maskara Maybelline tuš

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner i Great Lash maskara. Feline Fabulous Eye Make up kit

13:59Anela

Nedavno se na Feelunique stranici ovaj Maybelline set sa fotografije mogao kupiti za 5 funti. Ja sam svakako imala namjeru uzeti Maybelline gel eyeliner s ove stranice, a on sam košta 6.80 funti, pa sam se baš obradovala akciji.
U setu dolazi Eyestudio Lasting Drama gel eyeliner u nijansi 01 Intense Black i maskara Great Lash blackest black.

Imala sam ovu maskaru nekada davno, kad sam tek počela koristiti maskare, barem mislim, jer postoji nekoliko varijanti Great Lash maskare, s različitim oblikom četkica, a imaju i vodootpornu. Zaboravila sam kakva mi je bila, a tad su mi valjda sve maskare bile dobre :)
Četkica je malena, i to volim, ne volim prevelike četkice, ali ne češlja dobro, ne prolazi mi kroz trepavice, kao da ih samo dodiruje, pa je moram pritiskati uz trepavice da ostavi dovoljno proizvoda. Samim tim prljam gornji kapak namazanim trepavicama. Zbog toga su mi uvijek bile draže gumene četkice, bolje češljaju.
Sama tekstura maskare nije ni previše gusta ni rijetka, niti previše proizvoda izlazi na četkici. Nije blackest black, crna je ali ništa specijalno, imala sam i crnjih.
Oboji trepavice, doda malo volumena i dužine ali ih ne razdvoji, niti podigne. S drugim slojem se malo slijepe. Ne ostavlja mi grudvice i ne osipa se ispod očiju, ali ja nemam ni inače taj problem kod maskara, malo koja da mi se trusi.
gore bez maskare, dolje jedan sloj
gore bez maskare, dolje dva sloja

Lasting Drama Gel Eyeliner 24h - Intense Black
Mislim da je ovo najtrajniji eyeliner kojeg imam. Ne razmazuje se, ne blijedi i ostaje na waterlineu nekih 5-6 sati. Iako piše da je intense black, ja tu intenzivnu crnu boju dobijem s drugim nanosom. Volim imati gel eyeliner baš zbog te trajnosti, kako na kapku, tako i unutar oka, ali gel eyeliner nije moj najdraži oblik tuša. S tekućim puno brže i puno preciznije povučem crtu. Možda je stvar navike, ali sam malo smotana s ovima u teglici.

Uz tuš dolazi i ovaj maleni kistić sa slike i nije loš, njime sam i nanosila tuš na fotografijama ispod. Sintetički, tanak i dovoljno čvrst.
Tekstura tuša je kremasta, ali ne premekana, kistić ne propadne sasvim, kao što je to npr. slučaj kod Catrice, Essence i Alverde gel eyelinera.



Malo dramatičniji nanos:

                                                   ...i blaži:

Volite li tuševe u gelu i s kojima se snalazite bolje?

Hvala vam na čitanju :)

You Might Also Like

33 komentari

  1. ju ljepoto, nego ovo mi je omiljeni gel liner, to znaš ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Boga mi si vješta i sa ovim u gelu. Moram priznati da mi se više svidja blaža verzija, a ti si LIJEPA! :-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Amrić, 15 min sam ga stimala i opet nezadovoljna hahah :)

      Izbriši
  3. Gel liner mi super izgleda na drugima ali meni uvijek ispadne (za moj ukus) predebelo :S s tekućim sam daleko preciznija i od essencovog vodootpornog mi nema boljeg (a stvarno sam svasta isprobala u ovih 15ak godina otkako se sminkam) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. također. i meni se cini da ne mogu tanku crtu dobiti i najviše volim tekući od Golden Rose, perfect lashes, crna ambalaza sa zlatnim cepom. omiljeni.

      Izbriši
  4. ja imam bas spustene kapke a volela bih da kupim ovaj gel liner,nego neznam dal ce mi koristiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mozda da probas jako tanku liniju uz sami korijen trepavica i da ne produzis puno van kapka, bez onog repica. gel lajneri su dobri jer se ne preslikavaju iznad, kao sto to cine neki tekuci, pa je to problem kod spustenih kapaka. mozda da probas vjezbati s nekim jeftinijim tekucim, pa ako ti se svidi kako ti stoji linija, da uzmes ovaj, postojaniji?

      Izbriši
  5. Ruž na posljednjoj slici ti predivno stoji, možeš li mi reći koji je?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, golden rose klasicni u crnoj ambalazi, 70. tamniji uzivo mrvicu.

      Izbriši
  6. ovaj eyeliner je zakon, treba mi ahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko ima u blizini Didaco sa Maybellinom, juče su im stigli ovaj gel eyeliner i maskara ^^ <3

      Izbriši
    2. odlično, hvala puno na dojavi :)

      Izbriši
  7. Maskara mi se ne dopada ali je liner wow :) Prelepe slike!

    OdgovoriIzbriši
  8. Maskaru ovu ne volim,ali liner je predivan ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazemo se oko maskare, nije cemu :/ liner isprobaj ako budes imala priliku

      Izbriši
  9. liner je stvarno fanomenalan.. maskara tu i tamo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) liner nije loš, ali meni je lakse s tekucima, maskara me nije odusevila.

      Izbriši
  10. Kako ti imaš diiiiiiivne oči to je čudo! :D
    Linere ne koristim ali mi se sviđa efekt ove maskare. Moje trepavice jesu duge ali su poprilično buntovno spuštene i tu rijetko koja maskara pomaže. Jedina koja je nadmašila Chanel Le volume je Lorealova false lash wings :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D hvala Mell :*
      moje su i kratke i rijetke i spustene..nije mi nesto specijalno ova maskara, imala sam i boljih, moram probati sad Lorealku jer mi je Chanel bila super :)

      Izbriši
  11. Ja otkako sam se izucila sa klasicnim lajnerom, tecnim sa tankom cetkicom, ovo mi vise nije zanimljjivo. :)
    Ali tebi predivno stoji, to moram napomenuti!
    Divnica nasa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je lakse s tecnim i tankom cetkicom :) a imam i jedan u gelu uvijek, trajniji su, a meni oci suze, pogotovo zimi na vjetru i hladnoci. hvala ti :) :*

      Izbriši
  12. Ja obično koristim tekući tuš, kako si rekla brži mi je i precizniji :) Trenutno su 2 u upotrebi - Essence liquid ink waterproof i Eveline celebrities. Imam Essence tuš u gelu i nije loš. Samo manje ga koristim nego ova dva :)

    sviđa mi se jako recenzija i super si nacrtala linije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eveline nisam voljela, tanak jest ali je cetkica i pretanka pa moram stalno umakati, vec na pola kapka potrosim proizvod s cetkice. i nepostojan mi je bio. essence imam, ali ga jos nisam otvorila.
      za sada najvise volim golden rose. nije mi ni avonov exagerate los, postojan je, tekući je ali ima malenu spuzvicu kao aplikator a ne kist.

      Izbriši
  13. Jako si lepa, oči su ti fantazija :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ljepotice :))))
    Ovo mi je omiljeni gel liner, a tu maskaru sam obožavala u svojim make up počecima, no čini mi se da su zeznuli formulu :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) hvala ti
      cini mi se da jest bila bolja kad sam je ja nekad davno probala, a mozda i nije, davno je to bilo...ili je mozda bila druga maskara, ima nekoliko tipova.

      Izbriši
  15. Probala sam i jedno i drugo. Maskara je verovatno najgora koju sam koristila, ne radi ništa, a gel ajlajner obožavam, pisala sam pre o njemu :) Poljubac za tebe
    P.S. Ima nekoliko varijanti ove maskare u istom pakovanju, sa različitim četkicama. Mislim da je ova koja se prodaje kod nas najgora :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam, kod tebe sam ga i vidjela prvi put, sad si me podsjetila.
      uvijek nama salju bezvezno :D
      poljubac i tebi veliki :)

      Izbriši
  16. Ovo ću da kupim, mislim da ću najlakše drugima staviti tuš s ovim čudom, dok na sebi preferiram klasičene tuševe... hahahahah!!! ;DDD

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt