highlighter The Balm

Mary-Lou Manizer

11:20Anela


Danas pišem o jednom od najpopularnijih highlightera u svijetu šminke. Pohvala na račun ove ljepotice ima bezbroj, s razlogom. I meni je omiljeni od svih koje imam. To što je najkorišteniji higlighter u mojoj kolekciji govori dovoljno. Ako poželim tzv. J-Lo Glow, ovo je ono za čim posegnem, uz bronzer, naravno.
The Balm je američki cruelty free brend, s prepoznatljivim, pomalo retro i girly ambalažama. O njihovom Bahama Mama bronzeru sam pisala nedavno, ako vas zanima post je ovdje.


Ambalaža me na prvu i privukla. Dolazi u kartonskoj kutijici, s naslikanom zločestom Mary-Lou, uhićenom i optuženom zato što je prelijepa i popularna. :D
Ja kažem da je guilty as charged.
Plastična kutijica je čvrsta, sigurno se zatvara i bez problema otvara. Na kutijici je ista slika i natpis. Iako je ova sličica samo nalijepljena na poklopac a ne naslikana, nije se ni izgrebala ni ogulila za godinu dana koliko imam ovaj highlighter.



Proizvod je prilično pigmentiran, vrlo je lako pretjerati. Treba biti lake ruke i blago dodirnuti highlighter nekim mekšim kistom. Čak i tada kist pokupi dosta pigmenta, pa je možda pametno otresti kist ili ga blago prisloniti na ruku pa tek onda na lice.
Blenda se s lakoćom, pa ga ja koristim i usred bijela dana, ali i navečer, samo navečer stavim malo više proizvoda. Ako vam se ipak učini da ste pretjerale, možete preko njega preći i kamenim puderom, tako se ljepše stopi s ostatkom šminke, pogotovo ako nosite i bronzer i neko mat rumenilo, pa da jagodice ne odskaču previše.



Ako sam raspoložena za ultra svjež izgled, kao da sam se dobro naspavala, odmorila, zdravo jela danima (a nisam),  stavim ga i ispod obrva, iznad usne, na jagodice, malo na vrh nosa. I kao sjenilo je odličan, kad se nanese na kapak u debljem sloju, postiže se onaj metalik efekt, skoro kao folija.
Ne rasipa se baš nimalo iako je mekan i svilenkast na dodir. Savršene je teksture. Lako puca, pa ako vam ispadne, ne daj bože, neće preživjeti u komadu. Meni je moj još uvijek čitav, iako ga koristim oko godinu dana, otprilike. Pažljiva sam kad ga uzimam u ruke, znam koliko je osjetljiv.
Iako pruža divan sjaj licu, u sebi nema nikakvog krupnog glittera, šljokica, samo najsitniji i najfinije mljeven shimmer. Mislim da bi ljepše pristajao djevojkama neutralnog ili toplijeg podtona, jer je ovo zlaćani highlighter, u boji šampanjca. Možda bi na jako svijetloj koži bio malo previše za dan, ali opet nagađam, to je stvar vašeg ukusa i preferencija. 

Na licu je vrlo postojan, na mojim obrazima stoji nepromijenjen čitavo vrijeme, od šminkanja do skidanja šminke uvečer.


Košta oko 45 KM, ovdje, ja sam ga naravno kupila na sniženju. Pretplatite se na njihov newsletter, uvijek su neke akcije. Može se naći i na strawberrynet.com za oko 20ak eura, s tim da i oni imaju popust na prvu kupovinu i non stop neke akcije. Ima 8.5 grama, što je puno, s obzirom na to koliko vam malo proizvoda treba prilikom šminkanja.


Na licu ga je malo teže uhvatiti jer izgleda kao da je samo na jednom mjestu na jagodicama, aparat ga uhvati samo ondje gdje se svjetlost najjače prelama.
Iako je cijena prilično visoka, ja nisam požalila što sam ga kupila. Ocjenjujem ga čistom desetkom, a nakon Mary i Bahama Mame moja je wishlista The Balmovih stvari porasla. Želim palete, rumenila, Sexy Mama puder...svašta :D Ne znači i da ću to pokupovati u skorijoj budućnosti, lijepo je nekada i samo željeti.
Imate li ga? Želite li ga imati? :D

Hvala vam na čitanju :*

You Might Also Like

26 komentari

  1. Želim ga imati :D Čini mi se da vrijedi svake marke. :DDD
    Jako lijepo izgleda i baš je pigmentovan. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrijedi zato sto jako dugo traje, ako ti se ne desi da ispadne pa se razbije, nepotrosiv je. Pigmentacija je stvarno odlicna.

      Izbriši
  2. Maryloumanizerica nepotrosiva i neprikosnovena :))

    OdgovoriIzbriši
  3. theBalmovi proizvodi se definitivno isplate. Imam par stvari i odlične su!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kvalitetni su, i meni je jos par stvari zapelo za oko, pa kad bude prilike, ponovit cu se :)

      Izbriši
  4. I ja ga volim, ali mi se često desi da pretjeram, pa onda ublažavam :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan je,zelim ga i ja :))) dal ga ima kupiti u npr douglasu? Ili se mora iskljucivo kupiti preko neta ili u Americi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U douglasu u HR mislim da nema, ali ako budes isla u Tursku nekim slucajem, kod njih ima u nekoj drogeriji, ali ne znam kako se zove, zaboravila sam.

      Izbriši
  6. Sta bona otrest kist. Ja bi se umila u ovome.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, mozes, uzeti pa se natrljati direkt iz kutijice. XD

      Izbriši
  7. Ambalaza je vrh, a efekat nemam reci. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam oduvijek mislila da mu je ambalaža metalna, a ne plastična :O Da, želim ga i od ovog posta sam marljivo počela skupljati markice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije metal, a i meni se činilo da jest dok nisam počela pisati recenziju XD
      skupljaaaaj, vrijedi :)

      Izbriši
  9. Obožavam ga ♥
    Iako volim i MAAC Lightscapade, nekako nkad sve zbrojim, Mary Lou ipak više koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je Lightscapade bio na wl, ali ne treba mi trenutno, možda nekad... :D

      Izbriši
  10. Odgovori
    1. Nanosim ga malo vecim kistom za blendanje sjenila, ili prstima, ili Real Techniques Fan kistom, tzv. lepezom. Nedavno sam bas recenzirala taj kist, dodje u njihovom sculpting setu :) kupljen na iherbu na snizenju, a imaju i na ebayu dobre kopije.

      Izbriši
  11. looks so pretty! I'm actually waiting on a delivery of it right now haha (:

    Life in Pastel

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you Danielle :)
      I hope you'll like it as much as I do.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt