Artdeco bronzer LOTD

Artdeco Here Comes The Sun LE

17:27Anela


Ljeto na izmaku i jesen samo što nije stigla, a ja pišem o ljetnoj kolekciji koja je stara vijest i skoro rasprodana na Artdeco stalku. Nisam u trendu. :). Ako niste znale, trenutno su proizvodi iz ove kolekcije sniženi za 50% u CM, pa zato i pišem, a malo i zato što mi je žao da ne objavim ništa o ovim prekrasnim stvarčicama. 


Artdeco nikad ne razočara ljetnim LE. Prelijepa rumenila i bronzeri koje vam bude naprosto žao trošiti i pokvariti onaj divni reljef na površini. Nisu ona samo naizgled savršena nego od ovog brenda uvijek očekujem i dobijem kvalitet. Nikad se nisam neugodno iznenadila teksturom niti bojom, a proizvodi nisu neukusno natrpani šimerom i šljokicama, čak ni ovi ljetni, to je kod njih uvijek decentno i s mjerom.
Ambalaža je luksuzna, elegantna i bez suvišnih ukrasa. Plastične kutijice, ali čvrste i na prvi pogled djeluju kao da je u pitanju metal, ali nije. U boji su starog zlata. Meni ovakav dizajn izaziva veće oduševljenje nego onaj kod The Balm i Benefit stvarčica, u girly fazonu. Uvijek im se prvo malo divim prije nego što otvorim i našminkam se. :D #ludašminkara


Rumenilo je prvo koje mi je zapalo za oko, ali sam se malo razočarala kad sam na drugim blogovima vidjela da je dosta narančasto. Hvala Amri pa me nagovorila da ga kupim, nisam pogriješila. Na licu je divno, pogotovo uz preplanuli ten. U pitanju je boja kajsije i stvarno preovlada ovaj topli, narančasti ton, ali kako nije previše pigmentirano, da se iznijeti i licu podari svježinu. Ima vrlo sitne reflektirajuće čestice pa je swatchano u debljem sloju satenskog finiša, ali na licu je mat. Moguće da se vidi malo svjetlucanja na jakoj svjetlosti, ili pod određenim uglom, ali ja ga u zatvorenoj prostoriji nisam uočila.  Ja sam zadovoljna kako mi stoji i mislim da bi trebalo pristajati djevojkama toplog podtona, žućkastog tena. 




Bronzer je u nijansi 04, i to je svjetliji bronzer iz ove kolekcije. U ponudi je bio još jedan, tamniji 02, ali ja ga nisam uspjela pronaći. 
04 je jako svijetao, najsvjetliji bronzer koji imam, za djevojke svijetle kože koje imaju problema s pronalaženjem prave nijanse bronzera je kao naručen, za početnice s bronzerom također. Nije previše pigmentiran pa se ne moram bojati da ću pretjerati, slobodno uronim četku. Na licu sam ga koristila ispod jagodica i uz rub kose i baš mi se sviđa kakvu sjenu radi jer nema narančastih tonova pa se može koristiti i za kontur. Kao ni rumenilo, nema vidljivih šljokica i meni je mat na licu.  Blenda se i vrlo lako nadograđuje. Već vidim da će ovo biti moj najkorišteniji bronzer preko jeseni i zime, da mom blijedom tenu podari malo topline, a da ne odudara previše od ostatka lica.


I rumenilo i bronzer su prilično postojani, traju mi dok ne skinem šminku, ali ja nemam masnu kožu, na mojim obrazima skoro sva šminka izgura čitav dan. Za bronzer su naveli da je vodootporan i da ima SPF 15. Oba proizvoda su u količini od 9 grama.

Sjenila sam kupila samo zato što sam luda za svim bež, smeđim, zemljanim i bronzanim tonovima.


Nisam sigurna koje su nijanse u pitanju, nazad je bila nalijepljena zujalica i kad sam je skidala poderala se i deklaracija. Mislim da je lijevo nijansa Coconut 15, desno Sand Beach 21. Dobit ćete 3 grama proizvoda što je dosta više nego kod sjenila iz stalne AD postave.

Nisu nešto bez čega se ne može, ali vrijede ako ih nađete na sniženju. Mekana su pod prstima, solidno pigmentirana kad ih swatcham prstom, a četkicom se malo teže prenose na kapak, pa je meni lakše da ih i na oči stavim prstom. Satenskog su finiša. Truse se minimalno, samo prilikom uzimanja na kist, a prilikom šminkanja nema rasipanja pigmenta ispod očiju.

Coconut gore (desno) toplija svijetla smeđa,
Sand Beach dolje (lijevo) hladnija smeđa, vuče na taupe


Sand Beach sjenilo na kapku, za brzinsku dnevnu varijantu


Coconut na kapku, preko crnog sjenila


A evo i kako rumenilo i bronzer izgledaju na licu:

Artdeco Sunshine Blush i vrlo malo bronzera

nisam štedjela bronzer ali izgleda da je s ovim nemoguće pretjerati, malo rumenila na vrhu jagodica


Sviđa li vam se kolekcija? Jeste li kupile nešto ili imate namjeru ganjati ove ljepote po sniženjima? :D Požurite ako niste, možda se još uvijek negdje mogu iskopati.

Hvala vam na čitanju! :*

You Might Also Like

17 komentari

  1. Duša me moja boli kad vidim bronzer :( kako je samo lijep, a ja sam ga uspjela odmah pokvarit. :D Sve mi je prelijepo iz ove kolekcije i baš mi je bilo drago kad sam vidjela da je na akciji, ma ne možeš da ga ne kupiš. Možda i rumenilo dođe u kolekciju ili isti bronzer :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoj i meni je baš bilo žao kad sam vidjela na fb da se razbio...znam koliko si se radovala. možda nađeš isti :D
      na sniženjima se stvarno isplati, kupiš odličan komad kozmetike za 10ak maraka. kod nas je i inače AD jeftiniji nego kod susjeda, vjerovatno si primijetila.

      Izbriši
    2. Duša mi se raspala kad je pao na pod :( možda me čeka još jedan na policama haha. Ma stvarno je super, a platiš 10KM. Bolji za te pare ne možeš naći nigdje. Znam to, zato tamo nikad i ne uzimam :D

      Izbriši
  2. Super sve, no na poslednjoj fotografiji si... san. Prelepa. Wow.

    OdgovoriIzbriši
  3. Općenito volim Artdeco proizvode, a ova sjenila su mi prekrasna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je Artdeco drag, jedino bazom za sjenila nisam bila odusevljena, sve ostalo sto sam probala bilo mi je i vise nego dobro.
      Sjenila su super za neku dnevnu varijantu :)

      Izbriši
  4. Ova letnja kolekcija im je bila prelepa, rumenilo je diiiivno :) Zavidim vam pomalo na tako dobrim sniženjima ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno su se pokazali ovo ljeto :D mada je meni i prošlogodišnja Jungle Fever bila lijepa, a ova još i više zbog ambalaže i reljefa po proizvodima. Na Artdeco baš često budu neki popusti, pa se daju uloviti neke super stvari za malo novca :)

      Izbriši
  5. jelde da je dobro što sam te nagovorila. Kod mene je bronzer 02, a sjene nemam :-( Lijepo si se našminkala, kao i uvijek...:-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neka si, otvorena sam za daljne prijedloge bajo moj, nema uštede :D Hvala ti :*

      Izbriši
  6. Što su ti lepe fotografije! Rumenilo je isto baš lepo, jedno od najlepših Artdeco poslednjih godina, ali ne verujem da ću kupovati, upadoh u racionalnu fazu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Upadnem i ja u racionalni mod povremeno, pa me pusti nakon par mjeseci, pa kupim sleek, artdeco i magnitone odjednom :D sad opet racionalno...dok ne ugledam opet kakav natpis SNIŽENJE :D.

      Izbriši
  7. Baš si lijepa :D i fotke su super :D Imam rumenilo i super je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno Teky, znači i tebi odgovara i nije ti puno narančasto na licu? Dobro je što AD rumenila nisu previše pigmentirana, pa se svako da lako iznijeti.

      Izbriši
  8. Ako smijem pitati koliko si platila bronzer? Kupila sam skoro neki pa da vidim isplati li se i ovaj :) Predivno izgleda!
    A ti si prekrasna kao i uvijek!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) <3

      A bronzer sam kupila prije više od mjesec, možda i dva, pa sam zaboravila, čini mi se 15ak ili manje, bio je snižen kompletan asortiman za 30%, a sad košta oko 10 maraka, mislim.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt