ostalo rumenilo ruževi

Ćao,moje ime je Anela i ja sam kolekcionar...

09:52Anela

Volim ovakve postove gledati kod drugih,pa sam odlučila i ja da svoje šminkice poslikam :)

Prvo "radni stol" i moj kutak






Stvarčice držim po ovim kutijama za poklone koje sam pronašla u knjižari. Tako mi je sve preglednije i urednije,nije razbacano po stolu.Raspolažem malim prostorom,i sve mora biti na svom mjestu,inače je kaos. Kistovi za oči su u limenoj kutiji za keksiće,koja je duboka,pa sam nasula kavu unutra. 




Trebalo mi je nešto u što ću zabosti kistove,da se ne prevrnu na jednu stranu,da stoje uspravno i da su pregledni. Sad svaki put kad otvorim kutiju,kava zamiriše :)
Kistovi za puder i rumenilo koje svakodnevno koristim su u  običnoj tegli koju sam malo ukrašavala decoupage tehnikom.
Na salveti se suše upravo oprani i najčešće korišteni Elfov Powder Brush,Real Techniques Blush Brush i Gold četka za rumenilo.







U ovoj kutiji nalazi se preparativa koju koristim trenutno,dezodoransi,krema za sunčanje,sredstva za skidanje šminke,Garnierov dvofazni skidač šminke i Avene micelarna,aceton i RT setovi core i set za oči,tekući puderi,baze za lice,Flormar BB krema...











U najvećoj kutiji su palete koje koristim trenutno.







Catrice LE paleta Berlin,moja paleta koju sam probala napraviti od Catrice sjenila i tako pokusavajući i vadeći ih iz njihove ambalaže,upropastila dva sjenila koja su se razmrvila.Tko me samo natjera na tu glupost.Vidjela žaba da se konji kuju...Sad jedva čekam da to potrošim.Sreća,nisu mi bila omiljena sjenila i nisam ih puno ni koristila. Među njima je i jedno Flormar sjenilo koje sam razbila.

Tu je i 88 natural paleta s ebay-a.









Ne,ovo nije Bajadera. :D





Unutra je paleta koju sam dobila od svekrve,ali ja sam razbila poklopac pa je to klapalo i išlo mi na živce dok nisam sve razmontirala i polijepila u Bajaderu. Osim sjenila i rumenila,bila je tu još jedna pločica,paleta s ruževima. Brzo su se pokvarili,promijenili miris,pa sam ih bacila.


U najmanjoj kutijici su sitnice,labela,testeri,naušnice koje trenutno nosim.










U ovoj crnoj baršunastoj kutiji došla mi je pegla za kosu.

Sad u njoj držim šminku koju koristim svaki dan pri šminkanju,da mi je pri ruci,jer u neseseru mi nije ovako pregledno. Uvijek u žurbi i panici kopam po neseseru i tražim i baš ono što mi treba najviše,ne vidim.



Tu je maskara koju trenutno koristim,tuš,korektori,kist i sjenilo za obrve,uvijač za trepavice,baze za sjenilo, Deborah Rosa Nepotrošiva Pesca i sl. Da budem kul,reći ću "basic make up".



Ostatak šminke držim u jednoj ladici u hodniku.




Uzela sam obične kutije i presvukla ih u šareni papir.Ovaj separator ruževa sam također napravila ja,od kartona,uz pomoć vrućeg ljepila.

Ruževi


ovdje nedostaje onih 5 Golden Rose koje sam kupila nedavno.






moraju biti poredani po broju,ili meni nije dobro,srklet me uhvati  XD
( kad sam an fotografiji vidjela da ovi Catrice nisu dobro složeni,išla sam ih složiti XD )




Tuševi za oči



Olovke za oči
Puderi u kamenu,bronzeri,highlighteri,tečni puderi koji su mi trenutno pretamni/presvijetli/teški

Olovke za usta i sjajevi :









Male paletice sjenila i mono sjenila



















Rumenila





Među njima nisu još Deborah Rosa Pesca,Moda teracota 204,Golden Rose Silky Touch Blush 208 i Catrice rumenilo u pjeni iz LE SpectaculArt.Ona su na ''radnom stolu'' u crnoj kutiji...


O lakovima drugom prilikom :)

Kao što se vidi,ja sam frik za ruževe ,rumenila i sjenila.Ostatak šminke mi nije toliko interesantan. Ne gomilam maskare,sjajeve za usne,a olovke za oči  i usta skoro da i ne koristim.
Želja mi je još nabaviti Sleekovu natural paleticu, njihovo Blush by 3 i na wish listi mi je čuvena Naked paleta. Kupujem od sada samo ono što mi se baš jako svidi i što znam da ću nositi u više različitih prilika.
Da nije već spominjane parfumerije, ja ne bih imala ni pola šminke koliko imam sada. Primamljivo je kada za male pare možeš isprobati toliko stvari i boja, pa hajde da probam ovo, hajde da vidim ono i tako ja dođoh do ove cifre...sad barem znam šta mi stoji, a šta ne i na što da obratim pažnju kad budem kupovala nešto drugo. Nešto skuplje. Nešto možda kvalitetnije,mada sam i s kvalitetom ovoga što sada imam i više nego zadovoljna. Želja mi je jedan dan da imam stol i organizaciju kao makeuparena :) 

Ogledalo veliko, svjetla, ladice...kao u kazalištu :)
A sve to da imam u velikoj sobi za garderobu :). Šminkam se i gledam koje cipele danas da obujem,a one sve složene na police,po bojama poredane.
U budućnosti sigurno neću povećavati kolekciju šminke( ili ću barem nastojati da to ne radim).Trudit ću se da je smanjim,da kupujem nešto tek kada nešto potrošim ili proslijedim,da imam kvalitetnu šminku koju ću koristiti.Trenutno stvarno ne stižem sve da koristim,nekad nešto i zaboravim da sam kupila,pa mi bude žao,lijepe stvari da budu usamljene i da im se pažnja ne poklanja.Zato ja svojoj kćerkici ne branim da uzima moje karmine,a ona je već velika i zna čuvati.
Dok dođe iz škole,natakne štikle,namaže usne i lupa i tralja po kući i glumi učiteljicu i zapovijeda mlađem bratu :) 


Na mamu,sasvim.

You Might Also Like

36 komentari

  1. Hehehe :)) Bas sam se slatko nasmejala na ovo
    "Dok dođe iz škole,natakne štikle,namaže usne i lupa i tralja po kući i glumi učiteljicu i zapovijeda mlađem bratu :)
    Na mamu,sasvim"
    I ja sam manijak za karmine i rumenila, za senke sam bila do skoro, ali sam se u poslednje vreme, hvala Bogu, pa bar za to smirila :D
    Takodje ne gomilam sjajeve, tuseve, maskare...
    Tako da vidim da ce mi tvoj blog biti vise nego znimljiv :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i bas bih volela da vidim swatcheve maybeline vivids :))

      Izbriši
    2. haha,hvala ti :* drago mi je što čitaš.
      može,swatchat ću maybelline za koji dan.

      Izbriši
  2. Hjoooj toliko toga :D lijepo je organizovano makar, ja sam freak za organizaciju, volim da sve ima svoje mjesto i imam blagi opsesivno kompulsivni poremecaj sto se toga tice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja isto...a taj poremećaj imam samo što se kozmetike tiče dok npr. danima mogu prolaziti pored prepune korpe veša za peglanje,ne vuče me nimalo da je organiziram :)

      Izbriši
  3. Super si organizovala. Kod mene je ipak i dalje sve potrpano po neseseru i kutijama onako bas uzasno neuredno razbacano... I lakove sam zgurala u jednu vrecu. Cim budem uhvatila vremena moracu da sredim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uživam u tome, zato sam i sredila, a i smetalo mi je što ne vidim šta imam kad je onako sve na hrpi, pa zaboravim na dosta stvari, ili kopam 5 minuta dok izvučem ruž koji sam zamislila.

      Izbriši
  4. sve je tako lepo i uredno organizovano :) svaka cast za kolekciju-divna je :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uživala sam gledajući. :D kontala sam i ja ovo da napravim ovako, al ne bih imala živaca sve da poslikam, trebalo bi mi pet dana jer nisam vična sa fotografijom, sve mi mutne ispadnu :(
    jesi vidjela bona što su dobre one Moda sjene :O i ja kupila sve nijanse. bog im dao lijepo zdravlje ko god da ih proizvodi :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebalo je i meni 5 dana.300 slika, pa proberem one nemutne :)
      Moda su malo je reć' dobre. Kontam da napravim post i o njima, ali prvo da vidim u ''galantu'' ima li još koja da mi se sviđa,da je pridružim ovima što imam. :)

      Izbriši
    2. Ma za lakove mi je trebalo pola dana, trebala bih update napravit evo već deset novih. prošla me manija sa šminkom jer se ne bavim time više, moram na nešto pare da trošim xDDD

      Izbriši
  6. Koja ljepota! Koliko ruževa, sjenila... uff, ja bi to sve :D Volim ovakve postove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, ja sve mislim dosta je bilo,neću više ništa kupovati, ali džaba. uvijek me nešto novo namami :)
      onda se pravdam sama sebi što ne izlazim, ne pijem, ne sjedim po kavama, ne kockam, male sam hrane XD ,odjeću kupujem sezonski i na rasprodajama i tako...klasika :)

      Izbriši
  7. OMG KOLIKO RUŽEVA!!!! *.* Ma ja sam mala beba za tebe sa svojom kolekcijom haha :D
    Sve ti je stvarno prekrasno <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Wow, imas jako pozamasnu kolekciju, divota :D Nego, reci mi kako si napravila onu teglu sa onim plavim oslikanim cvetovima? I jel ono od ona dva Alverde rumenila, prvi bronzer? Jel moze tacna oznaka? :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. teglu sam prvo prelakirala bijelim auto lakom.dođe u spreju, košta nekih 3-4 eura čini mi se,možda i manje.kad se tegla dobro osušila,nakon dan-dva, lijepila sam salvetice po njoj. obične,papirne,iz supermarketa. ovi cvjetovi kao i plavi donji rub su motivi izrezani sa salvetice.onda razdvojiš salveticu na slojeve(obično su u 3 sloja) i uzmeš samo onaj gornji,oslikani,prisloniš gdje želiš da bude motiv i lagano kistom preko toga nanosiš ljepilo,pazeći da se salvetica ne gužva. ja sam tad koristila drvofiks malo razblažen s vodom,da bude onako tekući ali sad imam posebno lak-ljepilo za decoupage tehniku ukrašavanja.platila sam ga oko 4 eura u knjižari s tako tim hobby art zezalicama.

      ako misliš na fotografiju s puderima, to su kameni puderi alverde.Ovaj bronzani je u nijansi 050 Terra,i divan je,ima shimmer,super je za ljeto,ja ga koristim na obrazima,ne po cijelom licu.Ovaj do njega desno je u nijansi 040 Apricot Beige.Na oba samo piše KOMPAKTPUDER i nijansa.

      :*

      Izbriši
  9. Uh... Blago tebi! A ja mislila da ja imam mnogo šminke. Iste želje imamo (sem što ja imam Au Naturel Sleek, ali bih neku drugu njihovu). Sada trošim ovo što imam, a trudiću se da svoju kolekciju upotpunim samo onim što mi treba i to kvalitetnim i proverenim proizvodima...I ja zamišljam da imam onaj stočić za šminkanje sa svetlima, mmmmmmmmmm

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Au Naturel je na putu do mene ;) naručila sam je :)
      Bit će pažena i mažena

      Izbriši
  10. Baš sam oduševljena tvojom kolekcijom, super ti je kuptak! Uh, da mi je uvaliti se u ove tvoje ladice s ruževima :D nedavno sam postala ljubitelj ruževa i totalno zapostavila sjajila i sada su mi tako novo otkriće da ih obožavam i svaki mi je divan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam luda za ruzevima,nosim ih svaki dan.sjajila pravo rijetko.imam mozda 2-3.

      Izbriši
  11. Prelepa ti je kolekcija,uzivala sam :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ćao, Anela, i ja sam isto :D
    Divna kolekcija, uživala sam u fotografijama :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Znaš šta mene samo zanima?! Jesi ostavila išta u DM-u i Galantu nakon što si opuhala svu šminku?! :D

    Svaka ti čast! Kad pogledam ovu organizaciju, poželim se i sama organizirati.. Srećom, kratko me drži :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, misliš jesam ostavila išta osim svote novca od koje se auto može kupit'?
      jesam, kako nisam, ja to razgodim, kupujem pomalo, pa panika bi me uzela da nemam više ništa kupovat O.o
      ljubim svoju Leki :*

      Izbriši
  14. Hvala na spominjanju, drago mi je da ti se sviđa moj kutak :-)
    i ti si ovo jako lijepo izorganizirala, sviđa mi se što se vidi da je sređivano s ljubavlju i što si uložila svoje vrijeme i trud i presvukla sve ove kutije, što vjerujem, nije baš lagan posao... a posebno mi se sviđa kutija za ruževe, nema ništa bolje nego da su ruževi pregledni!
    a definitivno dijelimo ljubav prema ruževima i rumenilima a naravno i sjenilima ;-) onog ostalog po malo imamo ;-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Hej, baš ti je fin kutak, lijepo je sve sređeno. Interesuje me Rimmelov ruž Cutting edge (120), da li bi mogla napisati recenziju, bar ukatko?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Jelena, kolekcija je danas skroz drugacija, kao i kutak :) o ruzu nisam pisala jer ga nisam vidjala vise u prodaji, mislila sam da je povucen. Zavrsnica je polumat, prilicno je dugotrajan, ali zna mi isusiti usne. Usporedjuju ga s Macovim Rebel po boji. Ako si hladnijeg podtona, mogao bi ti bas lijepo stajati. Na usnama bas djeluje taman, ali se naviknes brzo, ja ga bas volim. Rimmel ima odlicne ruzeve.

      Izbriši
    2. Tek mi je sad palo na pamet da uđem u ovaj post ponovo. Hvala ti, kupila sam ga, prodaje se i dalje, međutim ja sam ga vidjela jedino u Didacu. Boja je divna, sviđa mi se, takve boje mi i nisu baš stajale dok nisam potamnila kosu :D Eh, šta se sve radi zbog ruža (šalim se :D)
      Jeste, ima super ruževe. Ja volim njihove moisture renew ruževe više nego ove, ali su i ovi dobri. Ova nijansa je identična kao i Farmasi True color 30, ali ja to nisam shvatila dok nisam kupila oba :D Dešavalo mi se to i prije, recimo Catrice Kiss kiss hibiscus i Avon Ultra color Hibiscus. :D Hrčak :D

      Izbriši
    3. Nema na čemu, drago mi je što si ga našla :D
      Moisture renew sam imala samo jedan, crveni..diva...nešto. Sestri sam ga dala, svidio joj se, a bio mi je dobar, hidratantan i postojan prilično. I meni se to dešava da nijanse dupliram, a ne čudi me kad se uvijek za slične boje hvatam :D hvala na dojavi za Farmasi, bit će nekome od koristi sigurno :*

      Izbriši
    4. Moisture renew nijansa 500 Diva red je predivan i ja ga imam i teško da mogu da odlučim da li mi je on favorit ili nijansa broj 1 iz Lasting finish by Kate kolekcije. To su mi dva najdraža crvena ruža, mada bih rekla da je Moisture renew (bar u mom slučaju) više za dan nego ovaj by Kate. A mogla bih da postaviš nove slike tvog kutka, kako to sad izgleda, šta ima novo i sl. :D

      Izbriši
    5. razmisljala sam da napravim update kolekcije, pa nikako da sve uslikam :) bit ce uskoro.
      jedinicu iz lasting finish nemam, bas cu pogledati drugi put kad odem.

      Izbriši
  16. Koje lepe stvari! I lepo sredjeno.

    OdgovoriIzbriši

Facebook

Obrazac za kontakt