Avon recenzije sjajilo za usne

Avon Rose Kisses sjajilo za usne

17:35Anela


Ako ste se možda zapitale što se krije u ovoj preslatkoj kutijici u obliku ruže, otkrit ću vam odmah da je u pitanju novo Avonovo sjajilo za usne, Rose KissesVećina žena pada na lijepu ambalažu, ni ja nisam iznimka i čim sam ovo raspakirala i ugledala, izmamilo mi je osmijeh na lice :)
Sjajilo dolazi u kartonskoj kutijici koja je iznutra osigurana i podstavljena spužvicom te je tako smanjena mogućnost da se ambalaža ošteti ili otvori prilikom transporta.


Sama ambalaža napravljena je od prozirne plastike, a ne od stakla kako se možda sa fotografije čini.
Znam da mnogi od vas, kao i ja sama, bježe od proizvoda za usne pakiranih u teglice, jer se moraju vaditi prstom, te se tako unutra unose bakterije, ali ovaj put ću to zanemariti, jer ipak ovo nije bilo kakva teglica, pa pogledajte je :D

Ako vam baš smeta da sjajilo vadite prstom, uvijek možete koristiti kistić. Moj kist na slici je iz Real Techniques Core seta, ali dobro posluži bilo kakav manji, pljosnati. Dobar mi je i Ovnakov kojeg možete kupiti u CM-u. Ne sjećam se cijene, ali vjerujem da nije skuplji od dvije-tri marke.

Poklopac nije sasvim na navoj, već su napravljena malena ispupčenja na teglici i na poklopcu, koja bi trebala spriječiti neželjeno otvaranje, kad ulegnu kako treba. Zaista vam ne preporučujem da sjajilo nosite u torbici ili džepu, jer ova metoda zatvaranja nikako nije sigurna, pa bi sjajilo moglo završiti svuda po vašim stvarima. Ne bi bilo loše da sačuvate i kartonsku kutijicu u kojoj dolazi, te ako ga već planirate negdje nositi, neka to bude u kutijici.

Sjajilo nije tečno, gušće je teksture, skoro kao balzam. Na usnama nije ljepljivo ni neugodno. Sitni shimmer kojeg posjeduje se uopće na usnama ne osjeti, ne grebe, i skoro da se ni ne primjećuje, osim na izravnoj sunčevoj svjetlosti, ako se baš zagledate izbliza. Pretpostavljam da je shimmer tu kako bi sjajilo bolje reflektiralo svjetlost i davalo privid punijih usana.

Možete birati između tri nijanse, Inner Glow, Passion i Rossete. Moj primjerak je u ovoj posljednjoj nijansi. U pitanju je blaga, pastelna ružičasta, koja se u pakiranju čini tamnijom, ali ne ostavlja mnogo boje. Sasvim lagano oboji usne. Kako izgledaju ostale nijanse, možete vidjeti u aktuelnom katalogu, na stranici 81.
Miris je jako jako blag, toliko blag da ga nisam prvi put uopće ni registrirala. Tek drugi put, kad sam namjerno obratila pozornost na to, moj nos je uhvatio neke pomalo slatkaste note i vrlo blagi miris ruže. Nekome će to odgovarati, nekome neće, ja bih radije da i miriše ovako slatko koliko izgleda.
Sjajilo neće isušiti usne, već naprotiv, imam osjećaj da su glađe i mekše nakon nošenja sjajila.
Evo i nekoliko swatcheva, da vam pokažem boju:



Već sam prije pisala da ja nisam ljubitelj sjajila, radije biram ruževe, što zbog trajnosti, što zbog pigmentacije, što zbog toga jer preferiram mat usne. Sjajila sam koristila prije, kad sam bila puno mlađa i tek počinjala sa šminkanjem, zato ja, iskrena da budem, ne bih sama sebi kupila ovaj proizvod. Kupila bih ga nekoj mlađoj djevojci ili djevojčici za poklon, jer stvarno izgleda preslatko i divan je ukras svakom kozmetičkom stoliću.

Trenutno se može nabaviti po promotivnoj cijeni od 5.90 KM i to je vrlo prihvatljiva cijena. Inače košta 14 KM, a to mi je previše dati za bilo koje sjajilo :D. Količina koju dobijete je 3 g, a za jedno nanošenje treba vrlo malo proizvoda, tako da bi vam i ova gramaža mogla potrajati nekoliko mjeseci, uz stalnu upotrebu.

Hvala vam na čitanju, šaljemo vam puse i ja i jedna malena djevojčica koju je ovo sjajilo oduševilo, pa sam joj ga ustupila. Da ste samo mogli vidjeti tu sreću i radost :D


*PR uzorak

You Might Also Like

7 komentari

  1. Moja nijansa je Rosette :) Ambalaža je jaaako simpatična i mene je osvojila na prvu, a sjaj ko sjaj :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja cu svojoj bebi bubi kupit ovo... Super ce doc za njene torbice, da se u vrticu malo pravi vazna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, već vidim nju i sve djevojčice namazane, kao i sve bebe i mede u vrtiću, naravno :D

      Izbriši
    2. Ni teta nece ostat postedena :)

      Izbriši
  3. Nisam nikada voljela sjajila, ali ova ambalaza je preslatka :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Pakovanje je skroz slatko, samo ipak pomalo nepraktično s obzirom da su sjajevi proizvod koji se nosi sa sobom i popravlja tokom dana. Mogu da zamislim radost tvoje ćerkice :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt