ardell china glaze lak za nokte

Lilo cosmetics: China Glaze, Seche Vite, Ardell

19:32Anela


Lilo Cosmetics je firma iz Kaknja koja se bavi uvozom i prodajom kozmetičkih proizvoda poznatih brendova poput China Glaze, Seche Vite, Ardell, Tocco Magico i mnogih drugih. Njihov asortiman možete pogledati na službenoj stranici lilocosmetics.com.ba gdje ćete naći i njihov kontakt telefon, a možete ih pronaći i na facebooku i izravno upitati za sve što vas zanima, kao i za detalje oko narudžbe.

Ja sam dobila priliku da isprobam nekoliko proizvoda iz njihovog asortimana: China Glaze lak za nokte u nijansi Sugar High, Seche Vite top coat i Ardell umjetne trepavice 

China Glaze lakove sam prije naručivala sa ebaya, nisam ni znala da ih i kod nas uvoze dok nisam vidjela da će biti dio Makeuparena asortimana i zbog toga mi je bilo jako drago. Važe za kvalitetne lakove pristupačnih cijena, ogromnog izbora boja i raznih finiša.


Sugar High 861 je srednje tamna, toplija roza nijansa. Prava ljetna boja. Formula je dobra, vrlo maziva i brzo se suši. Dovoljno je pigmentiran i prilično dobro pokrije nokat i sa jednim slojem, ali ja uvijek namažem dva. Završnica je kremasta, a lak se lijepo sjaji i bez nadlaka.
Sviđa mi se to što lak ima metalne kuglice u bočici pa ga možete protresti s vremena na vrijeme i spriječiti da se zgusne.
Jedino što mi se ne sviđa kod CG lakova jest četkica. Za moj ukus je suviše tanka, a ja bolje i preciznije baratam sa debljim i oblijim četkicama, pogotovo oko kožice nokta. S ovako tankom četkicom nisam baš sigurna ni koliko laka treba ostati na njoj pa mi se događa da uzmem previše ili premalo.

Svi China Glaze lakovi su bez DBP-a, formaldehida i toluena.
Lak ima 14 ml i košta 7.50 KM (oko 4 e)

lak bez top coata:





Seche Vite Dry Fast Top Coat je nadlak koji će ubrzati sušenje laka za nokte, produžiti njegovu trajnost i noktima podariti visoki sjaj. Ukratko, odličan proizvod bez kojeg ne mogu više zamisliti niti jedno lakiranje.



Nisam ljubitelj mat finiša, volim kad se nokti jako sjaje, kao gelirani. Nisam ni netko tko je u stanju da miruje i čeka dok se lak osuši. Ja bih da je to što prije gotovo. Zato sam i zavoljela svoj SV. Čini mi se da mi brže osuši lak nego Essence Better Than Gel Nails Top coat. Za otprilike 10ak minuta, osušio je dva, ne baš tanka, sloja CG Sugar High laka. 
Ovaj nadlak neće pri lakiranju otopiti pa povući za sobom lak. Srednje je gustoće i ''popegla'' nesavršenosti i nejednak nanos laka ispod.
Tanka četkica mi u ovom slučaju ne smeta, jer ovo nije lak u boji kod kojeg moram paziti kuda ga nanosim :)
Bočica je od 14 ml, a cijena ovog nadlaka je 12 KM (6e)
Sadrži toluen.
china glaze sugar high, dva sloja + jedan sloj SV nadlaka:



 

Slikan na suncu izgleda sasvim drugačije. Vidi se ovaj topli koraljni podton. Uživo izgleda kao na fotografijama slikanim u hladu, iako bi meni bilo draže da izgleda ovako :


blic

Trepavice ostavljam za jedan od narednih postova kada ću ih pokazati na djelu, uz jedan EOTD post :)

Hvala vam na čitanju :*

You Might Also Like

9 komentari

  1. Super je boja, ja volim roza :-) I bas se sijaju sa SV nadlakom, a vjerujem da ces trepavice super uklopiti uz neki dobar make up look.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, trepavice su meni super, lagane, savitljive, prirodne, ma odlične! nisam ih trebala ni sjeckati, odmah sam ih prilijepila.

      Izbriši
  2. Ja jedva čekam da napokon stignu kod nas :-) iako već imam nešto njihovih lakova snimila sam dosta nijansi koje su mi interesantne, ova tvoja je definitivno jedna od njih…. Jako lijepo si predstavila ovaj lak, nokti perfektno nalakirani :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :* ona kremica alverde je odlična, drago mi je što si me nagovorila da kupim :)

      Izbriši
  3. Jao kako je lijep kad je na suncu, bas sto kazes izadje neka koraljna :) Ja bih najradije tako neku peachy sad za ljeto uzela, jer osim onog holidaya nemam nijedan takav za divno cudo :)
    Lijepi su ti noktici :* jedva cekam trepavice kad ti to fino uklopis uz jedan eotd :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Nikako da malo narastu opet, ali ovakva nijansa mi je i ljepša na malo kraćim noktima. I ja bih neki peachy, pastelni, mislim da bi dobro izgledao na ljeto, kad boje dobijem.

      Izbriši
  4. Nokti su ti bas lijepi :)
    obozavam China glaze iako licno nisam ljubitelj ovakvih nijansi ali na lijepim noktima sve dobro izgleda

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt