Fashionista makeup look MUA

MUA Fahionista rumenila

22:54Anela


Već duže vrijeme želim napisati recenziju za Fashionista rumenila, ali nikako da dobijem vijerne fotografije. Pokušavam mjesecima i nikako nisam bila zadovoljna rezultatom, pa recenziju odgađam. Zahvaljujući lijepom vremenu zadnjih dana, skupila sam popriličan broj fotografija i konačno se nakanim da ovo objavim i neugodno se iznenadim saznanjem da Fashionista linija kozmetike više nije u prodaji. Skinuli su je s MUA sitea prije par dana, bez ikakve prethodne najave. Možda još uvijek naletite na ovo negdje na ebayu, vrijedi pažnje.



Fashionista je bila linija MUA kozmetike o kojoj sam već pisala nekoliko puta. Najpoznatiji su po svojim pristupačnim paletama, kopijama UD Naked paleta i ruževima. 
Fashionista rumenila koštala su samo dvije funte, a imaju 2.5 grama. Ja tu vidim idealnu priliku da isprobam puno nijansi i da nekad neko rumenilo i potrošim. Rumenila dolaze u malim plastičnim kutijicama i moguće ih je izvaditi i složiti vlastitu paleticu po izboru.


Ja sam odabrala onu od 4 mjesta za rumenilo/bronzer.
Vađenje rumenila iz ambalaže i slaganje u paletu nije išlo tako glatko, ne ispadaju lako, a strah me bilo upotrijebiti silu da ih ne polomim i ne prospem. Sva su ostala čitava ipak.
S donje strane palete i dalje možete vidjeti broj i naziv rumenila.

Paletica je jako lijepa, kvalitetna i lako se otvara. Čitavom unutarnjom površinom gornje strane je ogledalo.
Ono što me iznenadilo što se tiče rumenila jest da su ona IZRAZITO pigmentirana. Samo ih pipnem kistom, otpuhnem višak, pa opet ostane više nego dovoljno boje. Sva su rumenila mat, jako postojana i dobro se blendaju. Ono što mi malo smeta jest da se rasipaju više nego što je uobičajeno. Stalno moram briskati paleticu. Kod nanošenja na lice nemam s tim problem jer uzmem jako, jako malu količinu i nema se šta ni rasuti.
Moje nijanse su : Butterscotch, Cinnamon, Blushing coral i Blushing.




Butterscotch, 10 je jako svijetla puderasto roza boja, odlična za svijetao ten, možda se na tamnijim curama ne bi ni vidjela. Volim ga nositi kad na očima imam jaku šminku, jer da samo naznaku boje na licu.



Cinnamon, 12 je prava boja cimeta. U ambalaži malo neugledno, ali na licu jako lijepo i univerzalno, uz sve mi ide.



Blushing Coral, 5 je u ambalaži neonska pink boja, ali tek se na licu malo vidi taj koraljni ton, ako ste toplog podtona. Mislim da bi na curama hladnije boje kože ovo bilo pravo pink rumenilo.



Blushing, 9 je berry boja, neka šljivasta, tamna roza, izrazito pigmentirana, nije baš za jako svijetle djevojke, ako nemate super mekanu četkicu i laku ruku.


Budući da sam pretplaćena na MUA newsletter, za rođendan su mi poslali kod za 20 % popusta na slijedeću kupovinu. Nakon sat vremena, meni opet stiže drugi mail s kodom. Za sat vremena opet. Mislila sam da je neka greška u sustavu i tako brisala nekih 10ak mailova. Na kraju mi je dosadilo brisati a mailovi su stalno pristizali. Mislila sam da je stalno isti kod u pitanju. Rođendan mi bio prije 5 mjeseci, a nisam ništa od tada ni naručivala s njihove stranice, pa nisam ni kopala po mailovima da vidim kod.
Tek kada sam pisala post, odlučila sam kod podijeliti ovdje, a onda se iznenadila ugledavši da je svaki od ovih kodova različit XD.
Meni ne trebaju, pa ako kome prođu, odlično :D
PwCD9Wfa
4dUbPqb7
wHYItAKq
u4Kfbg4F
skxcFqlv
vdgdxZmc
SyW3e2ic
cVyKfrJ1
aH7HKgGF

Hvala vam na čitanju :*

You Might Also Like

17 komentari

  1. Bome si se lijepo potrudila oko ovog posta i krasno ih prezentovala…. Ja ne volim jako pigmentirana rumenila, ali mi je ovo prva baš lijepo i bez obzira ako je i ono prepigmentirano nije jaka boja pa se to i ne broji :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala jasmina :* prvo nije toliko jako, i lijepo stoji na nama blijedima :)

      Izbriši
  2. Svidjaju mi se ova dva roza, steta sto ih vise nemaju u ponudi, i vidi ti bezobraznika, oni ni ne obavjestavaju da povlace. A kamo nama reci, pa jos sniziti i reci naval`te zene, jos malo pa nestalo. Ccc, nista :-/
    Super si ih predstavila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja, baš su bezveze :/
      na moj upit su odgovorili da im je to bila ograničena serija i da im nestaje zaliha i kad su prije par dana redizajnirali stranicu, odlučili su izbaciti Fashionista seriju. Kao da su naši neki zaposleni tamo, čini mi se.
      Hvala ti :)

      Izbriši
  3. Zaljubila sam se u MUA kozmetiku sa prvom porudzbinom. Planiram jedno rumenilo i jedan bronzer sledeci put :)
    Stavila sam sebi zabranu na senke, jer sam uzela 3 palete prosli put :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. palete su dobre, imam dvije i ja :) i bronzer i highlighter. tuš mi je bio slab, kao i lak. ostalo nisam probala i neću više ništa ni kupovati, ljutim se na njih, osim ako naked 3 ne iskopiraju :D

      Izbriši
  4. Baš su super rumenila, nadam se da će ih vratiti u prodaju :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vrijedilo je čekati na post, odlično je odrađen. Da ne pričam kako si ti prelijepa :D
    Butterscotch mi je favorit i ideja sa paleticama koje sam slažem mi je odlična :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :* i meni je to bilo super i paletice su mi se svidjele. Četvrto rumenilo sam kupila samo da mi paleta bude ispunjena :D željela sam samo butterscotch i cinnamon u biti. nisam se pokajala, sviđaju mi se.

      Izbriši
  6. Krasna su sva, posebno zgodno izgledaju ovaku u paletici. Mislim da bi meni najviše odgovarala posljednja 2, eventualno i ona boja cimeta, ali ova prva mi s evjerojatno ne bi vidjela na licu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne bi možda prvo, u pravu si, drugo, cinnamon bi, nije ono baš blago, srednje, i lijepo je jako.

      Izbriši
  7. Ovako složena u paleti, rumenila izgledaju kao san <3
    Stvarno odličan post, s uživanjem sad pročitala/ odgledala :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasna su mi sva i divno izgledaju na licu :) Nisam još probala MUA rumenila, ali znam da su dosta hvaljena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) navodno su dobra i ona njihova klasična iz ponude, kao i kremasta, ja nisam probala pa ne znam.

      Izbriši
  9. Prekrasna paleta,odmah bi ti ukrala :D

    I nevjerojatno kako ti svaka nijansa super odgovara, imaš zahvalno i lijepo lice :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt