Classics maskara recenzije

Classics 3D Lash defined i Lash plumper maskare

16:20Anela

Već sam prije pisala kako su moje trepavice kratke, rijetke i ravne i kako mi nije lako pronaći maskaru koja ih neće dodatno otežati, slijepiti i napraviti na njima grudvice. Grudvice i slijepljene trepavice su nešto što je meni osobno jako ružno i radije bih da su ovako kratke i nevidljive, ali lijepo počešljane i obojene, nego da izgledaju natrpano i slijepljeno, radi prividnog volumena.
Zbog toga više volim gumene četkice, mada ponekad potrefim na dobru maskaru sa klasičnom četkicom, kao što je npr. Deborah Volume and Care maskara.
Već sam prije eksperimentirala s maskarama jeftinijih brendova, tipa Golden Rose, Flormar, Essence, a najbolja među njima mi je ova o kojoj ću danas pisati: Classics 3D Lash Defined.



Maskara je u metalik rozoj ambalaži, ima gumenu, tanku i prilično savitljivu četkicu kojom je lako izvući i najmanje trepavice u kutovima očiju.


Formula nije ni presuha ni previše vlažna da spusti uvijene trepavice. Ne ostavlja grudvice, odlično počešlja, ne osipa se ispod očiju, produži trepavice i da malo volumena. S jednim slojem mi je najljepša, ali mogu se staviti i dva, bez bojazni od ružnih grudvica.
Može se kupiti za 5-6 maraka (2.5-3 eura), ovisno o mjestu gdje kupujete. Bolja mi je od mnogo skupljih maskara koje sam imala priliku probati i kupit ću je sigurno opet, kad ovu potrošim.

dva sloja

-Lash Plumper maskara mi se nije svidjela kao prethodna, ali nije ni loša. Solidna.

Dolazi omotana u celofan. Tako bi se i trebale zaštititi sve maskare, pa se ne bi dešavalo da je otvori 20 žena prije vas i da kupite osušenu maskaru.

Četkica je prevelika za moje oko i malo čudnog oblika pa se zamažem po kapku dok je nanosim.

gore Lash plumper, dolje 3D četkica

Također, maskara nije ni presuha ni previše vlažna. Prvi sloj izgleda jako dobro na trepavicama, produži i da volumen, bez da ostavlja grudvice. S drugim slojem, trepavice izgledaju malo slijepljeno. Ja ne volim to. Ne osipa se ispod očiju, trajna je i meni izgleda nepromijenjeno čitav dan na očima.
jedan sloj
dva sloja


Na slijedećoj fotografiji se najbolje vidi razlika između ove dvije maskare:
lijevo 3D, desno Lash plumper


Lash plumper je mrvicu jeftinija nego 3D maskara i košta 4-5 maraka ( oko 2-2.5 eura).
Jeste li već probale neku Classics maskaru i kakvi su vam dojmovi? Ja mislim da su itekako vrijedne pažnje.

Hvala na čitanju :*


PR proizvod

You Might Also Like

20 komentari

  1. E ova prva baš lijepo izgleda na trepavicama, a cijena sitnica i sigurno može parirati mnogo skupljim. Ova druga ima četkicu koju ne želim vidjeti ni na slici :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična mi je 3D, a ova druga djeluje nezgrapno, ali nije loš efekt. Probaj obavezno.

      Izbriši
  2. Najbolja maskara je Classics 3D. Koristila sam i druge maskare, ali ova mi je najdraza, jer nije skupa a odlicno radi svoj posao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako vidim, mnogo djevojaka voli 3D, ja nisam ni znala za nju, donedavno :D Nastavit ću je kupovati, i meni je najbolja od ovih jeftinijih maskara.

      Izbriši
  3. Classics sam probala neki dan i oduševila sam se :D Nagovorila sam mamu da je kupi čisto da vidim kakva je, i definitivno ću je i sebi kupiti kad potrošim bar jednu koju trenutno koristim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam se iznenadila, očekivala sam nešto poput GR 3D, ali ova mi je puno puno bolja.

      Izbriši
  4. Nisam još probala ove maskare, ali mi izgledaju zanimljivo :) S prvom maskarom ti trepke izgledaju predivno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prva odlicno izgleda! Nisam ljubitelj gumenih cetkica mada bih tu probala. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako naletiš na nju nekad, probaj. Mislim da ne može razočarati, ako voliš ovakav efekt, počešljanih i razdvojenih, a ne slijepljenih trepavica.

      Izbriši
  6. Joj prva mi se bas svidja! Moram da probam :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni se obe sviđaju na tvojim trepavicama, ali prva jeste nešto bolja. Kod nas baš slabo ima njihove šminke, samo neki ostaci i starije kolekcije i verzije proizvoda :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema ni kod mene ni ruževa, ni rumenila, ali imaju maskare. Ovo nije novitet pa bi možda i moglo biti i kod vas, čujem da se dobro prodaje i da je tražena i hvaljena, možda i nađeš :)

      Izbriši
  8. Jel mozes ukratko da mi kazes koja je razlika izmedju GR 3D i Classics 3D.Prvu dugo vec koristim.Hvala na odgovoru :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. GR 3D sam imala davno, prije par godina i ne mogu se bas sjetiti svega, ali znam da mi je bila suha i nije mi pravila nikakvu drasticnu razliku, sa i bez maskare. Kao da je nisam ni nosila cini mi se. Sve je to do toga kakve su trepavice, mozda je nekome super, meni ne odgovaraju GR maskare, nisam jos probala onu u zlatnom pakovanju, za nju sam cula da je bas dobra.

      Izbriši
  9. I meni je bolja ta prva, mada ni druga ne izgleda lose, ali ne svidja mi se njena cetkica, cudna je.
    Probala sam samo GR 3D i nije me odusevila, suvkasta je i krunila mi se sa trepavica. Meni je njihova najbolja ona zlatna volumenska.
    Tu Classic 3D sam kod nas vidjala, ali na vrlo malo mjesta. Ima je u samo jednoj parfimeriji u kojoj je bila bezobrazno skupa i necu iz principa tu da je kupim. :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Pozz,kako mogu poruciti ovu maskaru

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mozes je naruciti na www.makeuparena.ba, a mozes je pronaći i po radnjama gdje se prodaje turska sminka. kod mene je ima cak i u samoposluzi gdje idem po kruh i mlijeko :D i to fino zapakovana u karton i plastiku preko.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt