Artdeco Avon baza za sjenilo

New in ( svibanj/lipanj)

21:25Anela

Skupilo se nekih stvarčica opet u posljednjih mjesec dana :D
Ne znam šta da recenziram prvo.


bršljan ulje, Maybelline Colour Whisper Coral Ambition, Maybelline sjenilo Color Tatoo Permanent Taupe, Golden Rose karmin 128 ,Golden Rose ljubičasti tuš 10, Essence kist za sjenilo, Essence kompaktni All about matt puder i Essence jastučići za cipele, Ovnak jastučić za pete.

Deborah Lash Creator maskara, novi Bourjois Healthy Mix, Catrice bb krema i Camouflage korektor, Catrice mono sjenilo u nijansi 640 Don't Touch My Mosserati! , Essence LE Floral Grunge rumenilo, Artdeco Rumenilo 38
Rumenilo iz LE  Floral Grunge mi je omiljeno rumenilo posljednjih dana,


a i Catrice sjenilo :) boja je odlična
Došla je i narudžba sa Sleeka, Au Naturel paleta i Rose Gold rumenilo, kao i narudžba iz Avona, njihova baza za sjenila i ovaj tekući gel-flaster, za borbu protiv mitesera. Kupila sam još jedno Catrice sjenilo, koje sam uhvatila na sniženju za 3 KM, i kupila sam i još jedan Eveline lak 8in1, jedan sam već potrošila.



 O čemu biste voljeli čitati u narednim postovima?

:*

You Might Also Like

30 komentari

  1. Ova Essence cetkica za senku je stvarno super, meni bar, za te pare, savrsena :)
    Rumenilo imam iz LE kolekcije i stvarno mi se bas svidja :))
    Volela bih prvo da cujem misljenje o Maybelline i GR ruzu za usne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super noviteti :) Avon baza za senku je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  3. O bome si se počastila :)Baš me zanima ovo bršljanovo ulje, koliko sam uspjela pročitati to je za celulit? I essence rumenilo je preedobro i sleek paleta, ma sve mi se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bršljanovo ulje se koristi za masažu, protiv celulita. nema tu nekog čarobnog štapića, sve mi znamo da pomaže jedino tjelovježba, puno vode i promjena prehrane, ali ja se ipak volim tješiti da radim nešto, zato sam ga i kupila :) nije loše, nije ništa gore od ostalih anticelulitnih preparata, jedino što je jeftinije 3-4 puta :)

      Izbriši
  4. Prekrasni noviteti ! ! Sleek <3 Essence je predivno, moram ga nabavit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. essence pozuri nabavi dok nije nestalo :) sleekovom paletom sam oduševljena. vrijedi je imati.

      Izbriši
  5. Super:) Mene zanimaju rumenila, ako mozes da stavis slike kako izgledaju na licu:) Super je i Catrice zelena sjena. Meni je ovaj Essence All About Matt katastrofa, susi lice i izaziva bubuljice, ali mozda tebi nece:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mene rumenila :) i bas sam htjela pitat kakav je essence puder

      Izbriši
    2. rumenila uskoro :) ostala sam bez kompa pa kasnim s recenzijama, sto prije mognem, ide post. nisam sigurna hocu li uspjeti uhvatiti kako izgledaju na licu jer nemam dobar aparat, nikad se rumenilo ne vidi na slikama, ali probat cu.
      essence puder ne koristim svaki dan, ponekad samo i to na t-zonu i nisam primijetila ni da isusuje nit mi stvara bubuljice.

      Izbriši
  6. Dok sam dosla do kraja zaboravila sam sve sta hocu i ja da uzmem :D ali prvo hocu da citam o catrice bb kremi :) Sve je divno :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. catrice bb kremu koristim vec mjesec dana i odlicna je, super pokriva, ne vidi se na licu, jedino sto mi t-zona prosija nakon nekog vremena,ali nije do kreme :)

      Izbriši
  7. mene zanimaju ovi karmini,...Lana

    OdgovoriIzbriši
  8. Prelepi noviteti, ruževi posebno!

    OdgovoriIzbriši
  9. eh vakooo. da se ja raspištoljim, svašta imam da kažem hehehe
    prvo, ovaj essence kist ničem ne valja, ja ga kupila prošle godine ono "haj da probam" i isfurala se. na kraju ga dala maloj rodici jer se voli dijete šminkati. ne znam jel do mene što sam navikla na kvalitetne kistove, al on fakat ništa ne valja. jeftinije kupiti one ovnakove flat brush (oni su predobri, ja ih baš puno imam jer ih stalno za nešto koristim, te za highlight ispod obrve, te za nanošenje na cijeli kapak, unutarnji kut oka, sve mi to super obavljaju, a samo marku i osamdeset!!!) a oni drugi smokey eye što su kofol za blendanje (a koji su meni bog i batina za ulogu pencil kista na većim očima) su mi kako koji - neki su mi super mekani, neki malo tvrđi, neke sam stavljala u omekšivač tri dana da stoje i tako...
    gel pads imam na svim štiklama i za pete i za ono ne-znam-kako-se-zove prije prstiju hahaha onaj mekani dio što uvijek najviše zaboli. meni par ovih traje evo treću godinu, ali ne nosim štikle tako često, ali za sva tri (čak tri! ahhaha) para štiklica imam gel pads.
    i još da se osvrnem na ono rozo - koraljno catrice sjenilo.. KAKO JE LIJEPO!!!
    evo zadnje: ĐE SI KUPILA EVELINE 8 U 1????

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. essence kist meni nije loš, onako, a imala sam ja ovnak davno kupila i nije mi bio nešto, ali možda tada nisam znala što bih s njim :) kupujem ponovo ako su dobri, pa ću probat! isto imam od essence tri za blendanje i svaki različit :) najbolji mi je onaj što sam kupila ima i dvije godine, a onaj nedavno što nabavih, bezveze skroz. em dlake ispadaju em je premekan i ništa ne blenda.
      gel pads su spas.meni su preko zime stopala u cizmetinama i nista im ne fali, mekana i njezna, a samo sto dodje ljeto, svake me baletanke i sandale nazuljaju i izrane, uzas. sva sam u flasterima, jos mi one fleke crvene ostanu pozadi, iznad pete, cak i kad zaraste zulj.mrzim baletanke tko ih izmisli glupa obuca. a eto sta da nosam??? u tenama ne mogu jer mi je vruce i ne idu mi tene na sve haljine i suknje. japanke ne volim jer ne znam u njima hodat i spadaju mi. rimljankama isto nisam fan, mislim da mi je veliko stopalo, a usko i noga mi izgleda ko venecijanska gondola. najvise volim stikle ali ne mogu na plus 35 u stiklama po gradu nabadat. ( k'o neke XD) i imam 15 pari stiklica, minimalno :D

      a sestru sam natjerala da mi kupi eveline i cekala mjesec dana da ona dodje iz zagreba :) obicno na more kad idem nakupujem tih nekih gluposti sto nema kod nas, ali potrosila vec jedan :)

      Izbriši
  10. Jedva cekam recenzije za Floral Grunge rumenilo i Essence mat puder :)

    giveaway: http://jelenaswonderfulcolors.blogspot.com/2013/06/happy-blogo-birthday-jwc.html

    OdgovoriIzbriši
  11. Zanima me bas kakva je ova Deborah maskara, a imam Coral Ambition i obooozavam ga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobra je maskara, ja trosim drugu

      Izbriši
    2. maskara je dobra, ovo mi je druga, vec sam imala prije, pa opet kupila :) cetkica je super, dobro rasceslja i ne ostavlja grudvice.

      Izbriši
  12. Joj, kakve divote!!! Nadam se da ćeš biti vredna i naći vremena za recenzije. Naročito matirajućeg essence pudera i rumenila! Ovom sleek paletom ćeš biti impresionirana, sigurna sam, ja ne mogu da živim bez nje :) A želim i ja ovu taupe senku... Kupila si GR lajner, jupi... Ma sve je divno, baš sam bila ushićena dok sam gledala, nisam znala gde ću pre :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma u problemima sam bila pa nikako da se bacim na recenzije, ali hocu, sa zakasnjenjem :)
      sleekova paleta je oooodlična, ne mogu ni ja više bez nje :)
      maybelline sjena je multifunkcionalna :) meni sluzi i za obrve iako su moje prirodne tamnije, ne primijeti se i postojana je i super je :D
      GR lajner nisam nasla 15 i 16, samo 10 :(

      Izbriši
  13. Krasni noviteti! Jedva čekam recenzije ruževa. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Dopada mi se tvoj blog! Pratim te :-)))
    http://jelule.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  15. Želim recenziju Golden Rose Metallic tuša :)

    www.lemakeupfreak.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  16. zanima me kakva ti je catrice camouflage cream, treba mi korektor koji dobro prekriva, a ne osusuje podrucje oko ociju :))

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt