Afrodita njega lica recenzije

Afrodita Natural Lift hidratantni serum protiv bora

19:50Anela


Serumi su proizvodi za njegu kože koji sadrže nešto veću koncentraciju aktivnih tvari nego što ih ima obična hidratantna krema za lice. Serumi mogu biti hidratantni, vitaminski, protiv bora, protiv nepravilnosti na koži ili kombinirani. Ako osjećate da vam trenutna njega kože odjednom nije dovoljna, da vam je koža žedna, dehidrirana, peruta se ili je možda sivkasta, ne bi bilo loše u svakodnevnu njegu uključiti i serum.
Ako imate masnu kožu i niste pronašle odgovarajuću kremu koja će vam hidrirati kožu a ne zamastiti je dodatno, možda biste i vi trebali dati priliku serumima.

Serumi se nanose ujutro ili navečer, po potrebi i dva puta dnevno, na očišćenu i još uvijek malo vlažnu kožu ( neki serumi na suhu, kao npr. vitamin C serum) i prije kreme. Ovisno o stanju vaše kože, krema možda i neće biti potrebna svaki put. Serumi su tek od nedavno dio moje svakodnevne njege kože. Nisam ih probala puno, ali jesam dovoljan broj da znam što od seruma očekujem.
Afroditin Natural Lift serum sam kupila prije 3 mjeseca i skoro mi je pri kraju. Dovoljno je vremena za testiranje prošlo da steknem mišljenje o ovom proizvodu. Bez obzira što na njemu piše da je protiv bora, moje mišljenje je da je prikladan i za mlađu kožu jer je prema sastavu više hidratantan nego što ima neki anti-age efekt. Serum dolazi u bočici na pumpicu, s dnom koje se podiže pri svakom potisku i tjera proizvod van. Volim ovakva pakiranja i mene da se pita, sve bi kreme bile ovako zatvorene u bočice ili u tubice.

Tekstura je vrlo lagana, ali opet malo gušća od teksture Baleinih Aqua i Cell Energie seruma.
Miris je nešto što me kod ovog proizvoda povremeno smeta. Nije klasični miris kreme, baš je nekako ''morski''. Nije zagušljiv ni neugodan, ali ja volim što manje parfemirane kreme. Ne osjeti se dugo poslije nanošenja, brzo ishlapi, srećom.
Sastojci:
Serum je na bazi vode, a iza vode slijedi obilje hidratantnih i umirujućih sastojaka, između ostalog, visoko na listi i ulje suncokreta (bogato esencijalnim masnim kiselinama, pomaže u hidrataciji i regeneraciji kože) , zatim aloe vera gel, glicerin, beta glukan (antialergijska i regeneracijska svojstva), pantenol( provitamin B5, potiče obnovu stanica), jojobino ulje, ekstrakt lišća ginka...
Morski kolagen, naveden kao sastojak, se dobiva iz kože i krljušti morskih riba, a trebao bi prodirati u dublje slojeve kože, uklopiti se u njenu strukturu i pomoći sintezi našeg prirodnog kolagena, koja s godinama slabi i koža postaje manje napeta i čvrsta te se primjećuju bore. Kolagen je velika molekula i ja iskreno sumnjam da se može apsorbirati, da može proći stanične membrane epidermisa i vjerujem da ovdje nema neku ulogu nego je ovo samo marketinški trik. Voljela bih da griješim. :D
Serum ne sadrži parabene, parafine ni silikone. Pri kraju liste sastojaka je cetil alkohol koji može izazvati akne. Ovdje je u maloj količini, pa ne bi trebao stvarati probleme.
Serum obećava hidrataciju i jedru, napumpanu kožu i peglanje borica.

Zatezanje i ublažavanje borica nisam primijetila, ali nije bilo ni očekivano. Možda će djelovati nekome tko ima borice nastale dehidratacijom kože. Moje su posljedica izlaganja suncu, pa na njih ne djeluje.
Dobar mi je bio kao podloga za šminku jer se brzo upija i ne ostavlja masan trag, a puder lijepo sjedne poslije njega na lice.
Serum nije komedogen i nisam dobila niti jedan novi komedon ni prištić od kako ga koristim. Nije mi izazivao ni bilo kakve druge neželjene reakcije.

Budući da imam suhe obraze, sklone dehidrataciji, ovaj serum ipak mom licu nije pružio toliko vlage koliko sam očekivala. Uz korištenje jednom ili dva puta dnevno i to s kremom, ipak imam suhe i isperutane dijelove na obrazima. 
Za njegu vrata je sasvim u redu, koža je glatka i mekana.

Mnogo bolji serum za hidrataciju mi je bio Balein Cell Energy, ako ga uspijete pronaći na policama DMa, svakako probajte. Navodno ga povlače, što je velika šteta. Balein Aqua mi je npr. bio lošiji i od Afroditinog, a pogotovo od Cell Energy seruma.
Mislim da bi ovaj serum mogao biti dobar nekome s normalnom ili masnijom kožom, za kakvu i jest namijenjen, a ako vam je koža slična mojoj, onda tražite dalje.
Budući da sam i ja našla nešto što mi više odgovara, ovaj serum ne bih kupila ponovo u skorije vrijeme, možda nekada u toplijem dijelu godine, kada obično nemam problem sa suhoćom obraza.
Natural Lift serum košta oko 17 KM u CM-u a bočica je od 30 ml.

Hvala vam na čitanju :*

You Might Also Like

17 komentari

  1. Volim ga, potrošila sam nekoliko bočica!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ode komentar prije nego sam ga završila, enivej, meni je uz Avene Rich kremu bio dovoljan, ali sam se prebacila na ulja pa ga više ne kupujem.

      Izbriši
    2. Nije do kombinacije kreme i seruma, jer uz drugi serum i istu kremu perutanje se jako smanjilo. Jesi li mozda probala extreme rich avene? Ja razmisljam da nju kupim.

      Izbriši
  2. Trenutno sam na drugoj bočici Afroditinog Oil control seruma s kojime sam izrazito zadovoljna. Još ako ne zamašćuje i moglo bi odgovarati masnoj koži... možda si me upravo uvjerila da si riješim jednog u sljedećem pohodu na dm :) Na većinu Baleinih proizvoda lice mi nažalost reagira burno (još uvijek ne znam iz kojeg razloga). I da, slažem se da bi SVE kreme trebale biti pakirane u ovakve bočice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ne zamasti dodatno T zonu, bas mi fina podloga za puder bude. Opet ne bih jamcila 100%, nekako je najteze za preparativu preporuku dati, svacija koza je drukcija i ne reagira isto:) Super sto ti oil control odgovara, namjeravala sam ga kupiti sestri, ali me odbilo nekoliko negativnih recenzija.

      Izbriši
  3. I ja imam suncane bore, tacnije jednu preko cela :(( tamo uvijek zaboravim obnavljat kremu...
    I meni je bio los balea aqua serum, za bilo sta :/ cell energy sam htjela isprobat i nikad nisam i sad vidim da ga povlace?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja imam dvije velike preko čela :( Meni balea aqua nije ništa radio. kod cell energie sam odmah vidjela razliku nakon par dana. probaj ako ga nadjes, kod mene jos jedan u dmu ostao, ne znam da li da ga uzmem, kupila sam jedan vec za zalihe :D

      Izbriši
  4. Znači da nije ni za mene, koža mi je jako dehidrirana, toliko da imam suve pečate, valjda posledica stresa pa tražim nešto šta stvarno dobro hidrira.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dešava se i meni to :( treba ti onda nešto jače.

      Izbriši
  5. planiram kupiti Afroditin Oli control serum,Balein mi je na samom kraju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. afrodita je meni jedan od najboljih drogerijskih brendova za preparativu, ako ne i najbolji :) oil control nisam probala, nije za moju kozu :)

      Izbriši
  6. Mislim da bi meni baš odgoovarao :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zanimljiv serum :) Nisam probala još ni jedan Afroditin serum,ali hoću prvom prilikom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj, ja vjerujem afroditi, nista me jos njihovo nije razocaralo.

      Izbriši
  8. Ovaj serum sam potrošila nekoliko komada, meni je dovoljan sam jer je izuzetno hranjiv i drago mi je da je mnogim ženama kojima sam preporučila dobar. I ne nanose se svi serumi na vlažnu kožu, neki moraju strogo na suhu,ovisi o kojem se serumu radi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, znam, vit c ide na suhu npr, ispravila sam, hvala.

      Izbriši

Facebook

Obrazac za kontakt