flomastera- Ultra Colour Lip Tint Pen. Imala sam priliku isprobati dvije nijanse, Coral i Freesia.



Mišljenje mi je podijeljeno. Svjetlija nijansa Coral mi se nije nimalo svidjela jer je skoro pa neprimjetna. Kao da nisam ništa namazala. Druga nijansa, Freesia je pigmentiranija i kad se nanese dobijete mat izgled usana i stain, odnosno obojene usne, ali nije vidljivo da nosite neki proizvod za usne, samo se u njih upio pigment iz flomastera.
Slično se desi kada nosite neki jarki pink ili crveni ruž pa i poslije skidanja na njima ostane rozi trag, e pa to je to.
Preslikavaju se vrlo malo na čašu ili na kožu. Nisu naročito postojani, svjetlija nijansa, Coral, neće izdržati ni piće, ali ova pink Freesia hoće, pa možda i neku laganu užinu, bez drastičnih promjena.

Lip Tint Pen, Coral




Lip Tint Pen, Freesia



Lijevo je slika na ruci nakon brisanja vlažnom maramicom i pranja ruku, a desno na usnama, nakon kave i kolača. Na ruci se mrlja od ruža uvijek duže drži nego na usnama, u biti na usnama se ne primijeti kad izblijedi do ove mjere, osim ako vam usne nisu baš jako svijetle.





Na ambalaži je istaknuto upozorenje da nisu za suhe i oštećene usne, a ja bih dodala da nisu ni za osjetljive i sklone pucanju i isušivanju. Na drugom mjestu na listi sastojaka se nalazi alkohol i nakon nanošenja na usne osjetim peckanje i blagu nelagodu, a i gorak okus ako ih slučajno poližem. Nakon nekoliko minuta peckanje prestane, ali ostaje osjećaj blago suhih usana i ja moram natapkati mrvicu labela preko ako ih mislim nositi. To im skraćuje postojanost, ali šta je tu je.

Odlična je stvar što se iznimno precizno nanose i uz njih vam nije potrebna olovka za usne.
Ovi ruževi trenutno koštaju 11.5 KM, dostupno je 7 nijansi, količinu ne znam, nije navedena na ambalaži ili ja nisam vidjela. Ne koristim ih dovoljno dugo da znam koliko će trajati i kada će početi da se suše. Kad mi se to desi, nadam se da ću se sjetiti ažurirati post i dodati i te informacije.

Među proizvodima za recenziju su se našle i tri Glimmerstick Chrome olovke, Blackened Night (crna sa šljokicama), Twilight Sparkle (plava) i Galactic Green (zelena). 
Vrlo lako klize po koži i lako se nanose, nije ih problem ni blendati, a jednom kad se fiksiraju vrlo su postojane i ne razmazuju se više.



Na blogu jako rijetko pišem o proizvodima za tuširanje, još otkako sam prestala pisati o potrošenim proizvodima. Ove Senses gelove ću spomenuti jer lijepo mirišu, posebno ovaj prvi kremasti, Andalussian bliss. Mirisom me podsjeća na Dove Purely Pampering gelove za tuširanje koje jako volim. Nisam primijetila da mi isušuje kožu. Miris se ne zadržava dugo na koži, ali tih sat-dva sama sebi neprestano njuškam ruke, divota jedna.



Oriental Sanctuary  ne miriše orijentalno ni teško već osvježavajuće i citrusno, na mandarine. Miris se također ne zadržava dugo, čini mi se ni sat vremena. Dolazi u količini od čak 500 ml. Trenutno košta 4.90 KM.


In shower losioni su najjednostavnije pojašnjeno ''regeneratori za tijelo''. Nakon što isperete s kože gel za tuširanje, na vlažnu kožu ispod tuša nanesete ovaj losion, sačekate minutu i isperete. Kao kad nanosite regenerator/balzam za kosu. Navodono poslije njih nije potrebno nanositi losion za tijelo.



Nisam isprobala puno ovakvih proizvoda, samo još Balein Soft Ol i meni niti on a niti ovaj ne mogu potpuno zamijeniti mazanje losionom, nažalost, još moja koža nije suha već normalna. Mogu prorijediti potrebu za mazanjem poslije tuširanja. Ne moram namazati losion svaki put, već svaki drugi-treći, a da mi se koža na nogama odmah ne isperuta. Ljeti imam više problema sa suhoćom nogu nego zimi, pretpostavljam zbog čestog brijanja ( jest, to znači da ih zimi ne brijem često, dont ju džadž mi!).
U usporedbi s Baleinim ovaj je vrlo slične gustoće, ali malo klizaviji. Nemojte ga nanositi na stopala da se ne bi desila kakva nezgoda u kadi. Miriše blago, puderasto.
Ja sam in shower losionima našla još jednu super namjenu, koristim ih kao kremu za brijanje.
Dobro omekšaju i dlaku i kožu pa britvica lakše klizi. Sastav mu nije za pohvalu, ali se ovakvi proizvodi ionako isperu i ne ostaju na koži. Košta 4.90 KM a količina je 250 ml.




Jeste li probali nešto od ovih proizvoda, imate li želju? 
Hvala vam na čitanju :*

PR proizvodi

You Might Also Like

8 komentari

  1. Oj jesi lijepa u p.m. :-) Super mi je ta pozadina, trava , lišće, I like it...Od svega ovoga imam samo olovku blackened night i fina mi je skroz.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah tenks XD niko mi to nikad nije rek'o. hahahah.

      Izbriši
  2. Meni si najljepsa ti od svih ovih stvarcica :D ali dobro...
    Taj gloss djeluje super, moglo bi se naruciti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. (*^@^*) hvala ti <3 nijansa je stvarno lijepa i najbolje je sto ne isusuje usne, dođe mi kao balzam.

      Izbriši
  3. Bas si prelijepa!!! I tako mi je zao sto taj lak nije bas cemu jer se meni nijansa toliko svidja...Sta svidja, presvidja! :P
    I lijepe su ti slike!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Majda puno :*
      Nijansa je stvarno super, ali mi se ne da nanositi toliko slojeva, dva nanesem inace a treci mi je vec gnjavaza. Gel lakovi su mi super, mislim da i medju njima ima slicna boja.

      Izbriši
  4. Imala sam jednu glimmerstick olovku i meni se pokazala kao odlicna, vrlo pigmentovana i postojana. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pigmentacija je super, ne brisu se kad se nanosi jos jedan sloj i jesu postojane. Ja rijetko koristim olovke, pogotovo sa sljokicama, ali ako netko voli, preporucujem.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt