ostalo

New in #5

21:54Anela


Četiri mjeseca nisam pisala post ovog tipa.
Od zadnjeg puta se svašta novo skupilo kod mene, a ja sam slikala uglavnom onim redom kojim sam kupovala, pa ću tako i pokazati. Nema puno šminke ovaj put, okrenula sam se više preparativnoj kozmetici i proizvodima za njegu kose.
U komentarima bih voljela znati šta vas zanima najviše i koje recenzije da spremam prve.

Hrpa Baleinih proizvoda, kao i uvijek...


Još uvijek se u dm-ovima može pronaći ovaj Alverde set od 3 mini buttera za tijelo, iako je ovo bila zimska kolekcija. Volim ih jako jer stanu i u torbu, nisu teški, a jako lijepo mirišu.
Balea regenerator marelica mi je jedan od boljih Baleinih, a ovaj piling sam kupila i za zalihe, jer je naravno LE, a sviđa mi se. Alverde pjenom sam jako zadovoljna, ali mi se pumpica brzo pokvarila, sad radi samo ako je naopako okrenem i vjerovatno neću uspjeti sve iskoristiti.

Jako dobar serum kojeg više ne viđam na policama, ako nađete, probajte, odlično hidrira, bolji mi je od Aqua seruma.
Sapun testiram, trljam bedra jer je navodno odličan u borbi protiv celulita, ali i mitesera na nosu. Još nemam mišljenje.
Još jedan proizvod kojeg sam kupila na preporuku djevojaka sa sjajna kosa bloga. Odličan blog na kojemu sam svašta naučila. Nisam još isprobala jer koristim nešto drugo, dok ne potrošim, nemam mjesta na polici u kupatilu.
Fina, lagana krema za ruke, meni sasvim dovoljna jer nemam suhe ruke, a mirišeeee da je poželim polizati.
Uvijek mi je Dove ili Palmolive gel za tuširanje u kupatilu, mogu isprobavati svašta, ali rijetko šta kupujem ovoliko puta, samo mijenjam miris :)

Jako blag gel za pranje, od glave do stopala, kako mu i ime kaže. Obično ga koriste djeca, a i ja ga volim i za tuširanje i za lice i za četkice, za sve.
Noviteti od Catricea, Baleine trakice za obrve koje su mi odlične za sitne dlačice iznad i ispod obrva koje se uživo i ne vide, ali se jako vide na fotografijama. Baleina baza još nije isprobana, ali planiram napisati jednu grupnu recenziju svih baza za lice koje sam probala, čim skupim sve dojmove.
Deborah maskaru kupujem već tko zna koji put, često je na sniženju i to ne propustim.
Nisam odoljela ni novitetu iz Garniera, hvaljenoj bazi za puder, dojmovi uskoro.
Kokos maska koju koristim kao regenerator jer mi se ipak ne čini toliko koncentrirana kao druge maske. Prekrasno miriše i omekšava kosu.


Opsjednutost maskama umjesto ruževima i rumenilima...
Jessup kistove sam naručila sa ebaya i jako sam zadovoljna, ne znam bi li vas zanimala recenzija, budući da ih već ima popriličan broj u blogosferi. Kistovi su dobri ukoliko želite više kistova za tekući puder, a ako tražite set u kojemu ćete dobiti kist za puder, bronzer, rumenilo...onda ovo nije za vas. Ovaj okruglasti kist iz seta vrijedi ovih para koje sam dala za čitav set i drago mi je što ga imam. Da znam da su oni pojedinačni ovog kvaliteta, naručila bih jedan odmah.
Sigmu sam naručila za Black friday, kad imaju besplatnu poštarinu, već imam spisak šta kupiti za 8 mjeseci, kad opet bude :D

Bila sam u potrazi za dovoljno svijetlim puderom, jer mi je i HM 52 preko zime postao mrvicu taman. Jako sam zadovoljna Golden Rose puderom, dok sam Flormarovom sasvim pogriješila nijansu. Suviše mi je žut. Čekat ću toplije vrijeme i malo boje u licu pa ću probati opet.


Još uvijek pokušavam pronaći idealnu kremu za jako suhu kožu zahvaćenu dermatitisom. Ulje noćurka sam uzimala i oralno i mazala po licu. Moram ga još testirati prije nego što dam sud.
Ovo su kreme pravljene ručno koje sam naručila od gospođe koja se bavi time i odlično poznaje ljekovito bilje. Volim ove prirodne stvari, a kako djeluju, izvijestit ću ovdje.
Još malo četkica s iherba, a ovaj put i jedan odličan crni čaj s okusom mente i čokolade. Dosta sam čaja pila proteklih mjeseci, jer su me stalno napadali kojekakvi virusi. Dm-ov asortiman me uvijek privuče šarenim ambalažama.

Loreal micelarnu sam dobila na poklon, baš nekako u vrijeme kad sam potrošila svoju Biodermu Sensibio, rozu, i dobra mi je i ova, iako Bioderma vodi za milimetar.


Malo korejske kozmetike, serumi za lice, testeri bb krema i Missha bb krema koju sam proslijedila, ali već mi je nova na putu.

Volim kad Artdeco ima 50% sniženja, uvijek mi se nešto nađe u košarici, ovaj put samo dvije stvari, baza za puder i sjenilo 96.
Rimmel Kate 107 sam željela dugo, ali ga kod nas nisu uvezli, a onda sam ga snimila na Feeluniqueu, na sniženju.
Još jedan dugo željeni- NYX Merlot
Maybelline Whisper, Mocha Muse
Narudžba s Makeuparena sitea, a draga Jasmina je ubacila i poklončić 

O classics maskarama sam već pisala ovdje.


Ove ljepote sam prekrižila s wl za vrijeme svih onih božićno-novogodišnjih sniženja.
Još jedna Balea krema od koje ne očekujem puno, privukla me cijena i lijepa ambalaža, ako bude dobra podloga za šminku, kao što piše, odlično. Lijepo miriše pa ako ne bude valjala, mazat ću ruke.
Essence paleta je tu da me uveseljava dok ne kupim Naked 3.
Hvala seki koja me se sjeti uvijek kad dolazi iz Zg :*

Stigle su i nove nijanse Cashmere i Stylo Gloss ruževa, pa sam ih morala isprobati, usput sam uzela i jumbo crnu olovku, koja će mi poslužiti kao baza za neka sjenila i Golden Rose puder u stiku, u nijansi 6, kojeg koristim kao bronzer.
Catrice kamuflažu sam uzela na sniženju, ovo je najsvjetlija nijansa, a već posjedujem onu br.2.
Vichy šampon je tu da se probam izboriti s peruti i suhim vlasištem, jer ne pomaže ništa drugo.
Ampulice za njegu kose sam spazila u CM-u, nisam još isprobala.
Noviteti iz Afrodite
I umalo da zaboravim Crest trakice za izbjeljivanje zubi, upravo sam ih uslikala mobitelom pa je fotografija lošija, ali svakako će o njima još biti govora...

Za 8.mart sam iz Avona dobila poklončić, kremu i kupku sam recenzirala ovdje, maskaru i fiksator ću uskoro.




Još jedan novitet, konačno sam se odlučila da obojim kosu. Ne razlikuje se puno od moje prirodne, samo ima više sjaja i toplija je boja. Ne znam šta sam čekala i odgađala misleći da će mi kosa otpasti ili postati narančasta možda...uglavnom, sad sam se ohrabrila pa je možda i posvijetlim u skorijoj budućnosti.
To bi bilo sve, ako nešto nisam zaboravila. O čemu biste najviše voljele čitati?

:*

You Might Also Like

53 komentari

  1. Uh, svega lipoga tu ima!!!!
    Zanima me kakve su L`Oreal maske za kosu, Afroditin maslac za tijelo i Missa BB krema

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova u tirkizno-rozoj ambalazi je odlicna, obavezno probaj, kosa je divna i mirise danima. Moja kosa je suha, pa joj odgovara. Maslac fino mirise, jos ga nisam probala, cekam da potrosim balein kakao, a o mishi ce biti post.dobra je, malo nijansa 21 sivkasta i blijeda, cekam 23 pa da usporedim.

      Izbriši
  2. šta je tu novih stvarčica!!!!!
    najviše su mi se dopale četkice, mada mi se pogled duže zadržao na 1o7 :D
    ni kod nas je nisu uvezli, a online poručivanje sam skroz isključila iz opticaja.
    artdeco mi je možda najomiljeniji brend, i zavidim na sniženjima koja imate.
    mnogo je lepa nova boja kose, ako bih ikad rešila da se farbam, mislim da je
    upravo to nijansa koju bih volela da izvučem :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda mozes zamisliti kako sam bila sretna kad sam ga vidjela na snizenju, za par funti :D divan je 107. Artdeco zaista cesto ima neka snizenja, a i ovako je dosta jeftiniji nego u Sr i Hr, da znas, ako te put ikad nanese ovamo.
      Hvala za kosu, jako je slicna mojoj prirodnoj, samo je odsjaj topliji.

      Izbriši
  3. moja Anela svega si lijepoga kupila. Svega...:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad ce kod tebe neki new in da se nagledam divota s iherba i s ko zna cega, kupujes a ne govoris nista nama mahalusama :D

      Izbriši
  4. Aaaaa tri puta sam gledala fotke :)) Gdje si uzela Bahama mama bronzer??
    I baš me zanima recenzija prirodnih krema i Pasha sapuna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bronzer na feelunique, a kreme od jedne gospođe koja živi blizu mene i bavi se time.
      O kremama nece skoro post, znas i sama da treba malo duzi period da testiram :D

      Izbriši
  5. Uh draga Anela, dok ja dođoh do kraja ja zaboravila šta sam na početku vidjela, uglavnom svega ovdje lijepog ima, idem ponoviti gradivo ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh, kad sam ja ovaj post mislila objaviti, ali zaboravim :D na kraju se svašta skupilo...

      Izbriši
  6. Gde si naraculi Mary-Lou, Bahama Mama i Stila karmin?

    Odlicni noviteti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mary Lou i Bahama Mama sa feelunique a ovo je Stila stik kojeg koristim za kontur i njega sam ulovila na strawberrynet.com, sve na snizenjima :)

      Izbriši
  7. Wooow :)
    Zanima me zasto si prosledila misha bb? :) Nije se dobro pokazala ili je samo nijansa u pitanju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misha je bila dobra, probala sam je tek nekoliko puta, pa ne znam kakva je u svim uvjetima, ali za ono vrijeme za koje sam je nosila, bila je super. Nijansa mi je bila malo sivkasta i blijeda, pa sam ipak narucila br.23, recenzija ce biti cim je postar donese :)

      Izbriši
  8. Oh mein Gott Anela :D nesto imam a nesto kao da gledam svoju wl :) i hate u zbog mary lou i bahame..et! Ćuuuuus :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. varrrruuuuum hast du mih, du bist bozeeee! du virst mary lou und bahama muti auh kaufen. :D und vir verden hubsch cuzamen zajn XD

      Izbriši
    2. hahahahahaha jaaaa bahama muti ist an meinem wunsch list :D wir sind hubschenije od deutchanki makar :D

      Izbriši
  9. Toliko toga ima sto me zanima da sam odustala od nabrajanja..... Strasno mnogo predivnih stvari si nabavila!!! Ne valja ovo za moje zdravlje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa mogu ti reci da sam poprilično iskrižala wl :D sada zelim samo naked 3 i revlonov unique one. slijedeci new in ce biti tko zna kada :D

      Izbriši
  10. Jaoo:) Znaš šta mi je simpatično, mi sve počinjemo da imamo slične kolekcije i kupujemo iste proizvode, ja imam više od pola stvari sa ovih slika:) Najviše me zanimaju Sigma četke jer planiram da ih kupim, Freeman maska i Balm hajlajter i bronzer, to nemam:D Kako si zadovoljna ovim kapsulama sa uljem noćurka? Kosa ti je predivna:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa da, jedna nahvali i sve kupe :D lančana reakcija.
      sigma su odlične, pisat ću o njima kad stignem, freeman nisam još probala kako treba, samo mogu reći da su joj strašno pokvarili sastav, ona stara je bila puno puuuno bolja. balm je i bolji od očekivanog :D
      ulje pijem i mažem, mislila sam da mi je super dok mi nije opet lice buknulo jedan dan, znači ne radi kao prevencija, ali nije loše kad već šteta nastane.
      hvala :)

      Izbriši
  11. Jako puno prekrasnih proizvoda, imala sam nekoliko favorita za izdvojiti ali dok sam došla do kraja shvatila sam da mogu jednostavno reći kako je sve preeeeeeeedivno ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ali ipak, zna se tko je kraljica new in postova :D

      Izbriši
  12. Svašta se nakupilo kod tebe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a jest :D zato ce slijedeci new in da bude ''siromasan''. malo sam se castila.

      Izbriši
  13. Koliko divnih stvari! Molim te što pre taj post o bazama, baš me zanimaju i jedna i druga. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ok, mada ne znam koliko nam je koza slicna i koliko ce ti koristiti moje iskustvo :) meni nekako sve baze rade posao, u nijansama se razlikuju.

      Izbriši
  14. Imamo gomilu istih proizvoda, neke imam odranije, a neke i ja u sledecim novitetima. :-)
    Koliko maski :-) :-o Ja bih to potrosila za jedno dvije godine, a nedavno sam i ja kupila tu Lorealovu, i eno je cami mi. Skontala sam da mi je jedino sto trebam i trosim Uniq One i vise necu gomilati.
    Sa kojeg sajta si ti narucila Misshu? Hocu ja sad br. 27 za ljeto, a jos nisam porucila od kako sam imala problema sa proslom narudžbom- daj link sellera please :-)
    I boja kose ti je sad jako fina, ne diraj i ne posvijetljuj da ne ispadnes Hurem kao ja hahaha, mjeseci su mi trebali da vratim svoju boju :-)
    Svidaju mi se zute cetkice sa Iherba-jesu dobre?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nafurala sam se da ce mi kosa biti ostecena od farbanja pa sam kupila sve maske ikad nahvaljene, fali mi jos makadamija i uniq one :D ja trosim maske bas, ne zalim. za par mjeseci jedna ode, znaci imam zalihu za godinu dana :D
      hahah, neću ništa dirati, ne bih hurem kosu, a četkice su odlične. trenutno puder nanosim samo sa ovom velikom, malena je dobra zamjena za sigmu e25
      sellera sam ti poslala, ali evo, ako koga jos zanima
      http://www.ebay.com/itm/330940307391?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Izbriši
  15. Probala sam dr.pasha sapun od lavande ...i neznam sto bih rekla,slucajno sam presla preko ociju 3 dana nisam mogla sebi doci,koliko mi je ispeklo oci i podrucije oko ociju,,nista posebno nije radio,kad bih ga ispirala lice mi je bilo bas cudno....sad ga koristim 1 tijedno cisto malo radi promijene

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, nisu za okoloocno podrucje nikako, ja ne bih nijedan sapun savjetovala da se koristi na tom dijelu. i ja koristim ovaj mak cimet jednom-dva puta tjedno na t zoni i ne vidim neki pomak, mozda je rano jos. jedino sto vidim jest da je lice crveno nakon upotrebe, ali to je reakcija na cimet i brzo se smiri.

      Izbriši
    2. S obzirom da su prirodni ocekivala sam puno vise ,,a zapravo nisam dobila apsolutno nista ,opere lice kao i svaki gel ,,,Mislila sam kupiti i ulje al definitivno odustajem ,,,Neznam cemu toliko pohvala oko tog sapuna

      Izbriši
  16. Koju farbu i nijansu si koristila? Planiram da se ofarbam u slicnu boju pa cisto da imam smernice ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. farbala sam se kod frizerke, nisam sama, tako da pojma nemam šta je smućkala, koristila je indola farbe i neka je šestica s toplim odsjajem u pitanju :D

      Izbriši
  17. Lijepo se kupovalo :D baš si se opskrbila maskama za kosu. Svašta mi se sviđa, a da budem iskrena, dok sam došla do kraja posta, zaboravila sam šta je na početku xD tvoja prirodna boja kose je jako slična mojoj :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Kod tebe ima svašta lijepoga :) Divan new in. I ja sam nedavno kupila Balea matirajuću kremu i Balea gel za tuširanje :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Odlican new in, imas li link sellera za serum i jesi li ih pocela koristiti?
    LP od Darije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. http://www.ebay.com/usr/worldmarket201010?_trksid=p3984.m1439.l2754
      ovo je seller od kojeg kupujem korejsku kozmetiku, narucila sam vec 4 puta nesto i sve je stizalo brzo, a slao mi je i testere neke svaki put.
      serumi su bili oko 20 dolara, vidim nema ih vise u ponudi, ali mozda nabavi.
      nisam jos koristila, cekam da potrosim afroditin, pa cu krenuti s koristenjem.

      Izbriši
  20. Sunce ti poljubim!!!! Kakav post!!!!!!!!

    Auuuuu O_O nije mi dobro :/

    Da sa uzivanjem sve koristis i trosis i da te nijedan proizvod ne izneveri :)))

    Alekta*

    OdgovoriIzbriši
  21. Predivni noviteti. Neki su nam i isti. Cekam tvoje utiske za novu Alverde penu za umivanje, jer sam ja i dalje "podeljena". A Balea maska za kosu sa kokosom... mmmm... divno. Kako ja patim za tom kolekcijom :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pjena mi je bila dobra dok se pumpica nije pokvarila, sad ne znam kako cu je iskoristiti, da barem nisam bacala one pjene koje sam imala prije ovo, da prespem u drugu ambalazu. ne koristim je svaki dan zbog alkohola, imam suhu kozu, koristim je jednom ili dva puta tjedno i dobro cisti i ne stvara mi probleme.
      Kod nas jos uvijek ima proizvoda s kokosom, i sampona i regeneratora i pokoja maska, ne znam do kad.

      Izbriši
  22. Au, ti kad kupuješ onda baaaaaš kupuješ! :D divna gomila noviteta!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma nije sve odjednom kupljeno :D rasporedila sam ja to na tjedne i mjesece :D

      Izbriši
  23. Kakve lepote:)! Puno stvari odavde imam(Balea serum,Essence paletu,Aura rumenilo,Garnier primer..),a volela bih da cujem(tj vidim:))tvoje misljenje o Golden Rose tecnom puderu i divnim Cashmere i Stylo Gloss ruzevima:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O puderu cu pisati posebno, a o stylo ruzevima sam vec pisala, mozda ovaj novi ubacim u neki look. Cashmerce cu potrpati u jedan post i napisati recenziju, jer stvarno zasluzuju.
      hvala ti na komentaru :)

      Izbriši
  24. obožavam te alverdeove male body butters, divno mirišu, često ih koristim za ruke. A "božićne" mirise cimeta i jabuka i brusnica inače obožavam :D

    i da pitam, jesi li već probala taj dr.Pasha sapun? Ako jesi, kakvi su utisci?

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt