Artdeco Catrice Golden Rose

Bloggers made me do it TAG

18:27Anela


Zanimljiv tag nam je krenuo od Pudrijerice, a fazon je u tome da trebamo napisati šta su to nas druge blogerice nagovorile da kupimo. Budući da je 80 % moje kozmetike kupljeno zbog tuđih pozitivnih recenzija, bilo mi je baš teško da odaberem, a više se i ne sjećam tko me to i kada navratio na ''zijan''. 
Evo nekih stvarčica kojih se sjećam jer su nedavno kupljene:

Le Petit Marseillais regenerator za suhu kosu
Kupljen poslije Neirine recenzije, nema koga nije nagovorila, pola BiH blogerica je otišlo da kupi LPM regenerator :D.
Dobar regenerator, meni osobno bolji od onog u rozoj ambalaži, za obojenu kosu, ovaj mi je malo jači i bolje njeguje, dok mi je rozi bio prosječan. Nije mi u top 3 regeneratora, ali mi je sasvim ok.
Vichy Dercos šampon za kosu bez sulfata, boja, parabena i silikona. Namijenjen osjetljivom, seborejičnom tjemenu. Nisam ga još probala, čekam da potrošim Vichy protiv peruti, da mi se dojmovi ne miješaju. Loreal Elseve Fibralogy maska za kosu, koju zovem flafi-pafi maska jer mi je kosa poslije nje baš flafi i pafi, ali na lijep način. Glatka i podatna i mirišeeeee sve do idućeg pranja.
Oboje kupljeno zbog Melise.

Artdeco Perfect Color 38 ruž sam vidjela kod Mikke na blogu i poželjela ga, a onda sam ga ugledala i na sniženju u CMu za 6.90 KM, pa reko' hajde, nek se nađeee, neće biti usamljen kod mene :D
Boja mi je super, uživo još mrvicu tamnija i ide na smeđu, dok na fotografijama više vuče na boju mesa. Ima i neki šljivasti ton, baš neobična i lijepa.



Golden Rose ruževi su kupljeni nakon Jasminine recenzije, bog zna koliko sam puta pregledala taj post i zapisivala i križala nijanse. Da se dijeli nagrada za najbolji komad šminke 2014., ja bih glasala za Golden Rose Velvet Matte ruževe. Recenziju za njih sam pisala u ovom i ovom postu. (klik)
 Još nešto što sam kupila zbog Jasminine pohvale, Maybelline tuš u gelu, također već recenziran ovdje.
Golden Rose Style liner, tekući tuš, kupljen zbog Azrinog posta, odličan tuš, zanemariva cijena, crn, precizan, prilično postojan. Na još svašta nešto je mene Azra nagovorila, da nije nje bilo, možda nikada ne bih ni znala da se šminka nanosi četkicama i da se sjenilo blenda :D
 Loreal False Lash Wings maskara, kupljena jer je Mell hvali, a šta god da Mell pohvali ja žeeeeeliiiim, prodala bi mi i ono što ne valja kad ga onako fino uslika. :D
Maskara mi je super, cijena joj je jedina mana, recenzija će biti nekad uskoro.
Misslyn korektoru sam najprije čitala davno na Girl in Berlin blogu, pa sam ne tako davno vidjela da ga i Merima koristi i nakon što sam dobila odgovor da je i njoj dobar, odlučila da ga kupim. Korektor također ima svoju recenziju, ovdje. Na meni inače većina korektora djeluje suho i bezveze jer imam suho okoloočno područje koje zahtijeva dosta bogatu njegu, ali ovim sam zadovoljna, samo da još mrrrvicu više pokriva, bio bi savršen.
 Catrice kamuflaže je hvalila cijela blogosfera, pa nisam sigurna nakon čije recenzije sam ih točno uzela, mislim da je to bila Variolina. Ja ih koristim za nepravilnosti na licu. Za podočnjake mi nisu jer su mi teške i suhe i ne treba mi toliko pokrivanja. Služe mi i kao baze za sjenila.
Lijevo je najsvjetlija 010 Ivory, desno je 020 Light Beige.
I ovo su neki proizvodi koje ne bih vjerovatno nikada kupila da ne čitam blogove. Što bi Melisa rekla, nagovorena sam od strane neznanih junaka blogosfere :
Hvala neznanim junacima, ovo mi je jako drag dio kolekcije.
Imam i poneki promašaj koji sam kupila zbog lažno pozitivnih recenzija, ali nešto ne mislim da bi bila pametna ideja označavati zbog koga i zašto XD.

Kupujete li vi proizvode nakon pozitivnih recenzija? Odbiju li vas one negativne od kupovine? Jesam li vas možda ja nekada nagovorila na kupovinu? Je li vam taj proizvod odgovarao ili možda nije? Pišite mi u komentarima.

Nominiram:
1. Amru Lipstick Bar ( i da nam uslika i kolekciju šminke, znam da ima  :P )
2. Dženanu Šljokicu
3. Merimu s Makeup&Me
4. Dacu s Dacinog mejkap carstva :D
5. I sve vas koje želite pisati, a nisam vas spomenula.

Hvala na čitanju :* :D

You Might Also Like

28 komentari

  1. Ovaj LPM se provlači izgleda po ovim tagovima samo tako :P Ja moram uslikati proizvode za ovo, ali ne mogu da skontam zbog koga sam šta uzela :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neira, ostarilo se, zaboravlja se, šta ćeš, prihvati....

      Izbriši
  2. Eto nasla si naroda za tagovat :p
    Ja trosim vec drugu loreal masku, a milion mi ih je u upotrebi. Ipak je macadamia najbolja ali za posebne potrebe :p jos je bolja sa malo macadamia ulja pa probaj i ti kombinaciju nekad :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iskopah nekako.
      mhmmm dobro 'oću, čim nađem 50 KM viška da kupim masku i ulje hahaah :D

      Izbriši
  3. Ista stvar i sa mnom što se tiće ovih GR Velvet matt ruževa. Nebrojeno puta sam išla na Makeup Arenu, gledala slike i zapisivala brojeve nijansi koje moram imati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja i jaaaa, obično 15 min vrtim post gore dolje pa kontam, računam, pišem, brišem :D

      Izbriši
  4. Zbog tebe sam Flormar probala, nikad mi do tvog bloga nisu privlačili pažnju :) meni zanimljivo čitati ali mi nije interesantno da radim jer bi me sramota bilo da priznam da nemam pojma gdje sam šta pročitala :/ godine rade svoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahh, isto ko i kod neire, i ona ostarila :D uradi, sjetit ćeš se nekoga garant. zabavno je.

      Izbriši
  5. Ja isto imam stvari koje sam uzela radi blogo-savjeta ali aj se sjeti od koga....cccc...moram i ginko kupiti XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ginko i kod mene upisan na listu. nadam se da necu zaboravit gdje mi je lista.

      Izbriši
  6. Blogovi dokazano doprinose pražnjenju džepova. :D Tipkam i ja uskoro. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. A zasto Azra više ne piše :( bila je odlična i također doprinijela mom zaljubljivanju u kozmetiku i znanju dakako budući da je bila među prvim blogovima koje sam otkrila.
    Na Lipstick attacku sam nedavno čitala o flormar sjenilima i sada sam ponosna vlasnica onog "crnog najcrnjeg" kako si napisala. Stvarno je odlično. Možda me na još nešto nagovorio baš ovaj blog, ali trenutno mi ne pada na pamet.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne znam zasto, ali mi je jako zao. azrin blog sam prvi pocela citati i procitala sve nekoliko puta. obrazovala je narod. azra prosvjetitelj.
      drago mi je sto ti je sjenilo dobro :D :*

      Izbriši
  8. Ahahaha, ma ti mene uvijek nasmiješ! :D Drago mi je pročitati da ti je maskara dobra. Mene je stvarno oduševila i uz bok je skupoj/skupljoj Šanelici. L'Oreal malo pretjeruje s cijenama, ali ajd kupim je s popustom u DM-u pa pregrmim. :D
    Svašta si ti meni uspjela prodati, ali da me ubiješ ko će to sve popamtit. Starim,opraštaš mi? :D
    Ja sam taman završila svoj tag pa će ići iza ponoći ako ne zaspem xD.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako i ja, uz popust pa prebolim. jos sam nasla neki dan gabrini msskaru identicne ambalaze i jako slicne cetkice i ponadala se da cu imat dupe za 1.5 ojro, al šipak, nije sve ni u četkici. jest mi krivo :D
      a ovo za tvoje recenzije je istina. gledam slike i mislim jooooj supeeeer treba miiii, onda procitam tekst i vidim da si pisala o nekom promasaju ahahah. de nemoj vise fino slikat ono sto ti ne valja. i pozuri s tim tipkanjem da citam.

      Izbriši
  9. Nijansa AD ruza ti bas dobro stoji. :) Drago mi je da si uradila tag. :*

    OdgovoriIzbriši
  10. AD ruž je divaaaan <3 Iskreno ja ne znam što nisam kupila zbog blogova jer i kad sama nešto nađem prvo čitam recenzije pa dođe na isto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, da i kod mene isto, uvijek trazim recenzije pa kupujem ako procijenim da bi meni moglo odgovarati, osim ako nije puno novca, onda riskiram :D

      Izbriši
  11. Au, šta si ti GR ruževa nakupovala :D Artdeco ruž ti savršeno stoji!

    OdgovoriIzbriši
  12. Eto na, bacih te u trošak :))) Drago mi je da ti se ruž sviđa! Imam i ja ovaj Misslyn korektor, nije mi loš, ali nije ni nešto wow...i da, kod mene su jedno 70% kupovina stvari koje sam vidjela po blogovima ili youtubeu...ali znam se zainatit i kupit nešto na blef bez blogova i recenzija i ičega i ispadne super :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nagovorila na kupovinu "ruževa za jesen" :). Zasad sam uzela Golden Rose Velvet Matte 23, a definitivno ću uzeti još neke jesenske boje. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. I ja imam gomilu proizvoda koje sam uzela na preporuku.. Moram probati ovu Loreal masku kad je već tako hvališ :D

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt