Alverde Balea Catrice

New in #2 ☺

16:00Anela


Od zadnjeg New in posta prošla su dva mjeseca. Nisam puno kupovala, uglavnom stvari koje mi trebaju ( meni sve uvijek treba :D ). Nisam ništa ni naručivala.
Skupljam ove sličice već neko vrijeme, pa sam nešto već i recenzirala, a nešto je tek u pripremi.


Kupke, tuširalice, od ovog Dove gela za tuširanje miriše čitavo kupatilo. Opet Balea šampon s kofeinom ( jedan sam već potrošila), Garnierov regenerator za vrlo suhu kosu,  Ebelin strugalica za pete.
Ovaj Garnier regenerator sam kupila već po tko zna koji put, meni je odličan i divno miriše. Primijetno omekša kosu. Koristim ga kad imam namjeru fenirati ili peglati kosu jer je zagladi i raspetlja. Kako je moja kosa prirodno kovrčava, ne nanosim ga kad mislim ostaviti kosu da se suši prirodno, jer su kovrče poslije njega opuštene i nikakve. Nema silikone u sastavu. 




Čula sam pohvale za Baleinu masku, kokos i cvijet tiare, pa sam kupila tu cijelu  kolekciju za kosu, jer se uskoro povlači iz prodaje, pa da isprobam dok ima :D Maska je dobra, jako lijep miris kokosa, nije zagušljiv i nije plastičan i umjetan. Maska mi ne odgovara ukoliko kosu ne mislim fenirati jer ne daje oblik mojim loknama, budu opuštene i nikakve. Nije joj ni namjena da daje definiciju kovrčama, pa ne zamjeram. Dobra je maska, sviđa mi se.
Šampon i regenerator još probala nisam :)
Balein uljni koncentrat u kapsulama, s uljem noćurka, nisam još dovoljno testirala da bih mogla reći što mislim, napisat ću kada potrošim.
Alverde  anti-ageing kura, kivi, grožđe ( u fazi testiranja, mislila sam da su joj u sastavu ulje iz sjemenki grožđa i ekstrakt kivija, ali šipak, u pitanju su hidrolati, biljni glicerin,ekstrakt bijele bamije koja je navodno dobra u smirivanju kožnih upala i crvenila, i ekstrakt cvijeta gorke naranče, koji također djeluje umirujuće, protuupalno i potiče regeneraciju kože) 
Balein balzam za usne s arganovim uljem i shea maslacem, do sada je najhranjiviji balzam koji su napravili, svi ostali njihovi su mi bezveze, preslabi. Ovaj je ok, mada ja volim još masnije, kao npr. Alverde neven.
Flormar staklena turpija za nokte, odlična, 6.30 maraka,poslije ove neću više nikada kupiti one papirne.




Girlz Only, šampon za suho pranje smeđe i crne kose, jako dobar, preporučujem, opet Balein gel za brijanje kojeg moram imati u kupatilu, Ebeline četka za masažu i poboljšavanje cirkulacije, nije gruba ne iritira, odlična za bedra i stražnjicu, u borbi protiv celulita ;), a ja nagovorim djecu da mi s njom iščetkaju leđa. Njima zabavno, meni ugodno, ništa mi bolje nego kad me netko češki po leđima :D


Prvi kist odozgor je kosi kist za sjenilo, može poslužiti za blendanje pregiba, na ambalaži piše da je namijenjen nanošenju sjenila kao eyelinera, e kako su to zamislili nemam pojma, uglavnom nemoguće što se mene tiče :D. Nije grub,a ni premekan. nije ni nešto što se mora imati, mogla sam bez njega. Mislila sam nanositi sjenilo u pregib pomoću njega, ali mi je za to prevelik.
Kist u sredini, s narančastom drškom je obični sintetički kist, može poslužiti za nanošenje baznog sjenila, ali dobro pigmentiranog, jer sjenila slabije pigmentacije ne pokupi dobro, koristim ga i za korektor.
Mali kosi kist koristim za nanošenje sjenila na donji kapak. Na ambalaži piše da je namijenjen za popunjavanje obrva, ali meni je za to premalen. Nikad da završim posao s njim, a meni se uvijek žuri. Mana mu je što je onaj metalni dio koji drži dlačice preširok, dosta je tu prostora ostavljeno, pa je za očekivati da će ući voda prilikom pranja i oslabiti ljepilo, i da će dlačice zbog toga početi ispadati.
Ovnak kistovi se prodaju u CM-ovima po cijeni od 3-4 km, zaboravim uvijek točan iznos.


Nisam zaobišla ni stalke s dekorativom :P


Rimmel lakovi, Essence lip cream iz Guerilla Gardening LE ( recenzija ovdje)
Catrice rumenila iz Glamazona i Neo Geisha kolekcija, Misslyn sjenila( odlična)




Flormar Revolution ruževi ( u rozoj ambalaži je tester, ali isto Revolution ruž , Golden Rose terakota rumenilo 02Flormar tuš( crn i postojan, ali četkica mi se ne sviđa jer je previše duga i teško ju je kontrolirati) , Flormar smeđe mat sjenilo
kineske trepavice 1.5 km po pakovanju, a začuđujuće prirodne i mekane, ali ja uklonim pincetom jedan konac iz one trakice koja drži trepavice skupa i tako budu još mekanije i savitljivije i ne osjetim ih na očima.


U međuvremenu sam kupila još jedan FM Revolution, pa su ovdje na okupu, zaslužuju poseban post u kojem ću ih nahvaliti. Mat crno Moda sjenilo, koje mi se u prodavnici učinilo svjetlije i dobro za obrve, ali nije. Ili sam uzela pogrešan broj sjenila, a tester je bio dobar, nemam pojma, ne treba mi, proslijedit ću dalje :D 
Catrice paleticu sjenila sam dobila na poklon u CM-u, zbog dva kupljena Essence/Catrice proizvoda. Odlučila sam isprobati i njihovu bazu za sjenila, nije još otvorena, čekam da potrošim Flormarovu. Ova olovka-ruž je iz Catrice Glamazona kolekcije i čitala sam pohvale za nju, međutim, meni malo isušuje usne. Da je trajna i divna boja, to stoji.






Rumenilo i ruž u olovci, Catrice Glamazona LE ( još uvijek moguće pronaći u CM)





rumenilo iz LE Glamazona
ruž iz LE Glamazona, C02 I Got The Flower!




Essence trakice za francusku manikuru, Essence kapi za brže sušenje lakaEssence BTGN base sealer, mliječno rozi
Omiljeni Rimmel tuš
Nova Golden Rose maskara 
Golden Rose crni tuš
Rimmel Apocalips sjajilo, zbog svih pohvala koje sam pročitala; nijansa Celestial.
U DMove nam je stigla i kolekcija s borovnicom, ja uzela sapun jer mi ostalo ne treba :D. Možda uzmem i mousse za tijelo, jer mi je onaj prijašnji s malinom bio baš drag.


pa malo lakova...Light Summer već recenzirani (ovdje)





I to je sve, do slijedećeg new in posta. U komentarima mi javite ako vas nešto posebno zanima, da požurim s recenzijama.





Hvala na čitanju :*

You Might Also Like

26 komentari

  1. Ajojojjjjjjj, koliko ljepoteeee. One tuširalice i šampone sa prvih slika sam probala, ali ostalo nisam. Pogotovo make up. Sviđa mi se sveeeeee...Joj kako bi ja sada nešto novo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imaš i više nego dovoljno prelijepe šminke, uživaj u onome što imaš, dok se financije ne poprave :D neće šminka pobjeći ne brini :D ( ja ovo i sebi govorim često)

      Izbriši
  2. ma da, zašto si rodila djecu nego da te češkaju po leđima :D šalim se, super noviteti :D

    OdgovoriIzbriši
  3. kakav ti je GR tuš? meni je odličan... a ova nova GR roza maskara? ja sam uzela neke druge da probam a i ova me zanima....sviđa mi se i Catrice rumenio... ma svašta fino si ti nakupovala :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne znam, nisam ga još istestirala dovoljno, na prvu mogu reći da mi je četkica super, pigmentiranost srednja do dobra, može se preći koji put da bude tamniji, a postojanost bi mu mogla biti mrvicu bolja...vidjet ću još..
      a maskare iz GR su mi sve nekako suhe. imala sam prije onu zutu sto lici na maybelline collosal, i bila mi je dobra, pa onda narančastu iz iste linije koja mi je baš suha i ne sviđa mi se. kod ove mi je četkica super, savitljiva i baš dobro počešlja i definira trepavice, ali da je bar malo vlažnija. ovako su mi samo raščešljane, malo obojene, a dužine i volumena nemaju baš. možda bi bila super nekome tko već ima dobre trepavice, pa da ih naglasi a da ne izgledaju kao noge od pauka.

      Izbriši
    2. i sad se sjećam da sam imala od njih i onu maskaru koja ima istu ambalažu kao i ovaj tuš i još jednu u crvenom pakovanju-3D njihovu najhvaljeniju i isto mi nisu bile nešto :/

      Izbriši
    3. uh razočara me sada sa njihovim maskarama, a hvale ih žene pa sam sebi pokupila ni manje ni više nego 4 :/
      a tuš je meni dobar jedino mi se malo razmaže u unutarnjem uglu, ali još uvijek nisam našla neki ovog tipa koji to ne uradi :/

      Izbriši
    4. pa možda će tebi biti dobre, maskare i kreme je baš teško preporučiti, nikad ne znaš dok ne probaš. probaj pa mi javi kakve su tebi :) meni se jedino gel eyelineri ne razmažu i stoje dok ne skinem.

      Izbriši
  4. Sve mi se sviđa,a i djeluju mi super ove kineske trepavice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma odlične za 1.5 marku i da ih samo jednom stavim vrijede toliko.

      Izbriši
  5. Boome i ja bi tebi svašta maznula :))) Ovo Catrice rumenilo imam i ja i obožavam ga :)

    www.lemakeupfreak.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. woooow lakići su mi predivni baš svi svi :)i super, sad moram po Baleu od borovnice ić..obožavam miris borovnice.

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam trenutno taj Balein regenerator i jako mi se svidja. RUmenila su me odusevila, ali naravno mogu samo da patim posto nemam gde da ih kupim. Rimmel Appocalipse su super imam jedan ali u drugoj boji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad ja budem radila giveaway, slat ću hrpe catricea, mode i flormara :D

      Izbriši
  8. Uh svegaaaa lijepooog :) balea maska je i meni zakon, moram napravit zalihe :) I dekorativa je lijepa :) A trebam i ja jednu staklenu turpiju da isprobam, sve su dosad one papirne bile ili metalne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. požuri dok nije nestalo :)
      nakon staklene ne želim vidjeti nijednu drugu :)

      Izbriši
  9. Ajme, jako želim te Catrice novitete :(((

    OdgovoriIzbriši
  10. Balea i Dove za tuširanje su predivni, o mirisu je suvišno bilo šta reći :) Bale balzam sa arganovim uljem cini se kao dobar.

    OdgovoriIzbriši
  11. i ja sam bas kupila to neo geisha rumenilo, gledala sam i ovo drugo, al nisam uzela...a to crno moda sjenilo super izgleda, jos ako je tako tamno jos bolje...skoknula sam na post o ruzevima, svidjaju mi se nijanse onih u olovci, mislim da nisam nigdje vidjela modu kod sebe :(

    OdgovoriIzbriši
  12. Taj dove gel za tusiranje sa smokvom je najsavrsenije cudi ikada koza meka i mirise divno. sve pohvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se, bas je lijep. Volim Dove gelove i losione, uvijek im se vracam jer divno mirisu.

      Izbriši
  13. Predivne stvarcice :) Jao koliko lakova <3

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt