Avon krema za ruke kupka

Avon Soft Pink pjenušava kupka i krema za ruke, Pink Magnolia LE

18:52Anela

Za osmi mart iz Avona su mi stigle ove stvarčice, između ostalog. Našao se tu još i fiksator šminke i nova Aero Volume maskara, ali ovo posljednje dvoje još uvijek testiram i nisam još skupila sve dojmove da napišem recenziju. Danas pišem o kupki i kremi, a o fiksatoru i maskari ćete također moći čitati za koji dan.


Soft Pink pjenušava kupka ima vrlo blagi puderasto-cvjetni miris, koji više naginje na onu puderastu stranu, nego na cvjetnu i miriše kao puder za bebe. Tečnost je srednje gusta, gelasta i tamnije roza. Pravi vrlo bogatu pjenu, ali ja nisam ni štedjela pri kupanju. Potrošila sam je za 5-6 kupanja. Može se koristiti i kao gel za tuširanje, pa će tako sigurno trajati duže. Nisam primijetila da mi isušuje kožu, ali ja nisam tome ni sklona. Miris se ne zadržava na koži nakon kupanja, što je za neke od vas možda minus, a za neke, i za mene osobno, plus, jer mi se miris ne miješa kasnije s losionom za njegu tijela.
Kupka dolazi u ovoj slatkoj okrugloj ambalaži, ima 250 ml i koštala je 4.5 KM u prošlom katalogu. Trenutno nije u prodaji, ali možda se uskoro vrati ili izađe nešto slično. Ukoliko volite opuštanje u kadi uz brdo pjene, imate moju preporuku.

sastojci:
aqua, sodium laureth sulfate, cocamide mea, sodium chloride, parfum, cocamidopropyl betaine, disodium EDTA, citric acid, sodium hydroxide, alcohol denat, methylchloroisothiazolinone, CI 17200, CI 19140, CI 42090, coumarin 






Krema za ruke i nokte je na bazi glicerina, obogaćena je ekstraktom cvijeta ruže (Rosa centifolia) i vitaminom E. Krema je blijedoružičaste boje, jako lijepo i blago miriše. Ono što se meni sviđa kod ove kreme je to što se vrlo brzo upije, kroz nekoliko sekundi. Nema čekanja ni masnih ruku ni ljepljivog osjećaja poslije mazanja. Ruke su odmah mekane i nježne, a krema ostavi neki zaštitni film na koži koji štiti od isušivanja i vanjskih utjecaja, vjerojatno zbog silikona u sastavu. U kremi sam primijetila jako sitne, skoro neprimjetne svjetlucave čestice, vidljive na umjetnoj svjetlosti. Nemam suhe ruke da mogu reći da je dobra njega za suhu kožu i da vidim neku drastičnu razliku u oporavku kože, ali ako imate normalnu kožu ruku, kao ja, onda će vam biti sigurno dobra. Osim toga, u aktuelnom katalogu košta samo 3.50 KM, a inače je 10.50. U tubici ćete dobiti 100 ml proizvoda.


nema masnog traga nakon upijanja
slikano s uključenim blicem, vide se sitne šljokice
sastojci:
aqua, glyceryl stearate, mineral oil, glycerin, cetyl alcohol, dimethicone, phenoxyethanol, parfum, disodium EDTA, methylparaben, mica, calcium pca, alcohol denat, rosa centifolia flower extract, tocopheryl acetate, CI 77891, CI 17200, CI 47005, hydroxyisohexyl, 3-cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyil methylpropional, linalool, citronellol, hexyl cinnamal, lymonene

Ovi proizvodi su dio ograničene kolekcije, Pink Magnolia i nisu dio stalnog asortimana i ne znam do kada će biti dostupni, zato požurite, ako vas je krema zainteresirala.

Hvala vam na čitanju :* 

PR proizvodi

You Might Also Like

17 komentari

  1. krema je prekrasna, sviđa mi se bojai taj sitan neprimjetan shimmer na kozi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, dobra je krema, ne znam kakva bi ti bila ako imaš suhe ruke, ali kao zaštitna je sasvim ok.

      Izbriši
    2. meni čak djeluje i masna na dlanovima tek nakon 5 minuta mi se skroz upije. nevjerujem sada da je ne umasiram kako treba?

      Izbriši
    3. možda je do količine koju istisneš? ja obično stavim veličine lješnjaka, baš mi se brzo upija i nemam osjećaj masnoće. ne masiram nešto puno, tek toliko da namažem obje ruke.

      Izbriši
  2. Pink magnolia me je oduševila mirisom. Imam losion, želim i sve ostalo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. fin je miris, istina, kremu je probalo i nekoliko prijateljica, kad je iz torbe izvadim i prvi je komentar mmm, lijepo miriše :)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se miris ove kolekcije, baš je nježan i nosu prijatan :)) Čak mi i šljokice izgledaju zanimljivo, iako ih izbjegavam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bez brige, i ne vide se šljokice u kremi :D mislim da je losion više šljokičast.

      Izbriši
  4. Volim ovakve mirise, moram nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam isprobala ništa iz ove kolekcije i stalno me svi mamite pozitivnim recenzijama, tako da ću morati nešto nabaviti :D Ambalaža mi je predivna, baš je girly :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je ambalaža preslatka, a kremu i kupku nisam probala. Inače mi je Nuxe reve de miel jedna od najdražih krema za ruke <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja nisam kod nas vidjela ovu kupku, možda sam previdjela :D U svakom slučaju, kremu imam i volim. Te Avonove glicerinske su stvarno super.

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt