Afrodita Alverde Avene

Kantica za smeće #4

20:34Anela


Već su odavno prazne ambalaže počele ispadati iz moje #fancy kese, a ja zaboravim to uslikati i pokazati. Malo su mi dosadili postovi ove vrste. Ne čitam ih više s istim interesom kod drugih, pa se ni meni ne pišu. Ako nešto potrošim, a prođe koji mjesec, ja zaboravim kakvo mi je bilo. Zaboravim i gdje sam zapisala, ako zapišem :D  Također mislim da neću više pisati ni new in postove, ne da mi se voditi evidencija kad šta kupim, pa još i čuvati to za slikanje i razmišljati šta sam pokazala već, a šta nisam. Najave recenzija ću preseliti na fb, pa ne vidim smisao takvog posta.

Odlučila sam ubuduće u vrećicu spremati samo one stvari koje mi se nisu svidjele pa napraviti hejterski post, a one stvari koje volim i često koristim, pokazati u postu o trenutnim favoritima. Do sada sam čekala da nešto potrošim da bih ga nahvalila, ako nisam imala u planu pisati poseban post o tome. Mislim da će ovako biti bolje i moći ću pokazati puno više stvari za koje mislim da vrijede pažnje, a i onih koji ne vrijede ni pažnje ni novca.
Od prošlog puta se skupilo ovo:
Balea Young tonik s voćnim kiselinama sam kupila nekad davno i trošila u periodu kad mi se T-zona jače mastila. Potrošila sam čak dvije bočice. Počeo mi je smetati alkohol koji je na dosta visokom mjestu, a i otkrila sam micelarne, pa ne koristim više tonike, mada imam namjeru probati Thayers.
Bioderma sensibio micelarna otopina za osjetljivu kožu je moj favorit među micelarnim. Blaga prema licu i očima, a savršeno skida ostatke šminke. Nema neki izražen miris. Ne iritira lice, nema zatezanja poslije korištenja. Ovih 500ml sam platila 99 kn u Hrvatskoj, a ne znam koliko kod nas košta. Trajala mi je sigurno pola godine, a trošila sam je svaku večer. Najprije skinem šminku Garnier dvofaznim sredstvom, a zatim lice obrišem micelarnom. 
Balea vlažne maramice za skidanje šminke mi se nisu svidjele jer imaju previše vještački sladak miris i dosta su suhe. Nisam ih ni namijenila skidanju šminke već brisanju ruku poslije swatchanja i za to su poslužile.

Garnier dvofazno sredstvo za skidanje šminke je nešto što moram imati i žao mi je što su ga povukli, imam još jednu bočicu u zalihama. Nadam se da je i novo jednako dobro.
Balea Young gel za umivanje je hvaljen kao dosta blag i neisušujući, ali mene lice zateže kad ga koristim, zateže i od bilo kojeg drugog sredstva za umivanje, pa čak i od same vode, zato ga nisam koristila prečesto, jednom sedmično. Više volim pjene za umivanje, imam dojam da su još blaže.
Balea krema za tijelo sa shea maslacem: Koliko mi je Balea Soft bila slična Nivei Soft, toliko mi je ova plava krema slična plavoj Nivei, barem po mirisu, nisam dugo imala Niveu. Malo masnija od Balee Soft i koju minutu duže treba da se upije, ali ništa ekstremno, dok namažem noge, već se na rukama upila. Miris je ugodan, nježan, puderast i blag, ne tuče mi se s parfemom i ne guši me. Njega je prilično dobra i koža je poslije glatka i mekana.
Balea badem uljni losion za tijelo: Znam da ovaj losion ima vojsku obožavateljica ali ja ga smisliti ne mogu. Smrdi. Preslatko i preteško. Uguši. Glava me zaboli od tog mirisa u početku, a kad odstoji onda je malo podnošljiviji. Jedva, ali jeeeeedva sam se natjerala da iscijedim ovu tubu. Mazala sam noge, samo da je što dalje od nosa. Njega mu je vrlo dobra.
Aloe Vera Encian gel: Ne znam zašto sam ga kupila i nikad mu nisam našla neku namjenu. Kao losion za tijelo mi nije ništa radio, jednom sam čak imala i reakciju na njega kad sam ga namazala poslije brijanja. Koža se zacrvenila i počela me jako svrbjeti i peći, čim sam ga oprala, prestalo je. Nisam ga potrošila do kraja, ali mu ima barem 3-4 godine i leti u kantu.
Rexona dezodorans, ok je, sladunjav pomalo, puderasto-cvjetni miris. Imam kćerku koja voli takve mirise pa je više potrošila ona nego ja, prskajući ga po odjeći.
Balea kokos gel za brijanje, dobro pjeni ali mi se ne sviđa miris. Potrošila sam još jedan, ovaj ispod, Buttermilk Lemon i on miriše kao i piling iz ove linije. Ipak mi je najdraži onaj mlijeko-breskva gel, ali ga nikako ne nalazim više na policama. On mi je divan i njega bih jela kako miriše.

Girlz Only suhi šampon za tamnu kosu, malo jači miris ima, ali radi ono što treba i kupila bih ga opet. Pokupi suvišnu masnoću s tjemena, ako niste stigle oprati kosu i osvježi frizuru.
Keune Curl Activator ne valja. Kosa mi je k'o slama od njega, nikakve definicije ja ne vidim na kovrčama i smrdi na alkohol...i neki parfem. Nisam ga ni potrošila, bacam skoro pola.
Garnier regenerator za kosu, lavanda-ruža. Za moju kosu preslab. Kupila sam ga jer kupujem sve što ima naslikanu lavandu. Jako volim miris lavande, samo što ovo više miriše na neki after shave nego na lavandu. Ne bih kupila opet.
Loreal micelarna, jako dobra, ali ipak Bioderma drži prvo mjesto. Ne sviđa mi se ovaj četvrtasti vrh, uspijem prosuti i gotovo. Blaga je prema licu i čisti solidno.
Garnier ima regenerator koji ću kupovati sve dok ga bude, jedan od boljih koje sam probala, a i miriše lijepo. Ne znam ni koliko sam ih do sada potrošila, na kile :)
Opet Balein šampon s kofeinom, volim ga jer me od njega ne svrbi tjeme, nema silikone i kosa mi ima veći volumen pri tjemenu.
Nivea Silver Protect, muški gel za tuširanje je najbolje sredstvo za pranje kistova. Opere tečni puder začas, a probala sam razne sapune, šampone, deterdžente i šta sve ne. Kistovima od prirodne dlake treba malo regeneratora poslije ovoga, a sintetički budu kao novi.
Balea kupka s lavandinim uljem, slabo pjeni kao kupka, koristila sam kao gel za tuširanje. Otvor je malo nezgodan i uvijek mi izleti više nego što treba. Kupila zbog mirisa lavande, a nije mi nešto lijep, miriše kao jeftine soli za kupanje s lavandom, nisam zadovoljna. Nije mi isušivao kožu, ali malo šta mi isušuje kožu tijela koja je normalna i sasvim nezahtjevna.
Balea kremasto-uljani gel za tuširanje, maslina, ok je, ništa posebno, ne isušuje kožu, miris je blag i ne zadržava se na koži.
Balea Young gel za tuširanje, čokolada, miriše kao čokoladni puding, a ja ne volim te slatkaste note i opet, nisam ga potrošila ja nego djeca, njima je super :D
Afrodita uljni gel za tuširanje, acai bobice i limun, ok, miriše svježe, na bobičasto voće i limun. Opet kažem, nije isušujući, ali meni skoro ništa nije isušujuće i proizvode za tuširanje biram na osnovu mirisa i izgleda bočice.
Avon kupku sam recenzirala ovdje.
Avon maska za lice, tzv. tekući flaster za mitesere: Vjerovatno ste viđale flastere za mitesere, imaju ih Balea, Nivea, Essence... e ovaj Avonov je u formi gela i kad se nanese na lice osuši se kroz nekoliko minuta i onda ga odlijepite, skupa s odumrlim stanicama i suvišnom masnoćom. Ovaj ''flaster'' je dosta jak i vrlo dobro se zalijepi na kožu, stoga ga nikako  ne preporučujem nanositi igdje drugo osim na T-zonu. Jednom sam ga nanijela na lice i umrla od boli dok sam ga skidala, sve mi je one sitne dlačice počupao :D Također, nikako ne nanositi u blizini očiju, prejako vuče nježnu kožu na tom području. Ne vjerujem da bi ga itko i nanosio tu, ali da napomenem :D Odlično čisti pore, ali ima dosta alkohola u sebi, pa ga nisam smjela prečesto koristiti.
Eveline regenerativna hranjiva maska za lice,  s hijaluronskom kiselinom i žutom glinom je ok, koža je meka i nahranjena, ali ništa više nego poslije dobre kreme, ali bitno da oni obećaju brda i doline na pakovanju..
Andalou masku s glikolnom kiselinom sam recenzirala ovdje i sigurno ću opet kupiti kad budem naručivala s iherba, jer mi je odlična bila.
Alverde ulje divlje ruže, bilo mi je dobro, koža mi je bila manje suha, mekana i glatka na dodir, sad sam nabavila arganovo ulje pa ne mislim opet kupovati u skorije vrijeme ovo ružino, ali ako želite probati, imate preporuku, zaista vrijedi tih 6-7 maraka.
Afroditina regenerativna krema mi je bila odlična za vrijeme hladnijih dana, inače su mi sve Afroditine kreme do sada odgovarale. Ova jest malo masnija i treba koja minuta da se upije pa je nisam koristila ujutro prije šminke, već uvečer, ali sam osjetila da mi pruža dovoljno hidratacije a i bogatija je teksturom pa me štitila od isušivanja.
Avene Eluage tester: Krema se odmah upije, što mi je bilo super, koža je nevjerovatno meka i djeluje hidrirano, baš mi je odgovarala. Nije mastila t-zonu, a obraze mi je hidrirala. Koristila sam je preko noći i sigurno ću nabaviti punu veličinu, zbog retinola kojeg krema sadrži, a poznat je njegov učinak na bore.
Balea Vital ulje za lice, za razliku od Alverde ružinog ulja, ovo me nije oduševilo. Čudne je teksture, pomalo gelaste i kad bih ga namazala na ruke, osjetila sam kako su još suvlje nego što su bile :/ na licu nisam primijetila da pruža neku posebnu njegu, a izrazito sporo se upijalo.

Ovo gore je malena staklena ampulica za kosu, Allwaves, s ekstraktom ginsenga, primijetila sam ih u CM-u i uzela par i ne planiram ih više kupovati. Moja suha kosa na dodir bi bila još suvlja i nekako slamasta, a ni miris mi se nije sviđao, a ostaje u kosi sve do sljedećeg pranja, miriše na jeftinu kolonjsku.
Ovaj rozi kist nije ni vrijedan spomena, bacila sam ga čim sam ga prvi put oprala, dlačice su jako ispadale, a kupila sam ga ovdje. Vi nemojte.
S-he turpija za nokte se raspala nakon mjesec dana korištenja, puno bolja mi je od Essencea, koristim je samo za poliranje i turpijanje površine nokta, kad se izlistaju, da izravnam površinu. za skraćivanje i oblikovanje koristim Flormar staklenu koja mi je super.
Fing'rs ljepilo za trepavice me dobro služilo, ali ambalaža nije čemu jer je ovako curilo pomalo vani vremenom, a i ja sam ga ostavljala u ladici u vodoravnom položaju. Sad su malo mijenjali amalažu, nadam se da će biti bolja.
Rapsodi je valjda najgori odstranjivač laka kojeg sam ikad probala. Jedino što miriše na citruse, ništa drugo. Problem mi je bio skinuti i jedan sloj laka, kamoli 3 koja inače nosim, a ne daj bože šljokice probati njime skinuti. 
Balea kremaste tekuće sapune jako volim jer ne isušuju kožu ruku, a krasno mirišu. Ova dva su mi posebno dobra, ali sam ih bacila i zaboravila uslikati. Potrošila sam već sigurno 2-3 breskve i danas ću opet uzeti breskvu :) Baš ga volim.
Catrice i Garnier bb kreme sam također bacila i zaboravila ostaviti za slikanje, Catrice je imala svoju recenziju ovdje, a Garnier sam voljela, iako nije bila za moju kožu. Lagana, a odlično pokrije, onoliko koliko mi treba, neprimjetna na licu, mat završetak i prilično postojana, a i nijansa mi je odgovarala. Nosila sam je samo u periodima kad mi je koža bila masnija i kad nisam imala problema s dermatitisom i suhoćom koje povremeno imam, jer ova bb suhoću dodatno naglasi. Jedina mana joj je taj alkohol koji se baš osjeti čim se krema otvori, pa je nisam smjela nositi svaki dan. I kod mene nije bila ova sa uskim vrhom već ravnim što je bilo nepraktično jer je curila vani i uvijek je bilo neuredno ispod čepa.
lijevo Garnier BB, desno Bourjois Helathy Mix 52

Golden Rose City Style maskaru sam pokazala ovdje i voljela bih da je bila malo vlažnija jer mi se četkica sviđala.
Essence I Love Extreme maskara mi je bila ok, puno bolja od one u crnom pakovanju, davala je volumen i dužinu, mada mi nije najbolje češljala i razdvajala trepavice, jer je četkica za moj ukus ipak prevelika. Do sada najbolja Essence maskara koju sam probala.
Flormar tuš nisam voljela, nije crn iz prvog poteza, nije postojan i aplikator je bio predugih dlačica koje nisam mogla dobro kontrolirati, pa sam ih malo ošišala, ali nisam opet dobila ono što sam htjela. Nisam ga ni potrošila, korišten svega nekoliko puta, ali mi se nije dalo više gubiti živce i vrijeme na njega.
Eveline tuš je dosta hvaljen, a ja bih mu dala ocjenu 3.5/5. Nije me oduševio postojanošću, imala sam bolje. Kist je tanak i precizan, ali za moj ukus i pretanak i nije mi kupio dovoljno tuša, nakon par milimetara onaj tuš se s kista potroši i morala sam ponovo umakati da nastavim liniju. I tako nekoliko puta za svako oko.
Loreal ruž kojeg odavno više nema u prodaji a i ja ga ne koristim već odavno. ne znam šta mi bi da kupim shimmerasti smeđi ruž. Voljela bih da nisam ovoliko potrošila :D
I zaboravila sam i ovo uslikati prije nego što sam bacila :D, Max Factor Clump Defy maskara, jedna od meni dražih maskara. Lijepo razdvoji, raščešlja, doda malo dužine i volumena, ne slijepi trepavice i ne osipa se.

Catrice baza za sjenila je bila razočarenje, nije se dala razmazivati i recenzirala sam je ovdje.
Catrice gel lineri, samo crnim sam bila zadovoljna i on je najviše korišten, ali se dosta osušio i promijenio pa sam ga bacila. Ovaj tamnosmeđi nisam puno koristila, izgledao je na meni kao izblijedjeli crni, a i maslinastozeleni mi je bio još manje drag, stavila sam ga svega nekoliko puta, nije mi boja pristajala i rješavam ga se.

Flormar Illuminating primer, baza za puder. Nije iluminirajuća, a ni matirajuća, nije ni silikonska kao 90% drogerijskih baza za puder. Meni ovo liči na serum za lice po teksturi. Hidrira kožu, malo maskira suhe dijelove za koje bi se inače puder ružno uhvatio. Upije se u kožu i ne stoji kao film na površini. Kad mi je lice u dobrom stanju, ova baza mi nije ni potrebna, a razliku vidim čim su mi obrazi suvlji. Nisam primijetila da mi je produžila trajanje šminke. Artdeco ima bazu slične teksture, a o bazama će više biti govora u jednom od narednih postova, u kojem planiram napraviti usporedbu svih baza koje sam probala.
Ovo su testeri koje mi seller worldmarket201010 pošalje uz svaku narudžbu.
Etude House Collagen krema je bila dobra, gelasta, hidratantna, ali sastav piše samo na korejskom pa sam nepovjerljiva. Probala sam, ali punu veličinu ne mislim kupovati, nije mi problem pronaći kremu ni u lokalnoj drogeriji, ova me ne privlači.
TonyMoly Pure Aura Luminous CC krema je nešto što me zainteresiralo i mislim da će mi biti dobra u ljetnim danima i planiram naručiti manje pakovanje. Bijela je, sa sitnim zrncima pigmenta i prilagođava se boji kože. Izgleda kao da ne nosim ništa na licu, a lice je ujednačenije i ljepše. Prekriva samo manje nepravilnosti. Ne mislim da bi bila dobra na masnoj koži, jer daje pomalo dewy efekt.


Gore desno je tek razmazana, a dolje desno se vidi kako postepeno tamni i prilagođava se boji kože.
Ovi testeri su super ako želite naručiti neku korejsku bb, a ne znate koju.
Skin 79 Hot Pink je sivkasta, slabo prekriva i naglasila mi je sve bore i pore i uvukla se i skupila gdje je mogla i gdje nisam ni znala da može. Ako mi krema/puder nisu koliko-toliko dobri sami na licu, nemam želje ni da ih testiram s raznim bazama i matirajućim puderima, a ova se nije slagala s mojom kožom baš nikako.
Skin 79 Triple Function Orange je svijetla, neutralna prema toplom podtonu, prilagodi se boji kože. Miris je blag, tekstura srednje gustoće. Nakon što je nanesem ne osuši mi se na licu. Ostane masna, pokušala sam je matirati kamenim puderom, ali se napravio cakey efekt, tako da ni ovo nije izbor za mene, još je moja koža u tom periodu bila suha.
lijevo roza, desno narančasta
Fotografije lica na kojima se vidi kako pokriva nemam, mala količina kreme dođe pa se ne može testirati kako treba. Ove Skin 79 nisu za mene, korejska bb krema kojom sam zadovoljna je Misha Perfect Cover. Posebna recenzija za nju će biti uskoro.

Toliko :D

Hvala vam na čitanju, ako ste došli do kraja :*

You Might Also Like

31 komentari

  1. Uh koliko proizvoda, svaka čast! :)) Takodje volim Balea sapune za ruke, Garnier BB kremu.. jedino se meni Flormar ajlajner pokazao kao dobar. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa nije ni puno, s obzirom na to da je zadnji empties post bio prije skoro pola godine :) a nisam se našla s lajnerom nikako, nisam mogla dobro rukovati četkicom.

      Izbriši
  2. Bila si vrijedna, čestitam :-) Sad možeš u kupovinu :-P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, neka, stala sam na kočnicu, ne treba mi ništa još uvijek..povremeno uleti neka sitnica :D

      Izbriši
  3. Istu emociju imam prema empties postovima u zadnje vrijeme, a prije sam ih više voljela :( Eno čeka puna kesa, ja nikako da poslikam :D Zainteresovala si me (opet) za Catrice BB kremu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam se tako osjećala, pa ne znam kako da složim, od čega da krenem, pa sam počela i bacati stvari i zaboravljati šta sam potrošila i šta sam htjela da napišem...ovo je zadnji. nije mi catrice bb za ljetne vrućine, više mi je za hladnije dane, ali tebi možda bude dobra. malo bude ljepljiva u početku dok se ne osuši.

      Izbriši
  4. Ih jesi se natrosila, i ja imam kesicu u koju skupljam a nesto vala nikad uslikat, sve mi mrsko il sve kontam hajd nek se jos sta skupi...
    Andalou maska je vrh, jos uvijek te se sjetim kad sam narandzasta :D al mi bude koza fina poslije... :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slijedeća na spisku mi je ona glikolna krema. jedva čekam da probam da vidim je li bolja.

      Izbriši
  5. Meni bude žao jer ne čuvam tu praznu ambalažu pa nikad ne pišem empties postove, inače sam totalni frik za bacanje i s ogromnim ćejfom bacam sve što se baciti može :D Haman bi bude drago što uopšte potrošim.
    I da, Girlz Only suhi šampon rula, njega uvijek moram imati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je ćeif ovako sve skupa baciti, još i više nego jedno po jedno, ali ne mogu više da skupljam, džaba ćeif :D koristiš li i ti ovaj smeđi ili drugi neki?

      Izbriši
  6. Toliko šminke...imam dojam da je ovo kod mene kupovina na godišnjem nivou :D
    Inače sam jedan od onih tipova koji uvijek kupuju ''na sigurno'',čak i što se lakova za nokte tiče...

    Anyways,hvala što si me odgovorila od kupovine UltraDoux kondišnera,bila sam prilično blizu kupovini. Mada mi se isti šampon veoma dopada. I da li možeš preporučiti neki tuš za oči? Do sada mi je pasao jedino Nivein,ali ga ne mogu naći na našem tržištu ni za lijeka! xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ultra doux zuti, argan shea je super, njega kupujem cim vidim da se nazire kraj. Obavezno ga imam u postavi regeneratora, samo mi ovaj lavanda nije valjao.
      Meni je najbolji Golden Rose tus, perfect lashes se zove i ima zlatni cep. Hvaljen je i style liner, isto golden rose. Njega cu slijedeceg kupiti.

      Izbriši
  7. Da znaš da se slažem s tobom. I meni su malo dosadili new in i empties postovi, no ne za čitanje već je naporno voditi evidenciju o tome pa se sva smorim dok skontam što sam sve dobila/kupila od zadnjeg new in posta a naporno mi je i čuvati potrošene ambalaže. :D
    Ti si puno toga skupila, pa da krenem redom...
    Bioderminu micelarnu sam koristila kad sam imala seboreični dermatitis i bila mi je super no nisam često ponavljala kupovinu jer sam jedno vrijeme imal averziju prema tim micelarnama. Kasnije sam počela eksperimentirati s jeftinijim verzijama i sad sam navučena. :D
    Andalou masku nikako da kupim, a do jeseni svakako budem. Sad vec koristim neke proizvode s kiselinama a kako je sunce sve jače bolje da se primirim s ekperimentiranjem.
    Garnier BB kreme mi nikako ne odgovaraju i kao i tebe Eveline tuš me nije oduševio kao i sve druge cure.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a joj i ja ne mogu više popamtiti šta sam nabavila i šta sam potrošila :D čuvala sam prije slike u folderu, kako šta kupim tako uslikam i stavim u folder, ali mi onda bude sve nekako nabacano, i preparativa i dekorativa na sto slika različitih, pomiješano, neorganizirano..
      nadam se da ćeš biti i ti zadovoljna, ja sam baš vidjela razliku dok sam je koristila. drago mi je što se slažemo za tuš :)

      Izbriši
  8. Koooolikooo proizvoda!!
    Bioderma je za sad i moj favorit što se micelarnih tiče i slažem se da je Lorealova malo nespretna. MF maskare obožavam, a ove debeljuce su mi najbolje iako ovu ljubičastu još nisam probala. Ista stvar se desila i meni s Catrice gel tuševima, prebrzo su se osušili i pola teglice je završilo u smeću.Garnier BB, obe verzije su kod mene završile u smeću, a Eveline tuš sam proslijedila jer mi nije bio ni za 3.5 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. garnier prva verzija je i meni bila grozna, još meni suha koža a krema gnjecava i masna i na meni. ipak sam je potrošila, nosila bih je kad negdje moram kratko izaći, samo da potrošim :D
      i evo kontam što li sam dala 3.5, idem da mu smanjim zaključnu :D

      Izbriši
  9. joj ja se od catrice bb kreme nakon par sati zasjajim ko da mi je glava u tepsiju masnog bureka upala. lol. garinerovu sam proslijedila, i meni je bio taj ružni čep bože sakloni. a što je najgore ja je na slijepo kupila i došla kući, otvorila, kad ono smrdi ko da sam flašu votke otvorila.
    volim garnier žuti regenerator, kupujem tri komada odmah da ne nestane, kukala mi majka ako ga nema u kupatilu. volim i balea šampon sa kofeinom, fin je samo ga ne koristim svako pranje, masnije mi je tjeme inače pa naizmjenično koristim šaumin plavi za masnu kosu. girlz only suhe šampone samo i kupujem, probala i baleine, žali bože para, sve mi ostane ono bijelo po tjemenu koliko god da utrljavam i češljam.
    eto, dosta ti komentarisanja od mene. živila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah, jede mi se masan burek :D
      dobro si, idem i ja da kupim odmah 3 komada garniera, da ne bi nestalo, ne daj boze.
      fala dz, zivila i ti i udala se abd :P :D

      Izbriši
  10. Baš si bila vrijedna, aaaa sutra i ja odoh da kupim Balea tekući sapun sa breskvom, obožavam ga... Najljepši mogu miris ima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj meni se dešavalo kad mi netko dođe u goste i uđe u kupatilo, prvo što kaže kad izađe je : mmm što fino miriše onaj sapun :D

      Izbriši
    2. Apsolutno. Radujem se pranju ruku sa njim haha Inače, kupila sam i onaj LE dijamantni kako već, dobar je, ali ništa kao breskvica :D

      Izbriši
  11. Ja sam se baš nameračila da potrošim sve losione koje imam i nema kupovine dok sve ne potrošim. Inače sam se bacila na dijetu što se kupovine tiče, jer mi ništa ne treba i samo trpam u vrećiu da praznim proizvodima :) Da li možda Balea šampon sa kofeinom ubrzava mašćenje kose, zvuči mi odlično, ali kosu moram prati svaki drugi dan i rado bih ga probala, ali samo ako ne budem zbog njeg kosu morala svaki dan da perem? :D Ni ja nisam luda za mirisom losiona sa bademima, jednostavno mi nije baš lijep :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ja imam losiona...barem 10. uzasna sam. neki do pola potrošeni, neki ni toliko. necu kupovati dok ne srezem broj na pola barem. jos imam dva baleina ona od pola litre :O
      meni ne ubrzava mascenje, ja s njim izguram i 4 dana bez pranja, 4. malo prsnem po tjemenu suhim samponom pa navecer operem..ali meni se inače ne masti puno kosa.
      ni meni badem ne pase, ne znam sto ga vole toliko :/ meni najljepse mirisu dove losioni.

      Izbriši
  12. Uh koliko proizvoda :) ja imam također problem sa potrošenim proizvodima, jer uvijek idu u pogrešnu kesu (onu za šmeće) i tek kad završe u konteneru sjetim se da sam napravila grešku i tako iznova i iznova, dok sa new in postovima nemam problema. :) Odavno sam čekala da još neko kaže koju dobru riječ o bioderma mic. pa da imam razloga da je kupim, tako da je odluka pala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) javi dojmove za micelarnu, ja cu sigurno kupiti opet, cim isprobam afroditu jos.

      Izbriši
  13. Malo su i meni ovi Empties postovi dosadili, nikako da uslikam svoju kanticu a već se dobro napunila...a new in nisam davno objavila pa možda i bude neki, čisto eto...trebalo mi štogod novo smislit :/ Imala sam jednom davno ovaj Keunu Curl Activator dok sam imala dugu kosu i meni je isto bio bezveze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam svoj Keune davno kupila, ne sjećam se ni kad, samo se povlačio po kupatilu. Ne znam u biti da mi je ikad išta njihovo i valjalo.

      Izbriši
  14. Slažem se s tobom oko Empties i New in postova. Ja svoj Empties stalno odgađam jer mi se ne da slikati sve te silne proizvode, isto je i s New in. Ali sam također primijetila da su mi to jedni od najčitanijih postova i to kod djevojaka koje ne pišu beauty blog, nego samo vole čitati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam primijetila da su čitani, ali svejedno, ne uživam pišući ih, bit će drugih sadržaja :)

      Izbriši
  15. Odakle da krenem... :-) Isto kontam o New In postovima. Postaje mi smaranje cekati da nesto nakupim da uslikam, da ne pipnem prije nego to uradim. Cesto dosta toga zaboravim, bacim kutije, u zadnje vrijeme samo odjecu kupujem itd. I dalje ih obozavam citati kod drugih, pa jos azmisljam da li da citaoce uskratim toga kod mene. Sto se tvojih potrosenih tice, iste sapune volimo, evo i ja breskvu kupila ne znam ti koji put, volim Balein kofeinski sampon, Afroditin acai gel, a bila mi je dobra i ta regenerativna krema. Zamisli cudo- gel za brijanje nogu sam imala samo jednom u zivotu- valjda jer obicno depiliram drugim metodama, a kad brijem, koristim regenerator za kosu koji je savrsen u toj funkciji. Imam neki veliki od pola litre koji divno mirise, a ja to za kosu i ne koristim, pa super. :-) Bioderma micelarnu cu uzeti cim potrosim Garnierovu, odavno sam znatizeljna, a konacno ih ima i kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. volim ja vidjeti i odjeću u new in postovima :D meni je gel obavezno u kupatilu, dohvatim ja i gel za tuširanje i regenerator i sve, ali mi je ipak gel za brijanje najbolji i najmanje se koža iritira, a imam osjetljivu kožu na nogama.
      što se tiče postova, bit će drugih sadržaja, bit će grupnih recenzija favorita, samo malo mijenjam formu. dosadilo mi ovako pamtiti i zapisivati šta mi je bilo ili nije bilo ok, pa čekati da se nakupi svega da objavim. pisat ću o favoritima dok su mi dojmovi svježi.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt