Avon ostalo parfem

Avon Instinct Forbidden parfem

12:33Anela

Novost među Avonovim parfemima, Instinct Forbidden, miris je iz cvjetno-voćne kategorije, a promovira ga Megan Fox.
Bočica od ružičastog stakla s malenim nenapadnim animal print detaljem, kao i sam naziv, Forbidden, nagovještavaju seksi, izrazito ženski i zavodljiv miris.

Budući da nisam naročito dobra u opisivanju i prepoznavanju mirisa i moj opis se svodi na ''sviđa mi se'' i ''ne sviđa mi se'', malo sam istražila koje su to parfemske note zastupljene u ovom parfemu. U gornjim notama nalazi se limun, a to bi bio onaj prvi miris koji nos registrira nakon što nanesemo parfem i nakon što miris alkohola ispari. Moram priznati da taj citrusni miris nije puno primjetan, vjerovatno ga ne bih registrirala da nisam pročitala da ga ima, vrlo je blag i cvjetne note ga maskiraju.

U srednjim notama su zastupljene ljubičica, gardenija i crveno bobičasto voće i parfem mi je najljepši dok se osjete ovi mirisi, a to je nekih sat vremena, najduže.
Kao bazna mirisna nota u Instinct Forbidden parfemu nalazi se tahićanska vanilija. Ne mogu reći da ja osjetim kasnije tu vaniliju, ali možda zbog nje miris vremenom postaje slatkast i nešto teži.
Osjetim ga najviše 4-5 sati, poslije jedino ako direktno pomirišem odjeću ili ruku gdje sam parfem nanijela.

Miris je zaista individualna stvar, svatko ga doživljava na sebi svojstven način i što nekome prekrasno miriše, drugome izaziva mučninu. Dosta puta mi se desilo da primijetim da jedan parfem miriše različito na dvije osobe, jer svatko ima svoj prirodni miris s kojim se pomiješa parfem.
Ove note bi se možda svidjele mnogima od vas koje volite cvjetne i pomalo slatkaste mirise. Ja osobno volim mnogo svježije cvjetne mirise nego što je Forbidden, a ponekad sam raspoložena za pravi kontrast tome, teže, muške i drvenaste note. Zbog bočice i naziva sam očekivala da će biti još upečatljiviji i provokativniji. Miris me u početku podsjeća na nedavni Avonov miris Fleur, ako vam se on svidio, možda će i ovaj.
Parfem košta 39.90 KM u aktuelnom katalogu, a inače je 52 KM. Za 20% je snižena cijena i ostalih Instinct parfema.

Pored parfema stigle su mi i ove naušnice sa fotografije:

Naušnice su posrebrene i hipoalergijske, a sav prihod koji Avon ostvari prodajom naušnica i ostalog nakita koji možete vidjeti ako kliknete ovdje, daruje se u Fond za borbu protiv nasilja u obitelji.


Naušnice poklanjam jednoj od vas, a uvjet je da imate adresu u BiH na koju ih mogu poslati i da mi ostavite komentar da ih želite i na mail lipstickattack@gmail.com pošaljete svoje podatke. Bilo bi mi drago i da me pratite na mojoj fb stranici, ali ne mora se :D

*PR proizvodi 


Hvala vam na čitanju :*




You Might Also Like

15 komentari

  1. haha, niti ja nisam dobra u opisivanju parfema, moje fraze su ''obožavam ga'' ili ''daje mi glavobolju'' hehehe

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa si :) i slike su ti krasne, prva pogotovo, primjećujem detalje pa i ovaj krasni okvir koji je iste boje kao i naziv bloga ispisan u uglu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oh hvala, drago mi je pa primjećuješ ove detaljčiće, nove i neviđene nigdje hahahah :D

      Izbriši
    2. ovako s ukusom uklopljeno i nije nigdje viđeno :)

      Izbriši
  3. Fleur mi se jako svidio, posve iznenađujuće za mene, tako da bi mogao i ovaj :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Moj prvi komentar je bio da baš podsjeća na Fleur, a vidim nisam jedina :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Minđuše su krasne, a miris i ne baš... Ne sviđaju mi se ti Instinct parfemi :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno je dozivljaj nekog mirisa razlicit od zene do zene, koliko puta mi se desilo da se hvalio miris kreme, ruza, losiona, a ja kad pomirisem, muka mi dodje. Krema, maskara, parfem...bolje ne birati za poklon ako jako jako dobro ne poznajemo osobu kojoj kupujemo :)

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt