Avon maskara recenzije

Avon AeroVolume maskara

15:36Anela

AeroVolume je nova maskara iz Avona koja obećava volumen i gustoću trepavica, bez dodavanja težine trepavicama. Već sam nekoliko puta na blogu naglasila da se ne mogu pohvaliti dugim i gustim trepavicama i da mi malo koja maskara odgovara. Je li ova maskara jedna od njih, pročitajte u nastavku.
Maskara dolazi zapakirana u crni celofan, što je jako pohvalno i veliki plus, djevojke sve više obraćaju pažnju na to.
Na maskari piše nijansa, blackest black, ali ja se ne bih složila s tim, ovo nije jako crna, super pigmentirana maskara.
Ovako zapakirana može stajati 3 godine od datuma proizvodnje, a čim je otvorite i sadržaj dođe u kontakt sa zrakom i sa očima, njen rok trajanja je 3 mjeseca od otvaranja. Maskara ima 7 ml.
Četkica na prvi pogled liči na klasičnu četkicu kakve smo prije samo desetak godina viđale u svim maskarama, ali gledajući vrh četkice vidi se da su dlačice raspoređene tako da četkici daju zvjezdasti oblik. Neke je prosječne, klasične veličine, što meni odgovara, ne volim prevelike ni predebele četkice, ovakvih dimenzija ili manje su mi ok. Ne bi bilo loše da je mrvicu mekša. Nemam osjetljive oči i ne grebe mi kapke, ali je ipak osjetim i mislim da bi nekome osjetljivijem možda četkica mogla smetati.
Na fotografijama koje slijede, najbolje ćete vidjeti efekt koji ova maskara pruža.
gornji red bez šminke, donji red bez šminke i trepavice su uvijene
gornji red jedan sloj, donji red dva sloja maskare

bez maskare
uvijene trepavice
jedan sloj maskare
dva sloja maskare

S jednim slojem maskara samo lagano oboji i naglasi trepavice, nema značajnijeg ni volumena ni dužine. Ovo će odgovarati nekome tko ima prirodno lijepe i dugačke trepavice i tko voli prirodan izgled i neslijepljene trepavice. Neće pružiti nikakav wow efekt. S drugim slojem trepavice su naglašenije, gušće, ali se meni s dva sloja ne sviđa zbog sitnih grudvica koje se pojave na trepavicama. To je vidljivo na ovoj slici:
Ono što je kod ove maskare pozitivno jest da je postojana, ne preslikava se, ne osipa ispod očiju i stvarno ne otežava trepavice, duže vrijeme ostanu uvijene poslije nanošenja maskare, a zatim padnu, poslije 4-5 sati otprilike. Nije realno ni očekivati da će se držati uvijene, jer ovo ipak nije vodootporna maskara.
Nisam imala poteškoća s uklanjanjem maskare, lako se skida dvofaznim sredstvom za skidanje šminke.
Kad se sve zbroji i oduzme, ja bih ovoj maskari dala ocjenu 3/5. Mislim da bi nekome s ljepšim trepavicama više odgovarala, meni ipak treba malo jači efekt.
Ukoliko želite probati AeroVolume, u aktuelnom katalogu , do 15.4. košta samo 8.90, a inače je 16.90 km, pa požurite.

Hvala vam na čitanju :*

PR proizvod

You Might Also Like

20 komentari

  1. Meni lijepo izgleda, a i trepavice ti super izgledaju kada ih uviješ. Ja znam uviti trepavice samo na desnom oku.haha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i meni je lijevo nezgodno, i da obrvu cupam i trepavice uvijam i lajner da povucem :/

      Izbriši
  2. Lijepo izgleda...s obzirom na njezinu pravu cijenu to je oko 70 kn je preskupa za te novce kupim max factor maskaru,,
    Avon je prije bio dosta jeftiniji dok ga nisu blogerice malo vise izreklamirale,,pa su sad digli cijene,,Cijene pojedinih proizvoda su skuplje nego loreal,max factor itd

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slazem se za punu cijenu, ali na snizenju nije skupa, ako nekome odgovara. Meni recimo od Max Factora skoro nista ne odgovara, osim clump defy maskare i jednog ruza. Loreal mi takodjer nije nista posebno, dobri su mi puderi i infaillible sjenila. Mislim da njima kvalitet ne opravdava cijenu. Avon dosta radi na novitetima, i na kvaliteti u posljednje vrijeme, svako malo izadje nesto novo, pa mislim da to za sobom povlaci i rast cijena i to mi je ok.

      Izbriši
  3. Meni se javko svidja ova maskara, koristim je vec 2 tjedna i jos se nemogu naviknuti na taj nekakav lagani osjecaj, kao da je tuba prazna, ili kao da je proizvod lagan :D ja stavim jedan i pol sloj ( ne cekam predugo izmadju dva sloja) i tako izbjegnem grudice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super da tebi odgovara, sve zavisi kakve su prirodne trepavice :) nema te maskare koja ce meni napraviti cudo.

      Izbriši
  4. Dobra je, bas mi daje solidan volumen, bice i kod mene recenzija za koji dan. Takodje mi se sa drugim slojem malo ulijepi, ali meni zbog duzine trepavica i vremena potrebnog da namazem skoro svaka to uradi, tako da nista na sta vec nisam navikla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma tebi i ne treba maskara :) mislim da je tebi svaka dobra koja ima finu cetkicu koja dobro razdvoji i na kojoj ne ostaje previse proizvoda.

      Izbriši
  5. Čini mi se da daje solidan volumen, ali to s grudvanjem mi se baš i ne sviđa...imam je i ja u zalihi, živo me zanima kakva će mi biti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene bas zanima kakva ce biti tebi. Cekam post :)

      Izbriši
  6. Nije neki efekat ali to ne znači da je neću isprobati. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Onako, meh. Nisam nešto posebno oduševljena. Što mi je drago, jer si mi makla jednu maskaru sa ,,Čim ovu potrošim, kupujem..'' liste. No, kada sam videla da je crna skroz pomislila sam da je neka nova verzija one plave...kad ono folija. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah :D tako i ja, kad citam neku recenziju pa shvatim da proizvod nije za mene, pomislim supeeer, ne moram jos i ovo kupiti. A rijetko mi se to desava, cesce je obrnuta situacija: suuuupeeer, ide na wl.
      :D

      Izbriši
  8. Meni je dobra za svaki dan, definiše mi lijepo trepvice, ali ništa bez čega ne mogu žvijeti :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni se sviđa efekt na tvojim trepavicama. Nažalost, za moj ukus je malo presuha pa ju koristim za rašćešljavanje :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ti imaš krasne trepke i bez maskare :D Još uvijek ju nisam isprobala jer ne volim gomilati maskare a trenutno imam tri otvorene. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. čini ti se zbog slika, uživo se ne primijete :D i ja imam 3-4 otvorene trenutno :/ moram se dovesti u red.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt