Avon Essence Golden Rose

Tuševi za oči, preporuke i tutorijal za spuštene kapke.

15:36Anela

Jordan Liberty
Tuš za oči nanosim više od deset godina. Sjećam se iskustava iz srednjoškolskih dana, malo je zapinjalo u početku, ali sam uz malo vježbe brzo svladala tehniku i naučila precizno nanijeti tuš. Najdraži su mi tekući tuševi na četkicu, meni je s njima najlakše. Početnicima je možda najlakše nanijeti tuš u obliku flomastera. Meni se svaki flomaster prebrzo osušio i nije bio trajan. Ni tuševe u gelu nisam nikad zavoljela, mada su mi se pokazali kao najtrajniji, pa ako imate problem s očima koje suze i svaki tuš vam se razmrlja, probajte gel lajnere.

Primijetila sam da zadnjih par godina imam problema s linijom, s njenim vanjskim dijelom, odnosno repićem ili krilcem. Možda ste primijetile i vi na slikama. Ne znam bih li ja i uvidjela greške da se ne slikam za blog pa vidim kako to izgleda.
Naime, s godinama se moj vanjski dio oka spustio, a i kapci su se mrvicu spustili, gravitacija odradi svoje, htjele mi to ili ne.
Nemam klasične spuštene kapke, ni monolid , moje su oči okruglaste i malo ispupčene prema naprijed. Prije sam s lakoćom izvlačila linije kakve su mi padale na pamet, a sada to jednostavno ne izgleda ok. Izgleda dok ja gledam prema dolje i crtam, ali čim podignem pogled, vanjski dio linije se ''pogužva''.
Morala sam se poigrati ponovo, kao nekada u srednjoj i otkriti kakva linija mi sada odgovara. Ovim postom bih željela potaknuti i vas da učinite isto, ako ste odustale od tuša, možda pronađete neki novi način i tehniku.

O čemu to ja pričam i na šta mislim, najbolje će vam reći fotografije ispod.
Prije sam vukla liniju od kraja donjeg kapka i ukoso, mačkasto, prema kraju obrve, da dobijem look a la Audrey Hepburn, moj omiljeni, sličan onome na fotografiji s početka posta.

Kako sam i rekla, to izgleda ok dok ja spustim pogled, ali čim podignem, linija je krivudava i pola je nema, ne vidi se. Kao da je ovaj nabor na kraju kapka pojede.



Prva fotografija pokazuje kakva je linija kad podignem obrvu, i kako padne kada gledam normalno:




Bilo je i gorih situacija :D :
what the hell... :D
Nisam ni razmišljala da prestanem nositi tuš. Tuš je oduvijek dio moje svakodnevne šminke i baš sam rijetko bez linije na gornjem kapku.

Ovaj nedostatak rješavam na jedan od sljedeća dva načina:
1. Ne izvlačim liniju previše van kapka. Ovo će dobro izgledati i na spuštenim kapcima. Debljinu linije također prilagodite svom ukusu i obliku oka. Meni je ovo ok za neku dnevnu šminku. 

2. Za dramatičniju šminku pokušavam zaobići ove sitne borice i dio gdje se kapak i linija ''lome'', pa umjesto da idem prema kraju obrve, kako nam često savjetuju, produžim liniju ravnije, a ne ukoso, a onda podignem repić.


Bijele linije pokazuju kako sam radila ranije, i kako nam se često savjetuje. Crvena linija pokazuje kuda ja vučem liniju i kako meni najbolje odgovara





Repić s linijom na kapku ne smijem spojiti previše debelom linijom, jer opet linija izgleda čudno kad otvorim oko. Također, ne smijem ni spojiti previše ravnom linijom prema kapku, koja ide preko ovog nabora, jer se opet linija ''pogužva'' kad otvorim oko. Neka linija bude malo zakrivljena.

Najbolje i jest otvoriti oko i procijeniti koliko debelo i koliko ukoso ići.
malo podebljana linija


Ukoliko imate problem s drhtavom i nesigurnom rukom, možete se poslužiti ljepljivom trakom, kreditnom karticom, vizitkom...bilo čime što će vam pomoći da dobijete ravan rub.
pinterest
Obavezno naslonite lakat na stol i imat ćete veću kontrolu nad pokretima i sigurniju ruku.
Malo je drogerijskih tuševa koje nisam isprobala. Evo nekoliko njih koje trenutno imam i koje bih preporučila, zbog boje, trajnosti i četkice:



1. Golden Rose Perfect Lashes, koji je nekad izgledao ovako:

2. Golden Rose Style Liner 14
3. Avon Extralasting
4. Essence Liquid Ink, vodootporni


Preko ruke sam prešla blaznicom namočenom običnom vodom:
Golden Rose tuševi su među ovom ekipom najmanje otporni na vodu, ali na mojim očima nisu nepostojani i izdrže nepromijenjeni barem 7-8 sati.

Preko ruke prelazim blaznicom namočenom u micelarnu:
Avon se ovdje najbolje drži, a GR tuševi se skinu u potpunosti.
Dvofaznim ili uljnim sredstvom za skidanje šminke svi lako odu s kože.
Essence tuš je najmanje crn od nabrojanih, suši se na mat i malo ga osjetim kako zateže na kapcima, nakon nekog vremena se priviknem.
Avon ima spužvasti aplikator, nije na četkicu kao svi ostali nabrojani, ali je taj spužvasti vrh zašiljen i vrlo lako se njime crta.

Imala sam i Rimmel Glam Eyes, također dobar, crn tuš s preciznom četkicom.

Ovo su neki za koje se sjećam da mi nisu odgovarali, što zbog četkice, što zbog nepostojanosti.
Flormar Precision Art Liner, Eveline Celebrities Eyeliner, Golden Rose Dipliner, Loreal Super Liner

EDIT:
Dodala bih još nekoliko korisnih linkova na kojima ćete naći još prijedloga za šminkanje spuštenih kapaka, pa isklikajte i ovo začas :D .
Jedna od mojih omiljenih blogerica, Coxy je to fantastično objasnila:
1. http://sminkajeljubav.blogspot.com/2014/01/spusteni-kapci-hooded-eyes-prvi-deo.html
2. http://sminkajeljubav.blogspot.com/2014/01/spusteni-kapci-hooded-eyes-drugi-deo.html
3. http://sminkajeljubav.blogspot.com/2014/01/spusteni-kapci-treci-deo.html
4. http://sminkajeljubav.blogspot.com/2014/02/spusteni-kapci-cetvrti-deo.html

i još jedan prijedlog za nanošenje tuša:
http://imgur.com/a/U9WHT

Koliko često nosite tuš? Imate li i vi problema s izvlačenjem precizne linije ili to odradite u sekundi? 

Hvala vam na čitanju :* :D

You Might Also Like

80 komentari

  1. Ja volim ovaj Golden Rose tuš (Black&Black), a sve hoću da probam i ovaj Essence.. Ja nemam problema sa spuštenim kapcima, al super si ti ovo odradila, vjerujem da će mnogima pomoći :-) Odličan post :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ema :* Mozda nekome zatreba, ako ima oblik ociju kao kod mene. Inace, vise je djevojaka sa spustenim kapcima, takve kao gi, sto mogu izvesti na ocima sta pozele, su debelo u manjini.

      Izbriši
  2. ja ne izlazim bez tuša :D nosim ga već godina i poprilično sam se ispraksala :) zasad mi je favorit Essence Liquid ink waterproof. Eveline celebrities mi je ok, sviđa mi se četkica ali nije postojan kao essence. Imala sam i taj lorealov super liner al mi nije odgovarao. I golden rose perfect lashes je ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni ja ne izlazim bez tusa, ako mi se bas zuri jedino, ali mi tus uzme dvije minute vremena. obrve, tus, maskara, malo bb kreme i rumenilo, balzam ili ruz i spremna sam.

      Izbriši
  3. Često se stavljam lajner na kapak! Za dan preferiram Eveline Celebrities lajner u smeđoj boji, a za noć mi je odličan onaj u crnoj boji.. Još uvijek sam početnik što se toga tiće pa nisam probala niti jedan kojeg ti imaš.. Jedini problem na koji nailazim je taj da mi dosta proizvoda završi na vrhovima trepavica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aha, ni ja ne volim kad trepavice umazem :D imala sam ja eveline ali mi nije bio postojan, a i cetkica je za moj ukus pretanka i brzo se s nje potrosi tus pa moram umociti nekoliko puta da nacrtam liniju.

      Izbriši
  4. Uh bas korisno, znas da imam isti problem a posebno na desnom oku, tu mi je vise spusten onaj dio "đe oko ulazi" :D :D
    Ja vise koristim ovu tvoju prvu metodu, ali probat cu i drugu..
    Veri veri najs, revolucionarna si hahaha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a htjela sam ja napisati da mi se prelomi tuš "đe ulazi oko" ali ne bi me svi shvatili hahaha. tenkju :*

      Izbriši
    2. Ahahahha, Dara kraljica!! :)))))

      Izbriši
    3. aha hahaha, volimo Daru <3

      Izbriši
  5. Ti si ovo genijalno odradila ali ja sam od tuševa odavno odustala. Ponekad se poigram doma i čak ispadne lijepo ali da se uhvatim tuša kad se zapravo i spremam negdje to bi bilo katastrofalno. Kad se samo sjetim muka koje sam imala prije, došlo mi je često da uzmem tuš i išaram si cijelu facu od ljutnje. :D Imam spuštene kapke i meni stvarno nije to to, stoga odustah, a nije niti da mi fale tuševi. :D
    Srećom, naučila sam šminkati oči tako da ih istaknem i da se sjenilo zapravo i vidi, tako da sam barem na tom polju dobra, haha. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah zamisljam te kako imas lom zivaca i mazes se tusem po licu hahah, fani.
      ma da, ne odgovara ovo svima, nazalost. razlicit oblik ociju imamo. ako barem nekom dam ideju, bit cu zadovoljna.

      Izbriši
  6. Imam sličan problem kao i ti, s tim što je meni oduvek spoljašnji deo gornjeg kapka (linija pregiba) išao na dole i znatno je duži od same veličine moje očne jabučice tako da mojim očima daje tužan pogled i nikako ne umem da lepo iscrtam eyeliner. :((((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. shvatila sam na sta mislis, nazalost eyeliner ne odgovara svima... jesi li probala mozda da samo u korijen trepavica naneses sjenilo nekim kosim ili ravno rezanim pljosnatim kistom, tzv. tightline, ili tuš u gelu na gornji waterline? i to zna lijepo izgledati.

      Izbriši
    2. Jesam, ali ne znam kako da stvorim iluziju mačkastih očiju i bar donekle vizuelno podignem taj spoljašnji deo kapka.

      Izbriši
    3. teško je to izvesti, jedino uz vjezbanje, nerviranje ili dobrom sminkeru u ruke pa da objasni.

      kad budes imala vremena, pokušaj da sjenčiš pomalo i malenom četkicom taj vanjski dio, pa dodavati mrvicu po mrvicu, kao ovdje, samo mrvicu tamniji taj vanjski dio:
      http://i.imgur.com/f0cou1j.jpg

      ili ovako nešto, da probaš s otvorenim očima:
      http://imgur.com/a/U9WHT

      ali treba vještine ovdje...

      Izbriši
    4. Hvala ti mnogo za ovaj drugi predlog. Sad sam ga isprobala, prvo olovkom pa onda eyelinerom i sviđa mi se kako ispada. Moraću samo malo bolje da uvežbam kad budem imala vremena.

      Izbriši
    5. super, dodat cu link i u post, mozda bude od koristi :D

      Izbriši
  7. Pa ovaj post je fenomenalan! BRAVO!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Gaby, drago mi je ako je bio koristan :D

      Izbriši
  8. OOOdličan tutorijal! Volim eyeliner i redovito ga nosim, doduše nekad su linije i manje precizne :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, ma šta te briga, ako ti voliš..ionako se to vidi ako se baš zagledaš ili ako se šminkanjem baviš, ostali ne skontaju ništa :D

      Izbriši
  9. Ja imam mjesta da pravim linije kakve god hocu i sve mi stoji boli me briga :P prije mi je favorit bio rimmel glam eyes, poslije onaj golden rose od 3 marke a sad u ovom momentu nemam ni jedan dip liner. Ne stavljam vise cesto tus kao prije a i kad stavljam onda se odlucim za gel :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ona došla da se hvali :P :D neka neka, ostarit ćeš i ti.

      Izbriši
  10. meni se ovo nedavno počelo događati, i bila sam stvarno nesretna..mislim, znam da je nebitno, ali ovo mi je noćna mora...a nema joj pomoći... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah znam osjećaj :D a šta ćeš, najbolje prihvatiti situaciju i nabaciti kakav superdobar karmin, a gore maskaru i ha ya :D

      Izbriši
  11. Odlican post kao i uvek :))) Ja jos uvek ne znam dobro repic da izvucem, uglavnom kad zurim nacrtam liniju bez repica, to sam dobro izvezbala :D Koji od ovih tecnih ajlajnera bi bio najbolji za pocetnike po tebi? Do sada sam samo koristila gel i flomastere, nemam iskustva sa tecnim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga Nina :*
      Ne znam baš, meni su svi ovi lagani za rad jer imaju četkicu kakvu ja najviše volim, ni predebelu ni pretanku, ni prekratku ni predugu. Možda bi Avon bio najlakši za rad i sestra mi je rekla da joj je njime lako povući liniju.

      Izbriši
  12. Kraljica postova! Ja vječito muku mučim sa repićem :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pazi ovo amra :D :

      http://imgur.com/a/U9WHT

      ovako cu ja još malo :D

      Izbriši
  13. Odllican post. Hvala ti. Mislila sam de je samo problem u meni. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Odličan post, jer ja oduvijek imam spuštene kapke, a i imam puno više godina od tebe....možeš zamisliti kako to sve skupa izgleda!
    Vučem liniju istu kakvu si ti preporučila. Ja je nisam sama otkrila, podučila me vizažistica

    OdgovoriIzbriši
  15. To sto imas ti, a i ja se zove deep set eyes ili duboko smestene oci, sa spustenim kapcima. Lepota. :D I kod mene radi gravitacija, nekad je sve bilo mnogo lakse, ghdfhuetze da ti ne psujem po blogu! :D
    Ja sam jedno vreme i izbegavala tus, jer vidim da u poslednje vreme je sve teze dobiti liniju kakvu zelim, a da mi ne pojede kapak. Sad mu se opet vracam. Kakav je Maybellineov gel lajner? Treba mi jedan, pa se dvoumim izmedju lorealovog ili ovog, a vidim catrice je opet vratio u ponudu gel lajnere, ali meni je essence bio nikakav. Nedovoljno taman, a osusio se brzo, a samo sam taj probala kad je pocela pomama i svi hvalili essence kao super.
    I cini mi se da nama najbolje stoji senka (tamnije nijasne, boje, nebitno) na pokretni kapak i neutralna sminka. Ili mnogo maskare i usne istaknute :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e jest jest, nisam se mogla sjetiti pravog naziva, znam sad kad si spomenula, a ovo sto pada je orbital ridge :D
      opsuj slobodno, ne branim ja :D
      pisala sam o maybellinu, ok je, samo sam ja smotana i mrzim prati kistić poslije. postojan je, i na waterlineu bude dugo, 4-5 sati. nije najcrnji koji sam imala ali je crn.
      loreal nisam imala, catrice sam imala i nesto ga se ne sjecam, crn je bio i cini mi se da se tesko skidao, ali ne znam, zaboravilo se..
      i slazem se za te prijedloge za sminkanje, jos kad bih barem imala trepavice da malo kompenziram...:smajlipsuje :D

      Izbriši
  16. Hooded eyes,ta sam :D
    Uvijek mi je bilo zao sto nemogu imati taj flick da bas napravim cat eye :D
    To jest mogu...ali kad otvorim oko nestane sve.
    ma uostalom znas :D
    A ne volim izvuci tu liniju nekako predaleko i uravno pa tek onda napravit taj flick,nije mi to to... :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se, nije ni ovo rjesenje za svaki oblik oka.

      Izbriši
  17. Oduvijek imam spuštene kapke i tu se ne može ništa, tako da si isto moram prilagođavati smjer i debljinu tuša. Blago onima s velikim vjeđama hehe :D Od ovih tuševa što si spomenula imam Eveline i Essence, a davno sam imala i Lorealov koji je odličan, ali ima kilavu četkicu. Essence je super, ali bi bio još bolji da mu je četkica tanja, dok Eveline ima odličan tanki kist, a zna se razlijevati. Nikako na zelenu granu xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moze, ali kod plasticara hahah, nije mi to opcija, vise se volim sa sminkom poigrati, sreca pa imamo sminku :D

      Izbriši
  18. Javlja se jos jedna ljubiteljica tuša i mrziteljica gravitacije :D
    Super post, sve si jako lijepo opisala i potkrijepila slikama, ma čista petica! :) inače, ja nikad ne bih rekla (po tvojim ostalim slikama) da ti se polako spusta vanjski dio kopka (:D) - toliko dobro mećeš (:D) tuš, svaka čast i hvala na savjetima :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Ivana :D :* jest, nadjem ugao slikanja da se sminka vidi dobro, pa ne izgleda na slikama, uzivo se vidi. ali sta sad... treba znat mecat tus i naci one sto dobro pisu :D

      Izbriši
  19. Mislim da bas dosta devojaka ima slican problem. I meni je trebalo dok sam ubola pravi ugao :D Bas si lepo sve slikovito objasnila, sigurno ce pomoci mnogima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno, vecina djevojaka ima spustene kapke, a gledajuci po blogovima i yt, ne bi se reklo, uglavnom blogerice imaju savrsene kapke i mogu izvesti sto pozele.

      Izbriši
  20. Ijao, preduhitrila si me sa ovim postom za svega par dana! :D Nema veze, što više to bolje :) Baš si super sve objasnila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah, ma nema veze, objavljuj i ti svoj, sigurna sam da je odlican i poucan kao i ona serija sa sminkom za spustene kapke. cim sjednem za komp dodat cu tvoje linkove u post, nadam se da je to ok, nisam se sjetila dok sam pisala.

      Izbriši
  21. hvala na postu i linkovima sa šminka je ljubav. kod mene je izrazenije spusten kapak na jednom oku tako da uvijek balansiram s "bijelom" linijom na jednom i "crvenom" na drugom, ali sve se moze radi linera :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma sve radi linije :D hvala tebi na komentaru :*

      Izbriši
  22. Dugi niz godina koristim eyeliner i bez njega se ne mogu zamisliti, i ja imam pomalo spustene kapke, medjutim lijevo oko mi je ok, ali desno kao da je vise spustenije i bas imam isti problem kao sto si i ti pokazala.
    I sve ove godine koristim Glam Eyes, samo me nervira, ovdje je i vise nego dupla cijena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da nas je baš dosta :D Glam Eyes je ovdje oko 3 eura, čini mi se. Srećom, ja sam našla i jeftinije, Golden Rose, a nisu mi ništa lošiji. Ali opet, tuš za oči baš dugo traje, pa nije neki izdatak, meni se prije zgusne nego što ga potrošim.

      Izbriši
    2. Ja ga brzo trosim, ne znam kako. Ma nije ni sada toliko skup, ali eto nervira me :D. Kada dodjem tu nakupovacu :)

      Izbriši
  23. Koristan post! I ja moram prilagoditi oblik repića oku inače izgleda očajno

    OdgovoriIzbriši
  24. Odličan post! Ja također muku mučim s tušem na spuštenim kapcima i već neko vrijeme ga ne stavljam jer me frustrira kako to očajno izgleda ali probat ću se pridržavati tvojih savjeta pa ćemo vidjeti :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Meni ovaj post došao kao naručen, imama spuštene kapke ali nikad ne odustajem od tuša zbog toga. Iskreno mislim da za početnike onaj flomaster - tuš nije dobar, ja sam ga koristila kao početnik i nikad nisam znala lijepo izvući liniju, kad sam se prebacila na one sa tankim kistićem ide kao od šale :D Odličan post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :*
      valjda zavisi kako se tko i na sto navikne, cula sam pohvale za novi loreal flomaster, ali me strah da mi se ne osusi za mjesec, kao i svi drugi. tko zna koliko je puta otvoren u dm-u, kod mene nista ne lijepe :(

      Izbriši
  26. E bome svaka čast za post i slike! Odlično, detaljno i korisno.
    U mene je situacija s spuštenim kapcima još gora i to ne od gravitacije nego oduvijek :D ali sam isto eksperimentirajući našla najbolji način kako izvući tuš a da ne izgledam ko kinez-uglavnom linija mi nipošto ne smije biti debela i moram zacrniti i gornji watterline jer mi skroz proviruje kroz trepavice. Izgleda da volimo iste tuševe samo što sam se ja skroz u zadnje vrijeme navikla na ove u gelu (blacktrack mi je baš vrh), a nanosim ga s tankim CS kistićem i skroz je zgodno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala mare :* :D
      isto tako, ne smijem puno debelo ni puno tanko, a ne moram gornji waterline zacrniti, valjda sto mi trepavice idu prirodno malo prema dolje, pa se ne vidi to.

      Izbriši
  27. Moj se jadan repić uvijek onako "istanji" :( godinama sam ja muku mučila, ali isto nisam odustajala haha :D Sad ga znam izvući i u mraku, ali savršen je samo kad gledam prema gore :P I najbolje mi ga je nanositi sa otvorenim očima (a ne da gledam prema dole), pa onda nekako dobijem bolji dojam. I kako ti nije valjao zlatni Loreal, kakoooooo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jest, slazem se, otvoriti oko pa gledati kuda i kako :D a ne znam neira, mozda je netko otvarao loreal, davno sam ga imala, nisam tad bas pazila je li lijepljen ili nije u dm.u :D sjecam se da mi se razmazivao i bio nepostojan i nije isla linija iz jednog poteza i ljuta sam bila bas :D

      Izbriši
  28. Super koristan post, vjerujem da će mnogima tvoji savjeti pomoći! Koliko vidim ti još uvijek imaš prostora za već nekako izvuć tu liniju prema vani, a da stvarno dobro izgleda, moji su se već toliko spustili da umjesto cat eyes može bit samo tužni puppy eyes :D Ali iskreno meni tuš uopće ne fali i čak mi nekako prestrogo izgleda na meni, našla sam druge načine šminkanja očiju koji mi puno više pašu...a plastičara ne isključujem jednog dana ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Mikka, drago bi mi bilo da pomogne barem nekome. ahhahah puppy eyes su baš slatke :D i moje će biti puppy još malo. držimo sve opcije otvorene :D ;)

      Izbriši
  29. Prestala sam nositi tuš jer su mi kapci na tom vanjskom dijelu, kao što Mikka kaže, jako spušteni. Isto kao tvoje (plus što imam duplo manje oči/kapke), ali je taj spušteni dio još produžen prema van... :( Jako tužno izgledam pa sam odustala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ali ti si majstorica s kistovima i opet napraviš čudo :D viđala sam ti slike na blogu gdje imaš tuš i meni to sasvim lijepo izgleda.

      Izbriši
  30. Ajme koji post <3 Ti si meni tako super, a tako teško stižem komentirat sve <3
    I meni je gravitacija počela radit probleme, pa kompenziram i povučem liniju ispod tog problematičnog dijela sve do pola sljepoočnice hahaha :D
    ne usudim se crtat baš na vanjskom kutu zbog suzenja i masnih kapaka, ali kao ni Mikka, ne isključujem zadnju opciju LOL
    Inače, što se tuševa tiče, trenutačno sam u fazi "diplinera", onih groznih spužvastih flomasterskih, a kad sam "od volje", onda si zamješam pigmente s Makeup Revolution Aqua Sealom, to bude k'o tetovaža! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoj hvala ti puno :D <3
      i ja dosta blogova čitam ali ne stižem na sve baciti komentar, najviše čitam u pokretu s mobitela pa nemam ni kada.
      ti se fenomenalno šminkaš, tebi upute ne trebaju :D a meni treba makeup revolution aqua seal, ali pretjeruju s poštarinom za bih od 8 funti. djubrad britanska.

      Izbriši
  31. Bravo ženo!!!! Koji divan post! Tačno mi je ovo tebalo,39 sam napunila znači gazim 40 ha ha ha.Imamo isti problem samo kod mene još izraženiji.Ah,kad se sjetim kako sam ranije mogla tuš divno nositi.Još od njega ne odustajem,puno si mi pomogla sa ovim postom.Hvalaaaaaaa. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala tebi puno na komentaru, bas mi je drago da je post od koristi :D <3

      Izbriši
  32. Odlican post i sama imam spustebe kapke i to me zivcira jer ne mogu lijepo izvuci tus...ali si mi svakako dala dobru ideju, isprobat cu

    OdgovoriIzbriši
  33. Odlično objašnjeno i sviđa mi se rezultat. :) Tuševe obožavam i to sve vrste, a u zadnje vrijeme najčešće koristim one u gelu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :D ja opet nikako da se naviknem na gel.lakše mi s tekućim.

      Izbriši
  34. Ja imam toliko spustene kapke da je zalosno.. I isti mi je princip ko i s trbuhom koji uvučem kad sam u javnosti...Samo što uvijek držim obrve dignute da mi se kapci vide xD Mogla bih probat ovako tuš stavljat :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj možda ti bude odgovaralo :D to s trbuhom i ja radim :D

      Izbriši
  35. Ola Anela.
    Sigurno si zaboravila na ovaj svoj savršeno opisani blog o meni omiljenim tuševima.
    Tvoj savjet o novonastalom spustenom kapku i tim boricama koje kvare liniju starog načina stavljanja tuša je i mene motivisao da nadjem novi način i novi ugao za moj tuš.
    Sad mi treba nova pomoc 😊. Vidjela sam na tvom IG profilu da posjedujes Avon gel alajner. Imam ga i ja vec deset dana ali ne znam kako sa njim. Pa molim te, ako mogneš napiši koji savjet.
    Rado cu savjete citati a i primjeniti.
    Hvalaa ❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ćao Mirela, komentari mi stižu na mail, inače ne bih vidjela da si mi pisala :D Post jesam zaboravila, evo sad sam opet čitala da se podsjetim šta sam to naškrabala.
      U kojoj boji imaš tuš? Crna/siva mi nije nešto, volim kad je linija tamnija i kad su ovi u boji intenzivniji. Imaš li i ovaj kistić Avonov? Meni je s njim prilično lako povlačiti liniju. Uvijek prvo izvlačim repić, pa ako sam zadovoljna, onda i na ostatku kapka povučem liniju, ako nisam zadovoljna onda obrišem i odustanem od tuša taj dan :D.

      Izbriši
  36. Vidim sad tvoj novi blog o Avon novitetima. Taman novo stivo :).
    Nabavila sam bakarni.
    Cetkica predlozena uz ove gelove mi neodgovara. Nabavila sam i dm alverde kist za tus, tanja je i sa njom imam pontecijala za uspjeh :)).
    Znaci trebam praksu i preciznost.
    Inace bas volim smedjkaste nijanse tuseva ali njih je po meni i teze naci. Ako imas nekakav bas, bas samo kazi i nabaljam :).
    Izvini na smetnji i puno ti hvala. Malo sam nova u ovom komentarisanju ali sminka kao predmet obozavanja trazi prave sagovornike.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nikakva smetnja, ni slučajno :D komentari su uvijek dobrodošli.
      ako mogu bilo kako pomoći, tu sam.
      praksa je sve. samo vježbaj pa ćeš sama vidjeti šta ti najbolje odgovara.
      ja više volim tekuće tuševe, s četkicom, s gel lajnerima nisam vješta jer nikako ne mogu dobiti onu oštru preciznu liniju kao s tekućim tušem. gel lajnerom je linija nekako mekša, rub mi nije sasvim ravan. to može biti i poželjno kad radim smokey. tuševi u gelu su postojaniji od tekućih i to im je glavna prednost.
      od tekućih smeđih imam još golden rose style liner metallic, 06, o njemu sam pisala ovdje i on mi je baš lijep.

      http://lipstickattack.blogspot.ba/2013/08/golden-rose-style-liner-metallic-tusevi.html

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt