bronzer highlighter kistovi

Sigma Affiliate program

18:50Anela


Već sam nekoliko puta na blogu spomenula Sigma četkice, po čemu ovaj brend i jest najpoznatiji, a nikada im nisam posvetila poseban post, što moram popraviti u skorije vrijeme i predstaviti svoju malenu kolekciju. Četkice su jako kvalitetne i koristim ih već duže od godinu i po dana, svaki dan neku od njih, a i dalje su kao nove. Nigdje nijedne ogrebotine po metalnom dijelu ili ispucalog laka na dršci. Dlačice sve na broju, i dalje mekane i nježne i ne ispadaju. Kupljene su na Sigminoj službenoj stranici (klik), na jedan Crni Petak. Black Friday je američki šopingoholičarski praznik, krajem studenog, s ludim sniženjima, pa i na Sigmi tada daju besplatnu poštarinu. Inače im poštarina košta 16 $ i ne bi mi se isplatilo naručivati.

Sigma na stranici ima i formular koji možete popuniti i aplicirati za affiliate program. To je u biti neka suradnja koju imaju s blogerima ili s bilo kim tko ima web stranicu i može im donijeti još prometa i zarade. Popunila sam ga jednom prilikom, bez velikih očekivanja i na moje veliko iznenađenje, odlučili su da me prime i da mi pošalju poklon dobrodošlice. :D
Najviše od svega sam se obradovala kistovima, naravno. 


Dva kista lijevo su u punoj veličini, dok su ova tri malena u putnoj verziji, što meni ne smeta, nije mi baš toliko važna dužina drške kista. Naravno da ovi u punoj veličini ljepše leže u ruci.
Primijetit ćete zanimljiv, konusni oblik kod dva kista s crnom drškom. Radi se o njihovim 3DHD kistovima.


3DHD Kabuki je namijenjen šminkanju lica i dobar je multitasker. Ja ga koristim najviše za nanošenje tečnog pudera, a ove oštre ivice su idealne jer omoguće pristup dijelovima oko nosa, očiju, između obrva...svugdje gdje je običnim kistom možda malo nezgodno nanijeti puder.
Moguće je njime nanositi sve kremaste proizvode, konturirati i sl. Odlična četka da se ispod jagodica precizno nanese proizvod, a ujedno će ga i fino i precizno izblendati, a ne raširiti preko pola obraza. Čim ga uzmete u ruku, samo vam se kaže kako da ga okrećete, nemam ja tu šta puno objašnjavati. Ako nanesem slučajno previše pudera jednom stranom, samo okrenem drugu i fino raspodijelim po koži, nema vidljivih linija, pokupi sav višak. Dlačice su mekane, ali guste, gušće zbijene od npr. RT Buffing četke, a rjeđe nego kod RT Expert Face četke.
Bojala sam se kakav će oblik četka poprimiti nakon pranja i hoće li se deformirati, ali bespotrebno. Malo izgubi oblik dok je mokra, ali čim se osuši, opet je ona stara.


3DHD Precision je samo manja verzija Kabuki četke. Dobra je za nanošenje i blendanje korektora oko očiju, oko usana, za precizno konturiranje nosa, ali i obraza.


Ove malene četkice su odlično upakovane i uz svaku stoji neki savjet, kako da je što bolje iskoristite. Gore na slici je kosa četkica za tuš ili za obrve:


Small Angle E65, za obrve mi nije dovoljno tanka i čvrsta, ali mi je dobra za nanošenje tamnog sjenila u korijen trepavica ili za razmazivanje olovke i za tako neke detalje kod šminkanja očiju.

Blending E25 četkicu sam imala i ranije, također u ovoj mini, putnoj varijanti, i bila mi je dobra, jedna od omiljenih četkica za blendanje sjenila. Razmišljam da kupim i onu s dugom drškom, ovih četkica nikad previše, uvijek mi zafali čista. 
Dlačice su mekane, ali ne previše da se razlete po čitavom kapku kada radite i glava četkice je idealne veličine za moj oblik oka.

Eye Shading E55 četkica je namijenjena nanošenju baznog sjenila i ja za tu namijenu trenutno bolju četkicu od ove nemam.

Dobro kupi sjenilo, dobro ga prenese na kapak. Znate kako se neka sjenila mrve kada ih uzimate na kist, pogotovo ako su mat? E, pa ova četkica to rasipanje svede na minimum. Dlačice su guste, mekane. Jedina mana joj je što nekoliko dlačica ispadne poslije svakog pranja i nadam se još uvijek da će to prestati. :/
Najbitnije mi je da mi ne ostaju po licu i kapcima dok se šminkam.

Ostali brendovi bi se stvarno trebali ugledati na Sigmu i početi praviti ovakve testere dekorativnih proizvoda. Ovo je nešto genijalno. Proizvod u kamenu se baš može tanko presovati na ovakve reklamne kartončiće, ja bih uvijek ovo kupila da isprobam neki proizvod prije nego što odlučim potrošiti novac za originalno, veliko pakiranje.
Nije ovo količina samo za jedno nanošenje, nego barem desetak. Baš se može fino istestirati i vidjeti kako vam nešto pristaje. 
Dobila sam četiri rumenila i sjenila za obrve.

Brow powder duo proizvode u četiri varijante: Light, Auburn, Medium i Dark i to je zapravo 8 nijansi sjenila za obrve. Meni odgovaraju tamnije nijanse iz Medium i Dark dua, a koju nosim zavisi od ostatka šminke. Ako je to neka dnevna varijanta, biram tamniju nijansu iz dua Medium, a ako jače naglasim oči, na obrve nanesem tamniju nijansu iz Dark dua. Ova sjenila sam naravno koristila i za šminkanje očiju, kako odoljeti divnim, pigmentiranim, mat zemljanim i neutralnim tonovima...



Nisam prije uopće obraćala pažnju na njihovu dekorativu, ali me kupiše ovim testerima. :D
Rumenila su mi zaista prelijepa. Najviše mi se svidjelo Mellow, koje ima taj zanimljivi miks roze-mauve-smeđih tonova, na nekima može proći i kao bronzer, ja sam ga ipak koristila kao rumenilo. Peaceful je ustvari highlighter, rozog podtona, sa sitnim srebrnkastim šimerom.



Serene je divna neutralna nijansa, prljavoružičasta, mislim da nema osobe kojoj ne bi stajalo ovo rumenilo. Ide mi uz svaki look, i neutralni i jači, uz naglašene oči. Lijepo osvježi lice, a ne dominira.
Born To je hladnija zagasitija ružičasta, s ljubičastim podtonom i ima sitne srebrne šljokice, pa me nije posebno oduševilo, mada je lijepo. Mislim da mi ne stoji najbolje i mislim da ne bi pristajalo djevojkama toplog podtona, ali ne garantiram. :)

Dobila sam i sjajila, LIP VEX, u nijansama Vivid, Get Ready i Sheila. Posljednja dva u tester pakiranjima (od čak 3 grama!) a nijansu Vivid u full size ambalaži, od 5.7 grama proizvoda.
L-D: Vivid, Get Ready, Sheila
Nisu previše pigmentirana, prozirna su, klasična sjajila. Mirišu na vaniliju, ne lijepe se i ugodna su na usnama. Nijansa Vivid je koraljna, bez šljokica, Get Ready je karamelasta nude, a u sebi ima dosta zlatnog šimera i nisam mislila da ću ovo ikad reći, ja koja na usnama volim mat i bold ruževe, ali sviđa mi se kako mi stoji, pogotovo uz neki smeđi smokey, večernji look.
Sheila ima ružičasti šimer u ružičastoj bazi, nije nešto što bih ja nosila, ali imam nekoga koga ću obradovati njome. Sjajila ne isušuju, naprotiv, njeguju usne i prilično su postojana, za sjajila.

Sjenila dolaze u kvalitetnoj plastičnoj crnoj ambalaži, s prozirnim poklopcem i u kartonskoj kutijici i svejedno mi se jedno rasulo u putu, Triomphe, ali sam ga nekako pokrpala alkoholom.
Nijanse su Triomphe: sivo-smeđa baza, a plavozeleni šimer.
Moonbeam je prekrasna ljubičasta, kao jorgovan, ali s malo decentnog i sitno mljevenog šimera, pa je satin završnice, a ne mat kao što se na prvi pogled čini. Daje neki duokromni efekt, ali samo preko dobre baze, inače, bez baze na kapku nije intenzivna.
Topaz je svjetlija smeđa, ciglasta, sa jako sitnim zlatnim šimerom, ali na očima izglead mat, pogotovo kad se izblenda.

Sjenila dolaze u količini od 2,5 grama, lako se blendaju, dobre su pigmentacije i solidne trajnosti, čak i bez baze mi stoje oko 4 sata. S bazom, naravno, čitav dan.

Kreirala sam i jedan dnevni, neupadljivi look s nekima od ovih proizvoda:



OČI:
Avon baza
preko cijelog kapka svjetlija nijansa iz Light Brow Powder Duo
iznad pregiba tamnija nijansa iz Light Brow Powder Duo
u pregibu tamnija nijansa iz Dark Brow Powder Duo
na kapku Moonbeam
tuš Essence, Easy2Use, u flomasteru (iznenađujuće dobar za tuš u flomasteru)
maskara Essence Lash Princess, narančasta ( ne volim je, ali trošim)

OBRVE:
tamnija nijansa iz Medium Brow Powder dua


USNE:
Lip Vex, Vivid

LICE:
Alverde Cover and Stay puder, miješala sam dvije nijanse, Cashew i Sienna (recenzija sutra)
ispod jagodica Mellow, na obrazima Serene, vrlo malo highlightera Peaceful na jagodicama:



Hvala vam na čitanju! :) :*

You Might Also Like

20 komentari

  1. baš mi je drago da su te izabrali i da si dobila paketić :D došao je u prave ruke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Teky, idi se prijavi :)

      Izbriši
    2. rado al sumnjam da će meni išta stići, moj je blog još beba haha :D

      Izbriši
    3. De bona, meni su poslali davno, a četiri mjeseca nisam nista pisala.

      Izbriši
    4. aj baš ću probat....moram li napravit profil na stranici?

      Izbriši
    5. pojma nemam, zaboravila, prošlo više od 3 mjeseca. klikneš dolje na afilliate, dalje te samo vodi.

      Izbriši
  2. Super je paketić, posebno mi se sviđa kabuki kist za puder :) Odličan post kao i uvijek :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :* Kabuki je super, pogotovo za rjeđe pudere, a kod mene su skoro svi takvi.

      Izbriši
  3. Joj koliko divnog na jednom mestu. Dobro je da si spasila tu senkicu ona mi je najlepsa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zanimljiva i skroz specificna boja, lijepa je jako. :)

      Izbriši
  4. Svaka im cast na paketiću, a tvojim se recenzijama uvijek veselim, naprosto uzivam i citajuci i gledajuci! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odgovori
    1. Jeeej, hvala :D ali nisu nesto izbirljivi hahaha, primaju sve prijave koliko znam, nisu skrti :D tako da, nisam spešl XD

      Izbriši
  6. Čestitam na paketiću ^^
    Divno je sve, četkice su zaista nešto posebno, iako ih samo gledam ovako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Saro, piši na spisak i skupljaj pare za Black Friday :D tako i ja radim.

      Izbriši
  7. Odličan paket i stvarno svaka čast za ideju za testere, zaista bi trebalo da i drugi krenu sa takvima! Sviđa mi se ta najveća četka, volim multifunkcionalne, a Triomphe je prekrasna nijansa! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj kako bih ja to voljela, pa da isprobam sve što sam uvijek htjela :D :D stvarno bi ovo trebali početi praviti, barem HE brendovi. Četka je odlična, a vjerovatno ću naručiti Serene i Mellow nekad :)

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt