Maybelline recenzije ruževi

Maybelline Color Sensational Vivids ruževi

10:38Anela


Ima već par mjeseci kako su ovi ruževi postali dostupni na tržištu u BiH. Radi se o Vivid Colours liniji ruževa iz Maybellinea. Mogu se naći u deset različitih nijansi, ali je kod nas dostupno samo pet.






Ruževi su ugodni na usnama, kremasti,ali ne previše. Divno mirišu, poznato, ali nemam pojma na što :D. Mirišu mi kao i Coral Pop, popularni ruž iz njihove ''stare'' postave. Ako i vas nije zaobišla ona koraljna manija pretprošlog ljeta pa ste ga kupile, onda znate. Pigmentirani su i puna boja se dobije iz jednog ili dva premaza, ovisno od nijanse. Ostavljaju satenski finiš. Ne isušuju usne, ali nisam sigurna da li ih i njeguju. Meni se ne razlijevaju u borice oko usana iako sam čitala da se kod nekih blogerica to dešava. Trajnost im je prosječna, oko 4 sata, što je i očekivati s obzirom na teksturu. Nakon 3-4 sata boja s usana ravnomjerno nestaje. Boje su žive, jarke, prave ljetne. Uz tuš i maskaru na očima, uz njih nije potrebno ništa više od šminke,  podignu i ožive cijelo lice.


Koštaju 14.50 KM u CM-u i 14.80 KM u DM-u

Nijanse koje ja imam su 910 Shocking Coral i 904 Vivid Rose.Nijanse su različito numerisane za europsko i za američko tržište. Ovi ruževi preko bare nose oznake 870 i 875,ali nazivi su isti. 






lijevo Vivid Rose, desno Shocking Coral


gore Vivid Rose, dolje Shocking Coral

Shocking Coral, Vivid Rose- blic
Shocking Coral moj aparat uporno slika kao narančastu i koraljnu, a nije takva. Mučim se sa slikanjem već nekoliko dana, a vrijeme nikako da posluži. Swatch na usnama je realniji.)


Nijansa Shocking Coral je u ambalaži koraljna ružičasta, ali na usnama povuče više na onu ružičastu stranu.Divna boja koja se ne nalazi često među drogerijskim ruževima.
Vivid Rose je intenzivna tamnija pink nijansa, sa primjesama crvene i fuksije.

Swatchevi :

Shocking Coral
Shocking Coral


Vivid Rose
Vivid Rose
Vivid Rose
Vivid Rose
Nijansa vivid rose,3 sata nakon nanošenja,poslije pojedene pizze, popijenog soka i puno pričanja i oblizivanja :)

izdržljiva Vivid Rose
Ruka poslije swatchanja i trljanja vlažnom maramicom.


Kako vam se čine? Ja sam stvarno zadovoljna ovim ruževima. Nisam odoljela ni onim Whisper ruževima od Maybellinea, kod mene su tek stigli. Uzela sam jedan, najviše zbog pakiranja :)
Usporedit ću ga s ovim ruževima,trenutno je u fazi testiranja.

:*


You Might Also Like

24 komentari

  1. Ja cekam shoking coral da mi stigne ovih dana :)
    Nadam se da ce mi isto tako povuci vise na roze nego na narandzastu, kao sto tebi stoji :)
    Tebi obe prelepo stoje :))
    Jedva cekam recenziju za whisper :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hoće sigurno, gdje god sam vidjela swatcheve,kod svakog je roz na slici,samo kod mene se vidi taj koraljni ton :( ludo ovo vrijeme,a i aparat mi nije nesto pa zato.
      hvala :*
      whisper sam kupila jučer,pa bit će recenzija dok ga pronosam koji put :)

      Izbriši
  2. Ooooh predivni su! :) Ja sam uzela dva Whisper za sada, ali ovi su taaako primamljivi :) Divno ti stoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, dobri su ovi ruževi,probaj barem jedan :) . Ja sam bila rekla da neću kupiti Whisper, imam one Stylo od Flormara,oni su na isti fazon, ali poklekla sam jučer kad sam vidjela kako su slatki :)

      Izbriši
  3. Ja odolijevam jer mi ne treba 115 (slovima: sto petnaesti, ukoravam se) ruž, al mislim da ću popustiti i kupiti onaj fuksijasti, mada imam GR 57 a oni su skoro isti... đasvi mi se Shocking Coral ali mi nije toliko šokantan, jest da je mene teško šokirati ali lijepa ljetna bojica za svaki dan. ne treba mi, ne treba mi ne treba mi nemojte me mamiti da kupujem :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o.o 115? e hvala ti od srca što napisa koliko ih imaš, znači da ja imam još foreeee i da mogu kupit još skoro ovoliko koliko imam već, znam da nisam najgora od sve djece XD
      Ne znam kakav je onaj fuksijasti,nisam ga zagledala,ustvari jesam ali sam zaboravila. Ja mislim da je GR bolji što se postojanosti tiče, ali ovi opet ljepše mirišu i ljepše izgledaju, ali i cijena im nije mala, skoro 15 maraka. Tako da ako su stvarno slični-ne treba ti.Ne treba.

      Izbriši
  4. Divne nijanse, meni je samo žao što kod nas u Hr a vidim i kod vas uvijek bude dostupno jedva pola nijansi koju izbace. Baš sam gledala od Max Factora giant pen stick i kod nas imaju samo 3 nijanse od 6 ili 7 :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se počela radovati kad nešto uopće stigne :)
      Najgore mi je bilo jedno vrijeme kad sam pratila one Essence i Catrice kolekcije i nešto mi se svidi, ne mogu dočekati da dođe, a ono nas zaobiđe, ne dođe nikako. I sada jedna kolekcija Essence ( Love) stoji evo već 4 mjeseca,znam da su je negdje oko Valentinova dobili XD
      Sad ne pratim toliko,kupim šta nađem,ako nađem ( a možda se ne nerviram zato što mi se u posljednje vrijeme ništa toliko i ne sviđa...šta god :) ).

      Izbriši
  5. Ja nisam na njih obraćala pažnju, no moram ti priznati da se Maybelline strašno popravio u zadnje vrijeme, sve sam više oduševljena njima :) Obje su mi nijanse predivne i obje ti savršeno stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ubicete me vise sa ovim M ruzevima i cudima :D prelepa su oba i divno stoje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Maybelline ruževi će meni biti favoriti ovo ljeto. zaljubila sam se :)

      Izbriši
  7. Ja vec dugo gledam shocking coral :$ opirem se, opirem... ali je baaas lijep, posebno sad ovako na usnama kad ga vidim :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Opsjedate me s recenzijama ovih ruževa :D a ja se opirem kupiti :D prekrasne su mi nijanse *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest, na svakom koraku nalijećem i ja na njih. Baš su popularni. Ja ću kupiti još jedan-dva Whispersa i neću kupiti više nijedan karmin cijelo ljeto.Obećavam svečano.

      Izbriši
  9. Odlične boje za leto, coral mi je favorit!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da će i meni Coral biti favorit, čim malo boje dobijem :)

      Izbriši
  10. Vivid Rose ti stoji savrseno! Podsecas sa njim na neke engleske aristokratkinje :D divno ti se slaze uz ten :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Prelepe su boje... Ne znam kako meni stoje koralne, možda bih mogla da uzmem... Baš mi se dopada!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da bi ti dobro stajale.pogotovo jer ovaj nije koraljni,više na rozo vuče ;)

      Izbriši
  12. Oba su baš zanimljiva, naročito Shocking Coral!

    OdgovoriIzbriši
  13. Maybelline ruzevi su mi favoriti kad su u pitanju drogerijski ruzevi :)
    Oba su extra i savrseno ti stoje :)
    Moj omiljeni, koji koristim svakodnevno je ColorSensational Intense Pink 140 :) Najbolja nude pink nijansa za moju boju tena ;) Savrsena pigmentacija i postojanost :)

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt