Avon krema za lice njega lica

Avon Anew Nutri Advance Light Nourishment krema za lice

18:29Anela


Anew Nutri Advance linija krema, namijenjena je svim dobnim skupinama. U sklopu ove linije postoje dvije kreme: Light ( za normalnu kožu), koja je meni ustupljena na testiranje i Rich verzija ( za suhu i vrlo suhu kožu).
Kreme su obogaćene omega kiselinama koje štite kožu lica od pretjeranog gubitka vlage.

Krema dolazi u kartonskoj kutiji, omotanoj celofanom. Pakovana je u staklenu teglicu. 

Tekstura kreme je lagana i nemasna. Krema se ne nanosi na okoloočno područje. Namijenjena je za njegu kože lica, vrata i dekoltea. Brzo se upija i ne ostavlja masan ni ljepljiv trag, a ostavi zaglađenu i baršunastu kožu, zbog silikona u sastavu. Moram napomenuti da je krema parfemisana, da imaju na umu oni koji izbjegavaju parfemisane kreme i kojima parfem u kremama za lice izaziva iritacije. Meni osobno ne smeta, ali volim što blaži, neutralniji i prirodniji miris, ili onaj ''apotekarski''.
Miris Nutri Advance kreme je ugodan, kozmetičko-puderasto-cvjetni :D. Ubrzo nakon nanošenja ga više i ne osjetim.

Koristim je skoro mjesec dana i stekla sam utisak da se radi o klasičnoj hidratantnoj kremi, meni osobno nedovoljno hranjivoj, jer je moja koža suha na obrazima i sklona perutanju. Meni bi možda više odgovarala Rich verzija. I uz hranjive kreme meni treba i ulje i serum, da spriječim dehidraciju ili ne daj bože, pojavu ekcema, pa mi je tako i uz ovu kremu trebala dodatna njega.
Bila mi je jako dobra podloga za šminku. Nije mi mastila dodatno T-zonu, a zbog silikona zagladi i pripremi kožu. Ne volim koristiti bazu za lice svakodnevno, ne treba mi i mislim da bi to u mom slučaju bilo ''tovarenje'' previše proizvoda na lice. Zato mi ovakav tip kreme, sa silikonom u sastavu, uvijek dobro dođe kao podloga za dnevnu šminku. 

Evo sastava: 


Prema sastojcima, krema je hidratantna i hranjiva. Potencijalno iritirajuća i komedogena, ali se na mojoj koži nije pokazala takvom. Nisam imala nikakve neželjene reakcije, prištiće, akne, milije, ali ja tome nisam ni sklona.
Više o sastavu možete pročitati ovdje.
Trenutno se u katalogu C16 može nabaviti za 19.90 KM. Količina koju dobijete je 50 ml.
Jeste li već probale Anew Nutri Advance kreme? Kakvi su vaši utisci?




Hvala na čitanju :*

PR proizvod

You Might Also Like

14 komentari

  1. Avon me zapravo uvijek odusevi ambalazom, bas si daju truda, pa tako i ova krema izgleda bas luksuzno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, slažem se, staklena i teška teglica, luksuzno izgleda. i puder-ružičasta boja ambalaže mi je super.

      Izbriši
  2. imam bas ovu i meni jako odgovara,koza mi je mjesovita al mi ova kremica ne masti dodatno a fino nahrani obraze koji su skloni perutanju,stavljam je i oko ociju nekad kad mi se ne da nanositi okoloocnu,nije mi izazvala dodatne mitisere iako mi je nos sklon tome,,,a miris bas volim jer je njezan,,,ukratko,volim je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super pa si zadovoljna. ni meni ne masti lice, a moji su obrazi bas bas suhi, pogotovo kad je hladnije vrijeme.

      Izbriši
  3. imam ju, međutim nisam ju još otvorila, ali ako kažeš da nije dovoljno hranjiva, mislim da ni neću do proljeća :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ipak bi mi Rich verzija bolje odgovarala :)
    Ja volim kreme s mirisom,lijepim naravno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja mislim da bi mi Rich vise odgovarala, ali ne znam, nisam probala. sto se tice mirisa, samo nek ne ostaje predugo na kozi, ja sam zadovoljna :D fino ova mirise.

      Izbriši
  5. Imam kremu i koristim je par dana.Odlicna je

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam ovu kremu i super radi svoj posao. Definitivno nije za osjetljivu kožu ali ja se ne mogu požaliti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni meni ne stvara nikakve probleme, a ja sam sklona ekcemima. vidjela sam da si zadovoljna i ti. meni je dobra kao podloga za sminku.

      Izbriši
  7. Meni su avonove kreme, onako prosek....upravo zbog pozitivnih recenzija kupila avon anew vitale nocnu kremu, kad ono sipak! ne da je losa krema, vec ne radi apsolutno nista....ocekivala sam cisto hidrataciju, a nije pruzila ni to. cak su mi od nje bolje i one njihove najobicnije kreme sa kamilicom, i kakao buterem... Imam mladu, ne zahtevnu kozu nisam ocekivala puno, a ni dobila...sreca pa je bila na nekoj akciji, ali definitivno krema ne zavredjuje price.... sonja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih nisam puno probala, samo ovu i iz najnovije linije nutrieffects za hidrataciju imam dvije.
      Ono sto sam primijetila je da nemaju puno vrijednih sastojaka, obicno su kvalitetna ulja ili ekstrakti tek pri dnu liste, oni nekvalitetniji i jeftiniji sastojci su u vecoj kolicini. Ova mi je ok bila kao podloga za sminku, ali definitivno ne bih mogla samo nju mazati, treba mi bolja njega, barem navecer. Tako je i s ovim novim kremama, mozda ok za nekoga tko nema problema s isusivanjem lica, meni definitivno nisu dovoljne.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt