P2 recenzije ruževi

P2 pure color ruževi

22:40Anela


P2 je marka kozmetike koja se prodaje u njemačkim DM-ovima, a mislim da se može naći i u Palmers prodavaonicama u Austriji. Nažalost, kod nas nije dostupna. Bilo bi odlično da DM npr izbaci s-he a uvede p2. Upravo im gledam asortiman i imaju baš zanimljivih stvarčica.
Čitala sam same pohvale o ovim ruževima po drugim blogovima, a baš mi je u to vrijeme prijateljica putovala u Njemačku, pa sam je malo zaposlila.
Ovi ruževi koštaju samo 2 eura, a u nastavku pročitajte jesam li zadovoljna.

Ruževi dolaze u plastičnom, čvrstom pakiranju, prilično kvalitetnom i lijepom. Nemaju napadan miris, blago mirišu, skoro neprimjetno i onako malo na starinske karmine, a miris nestane vrlo brzo nakon nanošenja. Ruževi su kremasti, prilično pigmentirani i na usnama izgledaju više mat nego kremasto. Rekla bih da imaju neki polumat završetak. To mi se sviđa. Nisu pretjerano trajni. Par sati. Jelo mi neće preživjeti, piće možda i hoće... ovisi koliko pića ;) Ne ostavljaju stain.

Posjedujem dvije nijanse, 043 Pont Neuf ( na swatchu desno) i 059 Copacabana (lijevo)



lijevo Pont Neuf, desno Copacabana

Pont Neuf je lijepa zagasito ružičasta nijansa, bogate teksture. Masniji je i ne hvata se za suhe dijelove usana, nimalo mi ne isušuje usne, čak i kada ga skinem, osjetim da su glatke i mekane. Nanosi se ravnomjerno, ne bježi van usana i ukoliko vam se nijansa sviđa, vrijedi ga probati.

Copacabana je vesela ljetna nijansa, koraljna s dosta ružičaste. Boja mi se sviđa ali tekstura mu je očajna! Pigmentiran je, ali se tako neravnomjerno nanosi da nikad ne znam kako da se izborim s njim. Uhvati se za svaku i najmanju, mikroskopski sitnu, ljuskicu i dodatno naglasi suhoću usana. Nakon par minuta se uvuče u borice na usnama. Problematična tekstura se vidi i na slikama ispod. Jedino ga mogu nositi ako ga natapkam, preko balzama i u što tanjem sloju, a tako mi se zaista brzo izgubi s usana. Ne razljeva se oko usta niti mi isušuje usne.

Sve u svemu, za 2 eura nisu loši, cijena je smiješna, kvalitet očito ovisi o boji ruža i drago mi je što sam probala, ali ja bih radije za taj novac kupila Golden rose ili Flormar.

Hvala na čitanju :*


You Might Also Like

23 komentari

  1. Ma ti si bona preslatka, sta god da stavis na se :D
    Steta za Copacabanu, nijansa je prediva, slicna onom Flormar Shine L33, samo intenzivnija..
    Kako si narucila ruzeve?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A joj hvala ti :D a steta za ovaj koraljni, koji god sam probala u ovoj boji, isti sam problem imala, osim s maybelline coral pop, ali on je tamniji i nema ga vise u prodaji.
      A prijateljica mi isla u Njemacku, a meni se rodjendan potrefio pa sam joj rekla da mi to kupi :D

      Izbriši
  2. Ja dosla gledat slike a ti siću neku stavila,pih...a bila sam psihicki pripremljena na makar njih 50 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa uranila si. Avon i 50 slika ce ici sutra, mozda. Moram testirat bona malo, ne mogu za dan, ko neki :D

      Izbriši
  3. Šteta za ovaj drugi jer ti ova boja baš lijepo stoji, baš ti osvježi lice...a ova prva ružičasta je taman po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, zao mi je, nikako da potrefim ovu boju a dobru teksturu, imam vec dva-tri isto ovako problematicna :)

      Izbriši
  4. Bas ovih dana gledam swatcheve za copacabanu i premisljam se i onda vidim ovu recenziju, na mom omiljenom lipstick-blogu :D Ne uzimam ga zbog teksture (na stranim blogovima uglavnom okace 2-3 slike i ne napisu gotovo nista o ruzevima...), tako da - hvala ti :) Imas li neki predlog za slican ruz? Slike su ti prelepe, ali znas to vec :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi na komentaru, puno mi to znaci :)
      Nazalost, nemam prijedlog, svaki mi je bio slicne teksture, koji god ovakav da sam uzela, ako nadjes prije mene, javljaj :)

      Izbriši
  5. Ja sam uzela jedan P2 i mnooogo mi se dopada. Sad mi je krivo sto nisam blize Nemackoj da uletim u DM ponovo. Al' kad ja hocu Kinu... :p :D
    Probaj blagi piling pre Copacabane i onda balzam pa ruz. Ja neke takve koristim iako naglasavaju suvocu. Pojacam negu usana nocu i danju i onda mogu nekako s njima da se izborim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, i ja bih u Njemacku :)
      Vjeruj da sam probala sve nacine, ali ne pomaze mi. Usne su mi sklone isusivanju i s mnogo borica nekih pa se uvuce u to kroz par minuta i skupi se. S ovim rozim nemam tih problema.

      Izbriši
  6. Nijanse su prekrasne, šteta što kod Copacabane kvaliteta nije neka. Nadam se da ću i ja uloviti koji u Berlinu ovo ljeto L)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh blago tebi, lijepo se provedi, kupi svega :)
      Ja bih voljela i kiko probati, i hocu cim odem negdje.

      Izbriši
  7. Pont Neuf imam i ja i suuuper mi je :D
    Inače imam još dva, Place de la Concorde i Bondi Beach i oba su mi superr :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Copacabana je divna boja. Nije kao ti naravno :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) :* trazila sam dupe za onaj maybelline naš, ali nije bolji, ne mogu da potrefim i dzaba :)

      Izbriši
  9. Ja imam Copacabanu i također je ne mogu uvijek nositi samostalno zbog teksture, ali zato je često miješam s drugim bojama jer mi je baš predraga nijansa. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. imam oba i još dva, ali meni traju jedino ako ne jedem, piće će nekako prezivjeti i to je to

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i meni isto, ne smeta mi to, imam ja trajnih, ponekad pozelim odmoriti od njih :)

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt