featured LOTD MAC

MAC Heroine ruž; recenzija i FOTD

20:22Anela


Posljednjih dana sam opasno navučena na heroin :D. Naravno, radi se o slavnom MAC Heroine ružu u jedinstvenoj, srednje tamnoj ljubičastoj, violet boji, kakvu ja nisam vidjela po drogerijama niti imam sličnu među svojom postavom ruževa. Domogla sam ga se zahvaljujući svojoj K. i ovo je moj prvi MAC ruž, vjerujem da neće biti posljednji.



Nijansa je vrlo teška za uslikati i ja još nisam vidjela dva ista swatcha na internetu a i meni je izgledao drugačije na svakoj napravljenoj fotografiji. Na svakome djeluje različito. 

Poželjela sam upravo njega među ogromnim MAC asortimanom, jer mi je nekako poseban...boja za heroine, za odvažne i hrabre žene, eto takav mi je dojam ostavljao. Malo sam se pribojavala kako će na meni izgledati, ali mi je sad, kad sam ga vidjela uživo, zapravo i svejedno kako mi stoji, ja njega nosim jer mi je diiivan, d i v a n  i ne prihvatam nikakvo drugo mišljenje. Točka. :D




Očekivala sam da će još više ići na plavo, ali nije toliko hladan, što mi je zapravo i drago. Svejedno je najhladniji ljubičasti u moru mojih berry, ljubičastocrvenih ruževa.

Suh je i mat završetka, u početku nešto kremastiji, kasnije se osuši i fiksira i postaje potpuno mat. Lijepo se maže i klizi po usnama. Izuzetno je pigmentiran.

Prije nanošenja usne moraju biti u savršenom stanju. Za suhe usne se neravnomjerno uhvati, što se posebno vidi nakon par sati i neravnomjerno blijedi ako usne nisu pripremljene.
Ukoliko usne nisu prethodno suhe, ako je urađen piling i nanijele ste nemasni balzam ( eos mi je za te stvari odličan) ili bazu, usne će obojiti ravnomjerno i ravnomjerno i blijediti. 



Ovo je jedan od najpostojanijih ruževa koje imam. Preslikava se vrlo malo na čašu ili na kožu ako nekoga cmoknete :).
Izdržao je nepromijenjen par sati, a pila sam i jela. Nakon 3-4 sata sam primijetila da je malo manjeg intenziteta nego kad sam ga tek nanijela, a izdržao je nekih 5-6 sati bez popravka i dalje pristojno izgledao.
Ostavlja obojene usne nakon što se skine, ali ne u ljubičasto već u neku crvenkastu nijansu. 



desno je slika usana nakon nošenja ruža, primjetan je crvenkasti stain 

Nakon cjelodnevnog nošenja, osjetila sam da mi je isušio usne i bila im je potrebna jača njega. Svejedno će biti voljen i često korišten, istrpit ću isušivanje radi ove nijanse.



Ova boja ruža dominira čitavim licem pa ostatak šminke volim da je neutralan, uz oči blago naglašene neutralnim mat sjenilima i malo debljom linijom tuša.
Na kapku je Catrice Velvet Matt sjenilo u nijansi 01, Vanillaty Fair, recenzirano OVDJE, još uvijek ga jako volim, koristim skoro svakodnevno i preporučujem jer je uživo punooo puno ljepše nego na slici. 
U pregibu su sjenila iz UD Naked Basics palete.

Da nije sve mat, tu je Mary Lou Manizer na vrhu jagodica. Trepavice su Aura, br. 01, Naturaly Great i odlične su mi.







Hala vam na čitanju! :*

You Might Also Like

60 komentari

  1. Lijep je, ali ja sam izrazito žutog tona i mislim da bi mi ružno stajao :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ga viđala i na toplima i svidio mi se, nikad ne znas dok ne probas. steta sto nemamo mac, pa je ovo narucivanje dok se tester ne proba bas nezgodno. :/

      Izbriši
  2. Sooooooooo perfect.... Apsolutely perfect. Perfect u svakom smislu rijeci.... Ode, ufurat ces se...

    OdgovoriIzbriši
  3. omajgad! predobro ti stoji! dugo sam ga šmekala ali se na kraju odlučila za rebel.Da mi ovako stoji kao tebi, gurnula bih i heroinu u neseser :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :D ja sam htjela rebel dok nisam vidjela da mu je flormar cashmere stylo 27 odlican dupe, a njega imam, pa sam odustala.

      Izbriši
  4. Divaaaan.. al Karli bolje stoji :-P

    OdgovoriIzbriši
  5. joj predivan je, ja sam ga šmekala ali sam ja otišla na tamniji cyber, no nekom idućom prilikom ću si ga morati nabaviti, stajao mi ne stajao haha :D tebi dobro stoji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah, tako sam i ja rekla, stajao-ne stajao ja cu njega nositi. hvala :D

      Izbriši
  6. I ja sam sama sebi rekla da će mi to biti prvi MAC ruž, zaljubila sam se u njega čim je izašao i sad kad vidim kako tebi lijepo stoji, želim ga pod hitno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ces ga moci nabaviti sto prije, hvala ti :D

      Izbriši
  7. Za ovaj ruž svaka riječ je suvišna, stvarno je predivan, tebi super stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Predobra nijansa, i super ti stoji. Ja se nikad ne bih usudila nositi takvu nijansu iako mi se nenormalno sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Uh, meni ovakve nijanse nikako ne stoje ali zato super izgleda na tebi, pun pogodak :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Definitivno nije moja nijansa, ja preferiram nesto kao sto je stain koji ostaje iza ruza. :D Ali podrzavam tvoju ljubav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni odgovara i stain i oriđiđi boja, hvala na podršci :D

      Izbriši
  11. Divno izgleda iako nije moja nijansa i na meni bi odvratno izgledao. Super su i fotografije i watermark....:-*

    OdgovoriIzbriši
  12. I ja sam ga dobila prije nekolko dana i ne skidam ga.Ljubav na prvi pogled,potpisujem sve sto si napisala u recenziji.Na meni je prava hladna ljubicasta.
    Volim tvoj blog i odlicne detaljne recenzije.Slike su savrsene,a ti predivna.
    Lp iz Dalmacije.
    TeaV.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, Tea, baš mi je drago što ti se blog sviđa, pozdrav Dalmaciji :* :D

      Izbriši
  13. Aaaaj gdje si ga kupilaaaa , zelim i jaaa :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupljen je u Beču, sestra mi ga donijela. Nadam se da ćeš ga se domoći nekako.

      Izbriši
  14. Nisam ljubitelj ljubicastih nijansi, ali ova na tebi izgleda savrseno. Ne pamtim kada sam poslednji put videla ovako prelepu ljubicastu nijansu ruza. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasno ti stoji,al ja inace ne volim tako ljubicaste ruzeve,dok mi je na drugima lijepo vidit

    OdgovoriIzbriši
  16. Prekrasan ruž i jako ti lijepo stoji <3 :).

    OdgovoriIzbriši
  17. Mada vidim da se mnoge cure odusevljavaju ovim ruzem, meni se nikako ne dopada, iako sam inace veliki ljubitelj ljubicaste boje, nikako je ne volim na usnama. Probala sam ga, ima ga drugarica, no ne mogu opisati koliko mi ne stoji. :-) Vise mi je zanimljiv u modnom smislu, ali ne i u nekom prakticno nosivom. Ali shvatam ljubav svakako. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, razumijem da nije boja koju bi nosile mnoge zene, vjerovatno je i jedna od onih koje vecina muskaraca mrzi vidjeti na zeni :D
      nije ni za sve prilike, ali ja ga volim baš ovakvog kakav jest, da je topliji, bio bi isti u moru takvih nijansi u mojoj ladici, a da je plavlji, ni meni se ne bi sviđao.

      Izbriši
  18. Na stranu da nisam luda za ruževima, ali ti toliko lepo stoji da sam osetila poriv da odem do MAC-a u subotu u 22:15 :D
    Predivno! Nosi ga svaki dan!

    OdgovoriIzbriši
  19. dobro si ga uhvatila :) i meni je bio prvi i i dalje omiljeni, uz ruby woo...posebna je boja,tesko je naci ovakvu ljubicastu i medju ljubicastim ruzevima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :D poseban je baš. ruby woo je možda sljedeći na mom spisku, ali vidjet ću još :D

      Izbriši
  20. Jaooooo, predivno!! :)) I meni je Heroine na listi zelja i kada budem kupila prvi MAC ruz to ce biti taj, boja je bas specificna i jedinstvena. Divno ti stoji <3

    OdgovoriIzbriši
  21. Ima li ista sto tebi ne stoji? Predivan! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Meni stvarno ne bi stajao,ali je divan :)
    Kako si ga samo precizno stavila svaka čast.
    Neki dan sam i ja nabavila prvi MAC proizvod,RubyWoo,ali imam herpes i još ga nisam probala.
    Ajme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno <3 nadam se da ces se rijesiti herpesa sto prije i uzivati u svom karmincicu :D

      Izbriši
  23. Prelijepa si i svaki ruz ti odlicno stoji, trebas stalno da pises recenzije ruzeva. Cudi me da ne dobijes sve nijanse kada je u pitanju predstavljanje nekog brenda ali pretpostavljam da se i tu treba progurati i boriti, i da ne ide po zasluzi.
    Ana, Pula

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Ana. Postovi sa svim nijansama su velika obaveza i puno posla, truda i vremena tu ode, i ja ih ni ne želim raditi besplatno :D kad su ispred bloga obitelj, djeca, posao ili fakultet, treba vrijeme utrošiti pametnije.

      Izbriši
  24. ovaj ko da je za tebe pravljen, omiljena si mi blogerka.. da nećeš početi snimati videe, baš bih te voljela vidjeti i čuti.. Pusa iz Livna :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Lea :D nazalost, nista od videa, niti imam opremu niti volim taj oblik recenzija, ni vlogove, nemam zivce da to gledam, malo mi smarajuce :D nije to za mene. za tutorijale nemam znanja niti vjestine, a mislim da to puno vremena oduzima.

      Izbriši
  25. ovaj ruž sam već "naručila" kao poklon za rođendan, i sada odbrojavam dane :D predivan je i već znam da ću ga obožavati :)
    a tebi zaista odlično stoji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, nadam se da će brzo stići i do tebe i da ćeš uživati u njemu :D

      Izbriši
  26. Definitivno najsavrseniji ljubicasti ruz.

    OdgovoriIzbriši
  27. Tako ti bezobrazno dobro stoji da ga želim i ja. :D Bojim se samo da mi ne bi pristajao u kombinaciji s mojim sjajnim crvenim lasima. :D Možda zbog njega opet postanem brineta. LOL :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihihi hvalaa <3
      Nece pobjeci, skontaj dobro pa uzmi ili nemoj kad odlucis. A ja sam ga gledala po blogovima i svidio mi se i na brinetama i crvenokosima i crnkama, na plavusama pogotovo. Moja kcerkica ga namaze i moram priznati da joj bolje stoji nego meni :D tamnoplava je.

      Izbriši
  28. Anela, kako si ti lijepa žena, ja se svaki put divim <3
    Lijepo ti stoji, meni se sviđao dugo, pa sam zaključila da mi ipak ne treba, no mislim da ću ga ipak probati kad idući put budem u MAC-u sad kad vidim da ne izgledaju svi kao mrtvaci s njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nives <3 :D Hvala ti.
      Probaj obavezno, ja sam našla negdje neki članak, tri žene i na svakoj izgleda drukčije, ali vrlo nosivo, i ubih se sad tražeći po googleu i nigdje ga :D

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt